-
Και αεροδυναμικη μεζονετας (με ΣOΦΙTA εννοειται!) ναχεις αμα εχεις 400-500 αλογα κατω απτο γκαζι σφαιρα πηγαινεις!
Mε ειχε παει γνωστος γρηγορη βολτα με τρακτορα 400 αλογων.μιλαμε για απιστευτη εμπειρια! Σφαιρα κανονικη ειναι μεχρι καποια χλμ.
-
ζώο σήμερα οδηγός στην τσιμισκή, που παρέσειρε ηλικιωμένο. το ζώο πέρασε με κόκκινο και στη συνέχεια έγινε καπνός. ελπίζω κάποιος να πρόλαβε να δει τις πινακίδες του...
-
μικρό ζώο πέταξε σαν να μη τρέχει τίποτα το άδειο πακέτο από τα τσιγάρα όσο περίμενε να ανάψει πράσινο το φανάρι.
και λέω μικρό γιατί τον πλεύρισα και του είπα ότι είναι κρίμα να πετάει σκουπίδια από το παράθυρο και αντί να με βρίσει ζήτησε συγνώμη!!!
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
μικρό ζώο πέταξε σαν να μη τρέχει τίποτα το άδειο πακέτο από τα τσιγάρα όσο περίμενε να ανάψει πράσινο το φανάρι.και λέω μικρό γιατί τον πλεύρισα και του είπα ότι είναι κρίμα να πετάει σκουπίδια από το παράθυρο και αντί να με βρίσει ζήτησε συγνώμη!!!
Το υπογραμμισμένο μπορείς να το βάλεις και στο θέμα με τα απίθανα των ελληνικών δρόμων
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
μικρό ζώο πέταξε σαν να μη τρέχει τίποτα το άδειο πακέτο από τα τσιγάρα όσο περίμενε να ανάψει πράσινο το φανάρι.
και λέω μικρό γιατί τον πλεύρισα και του είπα ότι είναι κρίμα να πετάει σκουπίδια από το παράθυρο και αντί να με βρίσει ζήτησε συγνώμη!!!
Το υπογραμμισμένο μπορείς να το βάλεις και στο θέμα με τα απίθανα των ελληνικών δρόμων
Τα απιθανα της ελληνικης κοινωνιας γενικοτερα εννοεις...
Ζωο ο τυπος του οποιου ο συναγερμος βαραει απο τις 9 το βραδυ...
Βασικα, αν το αυτοκινητο ειναι 2-3 στενα πιο μακρυα απο το σπιτι, πως μπορει να ακουσει+καταλαβει οτι χτυπαει ο συναγερμος? Ο οποιος αποφασισε ετσι στα καλα καθουμενα να κολλησει και να χτυπαει συνεχεια?
Το ρωταω γιατι εχω παθει ακριβως το ιδιο πραγμα. Που φταιω? Στο οτι η ηλεκτρονικη συσκευη αποφασισε να κανει τα δικα της, ή στο οτι δεν ειναι κατω απο το σπιτι μου ωστε να καταλαβω οτι χτυπαει και να κανω κατι για αυτο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ρωταω γιατι εχω παθει ακριβως το ιδιο πραγμα. Που φταιω? Στο οτι η ηλεκτρονικη συσκευη αποφασισε να κανει τα δικα της, ή στο οτι δεν ειναι κατω απο το σπιτι μου ωστε να καταλαβω οτι χτυπαει και να κανω κατι για αυτο?
Ενταξει δεν φταις με την στενη εννοια...αλλα το αμαξι οπως και ο συναγερμος ειναι δικα σου,αρα εσυ εχεις ευθυνη,δεν μπορουσες να κανεις κατι συμφωνω,αλλα...
-
μικρό ζώο εγώ αλλα για 10 δευτερόλεπτα...
πάμε στη γιαγια με τα πιτσιρίκια κ σε θέση χωράω δε χωράω δίπλα σε είσοδο parking περίεργου κ με εμμονές γείτονα βάζω μια ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο....κ από πίσω η 4,5 ετών κόρη (η μεγάλη χα χα) με τη χαρακτηριστική αφέλεια των παιδιών διορθώνει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΑΜΠΑ!!!!
ΣΕ χρόνο dt αποφάσισα πως αν δεν χωράω παρκάρω σωστά κ ας είναι 2 τετράγωνα μακριά.
