-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ζωο ο τυπος του οποιου ο συναγερμος βαραει απο τις 9 το βραδυ...Ρε φιλε λειπω. Τι θες τωρε?ΟΥΡΤ ρε
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, αλλα οντως, οι πιτσαδοροι και οι ντελιβεραδες(εχω κανει πιτσιρικας και τα δυο) ειναι απο τους χειροτερους οδηγους δικυκλων
Οι αντιστοιχοι ταξιτζηδες δηλαδηΕντάξει και οι 2 είναι καρμανιώλα αλλά τουλάχιστον το παπί καμία γούβα και κανα τζάμι να σου σπάσει το πολυ πολύ... Ο ταρίφας όμως είναι....
Oχι ομως αν οδηγας μοτοσυκλετα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, αλλα οντως, οι πιτσαδοροι και οι ντελιβεραδες(εχω κανει πιτσιρικας και τα δυο) ειναι απο τους χειροτερους οδηγους δικυκλων
Οι αντιστοιχοι ταξιτζηδες δηλαδηΕντάξει και οι 2 είναι καρμανιώλα αλλά τουλάχιστον το παπί καμία γούβα και κανα τζάμι να σου σπάσει το πολυ πολύ... Ο ταρίφας όμως είναι....
Oχι ομως αν οδηγας μοτοσυκλετα
Σαφώς. Μιλούσα για αμάξια εγώ. Γιατί με μηχανή και μπουκαλάκι με νερό να πατήσεις είναι αρκετό για τούμπα.
-
Τους 'κανόνες οδήγησης των Ελλήνων' τους διαβάσατε στους 4Τ Φεβρουαρίου (σελ. 272)?...
Πολύ γέλιο...Μου ήρθαν χθες και σε email.
[EDIT]
Σελ. 172 είναι. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-Καλά ρε φίλε...σοβαρολογείς τώρα?Και κατεβαίνεις και τσαμπουκαλεμένος από το αμάξι μην παίξουμε και ξύλο? Καταρχάς το φλας είναι προειδοποίηση και όχι υποχρέωση* και επιπλέον δε φτάνει που έστριψες και παραλίγο να ρίξεις το αμάξι πάνω μου και να με σακατέψεις, μιλάς κιόλας?Άντε τελείωνε και κρυώνει και η παραγγελία!!!Που θα το συζητήσουμε κιόλας.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. Albert Einstein (1879 - 1955)
Βασικά έχει δίκιο αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Το σφάλμα είναι ότι πήγε να προσπεράσει... από που; Δεν υπήρχε δρόμος εκεί για να τεθεί θέμα αλλαγής πορείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται ένα τηλεφωνάκι στο μαγαζί που δουλεύει μόνο και μόνο για να τους ενημερώσεις ότι κυκλοφορεί ένας χάρος εκεί έξω με τα φαγιά τους.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί θα ήταν πολύ πιθανό να χάσει τη δουλειά του.
Το πλέον τραγικό που κάνουν οι ντελιβεράδες είναι η προσπέραση πάνω σε stop με αποτέλεσμα να σε αναγκάζουν να κάτσεις και να περιμένεις παραπάνω γιατί σου κόβουν την ορατότητα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά έχει δίκιο αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Το σφάλμα είναι ότι πήγε να προσπεράσει... από που; Δεν υπήρχε δρόμος εκεί για να τεθεί θέμα αλλαγής πορείας.Αν διαβάσεις όλο το αρχικό μου post, θα δεις ότι στο αστεράκι που έχω βάλει, γράφω ακριβώς ό,τι κι εσύ...
Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται ένα τηλεφωνάκι στο μαγαζί που δουλεύει μόνο και μόνο για να τους ενημερώσεις ότι κυκλοφορεί ένας χάρος εκεί έξω με τα φαγιά τους.
Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί θα ήταν πολύ πιθανό να χάσει τη δουλειά του.Άλλο να γίνει κάτι εκείνη τη στιγμή το οποίο και ΕΝ ΜΕΡΕΙ δικαιολογώ και άλλο η εκδικητικότητα...τραβάει ο καθένας το δρόμο του και άστον να πάει στην ευχή του Θεού...
