-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Στο θέμα με τα διόδια...
Προσωπικa έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι με αυτή την κοντόφθαλμη προσέγγιση των pure ΙΧδων και το θεωρώ ως ένα βαθμό φυσιολογικό. Φερθείτε όπως νομιζέτε καλύτερα και σας κάνετε να αισθάνεστε καλύτερα, δικαίωμα σας να ασκήσετε τα νόμιμα ως οδηγοί. Δυστυχως αν δεν έχεις βιώσει καποια πράγματα, μένεις στο γράμμα του νόμου και δεν μπορείς να δείξεις ανοχή. Η κλασσική ατάκα 'εσύ επέλεξες να οδηγείς μηχανή' είναι τυπικά σωστή και δεν προσδοκώ να την ξεπεράσει κανείς τη στιγμή που δεν έχει νιώσει ποτέ, έστω μια φορά, τι σημαίνει να είσαι στον ήλιο με 40C, με φουλ ντύσιμο μηχανής, το μηχανάκι να βάζει θερμότητα απο παντού πάνω σου και να σταματήσεις 10 δευτερόλεπτα, οχι παραπάνω, μόνο 10 sec...Πριν κανα μήνα έτυχε σε ταξίδι σε αεροπλάνο ο διπλανός μου να έχει ενα μωράκι μαζί. Το παιδάκι έκλαιγε ασταμάτητα (και έντονα) σε όλη τη διαδρομή. Θυμήθηκα πόσο μα πόσο με χαλούσε κάτι τέτοιο στο παρελθόν, όσο και αν προσπαθούσα να το εκλογικεύσω. Μετά θυμήθηκα το γιό μου που είναι στην ιδια ηλικία και πλέον διαπίστωσα οτι μπορούσα να δείξω απόλυτη κατανόηση.
Μόνο οταν ζήσεις κάποια πράγματα, μπορείς δυστυχώς να έχεις μια πιο σφαιρική αντιμετώπιση για αυτά.
Φίλε μου εγώ που αυτά τα βιώνω , μπορώ να είμαι απολύτως αυστηρός με τον εαυτό μου και να μην κλέβω την σειρά των άλλων ; Μπορώ επίσης , έστω από συναδελφική αλληλεγγύη να ζητώ και από τους υπολοίπους δίκυκλους να το κάνουν ; Μπορώ να θεωρώ απίστευτα μαλάκες , ζώα και κόπανους όσους με βλέπουν να περιμένω στην ουρά και προσπερνούν και εμένα με την μηχανή ; Μπορούν να τους θεωρούν έτσι αυτοί που έχουν αναπνευστικό ή ό,τι άλλο και βρίσκονται σε αυτοκίνητο χωρίς κλιματισμό ( ο μακαρίτης ο πατέρας μου με ΧΑΠ οδηγούσε Lada όταν μπορούσε ) ; Μπορώ επίσης να θεωρώ ό,τι χειρότερο μου έρθει στο μυαλό αυτούς που εφευρίσκουν γελοίες δικαιολογίες για να νιώσουν καλλίτερα και να καλύψουν μέσα τους την προβληματική και αντικοινωνική τους συμπεριφορά ;
Θυμήθηκα και εγώ ένα περιστατικό με έναν τύπο που δεν μπορούσε να ακούει στο αεροπλάνο ανθρώπους να μιλάνε. Το πήρε και το έριξε σε κάτι πύργους στο Αμέρικα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυστυχώς στους ίδιους δρόμους κυκλοφορούμε όλοι και συναντάμε κάθε λογής τροχοφόρο ή οδηγό με διαφορες νοοτροπίες ή συνήθειες ή συμπεριφορές.
Μου έχει τύχει μπροστά μου κάποιοι δικυκλιστές να 'σφηνώνουν' την μπροστά ρόδα τους ανάμεσα στα αυτοκίνητα της ουράς, να με εξαγριώνει η κίνηση τους αλλά να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω τώρα ... να μαλώσω? Να περάσω απο πάνω απο την ρόδα του? Και τι συνέχεια θα έχει αυτό το θέμα. Αναγκαστικά δίνω τόπο στην οργή, κατανοώ τις συνθήκες και τους αφήνω να περάσουν.Δεν καταννοείς τις συνθήκες. Καβάλημα λέγεται και επειδή δεν έχεις όρεξη να βγεις σαν γυμνασιόπαις να παίζεις ξύλο πριν τα διόδια λές 'άσε το μ@λάκα να περάσει'.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...επειδή δεν έχεις όρεξη να βγεις σαν γυμνασιόπαις να παίζεις ξύλο πριν τα διόδια λές 'άσε το μ@λάκα να περάσει'.+1000
Προσωπικά το λέω παντού αυτό και όχι μόνο εκεί...
