-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Η απάντηση του υπευθύνου για το πρόγραμμα συντήρησης ήταν ότι δεν το είχε αναλυτικά και να κοιτάξω στο manual γιατί όπως λέει πρέπει να το αναφέρει!Αν ωστόσο δεν υπάρχει μου είπε να τους πάρω τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν αυτοί με τη VOLVO για να τους το στείλουν και να μου το δώσουν μετά!!!!!
Καμμενοι!Το manual λεει οτι το προγραμμα συντηρησης μπορειτε να ζητατε στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.Δεν λεριεχει κανενα προγραμμα το manual.Λεει γενικα πραγματα που αφορουν το αυτοκινητο και για ολους τους κινητηρες.Συγκεκριμενα για καποιο κινητηρα δεν αναφερει τιποτα.Κλαιω!!!
σελίδα manual plz ?
-
-
johny ο διπλανός σου πόσα τέλη πληρωσε??χαχα,τα 2 θηρία δίπλα δίπλα.
Στην ψηφοφορία μπηκε και xc90,σιγά σιγά γινόμαστε πολλοί αν και δεν βλέπω να γράφουν και πολλοί καινουριοι.
Για να σβήσει το λαμπάκι για service το γράφει και εδώ,αλλα ο volvozeus μας πρόλαβε...
http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=123324 -
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
johny ο διπλανός σου πόσα τέλη πληρωσε??χαχα,τα 2 θηρία δίπλα δίπλα.
Στην ψηφοφορία μπηκε και xc90,σιγά σιγά γινόμαστε πολλοί αν και δεν βλέπω να γράφουν και πολλοί καινουριοι.
Για να σβήσει το λαμπάκι για service το γράφει και εδώ,αλλα ο volvozeus μας πρόλαβε...
http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=123324είναι εταιρικό !!! , θα σου πω αν αξίζει καθόλου, στα εκτός δρόμου από αύριο !!!
-
Καλημερα μετα απο καιρο στην ωραια παρεα.
stavros1926 δεν σε ξεχασα, θα σου απαντησω.
Μου ηρθαν και οι αισθητηρες πίεσης (βλ. προηγούμενό μου Post). Το ευκολο ειναι να τους τοποθετησω. Το δυσκολο ειναι να ξερω απο τωρα εάν πρόκειται να λειτουργησουν.
Επειδη ειναι πολυ πολύπλοκο ζητημα (εχω ψαξει σε forum διεθνη και κανενας δεν ξερει με σιγουρια) τους έχει κανένας στο αυτοκίνητο του? Η θεωρια λέει ότι τους βαζεις και ΑΥΤΟΜΑΤΑ καλιμπράρονται (συγχρονίζονται) και στελνουν το σημα στην κεντρικη οθονη του αυτοκινητου.
Αλλοι ομως λενε οτι χρειάζεται λογισμικο, αλλοι οτι χρειάζονται κωδικο μοναδικο (unique id) και μπλα μπλα.
Οποιος ξερει θα του ήμουν ευγνώμων. Βεβαια θα παρω και την αντιπροσωπεια τηλεφωνο.
Οσο για την συναντηση, εγω ειμαι μεσα. Αλλα οχι με βροχερο καιρο, μην πάει τσαμπα και το πλύσιμο!
-
Γεια σας παιδιά και απο εμένα..είμαι παλιός στο φόρουμ...συνήθως διαβάζω παρά γράφω...
ετοιμάζομαι για το 4ο σέρβις του s40 μου 1.6 kinetic και θα ήθελα να μου πείτε
ποια είναι τα ανταλλακτικά που πρέπει να προμηθευτώ, γιατί σκέφτομαι να τα αγοράσω απο ιντερνετ...π.χ φίλτρο βενζίνης και τα σχετικά...μπορεί κάποιος να μου τα γράψει αναλυτικά για να τα ψάξω?
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
VOLVO S40 1.6 KINETIC 2006
-
AN κάποιος ξέρει ας μου στείλει μήνυμα ή ας τα γράψει εδώ για να ενημερωθούν και οι άλλοι volvisti
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Καλημερα μετα απο καιρο στην ωραια παρεα.stavros1926 δεν σε ξεχασα, θα σου απαντησω.
Μου ηρθαν και οι αισθητηρες πίεσης (βλ. προηγούμενό μου Post). Το ευκολο ειναι να τους τοποθετησω. Το δυσκολο ειναι να ξερω απο τωρα εάν πρόκειται να λειτουργησουν.
Επειδη ειναι πολυ πολύπλοκο ζητημα (εχω ψαξει σε forum διεθνη και κανενας δεν ξερει με σιγουρια) τους έχει κανένας στο αυτοκίνητο του? Η θεωρια λέει ότι τους βαζεις και ΑΥΤΟΜΑΤΑ καλιμπράρονται (συγχρονίζονται) και στελνουν το σημα στην κεντρικη οθονη του αυτοκινητου.