Αν το συνεχίσεις, δίνεις έκταση στο θέμα και χάνεις το δίκιο σου.ΥΓ:Γι'αυτό κι εγώ δε θα έκανα τίποτα παραπέρα...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τους 'κανόνες οδήγησης των Ελλήνων' τους διαβάσατε στους 4Τ Φεβρουαρίου (σελ. 272)?...
Πολύ γέλιο...Μου ήρθαν χθες και σε email.
Δεν υπάρχει τίποτα στην 272 φίλε μου. Διεύρυνα την έρευνα μου σε όλο το τεύχος αλλά τίποτα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πολύ γέλιο...
Μου ήρθαν χθες και σε email.Δεν υπάρχει τίποτα στην 272 φίλε μου. Διεύρυνα την έρευνα μου σε όλο το τεύχος αλλά τίποτα...
Λάθος δικό μου, σελ. 172 είναι.
Το διόρθωσα και πιο πάνω.-
Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.
-
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
-
Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.
-
Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα 'STOP'. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.
-
Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
-
Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS, το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
-
Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.
-
Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.
-
Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.
-
Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός, ελαττώνει πάντα ταχύτητα για να περιεργαστεί οτιδήποτε του κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι από βιτρίνα μέχρι και γκόμενα (εντός πόλεως) και από ατύχημα μέχρι και αλλαγή λάστιχου (εκτός πόλεως).
-
Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
-
Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ' αυτό.
-
Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.
-
Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.
-
Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
-
Οι Ελληνίδες γυναίκες οδηγοί, μπορούν να πλένουν, μαγειρεύουν, πλέκουν, να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν.
-
Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.
-
Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
-
Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
-
Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουνε ταχύτητα.
-
-
με την κόκκινη brera με πινακίδες -5444 ή κάτι τέτοιο, να βάλεις τα xenon ομιχλης στον πάτο σου.
-
σιγα μην ειδες μπρερα πουθενα...γραψε τζοκερ
-
Οι Ελληνίδες γυναίκες οδηγοί, μπορούν να πλένουν, μαγειρεύουν, πλέκουν, να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν.
Θεϊκο
Επισης(clopyright by After)
Ελλας, η χωρα των ''αλλων''Για οποιον καταλαβε...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Θεϊκο
Επισης(clopyright by After)
Ελλας, η χωρα των ''αλλων''Για οποιον καταλαβε...
το προβλημα ειναι οτι τελευταια ουτε αυτα κανουν σωστα.....
-
Οι γυναίκες οδηγοί μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα απ'οτι νομίζετε.Εχθές περιμένοντας σε φανάρι βλέπω ένα ATOS με μια τύπισα μέσα.Με το δεξί χέρι κάπνιζε με το αριστερό μιλούσε στο κινητό δίπλα της ένας πιτσιρικάς 6-7 ετών κλασικά άδετος.Ανάβει πράσινο,ξεκινάει (πως έβαλε ταχύτητα πως έστριψε το τιμόνι δεν ξέρω) στον κάθετο δρόμο την έβλεπε και ένας ηλικιωμένος κα της λέει:που πας μωρή μαλάκο με το κινητό? Τι το ήθελε,άνοιξε το παράθυρο και τον στόλισε κανονικά.Δυστυχώς ήμουν με την μηχανή και δεν μπόρεσα να βγάλω ούτε μια φωτογραφία.Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι ο πιτσιρικάς έμαθε πως πρέπει να συμπεριφέρεται στο δρόμο όταν μεγαλώσει και νομίζω ότι αυτή πρέπει να πάρει το βραβείο 'η μάνα του μήνα'.
-
Χθες είχα πάει Καλαμάτα με το Golf για δουλειά...και στον γυρισμό πέτυχα ένα ΖΩΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων που ελπίζω να μην έχει κάνει ζημιά στα μάτια των άλλων.
Είχε ένα Α3 fl sportback (φαινόταν από τα πίσω LED) και είχε βάλει aftermarket xenon τα οποία τα είχε σηκώσει κιόλας ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και καρφωνόταν κατευθείαν επάνω στο μάτι μου. Του έκανα νόημα με το πίσω φως ομίχλης μου, δε κατάλαβε τίποτα...έκανα στην άκρη να περάσει, αλλά πήγαινε αργά.