Χαλιέμαι, νευριάζω, στενοχωριέμαι, τα βάζω με τον εαυτό μου αλλά δίνω τόπο στην οργή και το λέω. -
...
Πριν κανα μήνα έτυχε σε ταξίδι σε αεροπλάνο ο διπλανός μου να έχει ενα μωράκι μαζί. Το παιδάκι έκλαιγε ασταμάτητα (και έντονα) σε όλη τη διαδρομή. Θυμήθηκα πόσο μα πόσο με χαλούσε κάτι τέτοιο στο παρελθόν, όσο και αν προσπαθούσα να το εκλογικεύσω. Μετά θυμήθηκα το γιό μου που είναι στην ιδια ηλικία και πλέον διαπίστωσα οτι μπορούσα να δείξω απόλυτη κατανόηση.Μόνο οταν ζήσεις κάποια πράγματα, μπορείς δυστυχώς να έχεις μια πιο σφαιρική αντιμετώπιση για αυτά.
Τι σχέση έχει ένα μωράκι που κλαίει με ένα μοτοσικλετιστή που και ξέρει τι είναι και τι θέλει και ότι κάνει (η προσπέραση όσων περιμένουν κανονικά) το κάνει κατόπιν σκέψης και μάλιστα προμελετημένης;
Για τα υπόλοιπα που έγραψες, θα απαντηθούν όταν απαντήσεις σταΣυνηθως έτσι είναι - κάνουν παραπάνω
Οχι οτι θα είχε διαφορά αν κάναν και λιγότερο όμως, το κομπλεξάρισμα ορισμένων το ίδιο θα ήταν...Ποιοί είναι οι 'ορισμένοι' ;
Και ποιό το 'κομπλεξάρισμα' ;
Το μωρακι προφανώς δεν έχει καμία ευθύνη, αλλά το παράδειγμα αφορούσε εμένα, και το πώς αλλάζουν οι αντιλήψεις μας ανάλογα με το αν έχουμε προσωπική εμπειρία απο κάτι ή οχι
Οι 'κομπλεξαρισμένοι ορισμένοι' δεν είναι κατ'ανάγκη απο το forum και δεν την καταλαβαίνω αυτή τη μανία να βρούμε αφορμή να βριστούμε. Αφορά άτομα όπως τύπο σε 'μπέμπα' προ ετών που είχε πεί το αμίμητο, (κολλημένος σε ουρά και κλείνοντας την άτυπη μοτο-οδό ανάμεσα στα αυτοκίνητα εσκεμμένα) 'Κάτσε ρε φιλαράκο, εγώ έδωσα τόσα μύρια για τη μπέμπα και εσύ με το πρα-πρά σου θές να κάνω άκρη να περάσεις;'
(νομίζω το έχω ξαναγράψει παλαιότερα ίσως στο topic με τις μοτοσυκλέτες)Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι αδιέξοδο, απο τη στιγμή που χρεώνεται στον μοτοσυκλετιστη εκ των προτέρων η κακή πρόθεση για εκμετάλλευση και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό (λόγω έλλειψης σχετικών εμπειριών) το κίνητρό του.
Καλά και φόνο να κάνει κάποιο κίνητρο θα έχει. Δεν σημαίνει ότι είναι δικαιολογητέο.
Άκου λίγο την σκέψη μου....Η διήθηση απαγορεύεται διά νόμου. Παρ' όλα αυτά μία άτυπη σύμβαση μεταξύ ΙΧ-δικύκλων λέει 'πέρνα δικυκλιστή με ίδια ευθύνη και πρόσεχε μην χτυπήσεις εσύ , μην με χτυπήσεις και μην χτυπήσεις πεζό'. Λέει πουθενά πάτα σε διαβάσεις , κόρναρε σε όποιον για οποιονδήποτε λόγο δεν έχει αφήσει χώρο , πάρε κανα καθρέπτη μαζί σου , βρίσε και κανά 'κουτάκια' γιατί εμείς ζεσταινόμαστε, κρυόνουμε , βρεχόμαστε αλλά δεν καταλαβαίνει ο κόσμος το κίνητρό μας ; Νομίζω πως όχι. Η παραβατική συμπεριφορά ( διήθηση ) που ξεκίνησε για την εξυπηρέτηση των δικύκλων κυρίως έχει γίνει ασύδοτη κίνηση με όποιον τρόπο μπορείς να σκεφτείς.Εδώ κορνάρουν μηχανές σε μηχανές για να πατήσουν διάβαση , να προσπεράσουν το φανάρι κτλ.
