-
@johnkyr
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σπιλωσει το ονομα τησ πιο πετυχημενης μαρκας στην Ελλαδα!Και σε καμιια περιπτωση δε θελω ναβγαλω αχρηστο το golf που εδω περα δεν ξερει τι εχει πουλησει.Απλα αυτο το γεγονοσ οφειλε να σεβαστει η vw,που εφτασε το μοντελο να το πουλαει 23000 με τον μικρο κινητηρα και περιπου γυμνο απο εξοπλισμο.Οφειλει να σεβεται τον κοσμο που της δινει τα λεφτα του.Ποσο το οδηγησες το αμαξι?Εμενα μου το δωσανε απο αντιπροσωπια για 1βδομαδα το golf5gti και στις 4 μερες τους το γυρισα πισω.Το μονο που με ενθουσιασε ειναι η καταναλωση του.Πραγματικα εκει εδωσε ρεστα το gti.Αλλα δεν με επεισε να του εμπιστευθω τα λεφτα μου.Θεωρω το cupra καλυτερο μονο και μονο επειδη κοστιζει λιγοτερα χρηματα.GOLF με C30 θεωρω οτι ειναι 2 ξεχωριστοι κοσμοι.Το golf ειναι καλο για ταξιδακια(μακαρι χωρις απροοπτα)με πολυ χαμηλη καταναλωση καυσιμου,ελεω μικρου κυλινδρισμου.Το C30 ειναι κατι διαφορετικο.Ειτε αυτο λεγεται σχεδιαση,ειτε ασφαλεια,ειτε γιατι οχι καταναλωση καυσιμου(ακομα και ο Τ5 ειναι οικονομικος σχετικα-οι γνωριζωντες ασ παραβλεψουν τι δειχνει το δικο μου trip computer!!!!)εκει που δε συγκρινεται με τιποτα στην κατηγορια ειναι η πολυτελεια και η out of this world ανεση του.Εκει δεν εχει αντιπαλο στην κατηγορια και τιμα και με το παραπανω το εμβλημα στη μασκα του.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
-
και να συμπληρωσω οτι το c30 εχει την κορυφαια ποιοτητα κυλισης και ηχομονωση στην κατηγορια του...
-
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
@johnkyr
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σπιλωσει το ονομα τησ πιο πετυχημενης μαρκας στην Ελλαδα!Και σε καμιια περιπτωση δε θελω ναβγαλω αχρηστο το golf που εδω περα δεν ξερει τι εχει πουλησει.Απλα αυτο το γεγονοσ οφειλε να σεβαστει η vw,που εφτασε το μοντελο να το πουλαει 23000 με τον μικρο κινητηρα και περιπου γυμνο απο εξοπλισμο.Οφειλει να σεβεται τον κοσμο που της δινει τα λεφτα του.Ποσο το οδηγησες το αμαξι?Εμενα μου το δωσανε απο αντιπροσωπια για 1βδομαδα το golf5gti και στις 4 μερες τους το γυρισα πισω.Το μονο που με ενθουσιασε ειναι η καταναλωση του.Πραγματικα εκει εδωσε ρεστα το gti.Αλλα δεν με επεισε να του εμπιστευθω τα λεφτα μου.Θεωρω το cupra καλυτερο μονο και μονο επειδη κοστιζει λιγοτερα χρηματα.GOLF με C30 θεωρω οτι ειναι 2 ξεχωριστοι κοσμοι.Το golf ειναι καλο για ταξιδακια(μακαρι χωρις απροοπτα)με πολυ χαμηλη καταναλωση καυσιμου,ελεω μικρου κυλινδρισμου.Το C30 ειναι κατι διαφορετικο.Ειτε αυτο λεγεται σχεδιαση,ειτε ασφαλεια,ειτε γιατι οχι καταναλωση καυσιμου(ακομα και ο Τ5 ειναι οικονομικος σχετικα-οι γνωριζωντες ασ παραβλεψουν τι δειχνει το δικο μου trip computer!!!!)εκει που δε συγκρινεται με τιποτα στην κατηγορια ειναι η πολυτελεια και η out of this world ανεση του.Εκει δεν εχει αντιπαλο στην κατηγορια και τιμα και με το παραπανω το εμβλημα στη μασκα του.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
φαντάζομαι να κατάλαβες το στιλ που το γράφω, ότι κάνω πλάκα !!!