μαλλον στο παιδικό (προνήπια )το έμαθε γιατί εγώ μονο για ζώνες κ ασφάλεια όταν περπατάμε στο δρόμο της έχω μιλήσει. (διόρθωση..ετυχε κ φάση με παρκαρισμενο σε πεζοδρομιο ,όπου καναμε κυκλο με το καροτσι του μικρου να μιλησαμε 1- 2 φορές κ να της έμεινε... )ΥΓ.___ έκανε κ έλεγχο αφού κατέβηκε να δει αν ειναι ολα καλα
__την παρακαλεσα νε με διορθωνει κ τις αλλες φορες οταν κανω λαθος.....
___μεσω παιδειας κ αγωγης σε ολα τα επιπεδα(σχολειο οικογενεια κοινωνια) θα εχουμε λιγοτερα ζωα νομιζω... -
Η μικρή απίστευτη! Να την χαίρεσαι! Για το θέμα του συναγερμού φυσικά έχει ευθύνη ο ιδιοκτήτης. Και επίσης, αν το αυτοκίνητο είναι 2-3 τετράγωνα τι χρησιμότητα έχει ο συναγερμός αφού έτσι και αλλιώς δε το ακούς; Θα χτυπήσει μια, θα χτυπήσει δυο, θα σηκωθούν οι γείτονες -αν ο συναγερμός έχει παρόμοιο ήχο με το δικό τους- θα δουν ότι δε χτυπά το δικό τους και δε θα ξανα ασχοληθούν.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η μικρή απίστευτη! Να την χαίρεσαι! Για το θέμα του συναγερμού φυσικά έχει ευθύνη ο ιδιοκτήτης. Και επίσης, αν το αυτοκίνητο είναι 2-3 τετράγωνα τι χρησιμότητα έχει ο συναγερμός αφού έτσι και αλλιώς δε το ακούς; Θα χτυπήσει μια, θα χτυπήσει δυο, θα σηκωθούν οι γείτονες -αν ο συναγερμός έχει παρόμοιο ήχο με το δικό τους- θα δουν ότι δε χτυπά το δικό τους και δε θα ξανα ασχοληθούν.Ο επίδοξος διαρρήκτης δεν το γνωρίζει αυτό όμως.
Απλά ελπίζεις ότι θα φοβηθεί και θα την κοπανίσει...
nothing more or less.... -
Εχω πολύ καιρό να γράψω τα ζώα που βλέπω καθημερινά ,εντύπωση μου κάνουν όμως τα παρακάτω.
Πρίν λίγες μέρες βρέχει μεσημέρι .Είμαι στην παραλιακή (βούλα προς Γλυφάδα) και είμαι στην δεξία λωρίδα ,μπροστά κανένα αμάξι πίσω μόνο στην δεξία ένα αυτοκίνητο και αριστερή τίποτα.
Οπως βρέχει λοιπόν φτάνουμε στο σημείο που στην παραλιακή έχει τα 2 κολλητά φανάρια που δεν μπορείς να περάσεις τα 2 φανάρια αέρα...
Οπως πλησιάζω βλέπω από πίσω να έρχετε μια νταλίκα γρήγορα ,μπαίνω αριστερή γιατι φοβαμαι της νταλικές πολύ και ειδικά στην βροχή.
Περνάμε το πρώτο από τα 2 φανάρια και πορτοκαλίζει το δεύτερο και σταματάμε εγώ αριστέρη και ο άλλος άνθρωπος δεξιά...και όπως κάνει το μάτι ασυναίσθητα και κοιτάει τον καθρέφτη βλέπω την νταλίκα να έρχετε αέρα να μπλοκάρει τροχούς και να κάνει πατινάζ.
Εκείνη την στιγμή έχει ανάψει το πράσινο για να περάσουν τα αλλα αμαξια για να μπουν παραλιακη...και βλέπουν μια νταλικα να έρχετε..πρώτα πρώτα ήταν ένα μαύρο Χ5 και ένα ταξί ,πιο πίσω είχε και ενα σχολικό νηπιαγωγείου.
Τα 2 πρώτα αμάξια κοκάλωσαν και η νταλίκα μας πέρασε με μπλοκαρισμένα φρένα αρπάζωντας βρισιδια κόρνες και άλλα τέτοια...
Ειλικρινα ένιωσα τόσο φόβο μην διπλώσει η νταλίκα και μας πάρει μαζί του ...Δευτέρο μεγάλο ζώο .Είμαι πρωί στο φανάρι της παραλιακής μπροστά από το Ασκληπείο Βούλας,σταματημένος όπως τόσοι και περιμένουμε να ανάψει πράσινο να πάμε στην δουλειά μας,και βλέπω και έρχετε μπλε σκούρο Cayenne S με γυναικα οδηγο να μιλαει στο κινητό και έρχετε αφρενάριστη ευτύχως κατάλαβε έγκαιρα ότι πρέπει να φρενάρει αλλιώς θα μου την είχε βαρέσει ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Και αεροδυναμικη μεζονετας (με ΣOΦΙTA εννοειται!) ναχεις αμα εχεις 400-500 αλογα κατω απτο γκαζι σφαιρα πηγαινεις!
Mε ειχε παει γνωστος γρηγορη βολτα με τρακτορα 400 αλογων.μιλαμε για απιστευτη εμπειρια! Σφαιρα κανονικη ειναι μεχρι καποια χλμ.Εντάξει, δεν είναι και τόσο γρήγορα. Ένας άδειος τράκτορας έχει αναλογία κιλών/ίππο χοντρικά όσο ένα 1000άρι-1200άρι μικρό.