ΕΛΕΟΣ πια ρε γμτ με τα aftermarket xenon!! ΕΛΕΟΣ! Και στα αυτοκίνητα, αλλά ειδικά στις μηχανές!!!
Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός...κανένας!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:rant: με την κόκκινη brera με πινακίδες -5444 ή κάτι τέτοιο, να βάλεις τα xenon ομιχλης στον πάτο σου.εκει τα βαλε...
-
Ρε φιλαράκι τι σεβασμό και @@ καλαβρέζικα μας τσαμπουνάς;
Εδώ ο μικρός θεούλης απάντησε στο άρθρο του 'ταξιδευτή' με εμπεριστατωμένη άποψη:
Ο χρήστης kyko έγραψε:
καθηστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!!!δλδ επειδη καποιος ποσταρει ενα αρθρο του στυλ 'μη βαζετε ξενον' παει να πει οτι πρεπει να το κανουμε...?επειδη καποιος ποσταρισε σε ενα forum να μην τις βαζουμε γιατι 'δεν αξιζει να κανουμε κακο στους αλλους οδηγους?'κ γω εχω ξενον κ τις 2 σκαλες.κ χτυπανε κ ψηλα κιολας.τι παει να πει αυτο οτι πρεπει να τις βγαλω κιολας?θα παω να τις ρυθμισω να χτυπανε λιγο πιο κατω κ τελειωσε το θεμα.να σας κανω κ γω ενα ερωτημα?αξιζει να κανουμε κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορουμε με τις μηχανες μας...?ή με τα αυτοκινητα μας...?ή αξιζει να βαζουμε ελευθερες εξατμισεις εκπεμποντας περισσοτερους ρυπους προς το περιαβαλλον?κ μπορω να βαλω κ αλλα ερωτηματα του ιδιου στυλ για πολλα πραγματα.το θεμα ειναι οτι βγαινει καποιος κ ποσταρει για ενα πραγμα(θεωρωντας οτι κ καλα ειναι κατι που αφορα την ασφαλεια ολων μας-εμενα προσωπικα μου φαινεται σαν ποσταρισμα για την 'εισπραξη' πολλων 'μπραβο' κ 'πολυ καλο αρθρο' κ αλλα τετοια)κ επηρεαζονται αρκετοι.πολλα ποστ ειναι πιστευω για το θεαθηναι οπως κ σε αλλα forum βεβαια.παραθετω τη γνωμη μου για αυτο το αρθρο.δεν λεω οτι δεν ειναι καλο να ξερουμε αυτα τα πραγματα αλλα οταν ο αλλος μου λεει 'αξιζει να κανεις κακο στους αλλους?'του κανω κ εγω το εξης ερωτημα:αξιζει να κανεις κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορεις με τη μηχανη,το αυτοκινητο...?δεν αξιζει αλλα το κανεις.κ ολοι το κανουμε.κ καλα κανουμε.τι θελω να πω?στη μηχανη μου κ ξενον θα βαλω κ ελευθερη εξατμιση κ pc3 κ οτι γουσταρω θα βαλω.κ αν τα βαζω αυτα δεν ειναι επειδη νομιζω οτι θα βλεπω καλυτερα ή οτι θα παρω αλογα....ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ.ειτε αυτα λεγονται ξενον ειτε εξατμιση την οποια εκτος απ'το να τη βλεπω γουσταρω να ακουω κ το θορυβο που κανει.τωρα το αν καποιους τους ενοχλουν αυτα τι να κανω?να μην τα βαλω?δικα μου ειναι τα λεφτα κ οπου θελω τα σκορπαω.το ξαναλεω δεν ποσταρω ολα αυτα για να κανω αντιπαραθεση με καποιον αλλα επειδη θεωρω οτι το συγκεκριμενο αρθρο δεν εχει να μου προσφερει κατι.να ηταν κατι σχετικο με λαστιχα,φρενα κατι τελοσπαντων πιο χρησιμο ναι.αλλα σορυ δεν μου κανει κλικ κατι σε αυτο το αρθρο για να πω 'μπραβο καλο ποστ'κ αλλα τετοια -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρε φιλαράκι τι σεβασμό και @@ καλαβρέζικα μας τσαμπουνάς;Εδώ ο μικρός θεούλης απάντησε στο άρθρο του 'ταξιδευτή' με εμπεριστατωμένη άποψη:
Μιλάμε το τυπάκι παίζει με τρελή καθυστέρηση ε;
.τωρα το αν στραβωσω καποιον κ σκοτωθει απο τα ξενον μου,δλδ να παω να τα βγαλω κ να τα πουλησω...?