Αλλοι ομως λενε οτι χρειάζεται λογισμικο, αλλοι οτι χρειάζονται κωδικο μοναδικο (unique id) και μπλα μπλα.
Οποιος ξερει θα του ήμουν ευγνώμων. Βεβαια θα παρω και την αντιπροσωπεια τηλεφωνο.
Οσο για την συναντηση, εγω ειμαι μεσα. Αλλα οχι με βροχερο καιρο, μην πάει τσαμπα και το πλύσιμο!
Μολις πήρα και την αντιπροσωπεία τηλ. Δεν ηξεραν τιποτα, ουτε ειδαν και τιποτα στο σύστημά τους (εννοω καποιο software για τους αισθητηρες).
-
5W-30 βάζουνε τα 1,6 S40?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
5W-30 βάζουνε τα 1,6 S40?το εργοστάσιο λέει ..... 5-30 ford913 ημισυνθετικά ή ακόμα καλύτερα 0-30 Acea A5 συνθετικά
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
5W-30 βάζουνε τα 1,6 S40?Στα ολα τα 4κυλινδρα Ρ1, συνισταται 5W-30 ή 0W-30 με προδιαγραφες WSS-M2C913-B ή ACEA A5/B5. Υπαρχει decall οπως ανοιγεις το καπω που αναφερει τις προδιαγραφες.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
5W-30 βάζουνε τα 1,6 S40?
Στα ολα τα 4κυλινδρα Ρ1, συνισταται 5W-30 ή 0W-30 με προδιαγραφες WSS-M2C913-B ή ACEA A5/B5. Υπαρχει decall οπως ανοιγεις το καπω που αναφερει τις προδιαγραφες.
wss-m2c913-b έχει και Α1/Β1....
-
'Eίμαστε ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις εκτός της Geely' δήλωσε ο Πρόεδρος της Ford Alan Mullaly στη Διεθνή Έκθεση του Detroit. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι η Geely έχει σαφές προβάδισμα...
Ο John Fleming πρόεδρος της Ford Ευρώπης δήλωσε ότι η πώληση της Volvo δεν έχει να κάνει τόσο με την ίδια τη Volvo αλλά με τη Ford η οποία θέλει να επικεντρωθεί στις βασικές της δραστηριότητες με το σήμα της Ford. -
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Γεια σας παιδιά και απο εμένα..είμαι παλιός στο φόρουμ...συνήθως διαβάζω παρά γράφω...ετοιμάζομαι για το 4ο σέρβις του s40 μου 1.6 kinetic και θα ήθελα να μου πείτε
ποια είναι τα ανταλλακτικά που πρέπει να προμηθευτώ, γιατί σκέφτομαι να τα αγοράσω απο ιντερνετ...π.χ φίλτρο βενζίνης και τα σχετικά...μπορεί κάποιος να μου τα γράψει αναλυτικά για να τα ψάξω?
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
VOLVO S40 1.6 KINETIC 2006
Ποσα χιλιομετρα εχεις δηλαδη? 80000?
-
Μερικα στοιχεια για τις πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο...
Πωλησεις ανα μοντελο 2009 / 2008 / %
XC60 -> 61,667 / 6,954 / 786.8*
V50 -> 54,062 / 62,085 / –12,9
V70 -> 45,836 / 59,152 / –22,5
S40 -> 36,954 / 48,950 / –24,5
XC90 -> 32,754 / 52,872 / –38,1
C30 -> 32,409 / 39,966 / –18,9
S80 -> 28,171 / 31,114 / –9,5
XC70 -> 18,032 / 32,675 / –44,8
S60 -> 14,131 / 26,148 / –46,0
C70 -> 10,792 / 14,381 / –25,0
Total -> 334,808 / 374,297 / –10,6Δηλαδη best seller το XC60, και το XC90 πουλαει ακομα πολυ καλα! Οι πωλησεις θα ηταν πολυ καλυτερες αν το νεο S60 ειχε ερθει στην ωρα του....
Οι πωλησεις των τελευταιων 10 χρονων
1999 -> 401,509
2000 -> 409,059
2001 -> 412,390
2002 -> 406,695
2003 -> 415,046
2004 -> 456,224
2005 -> 443,947
2006 -> 427,747
2007 -> 458,323
2008 -> 374,297
2009 -> 334,808Η επιπτωση στις πωλησεις του καθυστερημενου S60 (το πιο σημαντικο σενταν της εταιρειας) ειναι ξεκαθαρη και σε συνδυασμο με τη συνεχη διαρροη φημων για πωληση, εν μεσω κρισης, οδηγησε στο να πιασει πατο 10ετιας...ευτυχως που απο τον Ιουνιο οι πωλησεις ειναι συνεχως αυξανομενες (αυτο οφειλεται και στο νεο XC60 βεβαια) αλλιως ευκολα πηγαιναν για κατω απο 300χιλ....
