-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν είναι να δω τον dikasti/jim, κάθομαι από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αρκεί η βελμαρ να έχει να μου δίνει αρκετά αυτοκίνητα για testdrive !!!!!μετά τις 6000σαλ δεν το πάω αφού δεν έχει νόημα ... αντίθετα η ιπποδύναμη πέφτει
Λοιπόν έκλεισε 10 οκ?Από εκεί και μετά βλέπουμε...Όποιος έχει δουλειά φεύγει, όποιος δεν έχει κάνει ότι θέλει...Πάντως εγώ βγήκα με Ηλία και όντως πολύ γέλιο παιδιά!
Dikastis σήκωσε το τηλέφωνο επιτέλους... -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
αν είναι να δω τον dikasti/jim, κάθομαι από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αρκεί η βελμαρ να έχει να μου δίνει αρκετά αυτοκίνητα για testdrive !!!!!
μετά τις 6000σαλ δεν το πάω αφού δεν έχει νόημα ... αντίθετα η ιπποδύναμη πέφτει
Λοιπόν έκλεισε 10 οκ?Από εκεί και μετά βλέπουμε...Όποιος έχει δουλειά φεύγει, όποιος δεν έχει κάνει ότι θέλει...Πάντως εγώ βγήκα με Ηλία και όντως πολύ γέλιο παιδιά!
Dikastis σήκωσε το τηλέφωνο επιτέλους...δεν μπορεί τώρα .... δικάζει
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Παιδιά,
το ραντεβού των Βορείων (όχι Προαστείων) ισχύει;
Άντε, να οργανωνόμαστε! Πέμπτη έχουμε.
Που θα βρεθούμε, σε ποια volvo από τις 3 (Σφακιανάκη, Αutopoint Θέρμης, Αutopoint Μενεμένης), ποια ώρα, ποιοι θα έρθουν.
Μετά βόλτα για καφεδάκι και κουβεντούλα ή φαγητό (για εμάς που φλερτάρουμε με την άνω μπάντα των FM σε κιλά).
Ας αλλάξουμε και κανένα τηλέφωνο με πμ...Λοιπόν, θα βρεθούμε στην Volvo Σφακιανάκης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το Σάββατο στις 10.00 το αργότερο. Εγώ μετά θα αποχωρήσω λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Κανονίστε όμως να είμαστε κι άλλοι, όχι μόνο εγώ και ο deadp. Πώς θα οργανωθούμε αλλιώς;;; Οι Αθηναίοι μας έφαγαν λάχανο. Αναμένουμε κι άλλες συμμετοχές. Εντάξει gpap, grgio1, KostasPap, arist2, kkkostas, stavros1926, DimitrisPap...;;;
-
αν είναι να δω τον dikasti/jim, κάθομαι από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αρκεί η βελμαρ να έχει να μου δίνει αρκετά αυτοκίνητα για testdrive !!!!!μετά τις 6000σαλ δεν το πάω αφού δεν έχει νόημα ... αντίθετα η ιπποδύναμη πέφτει
Καλά θα κάνεις να πηγαίνεις κόφτη ούτως ώστε μετά την αλλαγή να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στις στροφές τις μέγιστης ισχύος. Συνολικά είσαι πιο κερδισμένος ανεβάζοντας μέχρι τον κόφτη παρά αλλάζοντας στις 6000.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αν είναι να δω τον dikasti/jim, κάθομαι από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αρκεί η βελμαρ να έχει να μου δίνει αρκετά αυτοκίνητα για testdrive !!!!!
μετά τις 6000σαλ δεν το πάω αφού δεν έχει νόημα ... αντίθετα η ιπποδύναμη πέφτει
Καλά θα κάνεις να πηγαίνεις κόφτη ούτως ώστε μετά την αλλαγή να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στις στροφές τις μέγιστης ισχύος. Συνολικά είσαι πιο κερδισμένος ανεβάζοντας μέχρι τον κόφτη παρά αλλάζοντας στις 6000.
μετά τις 6.000σαλ, αισθάνομαι να γονατίζει ..... θα το δοκιμάσω κι αυτό .....
-
μετά τις 6.000σαλ, αισθάνομαι να γονατίζει ..... θα το δοκιμάσω κι αυτό .....
