-
@dimitrispat
Τους χαιρετισμούς και τις ευχές μου στον γίγαντα (όχι στο δέμας) Μποζίδη (από το Θοδωρή από την Αλεξάνδρεια)και πες του να μπαίνει στο forum και να ετοιμάσει και καμμιά προσφορά για τα μέλη...Παιδιά, η προσφορά για το -30% στα αξεσουάρ τελειώνει. Κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής, να πάρω κανένα μπιζουδάκι για το Kinetic μου;
-
Kαλημερα και Χρονια Πολλα στην παρεα.
Ευχομαι καλα και ασφαλη χιλιομετρα με τα καμαρια μας.
Οι Βορειοι θα οργανωσουμε καμια εκδρομουλα?
-
http://www.hyts.hu/kl.php?kep=autok/vol ... &kid=48541
Ηλεκτρικό χειρόφρενο πλέον για το C30 ή αυτο ισχύει μόνο για την ηλεκτρική έκδοση;
-
Kosta ela athina gia sunantisi.o voras den organwnetai.h empeiria na gnwriseis ton dikasti tha se apozimiwsei gia ta km pou tha kaneis.xairetismous apo lamia!!
Tα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Στις φωτογραφίες που είδα μέτρησα............ 5 volvo.
Αυτό αρκεί.Έκανα κάποια πρόταση για να βρεθούμε, εμείς οι άνω των Τεμπών, αλλά δε βλέπω ανταπόκριση από τους υπόλοιπους.
@scandinavian:
Τώρα που μάθαμε πλέον πόσα και ποια Volvo υπάρχουν στην παρέα μας, δε θα έπρεπε να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση στην κορυφή κάθε σελίδας ή καλύτερα, να αντικατασταθεί με κάποια άλλη (και με λιγότερες επιλογές-προσωπική παράκληση αυτό). -
6 ήταν ... απλά εγώ είχα πάει ιγκόγνιτο και δεν μπήκα στη foto.
-
Σπύρο, πόσο σου ήρθαν τελικά τα ΤΚ του υβριδικού λέξους ?
-
Μόλις επέστρεψα από κέντρο αποθεραπείας και θέλεις να με ρίξεις πίσω στα σκληρά έτσι ?
Παιδιά το φυσάω και δεν κρυώνει .Απο 3 euro στα 680 euro. αυξηση 22800 %
Αλλά επειδή έχω να πω πολλά για τα @@ που μας κυβερνάνε θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και σας γράψω αργότερα κάποια νηφάλια σκέψη ....
-
Να υπήρχε και τέτοια αύξηση μισθού, τι άλλο να ζητήσω!
Σε ένα φίλο με ένα δίλιτρο Mazda μαζί με το φόρο θα ξεπεράσει λέει τα 800. Και το αμάξι του δεν πάει πάνω από 4-5000ευρώ πλέον......
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
6 ήταν ... απλά εγώ είχα πάει ιγκόγνιτο και δεν μπήκα στη foto.Ως ο 'επίσημος' φωτογράφος της παρέας (γιατί εγώ ποστάρω πάντα τις φώτο ) διορθώνω: οι συμμετοχές ήταν 6 + 1 και όλοι μαζί συνολικά 12 άτομα και πολύ καλή παρέα
Για τις φωτογραφίες που ποστάρω διευκρινίζω ότι σβήνω πινακίδες και δεν βάζω πρόσωπα (μπορεί κάποιοι να μην το επιθυμούν). Όσοι από τους συμμετέχοντες στην συνάντηση επιθυμούν τους στέλνω με mail όλες τις φώτο. Έχω αποστείλει σε μερικούς όποιος άλλος θέλει στην διάθεσή σας, απλά στείλτε την ηλεκτρονική σας δ/νση με π.μ.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από κέντρο αποθεραπείας και θέλεις να με ρίξεις πίσω στα σκληρά έτσι ?
Παιδιά το φυσάω και δεν κρυώνει .Απο 3 euro στα 680 euro. αυξηση 22800 %
Αλλά επειδή έχω να πω πολλά για τα @@ που μας κυβερνάνε θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και σας γράψω αργότερα κάποια νηφάλια σκέψη ....
άρα, τελικά στα υβριδικά +1927cc δεν πέρασε τελικά αυτό που έλεγαν τα ράδιο αρβύλα, ότι θα ήταν το μισό ποσό, ενός μη υβριδικού.
-
Αξίζει να σημειωθεί ότι υβριδικό Lexus έχει και ο ίδιος ο Παπανδρέου, συνεπώς είναι απόφαση που και ο ίδιος προσωπικά ενέκρινε...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Αξίζει να σημειωθεί ότι υβριδικό Lexus έχει και ο ίδιος ο Παπανδρέου, συνεπώς είναι απόφαση που και ο ίδιος προσωπικά ενέκρινε...Και εγώ αν είχα τα λεφτά του Παπανδρέου 2000Ε θα το πήγαινα το σήμα.
Ή μήπως αν δεν το πληρώσει θα του κόψουν κληση;
Ή μήπως δεν μπορεί να το πάρει τσάμπα; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αξίζει να σημειωθεί ότι υβριδικό Lexus έχει και ο ίδιος ο Παπανδρέου, συνεπώς είναι απόφαση που και ο ίδιος προσωπικά ενέκρινε...
