-
Έχετε δει ποτέ μηχανή να μπαίνει από κεντρικό δρόμο ανάποδα σε μονόδρομο με διπλό απαγορευτικό με καμια 30ριά χλμ/ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?! Είδα σήμερα. Παραλίγο να τον μαζέψω στο καπώ μου. Ευτυχώς η κόρνα τον έκανε να γυρίσει το κεφάλι του και πρόλαβε να με αποφύγει (εγώ είχα σχεδόν σταματήσει)...
Video game νομίζουν ότι παίζουν μερικοί, δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έχετε δει ποτέ μηχανή να μπαίνει από κεντρικό δρόμο ανάποδα σε μονόδρομο με διπλό απαγορευτικό με καμια 30ριά χλμ/ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?!Θα αστειευεσαι φανταζομαι!
Πρωτη φορα το ειδες αυτο;
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;' -
Ο χρήστης skye έγραψε:
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;'ή, το πιο συνήθες,
'γιατί δεν έκανες άκρη ρε $%@##$% ?? δε με βλέπεις μπροστά σου ρε %^#@%# #@^&() ???? '
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρα πολλά ογκώδη οχήματα (σκουπιδιάρικα, φορτηγά, μπετονιέρες) κυκλοφορούν δυστυχώς με σπασμένα/χαλασμένα φώτα...Από τα παρκαρισμένα ΙΧ που χτυπάνε όταν κάνουν μανούβρες...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;'
ή, το πιο συνήθες,
'γιατί δεν έκανες άκρη ρε $%@##$% ?? δε με βλέπεις μπροστά σου ρε %^#@%# #@^&() ???? '
Δεν πάμε ποτέ στην άκρη μόνο σε έκτακτη περίπτωση βιασύνης όπως, το σουβλατζίδικο κλείνει σε λίγα λεπτά, ο κολλητός μας πήρε καινούριο multiplaying παιχνίδι στο playstasion 3 και τέτοια...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Σκουπιδιάρα του Δημου πριν λίγο στον περιφεριακο (θεσνι/κης) με πλήρες χαλασμένα φώτα πίσω!!! Ενα μπράβο στο δήμο!!!!!Καλά, κι εσύ δεν έχεις φώτα στο δικό σου αμάξι για να τον δεις; Ο Δήμος κάνει προστατεύει το περιβάλλον, Earth hour...
-
εεεε τοτε επρεπε να του πω να κλεισει κ τα μπροστά τότε άσχετα αν λειτουργούσαν , τη έχουμε φωτισμένη περιφεριακη!! τσάμπα σπατάλες!!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Εγώ νομίζω σου υπαγόρευε το σημείο που πρέπει να τον χτυπήσεις...
-
Ζωάρα ο οδηγός του ασημί Γλάστρα που επειδή ήτανε βιαστικός μέσα στην χαοτική κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρήκε αφορμή να ξεσπάσει σε αλλοδαπό με χαρακτηρισμούς του στυλ 'κωλόμαυρε' 'αράπη' κτλ κτλ
Πόσο πιο ωραία θα περνούσε ο χρόνος εάν κατέβαινε και του έκοβε τη γλώσσα του παλιόπστα -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://bannedcommercials.multiply.com/video/item/426/www.hondajoymachine.com -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.
- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Εγώ νομίζω σου υπαγόρευε το σημείο που πρέπει να τον χτυπήσεις...
-
Εγώ ήθελα να πιστεύω πως... όταν ένας δρόμος λέγεται 'πεζόδρομος'...τότε αυτός είναι μόνο για τους πεζούς!!! Κοιτάξτε έναν... 'πεζόδρομο' του Πειραιά... ο οποίος έχει καταντήσει ένα τεράστιο υπαίθριο τζάμπα πάρκινγκ!
Εκεί παίζουν παιδάκια με τις μπάλες και τα ποδηλατάκια τους... κάθε τρείς και λίγο περνάει αυτοκίνητο και κορνάρει για να κάνουν άκρη για να περάσει! ή για να παρκάρει!!!
Έλεος πιά...και όλα αυτά... 200μέτρα από το σπίτι μου...
-
Τηλέφωνο στο 1-0-0 και ανώνυμη καταγγελία. Ρίχνε ένα τηλεφωνάκι την ημέρα...
-
Σε πολλούς πεζόδρομους επιτρέπεται το παρκάρισμα, καμιά φορά μόνο των κατοίκων του δρόμου.
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Γνωρίζεις κάποιο νόμο που να αντιτίθεται σε αυτό? Με ενδιαφέρει....
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Σωστός! Εκεί παίζουν παιδάκια...
Επίσης... όπου επιτρέπεται πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σήμανση!
Σε αυτό το δρόμο είχε μεταλικά προστατευτικά για να ΜΗΝ μπαίνουν αυτοκίνητα και κάποιοι έξυπνοι τα ξήλωσαν! Επίσης αν δείτε την 2η φωτό, εκεί φαίνεται καθαρά πως εκεί βρίσκεται μία γνωστή τράπεζα! Για ποιούς κατοίκους μιλάμε; Οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι ή πελάτες της τράπεζας ή πελάτες των γύρω καταστημάτων! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.
Γνωρίζεις κάποιο νόμο που να αντιτίθεται σε αυτό? Με ενδιαφέρει....
Νόμος είναι ο λόγος του Ιταλάκια! Έχει γραφτεί και σε άλλο thread αυτό!
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Οι δρομοι ή οι πεζοδρομοι;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Όντας πλέον η Βουλγαρία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποθέτω ότι η κλήση θα (έπρεπε να) προωθείται αυτόματα εκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει από συμφορουμίτες ότι τους ήρθε κλήση που έφαγαν σε Αγγλία, Γερμανία, κτλ.
Επίσης, την προηγούμενη φορά το αυτοκίνητο ήταν ελληνικότατο άρα τέτοιο θέμα δεν υπήρχε.H Αγγλια είναι εκτος συνθηκης Seghen (εκτος αν κατι αλλαξε και δεν το πηρα χαμπαρι) οποτε δεν υπαρχει ανταλλαγη στοιχειων...
Τελευταιες δυο μερες στην Αγγλια βαλθηκα να δοκιμαζω μετα απο τα ποσα κμ σε ''χτυπανε'' τα gatsos...
μονο σε 1 μερα ειδα 12 φλας...απο τοτε εχουν περασει 6 χρονια...Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν και ο λογος που πολλοι Ελληνες φοιτητες δηλωναν κλοπη/απωλεια διπλωματος εδω, βγαζανε δευτερο Ελληνικο, και ανεβαιναν πανω δινανε το Ελληνικο διπλωμα και βγαζανε Αγγλικο εωντας 2 διπλωματα
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............