Η παραβατική συμπεριφορά στα διόδια είναι ακριβώς αντίστοιχη. Μου έχει τύχει με το αυτοκίνητο να απαιτεί δικυκλιστής να τον αφήσω να περάσει !!!Το γεγονός ότι επιλέξαμε , για όποιον λόγο , να κινούμαστε με δίκυκλα και έτσι εξοικονομούμε λίγο χρόνο για εμάς αλλά και εμμέσως ( γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος έχει σκεφτεί ότι θα πάρει μηχανή για να μην έχουν κίνηση οι δρόμοι ) αποσυμφορίζουμε κάπως την κίνηση , κάπως λόγω της ασύδοσίας στην κίνησή μας , δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους δικυκλιστές. Το αντίθετο. Επιπλέον δεν χρωστά κανείς τίποτα να πρέπει να υποβάλλεται σε δοκιμασία νεύρων , αντανακλαστικών και υπομονής για όποιον θέλει να τον προσπεράσει απ' όπου του έρθει. Η μηχανή έχει πολλά καλά. Έχει και πολλά κακά. Όλα όμως είναι κομάτι της και δεν μπορείς να έχεις μόνο τα καλά. Επιπλέον και η κίνηση με δίκυκλα υπόκειται στον ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για το αν προσπερνά σειρές σε τράπεζες κ.λ.π., δεν είπα ότι απαραιτήτως το κάνει ένας μοτοσικλετιστής αλλά όταν τον βλέπω να το κάνει σε μια σειρά διοδίων, μου δίνει το δικαίωμα να λέω ότι έτσι συμπεριφέρεται παντού γιατί έτσι έχει μάθει.
Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα είπε ο συμπατριώτης Kilomeater... Πολλά πράγματα, αναγνωρίζοντας, αν μπορείς, ότι ο συνάνθρωπός σου βρίσκεται σε 'περίεργη' θέση, είναι μεγαλοψυχία να τα συγχωρείς. Το ζήτημα είναι, όμως, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να μπορείς να καταλάβεις τη θέση του αυτή, πράγμα που μόνο αν έχεις προσωπική εμπειρία το αντιλαμβάνεσαι πλήρως.
Το μωράκι να το επιπλήξεις γιατί κλαίει; Οχι βέβαια... Αν είσαι όμως κουρασμένος δε θα σου σπάσει τα νεύρα; Αν είσαι και τσαντίλας δε θα πας να κάνεις παρατήρηση στους γονιούς του (λίγες φορές το έχετε δει αυτό; ) ; Αν δεν έχεις κάνει παιδί πως μπορείς να ξέρεις οτι δεν είναι ραδιόφωνο να χαμηλώσεις το volume ή να το κλείσεις; Την έγκυο γυναίκα ή τη μαμά με το καροτσάκι δεν είναι αυτονόητο ότι θα την αφήσεις να περάσει μπροστά; Γιατί; Γιατί είναι ηθικό στοιχείο μια έγκυος γυναίκα ένω ο μηχανάκιας ανήθικο; Μήπως αυτή δεν αποφάσισε να κάνει παιδί; Να νιώσει τις συνέπειες της απόφασής της δλδ; Να μην κυκλοφορεί στο δρόμο όπως οι παπούδες που κάνουν 5 ώρες για να ανεβούν στο λεωφορείο; Μην τα βλέπουμε όλα άσπρα-μαύρα, βρε παιδιά...
Τα 3-4 παιδιά που έχουν γράψει εδώ και είναι πέρα από ΙΧδες και μοτοσυκλετιστές δεν έχουν γράψει ΠΟΥΘΕΝΑ για 'δικαιώματα, απαιτήσεις ' κλπ, το λέμε και το ξαναλέμε... Είμαι βέβαιος ότι συμπεριφέρονται σωστά στο δρόμο και θίγονται εξίσου με εσάς από τους λογής λογής κουραδόμαγκες που κόβουν βόλτες στους δρόμους καθημερινά. Το μόνο που σας λένε, είναι να δείξετε λίγη κατανόηση σε κάποιες συμπεριφορές (πολλές φορές ΠΡΟΤΟΥ γίνουν) δεδομένου οτι μπορεί ο άλλος να βρίσκεται σε πολύ πιο δυσάρεστη θέση από εσάς...
