-
Κατ' εμέ ακόμη ένα άχρωμο δημοσίευμα από το ΑΤ.
-
Τίποτα το ουσιαστικό...πρόκειται γαι δημοσίευμα και όχι test κατ'ουσίαν...το έχω διαβάσει εδώ και κάποιες μέρες...ούτε και οι φωτογραφίες δεν είναι καλές και ολοκληρωμένες....
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Χρόνια Πολλά!
Στο autotriti εχει τεστ στο s40 t5 awd.
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38143.asp
Βλέπω έχει και αναπτήρα!εμένα το αυτοκίνητο μου δεν είχε!μου τον είχανε σουφρώσει άραγε?ολα τα volvo εχουν αναπτήρα στον standard εξοπλισμό τους?Λογω της αντικαπνιστικης πολιτικης της εταιρειας ο αναπτηρας και το τασακι ειναι μερος του 'πακετου καπνιστη', το οποιο διατιθεται δωρεαν κατοπιν εντολης του πελατη κατα την παραγγελια.
Το 'τεστ' καλυτερα να μην το σχολιασω......
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Διάβασα και εγώ το τέστ για το s40 t5 και έπαθα
Για το δικό μου ταπεινό s40 1.8 θα εγραφα περισσότερα και σίγουρα καλύτερα
Τα σχόλια για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο είναι ίδια με΄αυτά που εχουν γίνει για τεστ σε citroen c3 ή honda jazz
ελεος!!! -
Οτι δεν είναι made in German ..... και δη VAG ....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Χρόνια Πολλά!
Στο autotriti εχει τεστ στο s40 t5 awd.
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38143.asp
Βλέπω έχει και αναπτήρα!εμένα το αυτοκίνητο μου δεν είχε!μου τον είχανε σουφρώσει άραγε?ολα τα volvo εχουν αναπτήρα στον standard εξοπλισμό τους?Λογω της αντικαπνιστικης πολιτικης της εταιρειας ο αναπτηρας και το τασακι ειναι μερος του 'πακετου καπνιστη', το οποιο διατιθεται δωρεαν κατοπιν εντολης του πελατη κατα την παραγγελια.
Το 'τεστ' καλυτερα να μην το σχολιασω......
νομιζω αυτο ισχυει και για αλλους κατασκευαστες, αν και μου φαινεται περιεργο να εφεραν αντικαπνιστικο αυτοκινητο στην ελλαδα
το τεστ δε λεει κατι (αυτο με τις αναρτησεις μου φαινεται λιγο ακυρο), αλλα δεν το θαβει κιολας.. μια χαρα βαθμο του εβαλε
Οτι δεν είναι made in German ..... και δη VAG ....
ε ρε μανια
-
άσε .... ζηλεύουν... γιατί δεν έχουν τότες πωλήσεις και ούτε τόσους ίππους από λίγα κυβικά !!!
πάντως ο ελληνικός και όχι μόνο αυτοκ. τύπος είναι για πολλές
-
Καλησπερα και χρονια πολλα! Κυκλοφορησε το C30 f/l; Γιατι ειδα ενα εσημερα σε ασπρο χρωμα με αθηναικες πινακιδες (ΖΧΖ...) και ηταν απιστευτα ομορφο απο μπροστα.. Απο πισω δεν αλλαξε και κατι.. Ξερουμε τιμες;
-
Καλησπέρα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα.
Όντως το καινούργιο C30 facelift έχει έρθει και στην Ελλάδα.
Ήρθε την προηγούμενη βδομάδα (και περιμένω να το παραλάβω με τον καινούργιο χρόνο!!!).
Όντως πολύ όμορφο (αν και μες στην βρώμα λόγω ταξιδίου και μεταφοράς )
Οι τιμές του είναι ίδιες με το προηγούμενο (προ facelift έκδοσης).
Έχει στον stadard εξοπλισμό του ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδίου και μαλακό κάλυμμα ενώ αφαιρέσαν το φίλτρο αέρα καμπίνας και το σετ καπνιστή. -
δηλαδή, δεν έχει καθόλου φίλτρο αέρα για την καμπίνα
παλιά από το kinetic κιόλας είχαν ... το IAQS
-
Το έχουν στον εξτρά εξοπλισμό με 120 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Το δικό μου το είχα παραγγείλει πριν 3 μήνες περίπου (την παλιά έκδοση του C30) και μεταφέρθηκα αυτόματα στην facelift έκδοση. Ψάχνοντας στο internet είδα πως βάλαν στα εξτρά το IAQS και τον αναπτήρα-τασάκι οπότε δεν πρόλαβα να το προσθέσω. -
Ο χρήστης Dimitrispat έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα.