Ε όχι ρε παιδιά, τόσα λεφτά (δεν) έδωσα για να βάλω τα μούφοxenon μου, το οτι πήρα κάποιον στο λαιμό μου δεν πρόκειται να μου πεί κάτι..
επειδη μου ΑΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ πανω στη μηχανη.οπως μου αρεσε κ η akrapa που της εβαλα(εμφανισιακα κ απο ηχο)τωρα το αν βλεπω καλυτερα με τα xenon ή αν εχω παρει αλογα με την εξατμιση ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει
Ναι, γουστάρω με την ακράπα, safe 'n' loud, κλπ, το αν ακούγεται 3 τετράγωνα πιο κάτω με μισό γκάζι δεν έχει σημασία, ποιός κοιμάται στις 2 το πρωί; Το να βλέπω καλύτερα; μπρρ τι με νοιάζει αφού το μηχανάκι μου είναι μπάνικο; Τι με νοιάζει η λακούβα, το εμπόδιο, ο πεζός που μπορεί να πετύχω νύχτα; Τι με νοιάζει που ενοχλώ τους υπόλοιπους πολίτες που πληρώνουν και αυτοί για να χρησιμοποιούν το δρόμο; Και να πεθάνει κανείς, πάλι πάνω θα τα'χω. Με το μουφοxenon στο χέρι θα πεθάνωωωωω..
.καλη η γνωση οπως λετε αλλα **μεχρι το σημειο που να μην επηρεαζονται μυαλα **κ εκει που λεμε'θα βαλω αυτο θα βαλω εκεινο' ή 'θα αγορασω αυτο ή το αλλο' πουμε στο τελος 'α,δεν το βαζω γιατι ειπε ο ταδε να μην το βαλω' ή 'δεν θα το αγορασω **γιατι ειπε ο ταδε **να μην το αγορασω'
Προφανώς και καλή η γνώση, αλλά να μην επηρεαστούμε κιόλας! Μη τυχόν και αλλάξουμε την αποψάρα μας, μη τυχόν και γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο υπεύθυνοι πολίτες. Ο τάδε που είπε να μην αγοράσει το μουφοxenon τυχαίνει να είναι ο 'μεγαλυτερος ερευνητικος οργανισμος φωτισμου στις ΗΠΑ'.
Αλλά τι ξέρουν τα ζώα οι αμερικάνοι; Τις αδελφές τους ξέρουν μόνο να πηδάνε και να τρώνε McDonalds.. Αναρωτιέμαι, αφού η γνώση δεν πρέπει να μας επηρεάζει, 1+1 πόσο κάνει; Στο δημοτικό 'επηρεάστηκε' καθόλου; Πως 'επηρεάστηκε' και έμαθε γράμματα;
Ο ακριβής ορισμός του νεοέλληνα κάγκουρα. -
Μπράβο Χρήστο, άξιζε το λινκ που μας έδωσες περι xenon και HID kits.