Παντως το συγκεκριμενο μοτερ δεν ειναι φτιαγμενο να δουλευει εκει πανω....Γενικα η εταιρεια δινει εμφαση στο μεσαιο φασμα (εξαιρουντε τα HPT)...για ψηλα πας αλλου.
-
Το έγραψα και πριν ότι είναι μέτριο μοτέρ, χωρίς δύναμη ψηλά. Πράγματι, λαχανιάζει μετά τις 5500 και γονατίζει μετά τις 6000. Η προτροπή μου για κόφτες έχει να κάνει για αλλαγή 1ης σε 2α κυρίως αλλά και 2ας σε 3η όπου λογω κοντύτερου γραναζώματος (συγκριτικά με τις υψηλότερες σχέσεις) οι στροφές ανεβαίνουν ταχύτερα ως το όριο περιστροφής, και πολλαπλασιαζόμενες στο διαφορικό δίνουν μεγαλύτερη ροπή, από ότι αν άλλαζες στις 6000 και έπεφτες πολύ χαμηλά καθώς θα έχανες χρόνο μέχρι να 'ξαναγεμίσεις'. Στην 3η και 4η δεν έχει νόημα να επιμένεις ψηλά καθώς απλά ανεβάζει με ρυθμούς... γεωλογικής περιόδου.
-
θυμάται κανείς πόσα χλμ έγραφε το καντράν του καινούριου του αυτοκινήτου? πόσο φυσιολογικό είναι τα 12,5χλμ? πόσες βόλτες στον χώρο συγκέντρωσης χρειάζονται για να γράψει ένα κοντέρ 12.500μέτρα ?!
-
κάτω από 50 αν θυμάμαι καλά το δικό μου
-
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
Παιδιά,
Που θα βρεθούμε, σε ποια volvo από τις 3 (Σφακιανάκη, Αutopoint Θέρμης, Αutopoint Μενεμένης), ποια ώρα, ποιοι θα έρθουν.
Μετά βόλτα για καφεδάκι και κουβεντούλα ή φαγητό (για εμάς που φλερτάρουμε με την άνω μπάντα των FM σε κιλά).
Ας αλλάξουμε και κανένα τηλέφωνο με πμ...Λοιπόν, θα βρεθούμε στην Volvo Σφακιανάκης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το Σάββατο στις 10.00 το αργότερο. Εγώ μετά θα αποχωρήσω λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Κανονίστε όμως να είμαστε κι άλλοι, όχι μόνο εγώ και ο deadp. Πώς θα οργανωθούμε αλλιώς;;; Οι Αθηναίοι μας έφαγαν λάχανο. Αναμένουμε κι άλλες συμμετοχές. Εντάξει gpap, grgio1, KostasPap, arist2, kkkostas, stavros1926, DimitrisPap...;;;
Παιδιά εγώ δε θα μπορέσω δυστυχώς να έρθω αν και θα το ήθελα....βλέπετε είμαι καθηγητής σε φροντιστήριο φιλόλογος και το Σάββατο τελείωνω 6 το απόγευμα..και ξεκινάω 9 το πρωί οπότε δύσκολα εως αδύνατον ...πάντως είναι καλή η κίνησή σας....
-
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
θυμάται κανείς πόσα χλμ έγραφε το καντράν του καινούριου του αυτοκινήτου? πόσο φυσιολογικό είναι τα 12,5χλμ? πόσες βόλτες στον χώρο συγκέντρωσης χρειάζονται για να γράψει ένα κοντέρ 12.500μέτρα ?!Δεν θυμάμαι πόσα km έγραφε το δικό μου, ίσως κάτω από 10. Τα 12,5 δεν τα θεωρώ υπερβολικά. Πάντως ο πωλητής μου είπε ότι όλα τα VOLVO, όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο, έχουν κόφτη στα 30 km/h ή 40 km/h (δεν θυμάμαι καλά) για προφανείς λόγους. Επίσης, ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού από τηλεχειριστήριο. Όταν έρθει Ελλάδα και πριν παραδοθεί στον πελάτη, το συνδέουνε στο μηχάνημα και απενεργοποιούν τον κόφτη και τους υπόλοιπους περιορισμούς.
