-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
κοπανησαν το μικρα μιας φιλης μου και δεν αφησαν χαρτακι.
Poia filh soy exei Micra Wagner??????
Τωρα προσφατα το πηρε.
Γιατι ρωτας;;; -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Το οτι πρεπει να κατσουμε να συζητησουμε το αν εχουν το τυπικο ή ατυπο δικαιωμα να πηδανε ουρες (δεν μιλαω για διηθηση), δειχνει σε τι χαλια εχουμε φτασει. Κλεισιμο, ανοιγμα πορτας, και αμα θελουν ας προσπαθησουν να περασουν. Αφου δεν καταλαβαινουν μερικοι τα αυτονοητα, αφηστε με εμενα τον 'κομπλεξικο' να 'εχω προβλημα με τις μηχανες'...
Τελικα χαρη στις πολυ καλες συμβουλες καποιων εδω μεσα την κυριακη αγνωστος με αστερατο καρα ντουπερ ελεφαντο-suv,στα διοδια των μαλγαρων(ο οποιος περιμενοντας στην ουρα πρεπει να εξεπεμψε οσα καρκινογανα αερια εκπεμπω εγω σε ενα χρονο),παραλιγο να μου σπασει τον αστραγαλο αφου αποδειχτηκε ασσος στο σημαδι(με τον after market προεξεχοντα μαρσεπιε του).Το γεγονος οτι περιμενα πισω του στην ουρα καθως και το νοημα που μου εκανε η (ομορφη ομολογουμενως )κοπελα στον γκισε να φυγω την ωρα που αυτος πληρωνε,δεν τον απετρεψαν απο το να μου ριξει κλεισιμο την ωρα που τον προσπερνουσα για να φυγω.Ευτυχως παρα την απελπιδα προσπαθεια του καταφερα να μην πεσω αλλα ο αστραγαλος ειναι λιγο-ευτυχως- χαλια(ας ειναι καλα οι alpinestars).
Φυσικα στην συνεχεια εκανε ενα καλο 0-100 και εξαφανιστηκε.Τελικα καποιες συμβουλες των συν-φορμιτων αποδεικνυωνται αναποτελεσματικες θα ηθελα λοιπον περισσοτερη προσπαθεια στο μελλον.
Γιατί δεν σταμάτησες στην αστυνομία να τον καταγγείλεις ;
Γιατί δέχθηκες να περάσεις χωρίς να πληρώσεις ;
Γιατί η κοπέλα σου έκανε νεύμα να περάσεις ; Θα τα βάλει από την τσέπη της ;
Πιστεύεις ειλικρινά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι έκφραση της αντίθεσης στο καβάλημα των ουρών ή ότι ο συγκεκριμένος και οι όμοιοί του θα έκαναν τα ίδια ακόμη και εάν οδηγούσαν παιδικό ποδηλατάκι ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα είμαι έτοιμοςhttp://www.youtube.com/watch?v=mjEcj8KpuJw
NONE SHALL PASS... -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
'Κλασσικό' ΖΩΟ Χθες το βράδυ σε περιφερειακό δρόμο της Χαλκίδας με OPEL ASCONA - YYI 7480 πέρασε
με ωραιότατο 'βαθύ' κόκκινο. Το περίεργο δεν είναι αυτό αλλά ότι κουβαλούσε στην οροφή μία αλουμινένια
σκάλα η οποία έκανε 'τραμπάλα' καθ ότι δεν ήταν καλά δεμένη και απειλούσε όλους αυτούς που ακολουθούσαν. Ερώτηση : Την σκάλα στις 1.30 το βράδυ πού την πήγαινε???????Σε κάποιο μπαλκόνι κρεβατοκάμαρας.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τελικα χαρη στις πολυ καλες συμβουλες καποιων εδω μεσα την κυριακη αγνωστος με αστερατο καρα ντουπερ ελεφαντο-suv,στα διοδια των μαλγαρων(ο οποιος περιμενοντας στην ουρα πρεπει να εξεπεμψε οσα καρκινογανα αερια εκπεμπω εγω σε ενα χρονο),παραλιγο να μου σπασει τον αστραγαλο αφου αποδειχτηκε ασσος στο σημαδι(με τον after market προεξεχοντα μαρσεπιε του).Το γεγονος οτι περιμενα πισω του στην ουρα καθως και το νοημα που μου εκανε η (ομορφη ομολογουμενως )κοπελα στον γκισε να φυγω την ωρα που αυτος πληρωνε,δεν τον απετρεψαν απο το να μου ριξει κλεισιμο την ωρα που τον προσπερνουσα για να φυγω.Ευτυχως παρα την απελπιδα προσπαθεια του καταφερα να μην πεσω αλλα ο αστραγαλος ειναι λιγο-ευτυχως- χαλια(ας ειναι καλα οι alpinestars).