το A3 1.8Tsi, το οδήγησα πολύ λίγο, αλλά ήταν αρκετό για να μην με ικανοποιήσει η ποιότητα κατασκευής του και τους εμπιστευθώ, όπως λες κι εσύ τα 32.000+ € που έκανε. Το μοτέρ του όμως, μου άρεσε πολύ. -
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
και να συμπληρωσω οτι το c30 εχει την κορυφαια ποιοτητα κυλισης και ηχομονωση στην κατηγορια του...κάτι που στα προηγούμενα 5, 5,5 4,5 με Tsi καί ότι άλλο βγήκε δεν άκουγες ούτε την σκέψη σου.
Τεσπα , τέρμα τα OffTopic ας γράψουμε για τα VWστο αντίστοιχο thread
-
σας θυμίζουν κάτι τα κλειδιά ....
-
OXI
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
σας θυμίζουν κάτι τα κλειδιά ....
Το κλειδί είναι από παλιό Fiesta και Focus (ίδιο στυλ δηλαδή), και το χειριστήριο από Volvo
Globalisation rulez
-
Αμα ξυσεις το σηματακι της aston martin απο τα κλειδια θα γραφει βολβο απο κατω(καπου κυκλοφορει και φωτο αν θυμαμαι καλα)
-
ναι κάπου το είχα δει κι εγώ αυτό !!!
-
Ο χρήστης bgeo έγραψε:
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Διαβασα οτι μεχρι τελους του χρονου ισχυει μια σημαντικη εκπτωση στο C30. Ενδιαφερομαι για τη βασικη εκδοση 1.6 optimum.Γνωριζετε αν υπαρχει ακομα αυτη η εκδοση ή εχει καταργηθει?Στο site της volvo δε βγαζω ακρη με τους εξοπλισμους ουτε αναφερει τιμες.Παρεπιπτοντως ποια η γνωμη σας για το νεο C30?Μπροστα δε μου αρεσει καθολου προσωπικα και προτιμω το παλιο μοντελο και σε αυτο πιστευω οτι αναφερεται η προσφορα.Καλημέρα σε όλους!
Η έκδοση optimum έχει πλέον καταργηθεί και το C30 ξεκινάει με την kinetik.
Αρχικη τιμή 18.500 ευρώ περίπου (και μέχρι τέλος του 2009 έχουν και μια προσφορά της τάξης των 2.500 ευρώ). Οι ζάντες αλουμινίου είναι στάνταρ, όπως και ο υπολογιστής ταξιδίου και το μαλακό κάλυμα αποσκευών. Απτην άλλη έχουν κόψει το φίλτρο αέρα καμπίνας και τον αναπτήρα-τασάκι.
Χρόνος αναμονής περίπου 2 - 2.5 μήνες. -
Για το facelift λογικα 2,5 μηνες αναμονη?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα ξυσεις το σηματακι της aston martin απο τα κλειδια θα γραφει βολβο απο κατω(καπου κυκλοφορει και φωτο αν θυμαμαι καλα)ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι κλειδί θα έχει αυτό?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αξιόπιστο και με καλό aftersales!
-
Ο χρήστης bgeo έγραψε:
Για το facelift λογικα 2,5 μηνες αναμονη?Η προηγούμενη έκδοση έχει καταργηθεί (εκτός αν βρεις κανένα ήδη εκτελωνισμένο, αλλά το θεωρώ απίθανο).
Πλέον πας στην καινούργια έκδοση. -
Τίποτα δε θα αλλάξει η Geely στη Volvo σύμφωνα με τον Li Shufu που κατέχει το 51% της Geely με δηλώσεις του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ΅Νέα Κίνα΅. Οι 2 εταιρείες θα εξακολουθήσουν να είναι ανεξάρτητες ενώ η Volvo θα διατηρήσει τα εργοστάσιά της και το R&D όπως σήμερα. Ανέπαφες θα παραμείνουν και οι συμφωνίες με τους προμηθευτές και τους εργαζομένους.