-
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
Παιδιά,
Παιδιά λυπάμαι, αύριο φεύγω εξωτερικό μέχρι 25/1. Μετά στη διάθεσή σας
Αν πάτε Σφακιανάκη ....χαιρετίσματα στον Στέλιο! -
δεν θέλω extra τριβές ..... να πηγαίνουν ¨χαμένα¨ τα άλογα ....http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%B1%CF%82
Σποντουλες?Κωνσταντινε,τα βλεπεις?
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Γιάννη εγώ εννοώ στον κόφτη, δηλαδή στις 6750 σ.α.λ! Τα νούμερα που σου έγραψα αναφέρονται σε ταχύτητες στον κόφτη δλδ όταν η βελόνα μου χτυπάει στο κόκκινο!
Λοιπόν μέσα για 10 το πρωί στη ΒΕΛΜΑΡ; Εγώ μεσημεράκι δουλεύω 4 η ώρα οπότε πρέπει να έχω φύγει γύρω στις 2:30 από τη συνάντηση!
Johnkyr μέσα
VolvoZeus απάντηση αναμμένεται
Dikastis βρες κενό και έλα
Οκ λοιπόν;1)ετσι μπραβο,συζητησεις γυρω απο κοφτες μ'αρεσουν!Οι κοφτες υπαρχουν για να τους ακουμε μεσα απο τα μοτερ και για να τους βλεπουμε μεσα απο κανα τζινακι!!!
Υ.Γ.Παμε τον ''κοφτη''!Μεγαλος Μπουγας!
2)Που να βρω το κενο σε καταστημα που δουλευω?Το εχασε κανεις για να το βρω εγω?Συνελθε,εισαι καλα η να βαλω τις φωνες??? -
Σωστος ο παιχτης!Δεν εχουμε και καμια Μ3!Πηγαινε μεχρι τις στροφες της μεγιστης ροπης!Πολυ καλα ειναι ειναι εκει,αντε και λιγο παραπανω.
-
Dikastis σήκωσε το τηλέφωνο επιτέλους...δεν μπορεί τώρα .... δικάζει
Μεσα επεσες!Με πετυχες πουθενα?Ειχα ενα δικαστηριο,αλλα τιποτα,πλακιτσα εκανα τελικα!
-
θυμάται κανείς πόσα χλμ έγραφε το καντράν του καινούριου του αυτοκινήτου? πόσο φυσιολογικό είναι τα 12,5χλμ? πόσες βόλτες στον χώρο συγκέντρωσης χρειάζονται για να γράψει ένα κοντέρ 12.500μέτρα ?!Το δικο μου 24 χλμ εγραφε.
Τι γινεται?Τι λεει το εργαλειο? -
@δικαστή φίλε
ήταν μέσα στην μπίχλα και τις ζελατίνες σε ένα σκοτεινό υπόγειο..
στην ατμόσφαιρα μύριζαν ανάμεικτα καύσιμα και άρωμα καινούριου..!
πλήρωσα κι έφυγα, προκειμένου να το ετοιμάσουν και να το παραλάβω δευτέρα.
το πιο ακριβό πλύσιμο της ζωής μου
3 ημέρες και 11 λεπτά ακόμη... -
@δικαστή φίλε
ήταν μέσα στην μπίχλα και τις ζελατίνες σε ένα σκοτεινό υπόγειο..
στην ατμόσφαιρα μύριζαν ανάμεικτα καύσιμα και άρωμα καινούριου..!
πλήρωσα κι έφυγα, προκειμένου να το ετοιμάσουν και να το παραλάβω δευτέρα.
το πιο ακριβό πλύσιμο της ζωής μου
3 ημέρες και 11 λεπτά ακόμη...Καλα,σα να ειπες ποιημα!Υπομονη,τι αλλο?Εχουμε ξεπερασει και τα γαιδουρια πια!
-
8 ολόκληρες σελίδες σε μια μέρα!!!
Τι έγινε ρε παίδες;
Θα πέσει μελέτη !!!@ iatroud
Καλή παραλαβή και καλορίζικο!!!ΥΓ Νομίζω 28km στην παραλαβή, ή αν κάνω λάθος 25-30Km
VOLVO FORUM