Αν τον δεις τον άλλον και παιδεύεται επειδή του έχεις κάτσει στη μέση, ε, δε χάθηκε ο κόσμος, κάνε λίγο πιο άκρη και άσ'τον να φύγει, αν έχει άνεση κινήσεων θα σου πει και ένα ευχαριστώ ή θα σου κάνει ένα νεύμα (και θα το εννοεί το ευχαριστώ). Αν τώρα σου κορνάρει και απαιτεί ή σου πει οτιδήποτε, βέβαια, κατσικώσου εκεί και βγάλ'του και τη γλώσσα, έχεις όλα τα δίκια μαζί σου...
Αυτά!Το να συγκρίνουμε το θαύμα της εγκυμοσύνης ή του υπερήλικα με έναν αναβάτη μου φαίνεται το λιγότερο ανήθικο. Όντως η κυρία με τον κύριο αποφάσισαν να κάνουν παιδί και η κυρία θα κυοφορεί για εννέα μήνες αλλά αυτό που της δίνει περισσότερα δικαιώματα είναι , όχι η δυσμενής της θέση λόγω επιπλέον 'φορτίου' αλλά το γεγονός ότι κουβάλαει μέσα της μία ζωή νέα , καινούρια , μία ελπίδα την οποία ως κοινωνία οφείλουμε να προστατεύσουμε αλλά και ενστικτωδώς σεβόμαστε καθώς από εκεί προερχόμαστε όλοι. Οι υπερήλικες , εκτός των αναπήρων , δεν έχουν επιπλέον δικαιώματα και νομίζω ότι αρκετοί έχουμε 'φαγωθεί' ή απλώς στραβώσει με παππούδες που πάνε εκμεταλλευόμενοι την ηλικία τους να σου φάνε την ουρά στο ΙΚΑ πχ ενώ εσύ εκείνη την στιγμή χάνεις ένα μεροκάματο για να κάνεις τη δουλειά σου.
Κανείς δεν είπε ότι δεν θα διευκολύνει έναν αναβάτη. Όλοι στηλιτεύουν(με) μία συγκεκριμένη συμπεριφορά. Είναι , θεωρώ , απολύτως κατανοητό και δεν εμπίπτει στις υπόλοιπες κατηγορίες όπου εκεί , κατά κανόνα , απολαμβάνουν ανοχή και κατανόηση οι αναβάτες.
-
Μα επιτέλους ο χρόνος που δώθηκε πια σε αυτό το θέμα είναι δυσανάλογος της πιθανότητας να το ζήσετε το φαινόμενο.
Πόσες φορές έχετε πετύχει σε διόδια, ημέρα (αυγή-σούρουπο-νύχτα δε μετράενε) , με καύσωνα, μηχανή με αναβάτη με φούλ εξοπλισμό που σας έφαγε τη σειρά;Στις τελευταίες 20 φορές που πέρασα διόδια , τις 15 εύκολα.
-
Akrh den prokeite na bgalete apo ayth thn syzhthsh.... Tsampa anallwneste.....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μα επιτέλους ο χρόνος που δώθηκε πια σε αυτό το θέμα είναι δυσανάλογος της πιθανότητας να το ζήσετε το φαινόμενο.
Πόσες φορές έχετε πετύχει σε διόδια, ημέρα (αυγή-σούρουπο-νύχτα δε μετράενε) , με καύσωνα, μηχανή με αναβάτη με φούλ εξοπλισμό που σας έφαγε τη σειρά;Στις τελευταίες 20 φορές που πέρασα διόδια , τις 15 εύκολα.
Διόδια δεν έχει μόνο η Εθνική φίλε kiloMeater , κοίτα λίγο και από ΑΟ μεριά...
-
Αναγκάστηκα να φύγω Παρασκευή απόγευμα από Αθήνα και να ταξιδέψω προς Πάτρα από τη γνωστή 'Ε.Ο' . Πραγματικά πρέπει να κάνεις το σταυρό σου πριν ξεκινήσεις και όταν και εάν φτάσεις στον προορισμό σου. Πρέπει να είδα τουλάχιστον 10 περιπτώσεις που το σοβαρότατο τροχαίο δεν έγινε στο παραπέντε... Τα ζώα ΑΜΕΤΡΗΤΑ! Οι μισοί με λάθος φώτα (καμμένες λάμπες, φώτα απλά και xenon να φωτίζουν στο φεγγάρι, προβολάκια). Γρήγοροι να σου κολλάνε στον προφυλακτήρα και να σου παίζουν φώτα επειδή δεν τολμάς να προσπεράσεις πάνω στις στροφές πατώντας τη διπλή γραμμή.