Φυσικα στην συνεχεια εκανε ενα καλο 0-100 και εξαφανιστηκε.Τελικα καποιες συμβουλες των συν-φορμιτων αποδεικνυωνται αναποτελεσματικες θα ηθελα λοιπον περισσοτερη προσπαθεια στο μελλον.
Γιατί δεν σταμάτησες στην αστυνομία να τον καταγγείλεις ;
Γιατί δέχθηκες να περάσεις χωρίς να πληρώσεις ;
Γιατί η κοπέλα σου έκανε νεύμα να περάσεις ; Θα τα βάλει από την τσέπη της ;
Πιστεύεις ειλικρινά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι έκφραση της αντίθεσης στο καβάλημα των ουρών ή ότι ο συγκεκριμένος και οι όμοιοί του θα έκαναν τα ίδια ακόμη και εάν οδηγούσαν παιδικό ποδηλατάκι ;
ΝΑ συμπληρώσω επίσης, ΧΩΡΙΣ να θέλω να κάνω τον έξυπνο ούτε τίποτε άλλο ότι:
-
Θεωρείς δεδομένο ότι είχε δεί την κοπέλα να σου κάνει νόημα να περάσεις και ΚΥΡΙΩΣ ότι είχε δεί και εσένα όταν πέρναγες ;;;
-
Φαντάζομαι ότι πήγες να περάσεις από τα δεξιά και στριμώχτηκες στον στενό διάδρομο των διοδίων.
Άρα θεωρητικά, πάλι εσύ είσαι υπαίτιος για την τροπή που πήρε το συμβάν...
ΦΥΣΙΚΑ και είναι ΖΩΟΝ ο οδηγός του SUV επειδή δεν σταμάτησε αφού σε χτύπησε.
-
-
Ελεος.... **madox **εσυ οταν εισαι με αυτοκίνητο και πληρώνεις στα διοδια, και μετα πας να ξεκινήσεις, έχοντας τα ρέστα στο χερι κτλ, κοιτάς δεξί καθρέφτη ΜΗΠΩΣ και προσπερνά ξυστά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ (εκει δεν επιτρέπεται προσπέραση) κάποιος με μηχανή????????
ήηηηημαρτον τι άλλο θα ακούσουμεεεε -
Αλήθεια, της υπαλλήλου στα διόδια ποιος της έδωσε την άδεια να προτρέπει τον αναβάτη να κάνει επικίνδυνη μανούβρα ανάμεσα στο τσιμέντο, στο αυτοκίνητο και την μπαριέρα για να μην πληρώσει όπως οφείλει; Μήπως είναι δική της η επιχείρηση και αποφάσισε να φανεί μεγαλόψυχη χάνοντας χρήματα από την δική της τσέπη;
-
Το ρώτησα και εγώ πιο πάνω...Δεν πιστεύω να περιμένεις(ω) απάντηση....
-
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...Πριν χρόνια πηγαίναμε για μπάνιο με έναν κολλητό και πετύχαμε 2 κοπελίτσες σε ένα γκισέ.
Τις αρχίσαμε στα πειράγματα και τελικά μας άφησαν και περάσαμε έτσι.Ότι θέλουν κάνουν, μήπως τους ελέγχει και κανένας;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μήπως η τύπισα στο γκισέ νόμιζε ότι η μηχανή συνόδευε το τζιπ ως ασφάλεια και την άφησε; Όχι ότι είναι νόμιμο, αλλά ίσως αυτό να εξηγεί το σκεπτικό της...
Πριν χρόνια πηγαίναμε για μπάνιο με έναν κολλητό και πετύχαμε 2 κοπελίτσες σε ένα γκισέ.
