-
Eιδικά αν ήταν σχολικό έλεος... Λες και το πληρώνουν απ την τσέπη τους...
Ηρεμία όσο γίνεται... -
Βασικά εικάζω πως ήταν κάποιο επαγγελματικό, και ο οδηγός για να μην έχει τρεξίματα από τον εργοδότη έκανε κλασσικά την πάπια. Τέσπα, απλά με χαλάει το τρέξιμο τώρα.
-
καλά, πόσο είναι?
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_8740.htmlτα σχόλια δικά σας....καμάρα Θεσσαλονίκης γι αυτούς που δεν κατάλαβαν
Το ζωο που φαινεται παρκαρισμενο το ειδατε....
Το αλλο ζωο (που η φιγουρα του φαινεται δεξια) τι κανει ΠΑΝΩ στο μνημειο?? -
ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εντάξει,** δεν είναι και τόσο γρήγορα**. Ένας άδειος τράκτορας έχει αναλογία κιλών/ίππο χοντρικά όσο ένα 1000άρι-1200άρι μικρό.
...
Δεν ξερω αν ειναι γρηγορα ή οχι, εμενα παντως μου φανηκε λιιιιγο επικινδυνο τρακτορας να κανει ελιγομους αναμεσα σε αυτοκινητα με 120-140 χλμ. Ειχα την εντυπωση οτι εχουν κοφτη στα 80, ταχογραφο, τακτικους ελεγχους... @@ μαντολες!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
καλά, πόσο είναι?πολύ
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Εντάξει,** δεν είναι και τόσο γρήγορα**. Ένας άδειος τράκτορας έχει αναλογία κιλών/ίππο χοντρικά όσο ένα 1000άρι-1200άρι μικρό.
...
Δεν ξερω αν ειναι γρηγορα ή οχι, εμενα παντως μου φανηκε λιιιιγο επικινδυνο τρακτορας να κανει ελιγομους αναμεσα σε αυτοκινητα με 120-140 χλμ. Ειχα την εντυπωση οτι εχουν κοφτη στα 80, ταχογραφο, τακτικους ελεγχους... @@ μαντολες!
Εγώ στα νιάτα μου έκανα περί τις 500.000 ΚΜ με ένα θηρίο 20.000cc και 450ΗΡ......ειδικά σκέτος τράκτορας ήταν απόλαυση
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εγώ στα νιάτα μου έκανα περί τις 500.000 ΚΜ με ένα θηρίο 20.000cc και 450ΗΡ......ειδικά σκέτος τράκτορας ήταν απόλαυσηΑν δεν έλεγες 450HP θα έκανα την εξής ερώτηση: Hummer ήταν;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ στα νιάτα μου έκανα περί τις 500.000 ΚΜ με ένα θηρίο 20.000cc και 450ΗΡ......ειδικά σκέτος τράκτορας ήταν απόλαυση
Αν δεν έλεγες 450HP θα έκανα την εξής ερώτηση: Hummer ήταν;
Έγραψα 20.000cc..... ήταν Αμερικάνικο κι εκείνο όμως, OSHKOSH
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tσαλάκωμα δεν έχει ευτυχώς, να ναι καλά τα πλαστικά φτερά. Η γρατζουνιά ευτυχώς είναι κατά 90% στο φιλέτο του προφυλακτήρα οπότε θα φαφτεί απλά. Τώρα με το φτερό, θέλει αυτοψία, να δούμε αν ξεκούμπωσε απλά από μέσα ή έσπασαν οι βάσεις του. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.
Πριν 2 μήνες αυτό...
Σήμερα έδεσε το γλυκό.
Κάποιο μεγάλο κιτρινο όχημα (σχολικό ίσως) μου τον φόρεσε από μπροστά ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωμα κλπ δεν υπάρχουν φυσικά.
Φτερό off εντελώς, το φωτιστικό έχασε την μία βάση του, γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ο οποίος ξεκούμπωσε κλπ κλπ.
Ας ηρεμήσω γιατί δεν με βλέπω καλά.Είπαμε φτερό σίγουρα, φωτιστικό σίγουρα γιατί από ότι είδα ράγισε και το σώμα αυτό καθεαυτό, και βαψιματάκια.
-
-
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά έκανε. Τέσπα, εμείς να μαστε καλά και να ναι μόνο λαμαρίνες... Βέβαια σε μένα δεν είναι ούτε καν λαμαρίνες αλλά πλαστικά όλα, οπότε... Τουλάχιστον δεν φαίνεται να με κοντραρε πουθενά στη ρόδα, αυτό φοβόμουν περισσότερο.
-
Κρίμα ρε Ντίνο, αν ήσουν Αθήνα θα έλεγα ότι α με βεβαιότητα ότι ήταν ταρίφας . Κοίτα τα σχολικά που περνάνε από τη γειτονιά σου για...μπλε χρώμα στους προφυλακτήρες.
Καλή επαναφορά του οχήματος
-
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?
-
Πάλι καλά που δεν είναι μελιτζανί, γιατί με το κίτρινο δεν κάνει καλή αντίθεση και θα ήμουν εκτός μόδας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?το πήρε μπλε, γιατί εκεί που μένει έχει πολλούς ηρακληδείς.
είναι undercover αμάξι -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?
το πήρε μπλε, γιατί εκεί που μένει έχει πολλούς ηρακληδείς.
είναι undercover αμάξιΠολλοί ηρακλειδείς = σχήμα οξύμωρον.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............