Αστυνομία είδα μόνο μέσα στα McDonalds.Η κατάσταση είναι δραματική και εύχομαι σε όλους να επιστρέψουν όπως θα φύγουν. Ψυχραιμία, φραπεδάκι, μουσικούλα και όποτε φτάσουμε
-
Το οτι πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε το αν εχουν το τυπικο ή ατυπο δικαιωμα να πηδανε ουρες (δεν μιλαω για διηθηση), δειχνει σε τι χαλια εχουμε φτασει. Κλεισιμο, ανοιγμα πορτας, και αμα θελουν ας προσπαθησουν να περασουν. Αφου δεν καταλαβαινουν μερικοι τα αυτονοητα, αφηστε με εμενα τον 'κομπλεξικο' να 'εχω προβλημα με τις μηχανες'...
-
Σχετικο με το (πιο) παραπανω:
Σε επαρχιακο δρομο, πιανω μεση για να στριψω αριστερα. Απο απεναντι ατελειωτη ουρα αυτοκινητων, λεωφορειων, φορτηγων. Δυο εξυπνοι με μερτσεντες κ Αθηναικες πινακιδες αποφασιζουν οτι επρεπε να προσπερασουν ολοκληρο το κονβοι. Εγω σταματημενη κι αυτοι κατα πανω μου! Δεν χωρουσαν να μπουν με τπτ, εκεινη τη στιγμη προσπερνουσαν, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, δυο λεωφορεια κ ενα φορτηγο! Ο ενας τελικα χωρεσε, ο αλλος σταματησε ενα μετρο μπροστα μου ενω περιμενα ν ακουσω το μπαμ. Οχι ζωα, ΗΛΙΘΙΟΙ!
Την επομενη μερα, στον ιδιο δρομο, εχω σταματησει σε παραδρομο κ θελω να βγω στον (ας πουμε) κυριο δρομο αριστερα. Απο μακρια αριστερα ερχοταν μπλε 3αρα bmw με 1000, αλλα λογω αποστασης προλαβαινα να περασω ΑΝΕΤΑ. Βγαινω λοιπον, στριβω κανονικα, μπαινω στο ρευμα μου και τον ακουω να κορναρει. Κοιταζω (μολις ειχαμε διασταυρωθει) κ τον βλεπω καβαλα στο τιμονι να με μουντζωνει! Η αποσταση απο τη διασταυρωση ηταν ηδη πανω απο 50 μετρα. Του επέστρεψα μια μεγαλειωδη μουντζα, την πρωτη μετα απο πολλα χρονια. Την αξιζε ομως. Δεν φτανει που πηγαινε στον κωλοδρομο με οσα σε διασταυρωση με οριο 60, ηθελε μαλλον κ να φυγουμε ολοι οι υπολοιποι απο μπροστα του.
Μαλλον εφτασαν οι μερες των διακοπων, που πρεπει να μη βγαινουμε απο το σπιτι... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Ο Ζορζ, έχει δίκιο...το κουράσαμε αρκετά...
Μόνο μη σε πετύχω στο δρόμο κακομοίρη μου!Πράγματι αλλά κουβέντα να γίνεται.