Τις αρχίσαμε στα πειράγματα και τελικά μας άφησαν και περάσαμε έτσι.Ότι θέλουν κάνουν, μήπως τους ελέγχει και κανένας;;;
Εννοείται...δεν θυμάστε στην Κόρινθο που είχανε βάλε ένα κώνο στον αισθητήρα που μετράει πόσα οχήματα εισέρχονται στο toll και τσεπώνανε τα λεφτά οι υπάλληλοι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλήθεια, της υπαλλήλου στα διόδια ποιος της έδωσε την άδεια να προτρέπει τον αναβάτη να κάνει επικίνδυνη μανούβρα ανάμεσα στο τσιμέντο, στο αυτοκίνητο και την μπαριέρα για να μην πληρώσει όπως οφείλει; Μήπως είναι δική της η επιχείρηση και αποφάσισε να φανεί μεγαλόψυχη χάνοντας χρήματα από την δική της τσέπη;Απ'ότι φαίνεται είναι ανεπίσημη πολιτική στα διόδια των Μαλγάρων να αφήνουν τις μοτοσυκλέτες να περνούν δωρεάν.Όσες φορές έχω περάσει με μηχανή -σε οποιαδήποτε βάρδια και ταμείο- δεν έχω πληρώσει ποτέ, δεν ξέρω κανέναν που να έχει πληρώσει, δεν έχω δει κανέναν να πληρώνει ποτέ. Στα άλλα διόδια του ΤΕΟ πάντως πληρώνεις κανονικά.
-
Μ' αρέσουν αυτές οι ανεπίσημες πολιτικές που χωρίζουν τους πελάτες σε 'κορόιδα' και μη
-
Τι 'κορόιδα και μη'; Αφού σού λέει ότι κανένας μοτοσυκλετιστής δεν πληρώνει!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μ' αρέσουν αυτές οι ανεπίσημες πολιτικές που χωρίζουν τους πελάτες σε 'κορόιδα' και μηΚι εμένα με αρέσουν!
Το δίκαιο φυσικά είναι να πληρώνουν κανονικά. Ειδικά σε κομμάτια όπως λχ. ο Πολύμυλος θα πλήρωνα ευχαρίστως. Πάντως (το έχω γράψει αναλυτικότερα και στο ειδικό θρεντ για τα διόδια) οι τρέχουσες τιμές των διοδίων για τα δίκυκλα είναι δυσανάλογα ακριβές σε σχέση με τα αυτοκίνητα αναφορικά με τη φθορά που προκαλούν στο οδόστρωμα και το χώρο που πιάνουν.
Φυσικά και είναι λάθος το 0€ στα Μάλγαρα, και ίσως και στη γέφυρα Τρικούπη (όπου πληρώνουν το 18% του παράβολου των αυτοκινήτων) η αναλογία είναι χαριστικά υπέρ των μηχανών, οπουδήποτε αλλού όμως είναι πανάκριβα. Πχ. Κόρινθος-Τρίπολη 71,4% της τιμής των αυτοκινήτων!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Απο απεναντι ατελειωτη ουρα αυτοκινητων, λεωφορειων, φορτηγων. Δυο εξυπνοι με μερτσεντες κ Αθηναικες πινακιδες αποφασιζουν οτι επρεπε να προσπερασουν ολοκληρο το κονβοι.
Χεχεχε...όλα τα λεφτά ήταν αυτό....
Ολα τα λ7 ηταν να τους βλεπω να ερχονται καταπανω μου χωρις δυνατοτητα να με αποφυγουν κι εγω να ειμαι σταματημενη.
Αλλα μαλλον αυτοι τρομαξαν περισσοτερο (ημουν με φορτηγακι). -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το ρώτησα και εγώ πιο πάνω...Δεν πιστεύω να περιμένεις(ω) απάντηση....τι απαντηση δηλαδη περιμενεις
ειμουν τοση ωρα πισω του με τα φωτα ορθανοιχτα(αλλα που να παρει χαμπαρι) και δεν πηδηξα καμμια ουρα
(προφανως οι υπαλληλοι εκει εχουν εντολη να αφηνουν τις μηχανες για διευκολυνση της ροης)
αυτος τι δουλεια ειχε αντι να παει ευθεια να κοψει το τιμονι δεξια
περιμενα την παρεα και ειχα χασει αρκετο ιδρωτα και δεν ειχα ορεξη να τον καταγγειλω(που αληθεια?η αστυνομια θα του εκλανε το δεξι αν ηταν εκει) -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.σε λιγο θα με βγαλεις και δικασιμο
εσυ δηλσδη δεν εχεις κανει ποτε σου παραβαση εστω και την ελαχιστη?το οτι δεν χωνευετε τα μηχανακια κα πιθανον οσους τα καβαλενε ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο πλεον
δυσκολευομαι να πιστεψω πως συνφορμιτες- κατοχοι τοσο γρηγορων αυτοκινητων δεν εχουν βιασει τα ορια ταχυτητας.(και φυσικα εχουν γραψει καυστικα σχολια στην ενοτητα ζωα για τις παραβασεις των αλλων)
-
Τα μηχανάκια δεν τα αντιπαθούμε, άλλωστε είναι ωραία και πιάνουν λίγο χώρο.
