-
Καλησπέρα,
Ζώο ο Ολλανδός οδηγός του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου εχθές στην Autobahn (Α61) που πήγαινε με 95Κm/h στη δεξιά λωρίδα, πίσω από 2 νταλίκες που πηγαίνανε με 100Κm/h και που βγήκε να τις προσπεράσει παρόλο που με έβλεπε να έρχομαι οδηγώντας αυτό με μεγάλη ταχύτητα (ή μήπως δεν κοιτάει ποτέ αριστερό καθρέφτη ο κόπανος), αναγκάζοντάς με να πλακωθώ στα φρένα........η μαλακία του όμως είναι κυρίως το ότι τις προσπερνούσε με 105Km/h, έκανε 1 λεπτό ο μακάκας να περάσει, και όλα αυτά για να πάει με 105Km/h.....
-
Τον έχω πετύχει και εγώ τον μαλάκα.
-
πήρε φόρα ο πάτερ
-
-
οταν τρακαρει ο κοπανος και η παρεα του,τι θα λενε?
'και υστερα σου λενε γερμανικη τεχνολογια και μ...κιες' που ελεγε και ο χαρρυ κλυν
παντως, οι ψαθες θα μεινουν στις θεσεις τους...Το έχουμε πει οι ηλίθιοι είναι αήττητη, ηθελα να ηξερα τη θα γίνει άμα τρακάρει και το 'σύστημα' νομίζει ότι φοράνε τις ζώνες ασφαλείας, θα ανοίξουν οι αερόσακοι δεν θα τους σπάσουν τα μούτρα άραγε;
-
Αυτο που εγινε σημερα ειναι απο τα αγραφα..κατεβηκα στο ποσειδωνιο (θεσ/νικη) για το καθιερομενο Κυριακατικο καφε και παρκαρα στο χωρο του μεγαρου (στις 'θεσεις' αναμεσα στις 2 λωριδες οπου γινονται 2 σειρες παρκαρισμενων). Μετα απο κανα δυωρο παω να παρω το αυτοκινητο και βλεπω 6-7 τυπους να κορναρουν και να ψαχνουν αυτους που τους εχουν κλεισει. Τι ειχε γινει; Κανανε και τριτη σειρα οποτε ειχαν κλειστει στη μεση 6-7 αυτοκινητα. Οπως πλησιαζα ειδα οτι ειχε κλειστει και ο διπλανος μου (τωρα θα φαμε ξυλο λεω απο μεσα μου ) αλλα ευτυχως ειχε παρκαρει μετα απο εμενα και καταλαβε οτι τον ειχε κλεισει ο αλλος οχι εγω
Που παμε;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:ysterical:
πήρε φόρα ο πάτερΟ πατηρ
πατερ = κλητικη
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ούτε εκεί μάσησε ο **λιμενόμπατσος **(τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)
Μπουρμπουλιθρομπατσους τους λενε.
Water-cops/Νερο-μπατσοι με νεροπιστολα....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ούτε εκεί μάσησε ο **λιμενόμπατσος **(τις κλήσεις στο λιμάνι τις κόβει το λιμενικό)
Μπουρμπουλιθρομπατσους τους λενε.
Water-cops/Νερο-μπατσοι με νεροπιστολα....
Γλαρόμπατσοι
stanfromgreece, κάτι παρόμοιο και για μένα.
-
-
Ωραια φαντασιωση!!
-
Μη το δει ο Kacey.... Μη το δει ο Kacey....
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εντάξει δέν χρειάζεται να φτάνεις σε τέτοιο σημείο μπορεί να μπλέξεις.
Τα λάστιχα του σκάς φεύγεις και ψάχνεις για άλλη θέση να κάνεις την δουλειά σου -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Εντάξει δέν χρειάζεται να φτάνεις σε τέτοιο σημείο μπορεί να μπλέξεις.
Τα λάστιχα του σκάς φεύγεις και ψάχνεις για άλλη θέση να κάνεις την δουλειά σουΝαι, αλλά αυτό είναι εκδικητική πράξη και δεν λύνει το πρόβλημα. Ενώ με τη πρόταση του xkcd κερδίζεις πίσω τη χαμένη θέση!
-
Καλησπέρα,
Να με συμπαθάτε αλλά το να ξεσπάει κάποιος στο αυτ/το κάποιου ανεγκέφαλου (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον) είναι κατ εμέ μεγίστη δειλία..
Εάν θέλεις να διαμαρτυρηθείς έμπρακτα, άφησε κατά μέρος το άψυχο μέσο κίνησης - ή όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο διαθέτει - και εξέφρασε τα παράπονά σου απευθείας στον ίδιο. Πολύ πιο αντρίκειο θα είναι........(συμπαθάτε με κυρίες & δεσποινίδες του φόρουμ)
-
Δλδ είναι αντρικιο κάποιος επειδή είναι καρατέγκα να παρκάρει όπου γουστάρει επειδή κανένας δε μπορεί να του την πει?
-
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δλδ είναι αντρικιο κάποιος επειδή είναι καρατέγκα να παρκάρει όπου γουστάρει επειδή κανένας δε μπορεί να του την πει?Κατ'αρχήν λέγεται 'καρατέκα' Πάνο
Λάθος κατάλαβες, είπα εγώ πουθενά πως 'το να τον πλακώσεις' είναι η λύση?? Αυτά είναι για πρωτόγονους ανθρώπους.....
Μπορείς να τον 'σφάξεις με το βαμβάκι' με τα λόγια εάν θέλεις....
-
Kι αυτος να σε σφάξει στο γόνατο
Προχθές ανέφερε περιστατικό κάποιος απ το φόρουμ στη Θεσσαλονικη, που ένας νταγλαράς έβριζε μια γυναίκα, μπήκε κάποιος να τους ηρεμήσει και τον ξάπλωσε κάτω.
Πολύ αντρίκιο αυτό.Βασικός κανόνας είναι ότι με άγνωστο ΔΕΝ ανοίγεις παρτίδες, γιατί και καρατεκα να είσαι, αν σου βγάλει ο άλλος πιστολάκι, εσύ αμόλα τη ζώνη σου μετα.
Άρα λοιπόν, ή κάνεις μόκο, ή καλείς την αστυνομία ή κάνεις δολιοφθορά.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............