ΥΓ.___ έκανε κ έλεγχο αφού κατέβηκε να δει αν ειναι ολα καλα
__την παρακαλεσα νε με διορθωνει κ τις αλλες φορες οταν κανω λαθος.....
___μεσω παιδειας κ αγωγης σε ολα τα επιπεδα(σχολειο οικογενεια κοινωνια) θα εχουμε λιγοτερα ζωα νομιζω...Αποτελεσματική διαπαιδαγώγηση = να κάνουμε τα παιδιά μας καλύτερους ανθρώπους απ'ότι είμαστε εμείς. Ειλικρινά μπράβο σου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Mε ειχε παει γνωστος γρηγορη βολτα με τρακτορα 400 αλογων.μιλαμε για απιστευτη εμπειρια! Σφαιρα κανονικη ειναι μεχρι καποια χλμ.Εντάξει, δεν είναι και τόσο γρήγορα. Ένας άδειος τράκτορας έχει αναλογία κιλών/ίππο χοντρικά όσο ένα 1000άρι-1200άρι μικρό.
...Δεν ξέρω επιδόσεις αλλά η αίσθηση που δίνουν είναι πολύ ψαρωτική σίγουρα.
Πόσο ζυγίζουν περίπου αυτά και δίνεις τόσο μικρή αναλογία? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα απιθανα της ελληνικης κοινωνιας γενικοτερα εννοεις...
Ζωο ο τυπος του οποιου ο συναγερμος βαραει απο τις 9 το βραδυ...
Βασικα, αν το αυτοκινητο ειναι 2-3 στενα πιο μακρυα απο το σπιτι, πως μπορει να ακουσει+καταλαβει οτι χτυπαει ο συναγερμος? Ο οποιος αποφασισε ετσι στα καλα καθουμενα να κολλησει και να χτυπαει συνεχεια?
φταις γιατι οπλισες συναγερμο σε αμαξι σε σημειο πουδεν ειχες ακουστικη επαφη μαζι του, φταιω και εγω γιατι καλοκαιρι 2006 εριξα γλαστρα απο τον πεμπτο οροφο σε αμαξι που σκληριζε για 4 ωρες αξημερωτα, ουρανος στο διαολο, συναγερμος συνεχισε μεχρι που ξελιγωθηκε η μπαταρια
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...Δεν ξέρω επιδόσεις αλλά η αίσθηση που δίνουν είναι πολύ ψαρωτική σίγουρα.
Πόσο ζυγίζουν περίπου αυτά και δίνεις τόσο μικρή αναλογία?Ατμόσφαιρα είναι αυτά κε Professeur? Από στροφάρισμα...? Ψηλά...? Γιατί τότε ίσως εξηγείται γιατί ψάρωσες
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Mε ειχε παει γνωστος γρηγορη βολτα με τρακτορα 400 αλογων.μιλαμε για απιστευτη εμπειρια! Σφαιρα κανονικη ειναι μεχρι καποια χλμ.Εντάξει,** δεν είναι και τόσο γρήγορα**. Ένας άδειος τράκτορας έχει αναλογία κιλών/ίππο χοντρικά όσο ένα 1000άρι-1200άρι μικρό.
...
Μην ορκίζεσαι σε αυτό.
-
http://troktiko.blogspot.com/2009/02/bl ... _8740.html
τα σχόλια δικά σας....καμάρα Θεσσαλονίκης γι αυτούς που δεν κατάλαβαν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tσαλάκωμα δεν έχει ευτυχώς, να ναι καλά τα πλαστικά φτερά. Η γρατζουνιά ευτυχώς είναι κατά 90% στο φιλέτο του προφυλακτήρα οπότε θα φαφτεί απλά. Τώρα με το φτερό, θέλει αυτοψία, να δούμε αν ξεκούμπωσε απλά από μέσα ή έσπασαν οι βάσεις του. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.Πριν 2 μήνες αυτό...
Σήμερα έδεσε το γλυκό.
Κάποιο μεγάλο κιτρινο όχημα (σχολικό ίσως) μου τον φόρεσε από μπροστά ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωμα κλπ δεν υπάρχουν φυσικά.
Φτερό off εντελώς, το φωτιστικό έχασε την μία βάση του, γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ο οποίος ξεκούμπωσε κλπ κλπ.
Ας ηρεμήσω γιατί δεν με βλέπω καλά. -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tσαλάκωμα δεν έχει ευτυχώς, να ναι καλά τα πλαστικά φτερά. Η γρατζουνιά ευτυχώς είναι κατά 90% στο φιλέτο του προφυλακτήρα οπότε θα φαφτεί απλά. Τώρα με το φτερό, θέλει αυτοψία, να δούμε αν ξεκούμπωσε απλά από μέσα ή έσπασαν οι βάσεις του. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.
Πριν 2 μήνες αυτό...
Σήμερα έδεσε το γλυκό.
Κάποιο μεγάλο κιτρινο όχημα (σχολικό ίσως) μου τον φόρεσε από μπροστά ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωμα κλπ δεν υπάρχουν φυσικά.
Φτερό off εντελώς, το φωτιστικό έχασε την μία βάση του, γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ο οποίος ξεκούμπωσε κλπ κλπ.
Ας ηρεμήσω γιατί δεν με βλέπω καλά. -
Κωνσταντίνε
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............