-
Τα εύσημα ανήκουν σε άλλον.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρε φιλαράκι τι σεβασμό και @@ καλαβρέζικα μας τσαμπουνάς;Εδώ ο μικρός θεούλης απάντησε στο άρθρο του 'ταξιδευτή' με εμπεριστατωμένη άποψη:
καθηστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε!!!δλδ επειδη καποιος ποσταρει ενα αρθρο του στυλ 'μη βαζετε ξενον' παει να πει οτι πρεπει να το κανουμε...?επειδη καποιος ποσταρισε σε ενα forum να μην τις βαζουμε γιατι 'δεν αξιζει να κανουμε κακο στους αλλους οδηγους?'κ γω εχω ξενον κ τις 2 σκαλες.κ χτυπανε κ ψηλα κιολας.τι παει να πει αυτο οτι πρεπει να τις βγαλω κιολας?θα παω να τις ρυθμισω να χτυπανε λιγο πιο κατω κ τελειωσε το θεμα.να σας κανω κ γω ενα ερωτημα?αξιζει να κανουμε κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορουμε με τις μηχανες μας...?ή με τα αυτοκινητα μας...?ή αξιζει να βαζουμε ελευθερες εξατμισεις εκπεμποντας περισσοτερους ρυπους προς το περιαβαλλον?κ μπορω να βαλω κ αλλα ερωτηματα του ιδιου στυλ για πολλα πραγματα.το θεμα ειναι οτι βγαινει καποιος κ ποσταρει για ενα πραγμα(θεωρωντας οτι κ καλα ειναι κατι που αφορα την ασφαλεια ολων μας-εμενα προσωπικα μου φαινεται σαν ποσταρισμα για την 'εισπραξη' πολλων 'μπραβο' κ 'πολυ καλο αρθρο' κ αλλα τετοια)κ επηρεαζονται αρκετοι.πολλα ποστ ειναι πιστευω για το θεαθηναι οπως κ σε αλλα forum βεβαια.παραθετω τη γνωμη μου για αυτο το αρθρο.δεν λεω οτι δεν ειναι καλο να ξερουμε αυτα τα πραγματα αλλα οταν ο αλλος μου λεει 'αξιζει να κανεις κακο στους αλλους?'του κανω κ εγω το εξης ερωτημα:αξιζει να κανεις κακο στο περιβαλλον με το να κυκλοφορεις με τη μηχανη,το αυτοκινητο...?δεν αξιζει αλλα το κανεις.κ ολοι το κανουμε.κ καλα κανουμε.τι θελω να πω?στη μηχανη μου κ ξενον θα βαλω κ ελευθερη εξατμιση κ pc3 κ οτι γουσταρω θα βαλω.κ αν τα βαζω αυτα δεν ειναι επειδη νομιζω οτι θα βλεπω καλυτερα ή οτι θα παρω αλογα....ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ.ειτε αυτα λεγονται ξενον ειτε εξατμιση την οποια εκτος απ'το να τη βλεπω γουσταρω να ακουω κ το θορυβο που κανει.τωρα το αν καποιους τους ενοχλουν αυτα τι να κανω?να μην τα βαλω?δικα μου ειναι τα λεφτα κ οπου θελω τα σκορπαω.το ξαναλεω δεν ποσταρω ολα αυτα για να κανω αντιπαραθεση με καποιον αλλα επειδη θεωρω οτι το συγκεκριμενο αρθρο δεν εχει να μου προσφερει κατι.να ηταν κατι σχετικο με λαστιχα,φρενα κατι τελοσπαντων πιο χρησιμο ναι.αλλα σορυ δεν μου κανει κλικ κατι σε αυτο το αρθρο για να πω 'μπραβο καλο ποστ'κ αλλα τετοια
Μιλάμε για πλήρη ΑΓΝΟΙΑ των συνανθρώπων του!
Κρίμα που σαν λαός είμαστε έτσι...αλλά αν έρθω στον καθρέπτη του με τη μεγάλη μου σκάλα θα γκρινιάζει.
Επίσης, τα φανάρια με λάμπες αλογόνου έχουν μέσα τους καθρέπτες σε τέτοια γωνία ώστε να δυναμώνει και να συγκεντρώνει το φως που βγαίνει από τον λαμπτήρα.
Συνεπώς, όσο και να κατεβάσει κάποιος τα φώτα, πάλι θα τυφλώνουν και μπορεί να κάνουν ΣΟΒΑΡΗ ζημιά στο μάτι.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ΟΥΤΕ κι αυτό έκανε ΤΟ ΖΩΟΟ!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............