http://www.dn.se/ekonomi/geely-ingenting-andras-for-volvo-1.1019279
http://news.xinhuanet.com/english/2009-12/25/content_12704570.htmΚαι εχουν αναφερει οτι θα ριξουν και 10δισ δολ. για εξελιξη νεων μοντελων/τεχνολογιων μετα την εξαγορα.......Βεβαια ηδη ειναι ετοιμα 4 μοντελα.......Το μελλον θα δειξει. Εδω ειμαστε (ελπιζω )
ποια είναι τα 4 μοντέλα, το S60/V60 ? γιατί θα μας γκαστρ@σουν
..και τα V30/XC30
Παντως ενδιαφερον θα εχει να δουμε ποιος θα εχει τα πνευματικα δικαιωματα στις πλατφορμες. Η EUCD στην οποια βασιζοντε τα νεα S60/V60 οπως και τα S80/V70/XC70/XC60 εξελιχθηκε εξολοκληρου απο την Volvo, και η Ford σκοπευε να την χρησιμοποιησει στα νεα Mondeo/Mazda 6...τα νεα V30/XC30 φανταζομαι οτι θα βασιζοντε αν οχι στην υπαρχουσα απο κοινου εξελιγμενη (και διαφοροποιημενη απο την Volvo) P1, σε καποια εξελιξη της....
Επισης πολλα αμερικανικα μεγαλα ford βασιζοντε σε μια φθηνη εκδοχη της 'παλαιας' P2 η οποια ηταν εξελιγμενη απο την Volvo πρωτου ακομα αγοραστει απο την Ford -
φαντάζομαι εκεί στην Γερμανία θα περνάς @χάλια@ , πέρασες από καμιά αντιπροσωπία ?
καλές γιορτές !!!
-
φαντάζομαι εκεί στην Γερμανία θα περνάς @χάλια@ , πέρασες από καμιά αντιπροσωπία ?καλές γιορτές !!!
Τα καλα ερχοντε....η επομενη εβδομαδα θα ειναι αυτοκινητιστικη! Λιακαδα και σημερα οποτε δευτερα βαζω τα καινουρια λαστιχακια και περνω ξανα τηλεφωνο στο ring να δω αν εχει ανοιξει, και στο Ghent για ξεναγηση στο εργοστασιο
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
φαντάζομαι εκεί στην Γερμανία θα περνάς @χάλια@ , πέρασες από καμιά αντιπροσωπία ?
καλές γιορτές !!!
Τα καλα ερχοντε....η επομενη εβδομαδα θα ειναι αυτοκινητιστικη! Λιακαδα και σημερα οποτε δευτερα βαζω τα καινουρια λαστιχακια και περνω ξανα τηλεφωνο στο ring να δω αν εχει ανοιξει, και στο Ghent για ξεναγηση στο εργοστασιο
Κωσταντίνε χαίρομαι που περνάς καλά...αλλά πάνω απ'όλα χαίρομαι που με άκουσες και πήγες στο Ring. Υπομονή μέχρι να ανοίξει. Μετά θέλουμε μακροσκελές ποστ στο σχετικό τόπικ ΚΑΙ φώτο!
Άντε καλά να περάσεις!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
καλές γιορτές !!!
Κωσταντίνε χαίρομαι που περνάς καλά...αλλά πάνω απ'όλα χαίρομαι που με άκουσες και πήγες στο Ring. Υπομονή μέχρι να ανοίξει. Μετά θέλουμε μακροσκελές ποστ στο σχετικό τόπικ ΚΑΙ φώτο!
Άντε καλά να περάσεις!!
Ειχες δικιο, ειναι πολυ κοντα στην Κολωνια για να μην την επισκευθεις
-
Καλησπέρα και από εμένα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Βλέπω ότι ολοένα και περισσότεροι στρέφονται προς την αγορά ενός volvo και αυτό είναι ιδιέταιρα ευχάριστο!!Όπως επίσης ευχάριστο είναι και η συμμετοχή πολλών σε αυτό το κομμάτι του 4T.FORUM που αφορά τη volvo, οι οποίοι διακατέχονται από ένα ωραίο πνέυμα, το οποίο λείπει από κομμάτια άλλων, που αφορούν διμοφιλείς μάρκες!! -
Χρόνια Πολλά!
Στο autotriti εχει τεστ στο s40 t5 awd.
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38143.asp
Βλέπω έχει και αναπτήρα!εμένα το αυτοκίνητο μου δεν είχε!μου τον είχανε σουφρώσει άραγε?ολα τα volvo εχουν αναπτήρα στον standard εξοπλισμό τους?Παραθέτω και αρθρο για τα τέλη για τα υβριδικα μιας και το συζητούσαμε στην 2η συνάντηση...
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=93855
VOLVO FORUM