Και εγώ αν είχα τα λεφτά του Παπανδρέου 2000Ε θα το πήγαινα το σήμα.
-
για όσους δεν το έχουν δεί .
http://www.youtube.com/watch?v=QIN-FCoc ... _embedded# -
Καλησπέρα και από εμένα...Εύχομαι με τη σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους και να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρόμους!
Προχθές το βράδυ γύρισα από Δράμα στην οποία είχα πάει για Χριστούγεννα! Όπως καταλαβαίνετε ήμουν από τους τυχερούς οι οποίοι πέρασαν το δρόμο των Τεμπών!
Η παράκαμψη η οποία υπάρχει πλέον,μέσω Αγιόκαμπου, είναι 85 χλμ...Για να διασχίσω δε την απόσταση αυτή χρειάστηκα και στον πηγαιμό αλλά και στο γυρισμό 1 ώρα και 10 λεπτά!Δραματική η κατάσταση παιδιά...Δρόμος στενός, με απότομες στροφές και πολύ κακές κλίσεις.Ευτυχώς πάντως είναι στρωμένος με φρέσκο οδόστρωμα και η σύμανσή του είναι πολύ καλή σε όλα του τα σημεία...Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή καθώς πολλοί παίρνουν ανοιχτά τις στροφές και ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις να βρεθείς εκτός, ή στην καλύτερη πάνω σε κάποιον άλλο!
Αναφορικά με το αυτοκίνητο...Παιδιά άλλο πράγμα!Τι κι αν έχω 1,6 τι κι αν ο Zeus μου αναλύει την κατασκευή του κινητήρα μου , η οδήγηση για τόσα πολλά χιλιόμετρα ήταν απίστευτη!!! Αγαπώ το αυτοκίνητό μου πάρα πάρα πολύ και κάθε χιλιόμετρο που περνάει το ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο!!Γελάτε ε; Εγώ καθόλου!!!!!!
Φουλαρισμένο με βενζίνη από την Αθήνα, με τα πίσω καθίσματα ριγμένα και φορτωμένο μέχρι πάνω...Όπως καταλαβαίνετε, πολλά κιλά φορτίο και πολλά τα χιλιόμετρα έτσι; Η άνεση φοβερή...Με τόσο φορτίο στο αυτοκίνητο και κόφτη στο διπλανό κάθισμα, έπιανα άνετα τα 185 και χωρίς ιδιαίτερη πίεση...Ο κουμπάρος μου με opel astra gtc πολύ πίσω! Η λειτουργία του κινητήρα ιδιαιτέρως πολιτισμένη και η ηχομόνωση πάρα μα πάρα πολύ καλή! Έρωτας σας λέω...
Στο δια ταύτα λοιπόν...Έφτασα Σιδηρόνερο Δράμας με μέση κατανάλωση καυσίμου 7,9λ/100χλμ! Φαντάζομαι πολύ καλή για τα κιλά του αυτοκινήτου, το βάρος του φορτίου και τον 1.6 κινητήρα, έτσι δεν είναι;
Στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής είχα βάλει το cruise σταθερό στα 140! Εξαιρώ Τέμπη και Εγνατία στην οποία έπαιζα σταθερά 150- 180!
Μοναδική μου ένσταση είναι ένας μικρός συρριγμός αέρα από το παράθυρο του οδηγού με ταχύτητες 100+... Είναι άραγε φυσιολογικό ή έχει κανένα θέμα το παράθυρό μου; Πραγματικά ανησυχώ! Zeus έχεις κάτι να πεις; Κανένας άλλος καμία γνώμη;
Να μην τα πολυλογώ πάντως, ήταν ένα ταξίδι υπέροχο και φυσικά θα το ξανα-έκανα με πολύ άνεση! Ταξιδιάρικα αμάξια τα VOLVO άλλωστε!
Αύριο πάω για κάρτα καυσαερίων στην αντιπροσωπεία και για ευθυγράμμιση στους τροχούς...Ελπίζω να μη με ξυρίσουν πάλι όπως στο σέρβις!Επί τη ευκαιρία θα τους πω να ρίξουν μια ματιά και στο παράθυρο, μπας και παίζει τίποτα, όπως και τον έλεγχο με το Vadis για τα set που έχει αποθηκευμένα!
Αλήθεια ξέρει κανείς αν θα μου χρεώσουν το Vadis;Και αν ναι πόσο αλήθεια; -
Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το τετράγωνο κουτί που φαίνεται εσωτερικά στη γρίλια? Το έχω δει σε XC70.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το τετράγωνο κουτί που φαίνεται εσωτερικά στη γρίλια? Το έχω δει σε XC70.
To radar για το Collision Warning with Auto Brake (CWAB) και για το Adaptive Cruise Control (ACC) with Distance Alert...
Jim_C30
Σηκωσε το τηλ...........Χρονια πολλα σε ολους παιδια, καλα να μας βρει!!! Οσο για συναντηση ισως να κανονισουμε κατι στο ενδιαμεσο την καινουρια χρονια!
εδιτ με τις ονομασιες της Volvo...
-
-
VOLVO FORUM