Όντως το καινούργιο C30 facelift έχει έρθει και στην Ελλάδα.
Ήρθε την προηγούμενη βδομάδα (και περιμένω να το παραλάβω με τον καινούργιο χρόνο!!!).
Όντως πολύ όμορφο (αν και μες στην βρώμα λόγω ταξιδίου και μεταφοράς )
Οι τιμές του είναι ίδιες με το προηγούμενο (προ facelift έκδοσης).
Έχει στον stadard εξοπλισμό του ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδίου και μαλακό κάλυμμα ενώ αφαιρέσαν το φίλτρο αέρα καμπίνας και το σετ καπνιστή.Καλησπερα και καλοριζικο το νεο σου volvo! Το 1.6 παρηγγειλες; Ποσο σου βγηκε;
Ισχυει καμια εκπτωση για το f/l; -
Ευχαριστώ πολύ!
Έχω παραγγείλει το 1.6 kinetik και με τα εξτρά που έβαλα(περίπου 1000 ευρώ τα εξτρά) βγήκε τελική τιμή 18500 ευρώ. Οι τιμές είναι ίδιες με την προ f/l εκδοση.
Η έκπτωση ισχύει και για το facelift αλλά απότι μου είπαν στην αντιπροσωπία θα ισχύσει μέχρι τέλος του χρόνου, στη συνέχεια παίζει να μειωθεί. -
Δημήτρη, καλωσόρισες!
Πολύ καλή επιλογή το C30. Ποια έξτρα ζήτησες και βγήκαν στο χιλιάρικο; Ποιο χρώμα διάλεξες;
Πάντως, καλά κάνανε και βάλανε το κάλυμμα του χώρου αποσκευών στο στάνταρ εξοπλισμό.
Ελπίζω οι ζάντες του Kinetic να μην είναι οι Isis αλλά κάποιο άλλο μοντελάκι.
Από που το πήρες; Σφακιανάκη ή Autopoint;
Άντε, γινόμαστε πολλοί οι Βόρειοι -
Καλοριζικο φιλε.Θα μπορουσες να αναλυσεις λιγο την τιμη?Δηλαδη ποια ειναι η βασικη τιμη και ποσο φτανει με μεταλλικο χρωμα,πινακιδες και λοιπα εξοδα χωρις τα εξτρα που εβαλες.
-
Καλορίζικο
-------- και -----------
Καλωσόρισες -
Το παρήγγειλα από το Σφακιανάκη με το μαύρο μεταλλικό χρώμα Black Sapphire (γύρω στα 600 ευρώ εξτρά) με το γκρι σαλόνι, αλλά λόγω αλλαγής έκδοσης το γκρι σαλόνι έγινε μαύρο το οποίο το θεωρώ ποιο όμορφο.
Τα εξτρά που έβαλα ήταν
Συναγερμός Volvo Guard Alarm 635,00
Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος και με στήριξη μέσης 100,00
Κάλυμμα χώρου αποσκευών 250,00
Σύστημα παιδικής ασφάλειας ISOFIX 45,00
Προβολείς ομίχλης 200,00Σύνολικό κόστος extra εξοπλισμού 1230 ευρώ
Αρχική τιμή ήταν 18950 - 2500 προσφορά volvo + 1230 εξτρα + 600 μεταλλικό χρώμα=18270 ευρώ
Ζάντες αλουμινίου φοράει τις 6,5 x 16'Cordelia
-
Καλωσηρθες στην παρεα φιλε και με το καλο να το παραλαβεις. Περιμενουμε και φωτο!
Παντως ρε παιδια, μηπως τελικα οι καλες τιμες προερχοντε απο την μειωση του εξοπλισμου? -
Τελικα τζιφος σε ολα....
Το ring ειναι κλειστο λογω χιονιου ακομα, και το Ghent ειναι κλειστο για τις γιορτες, και ξανανοιγει στις 4 Ιανουαριου -
Πάντως οι τιμές είναι εξευτελιστικές για ένα μοντέλο που μόλις έχει υποστεί facelift... ακόμα κι αν ο εξοπλισμός είναι λίγο κατώτερος... αν και παλιά σε αυτά τα λεφτά δεν έπαιρνε κάποιος το Optimum με τα τάσια; Πάντως το IAQS χρειάζεται για να φτάνει κάποιος πραγματικά ατσαλάκωτος...χρειάζεται για την υγεία μας σε μια πόλη με τόσο μεγάλη συγκέντρωση ρύπων και σωματιδίων όπως η Αθήνα...για τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω....
VOLVO FORUM