-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Τι ξερετε για τις προσφορες; Ισχυουν ακομη ή αναμενονται νεες και...βαρυτερες;Αντιπροσωπεία των ΒΠ δίνει το C30 1.6 από 16000,το S40 1.6 από 18500 και το S60 2.0T από 25500!!!
-
για το XC 60 Κανά νέο ???????????
-
αν θες ενημέρωσε με με pm για ποια αντιπροσωπία μιλάμε ... thanks ...
-
πάντως γενικά παίζουν οι τιμές .... -4000 για το S40 και -3500 για το V50
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν θες ενημέρωσε με με pm για ποια αντιπροσωπία μιλάμε ... thanks ...Η Βελμαρ ειχε διαφημιση σημερα με αυτες τις τιμες
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
για το XC 60 Κανά νέο ???????????Ειδα λένα διπλωματικό στο δρόμο νύχτα
Πολύ όμορφα τα φωτιστικά από πίσω... σαν να πέφτουν απαλά στο πλάιο του αμαξιού -
Εγώ το είδα την Παρασκευή...στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου...είναι αρκετά μεγάλο...ωραία τα φωτιστικά πίσω,δε μου πολυάρεσε το σήμα μπροστά...η μάσκα...πολύ πλαστική...
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το XC 60....
οπως ειναι τωρα η Χ3 και τα αλλα συναφη GLK /Q5 νομιζω οτι ειναι μονοδρομος...πραγματικα πανεμορφο...
το ειδα το Σαββατο στο Μοτορ Show Bologna και ειλικρινα μου αρεσε πολυ...
πολυ καθαρο και λιτο...οπως μου αρεσει... -
Το είχα δίπλα μου στην βουλιαγμένης αρκετή ώρα είναι το XC60.
Ηταν και μαυρο που είναι το χρώμα μου. .
Ενα περίεργο πράγμα , ..... στην έκθεση μου φαίνονται διαφορετικά απο όι στο δρόμο. -
-
No.3 ........
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
No.3 ........και μάλιστα στη βασική έκδοση, τελείως γυμνό και δώρο το τασάκι
-
-
Νέο Volvo S60 Concept με suicide doors!
-
Ξέρει κανείς αν η Volvo προτίθεται να ακολουθήσει την τάση της εποχής στους κινητήρες ή θα συνεχίσει με τους υπάρχοντες συνδυάζοντάς τους με 5τάχυτα κιβώτια;
Έχει σκοπό με κάποιο facelift να βελτιώσει το c30 στα σημεία που πονάει και το καθιστούν αντιεμπορικό (πολύ μικρός χώρος αποσκευών, μηχανικά σύνολα) ή θα προσπαθεί να ελκύει αγοραστές κάνοντας απλά καλύτερες τιμές και στην ουσία να το εκποιεί και να καταστρέφει την μεταπωλητική αξία αυτών που ήδη το έχουν;
Εν τέλει τι έχει να παρουσιάσει για το 2009;;;;
-
Για το νέο s60 μιλάνε για 1.6 turbo.
-
έχεις κανένα λινκ?
btw τα ίδια λέγανε και για το Kuga ΑΛΛΑ! -
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73481
-
το κόστος εξέλιξης κινητήρων είναι πολύ υψηλό ....
για να δούμε αν τελικά θα πάρει τα νέα μοτέρ turbo της ford .....μικρά μοτέρ turbo που οδήγησα 1.2ΤCE (100) και 1.4TSi (122), δεν μπορώ να πω ότι μου
άρεσαν, είχαν ένα μικρό αλλά υπαρκτό lag και μου έδιναν την εντύπωση ότι είχαν ελαφρύ
σφόνδυλο (βέβαια μπορεί και να μην χρειάζονταν πιο βαρύ για να αποθηκεύουν ενέργεια).Από την άλλη ο 1.8Tsi ήταν αυτός που σου έδινε την εντύπωση ότι έχεις παντού δύναμη ....
και ότι δεν χρειάζεται να παίζεις με τις ταχύτητες ..... 4-5-6 και τέλος ....ιδανική επιλογή για μένα είναι τα νέα μοτέρ της Toyota. 150hp ατμοσφαιρικά από 1,800cc
νομίζω πιο χαμηλή κατανάλωση σε κανονικές/πραγματικές συνθήκες και πιο αξιόπιστα λόγω
απουσίας turbo, μαζι με το CVT που θα τον συνδυάζει θα είναι πολύ καλός συνδυασμός.Αλήθεια είναι ότι η Volvo έχει μείνει πίσω στα μοτέρ ....
τα δυνατά της στοιχεία νομίζω ότι είναι τα παρακάτω ..- design
- διαφοροποιήση από BMW Merc etc
- ποιότητα κατασκευής ... ειδικά σαλονιού και καμπίνας
- παθητική ασφάλεια ...
αν είχε και καλύτερους κινητήρες ..... ...... ..... δύναμη / κατανάλωση
-
Ιδίως τώρα με την κρίση που βιώνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες δύσκολο το θέμα εξέλιξης κινητήρα. Συνεπώς στην ευρωπαϊκή αγορά κυρίως , vw - citroen που έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι με turbo θα έχουν πιθανότατα συγκριτικό πλεονέκτημα.
VOLVO FORUM