Και ανα χωρα 2009 (2008)..
ΗΠΑ - 61,426 (73,078)
Σουηδια - 41,826 (47,775)
Μ. Βρετανια - 34,371 (33,341) - Ανοδο
Γερμανια - 25,221 (27,053)
Κινα - 22,405 (12,640) - Με μολις 2 μοντελα...
Ιταλια - 15,896 (16,653)
Ολλανδια - 14,035 (16,742)
Βελγιο - 13,223 (12,872) - Ανοδο
Γαλλια - 11,596 (11,745) -Μια απο τα ιδια...
Ισπανια - 8,306 (9,876)
Υπολοιπες - 86,503 (112,522) -
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
...λιγο πριν το ριξεις μεσα?
-
Λοιπόν φίλοι Βορειοελλαδίτες, πολύ απαξίωση βλέπω και δεν μ' αρέσει για την επικείμενη γνωριμία μας. Ο φίλος deadp κι εγώ είμαστε ήδη έτοιμοι για την συνάντηση το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μπορεί να φαίνεται μακρυά, τουλάχιστον κάναμε την αρχή. Αν μας προκύψει κάτι και αναβληθεί -πάντως όχι ακυρωθεί- θα κανονιστεί άλλη ημερομηνία, αλλά η συνάντηση θα γίνει σίγουρα. Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές...
-
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
Λοιπόν φίλοι Βορειοελλαδίτες, πολύ απαξίωση βλέπω και δεν μ' αρέσει για την επικείμενη γνωριμία μας. Ο φίλος deadp κι εγώ είμαστε ήδη έτοιμοι για την συνάντηση το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μπορεί να φαίνεται μακρυά, τουλάχιστον κάναμε την αρχή. Αν μας προκύψει κάτι και αναβληθεί -πάντως όχι ακυρωθεί- θα κανονιστεί άλλη ημερομηνία, αλλά η συνάντηση θα γίνει σίγουρα. Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές...Παιδιά χωρίς να θέλω να επέμβω στη συνάντησή σας, καλό θα ήταν να δώσετε ραντεβού σε κάποιο σημείο που θα σας βολέψει όλους π.χ Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω... Σίγουρα πάντως ο καιρός αυτός, με βροχές κλπ δε βοηθάει για συναντήσεις! Πάντως εμείς εδώ κάτω ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφίες και φυσικά να περάσετε καλά, πάνω από όλα!
Κάν'τε λοιπόν μία πρώτη συνάντηση εσείς και κανονίζουμε μία όλοι μαζί σαν εκδρομούλα, να είμαστε και πολλοί!@georgosk
Γιώργαρε δε μασάς μία...Και Αλεξανδρούπολη να σου λέγαμε μονοήμερη είμαι σίγουρος ότι θα ερχόσουν! Μπράβο ρε φίλε, γιατί η καλή σου αυτή διάθεση είναι ενδεικτική του άψογου κλίματος που υπάρχει στις συναντήσεις μας! Και πιστεύω ότι η καλή διάθεση όλων μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να κάνουμε τέλειες συναντήσεις!@Dikastis
Ηλία νομίζω ότι σήμερα το φόρουμ έχει ανάγκη την παρουσία σου! Ωφείλεις να δηλώσεις άμεσα παρόν!!! -
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
Λοιπόν φίλοι Βορειοελλαδίτες, πολύ απαξίωση βλέπω και δεν μ' αρέσει για την επικείμενη γνωριμία μας. Ο φίλος deadp κι εγώ είμαστε ήδη έτοιμοι για την συνάντηση το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μπορεί να φαίνεται μακρυά, τουλάχιστον κάναμε την αρχή. Αν μας προκύψει κάτι και αναβληθεί -πάντως όχι ακυρωθεί- θα κανονιστεί άλλη ημερομηνία, αλλά η συνάντηση θα γίνει σίγουρα. Αναμένουμε και άλλες συμμετοχές...Eιμαι και γω μεσα οπως εχω πει και σε προηγουμενα posts!Και αυτο το σ/κ με βολευει πολυ καθως δεν δουλευω !!!!
Α! επισης να σας πω οτι για την πρωτη μας συναντηση μπορω να αναλαβω και χρεη φωτογραφου....αντε ρε παιδια move your mind που λενε και τα ξαδερφακια μας στην saab!!!
VOLVO FORUM