Αυτούς που τα καβαλάνε επίσης δεν τους αντιπαθούμε - αυτά καβαλάνε, όχι εμάς.
Όμως είναι ενοχλητική, εξ ου και αντιπαθητική, η νοοτροπία 'κάνε στην μπάντα να περάσω για να μη ΜΕ χτυπήσεις', 'σου χτύπησα τον καθρέπτη γιατί δεν τσακίστηκες στην άκρη της λωρίδας ΣΟΥ', 'οι ουρές είναι για τους κουτάκηδες, όχι για εμάς', 'ανάποδα-ξεανάποδα, έτσι γουστάρω'. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ιδέες περί κλεισίματος και άλλων εν δυνάμει επικίνδυνων ελιγμών με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Το ότι κάποιοι εκφράζουν ακραίες απόψεις εδώ μέσα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογεί την παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους του αναβάτη μηχανής.
σε λιγο θα με βγαλεις και δικασιμο
εσυ δηλσδη δεν εχεις κανει ποτε σου παραβαση εστω και την ελαχιστη?το οτι δεν χωνευετε τα μηχανακια κα πιθανον οσους τα καβαλενε ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο πλεον
δυσκολευομαι να πιστεψω πως συνφορμιτες- κατοχοι τοσο γρηγορων αυτοκινητων δεν εχουν βιασει τα ορια ταχυτητας.(και φυσικα εχουν γραψει καυστικα σχολια στην ενοτητα ζωα για τις παραβασεις των αλλων)
Κανείς δε βγάζει δικάσιμο για κανένα, συζητάμε μόνο, κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε στους δρόμους για κάποια συμβάντα.
Παραβάσεις κάνουμε όλοι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι γίνονται από λάθος και προσπαθούμε να μη τις επαναλάβουμε. Αν και το ' κυρία και ο Γιαννάκης το έκανε πρώτος αυτό γιατί τιμωρείται εμένα' είναι ξεπερασμένη, από την εποχή του δημοτικού τουλάχιστον, άποψη.
Ποιος δε χωνεύει τι;
Καυστικά σχόλια έχουν γραφτεί και θα γράφονται όταν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι στραβό. Αλλά απ΄ότι έχω προσέξει όταν αναφερθεί ένα λάθος που κάνει κάποιος τετράτροχος (δε μου αρέσει η φράση αλλά για να είναι στο κλίμα του 'κουτάκια' το γράφω) οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, το καυτηριάζουν.
Στη περίπτωση λάθους, 'προγραμματισμένου' ή μη από δίτροχο οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές το υπερασπίζονται με ιδιαίτερη θέρμη σε μια κοινή προσπάθεια υπεράσπισης μια τακτικής 'προγραμματισμένων' λαθών που ναι μεν είναι λάθος, αλλά, 'τα μηχανάκια είναι καλά για τη κίνηση και πρέπει να τα αφήνουμε κ.λ.π.'.Τέλος πάντων.
Ζώο ο δήμαρχος της μεγαλύτερης σε πληθυσμό πόλης της χώρας μας το οποίο εκτός της ιδιαιτερότητας που έχει, είναι και >>> (Ακολουθεί πασίγνωστη Ελληνική λέξη). Γιατί δε μπορεί να είναι κάτι άλλο ένας άνθρωπος που επιτρέπει στις 16:30 να γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών στο περιφερειακό Πολυγώνου καταφέρνοντας να μποτιλιαριστεί μια σχεδόν άδεια οδός.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............