Θα είμαι έτοιμος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το οτι πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε το αν εχουν το τυπικο ή ατυπο δικαιωμα να πηδανε ουρες (δεν μιλαω για διηθηση), δειχνει σε τι χαλια εχουμε φτασει. Κλεισιμο, ανοιγμα πορτας, και αμα θελουν ας προσπαθησουν να περασουν. Αφου δεν καταλαβαινουν μερικοι τα αυτονοητα, αφηστε με εμενα τον 'κομπλεξικο' να 'εχω προβλημα με τις μηχανες'...Τελικα χαρη στις πολυ καλες συμβουλες καποιων εδω μεσα την κυριακη αγνωστος με αστερατο καρα ντουπερ ελεφαντο-suv,στα διοδια των μαλγαρων(ο οποιος περιμενοντας στην ουρα πρεπει να εξεπεμψε οσα καρκινογανα αερια εκπεμπω εγω σε ενα χρονο),παραλιγο να μου σπασει τον αστραγαλο αφου αποδειχτηκε ασσος στο σημαδι(με τον after market προεξεχοντα μαρσεπιε του).Το γεγονος οτι περιμενα πισω του στην ουρα καθως και το νοημα που μου εκανε η (ομορφη ομολογουμενως )κοπελα στον γκισε να φυγω την ωρα που αυτος πληρωνε,δεν τον απετρεψαν απο το να μου ριξει κλεισιμο την ωρα που τον προσπερνουσα για να φυγω.Ευτυχως παρα την απελπιδα προσπαθεια του καταφερα να μην πεσω αλλα ο αστραγαλος ειναι λιγο-ευτυχως- χαλια(ας ειναι καλα οι alpinestars).
Φυσικα στην συνεχεια εκανε ενα καλο 0-100 και εξαφανιστηκε.Τελικα καποιες συμβουλες των συν-φορμιτων αποδεικνυωνται αναποτελεσματικες θα ηθελα λοιπον περισσοτερη προσπαθεια στο μελλον.
-
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Απο απεναντι ατελειωτη ουρα αυτοκινητων, λεωφορειων, φορτηγων. Δυο εξυπνοι με μερτσεντες κ Αθηναικες πινακιδες αποφασιζουν οτι επρεπε να προσπερασουν ολοκληρο το κονβοι.Χεχεχε...όλα τα λεφτά ήταν αυτό....
-
Να του καεί το dvd του κερατά που χτύπησε το Μίκρα της κοπελιάς μου προχθες το βράδυ στις Τζιτζιφιές ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της!!
Φυσικά χαρτάκι δεν βρήκε, ποιος αφήνει άλλωστε, λίγοι είμαστε...
αφού ρε @%$%^ θα τα πληρώσει η ασφάλεια, άφησε ένα γ@μόχαρτο....γδάρθηκε ο πίσω προφυλακτήρας στην αριστερή γωνία και το πίσω φτερό στο χείλος!!
200 ευρώ μου είπαν σε κατάστημα επισκευής μικροζημιών....
είδωμεν....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.Φυσικά και δεν πρέπει να 'κλείνεις' μηχανές που χώνονται στα διόδια.
Συνήθως στα διόδια υπάρχει μπατσικό. Αυτοί πρέπει να στέλνουν τις μηχανές ΠΙΣΩ, στο τέλος της ουράς.
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Να του καεί το dvd του κερατά που χτύπησε το Μίκρα της κοπελιάς μου προχθες το βράδυ στις Τζιτζιφιές ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της!!Φυσικά χαρτάκι δεν βρήκε, ποιος αφήνει άλλωστε, λίγοι είμαστε...
αφού ρε @%$%^ θα τα πληρώσει η ασφάλεια, άφησε ένα γ@μόχαρτο....γδάρθηκε ο πίσω προφυλακτήρας στην αριστερή γωνία και το πίσω φτερό στο χείλος!!
200 ευρώ μου είπαν σε κατάστημα επισκευής μικροζημιών....
είδωμεν....
κοπανησαν το μικρα μιας φιλης μου και δεν αφησαν χαρτακι.
Προφηλακτηρας και φτερο πανε για αλλαγη...
Εμενα καποιος με κοπανησε πισω στο γλαστρακι και δεν αφησε χαρτακι.
...Οποτε μαλλον θα συνδιασω τις δυο ζημιες.
Θα πω οτι επεσα πανω της εγω και θα πληρωσω τα δικα μου (που θα τα πληρωνα ετσι κ αλλιως). -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κοπανησαν το μικρα μιας φιλης μου και δεν αφησαν χαρτακι.Poia filh soy exei Micra Wagner??????
-
'Κλασσικό' ΖΩΟ Χθες το βράδυ σε περιφερειακό δρόμο της Χαλκίδας με OPEL ASCONA - YYI 7480 πέρασε
με ωραιότατο 'βαθύ' κόκκινο. Το περίεργο δεν είναι αυτό αλλά ότι κουβαλούσε στην οροφή μία αλουμινένια
σκάλα η οποία έκανε 'τραμπάλα' καθ ότι δεν ήταν καλά δεμένη και απειλούσε όλους αυτούς που ακολουθούσαν. Ερώτηση : Την σκάλα στις 1.30 το βράδυ πού την πήγαινε???????
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............