-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τέλος για μένα η παραλιακή, τουλάχιστον μέχρι να αδειάσει η Αττική. Όλα τα ΖΩΑ χθες το βράδυ είχαν βγει τσάρκα στην παραλιακή. Αμέτρητες ηλιθιότητες και κουλαμάρες.+1 κομπρέσσορας και 1 τουρμπίνα
-
-
Κάπως έτσι, αλλά λίγο πιο πολιτισμένα πράγματα συνολικά
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τέλος για μένα η παραλιακή, τουλάχιστον μέχρι να αδειάσει η Αττική. Όλα τα ΖΩΑ χθες το βράδυ είχαν βγει τσάρκα στην παραλιακή. Αμέτρητες ηλιθιότητες και κουλαμάρες.Πηγα απο Γλυφαδα μεχρι το Λαγονιση, εχθες, κατα τις 11 το βραδυ....
Στην αρχη επαιζα φωτα σ αυτους που πηγαιναν με 50 στην αριστερη....
Μετα απλα προσπερνουσα απο δεξια.... Ε.Ο. Αθηνων - Σουνιου....Τσαμπουκαλευτικε κ ενας μπατσος με Οκταβια.
Ειναι με 60 αριστερα. Πλησιαζω και του παιζω φωτα.
Βγαζει αριστερο φλας.... Βγαζω δεξι και προσπερναω απο δεξια.
Αναβει φαρο και ξεκιναει καταδιωξη.
500 μετρα ποιο κατω αρχηζει να ψαχνει αφορμες.....
-Υπερβολικη ταχυτητα, αντικανονικη προσπεραση απο δεξια.
-Με 60 πηγαινατε αξιοτιμε, στην αριστερη, με οριο 80. Σας προσπερασα απο δεξια ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βγαλατε αριστερο φλας.... Δεν εκανα καμια παραβαση... Θα πρεπε να ξερετε καλυτερα τα ορια στην περιοχη σας και τον ΚΟΚ-μαλακιες.... μαλακιες... μαλακιες.... μαλακιες....
-θα μ αφησετε να φυγω η να καλεσω την νομικη υποστηριξη της Πειραιως Best Leasing να μας περιμενουν στο τμημα σας;;;
-αν βγαλεις το κινητο θα σε γραψω για χριση ανευ συσκευης 'μπλε-τουμπφ'
-βγαζω το κινητο... καλω... και απο τα ηχεια του αυτοκινητου ακουγεται Πειραιως Best Leasing, παρακαλω περιμενετε....Εξαφανηζολ ο μπατσος....
-
πρεπει να βγουμε καμια τσαρκα μαζι...
-
Συνάντησα ένα φοβερό ζώο σήμερα με ένα παλιό Toyota χρώματος γκρι.
Είμασταν σε δρόμο με τρεις λωρίδες κι αυτός ήταν κολλημένος στην αριστερή με 50χλμ όταν το όριο ήταν 80. Δεν κολλάω ποτέ από πίσω, είχα μια απόσταση 5-6 μέτρα και του κόρναρα ελαφρά. Δεν έδωσε σημασία οπότε βγαίνω στη μεσαία λωρίδα, τον περνάω από εκεί χωρίς να τον κοιτάξω καθόλου και αφού πέρασα καμιά 10αριά μέτρα μπροστά μπαίνω στην αριστερή ξανά. Αυτός έρχεται και μου κολλάει από πίσω στο ένα μέτρο και παρά τα τσιμπήματα που έκανα στο φρένο για να κόψει δεν ξεκόλλαγε με τίποτα Τέλος πάντων κάποια στιγμή βρίσκομαι στη μεσαία και θέλω να στρίψω δεξιά οπότε βγάζω φλας για να μπω στην δεξιά και να στρίψω παρακάτω. Αυτός πριν προλάβω να αλλάξω λωρίδα χώνεται δεξιά και επιταχύνει για να φτάσει δίπλα μου (παραλίγο να πέσω πάνω του ) όπου μπαστακώνεται και με κοιτάει με ένα ειρωνικό υφάκι. Φρενάρω λίγο για να μείνω πίσω και να μπω στη δεξιά, φρενάρει κι αυτός, επιταχύνω επιταχύνει κι αυτός. Χάνω τη στροφή που ήθελα. Αρχίζω να κατεβάζω τα πάντα από καντήλια κι αυτός εξακολουθεί να είναι δίπλα και να ρίχνει ειρωνικά βλέμματα. Επόμενη στροφή, το ΙΔΙΟ πράγμα. Απελπίζομαι γιατί πλέον πρέπει να κάνω τρελό κύκλο για να φτάσω στον προορισμό μου και τρελένομαι τελείως κοκκινίζω και πάω να κατεβάσω το παράθυρο για να ξεσπαθώσω με μπινελίκια πάνω του. Ξαφνικά επιταχύνει και το κόβει διαγώνια μπροστά μου και φρενάρει απότομα για να πέσω πάνω του! Πλακώνομαι στα φρένα κι αυτός στρίβει απότομα από τη μεσαία!!! αριστερά σε κάθετο στενό! Είχα ξεχάσει και το κινητό στο σπίτι και δεν είχα μπαταρία* να πάρω την αστυνομία, ο τύπος ήταν ή πρεζάκι ή ψυχανώμαλος
*Καλά σύνταξη ό,τι να'ναι από τη σύγχιση. Είχα ξεχάσει το κινητό αφόρτιστο και το άφησα στο σπίτι είναι το νόημα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Συνάντησα ένα φοβερό ζώο σήμερα με ένα παλιό Toyota χρώματος γκρι.Είμασταν σε δρόμο με τρεις λωρίδες κι αυτός ήταν κολλημένος στην αριστερή με 50χλμ όταν το όριο ήταν 80. Δεν κολλάω ποτέ από πίσω, είχα μια απόσταση 5-6 μέτρα και του κόρναρα ελαφρά. Δεν έδωσε σημασία οπότε βγαίνω στη μεσαία λωρίδα, τον περνάω από εκεί χωρίς να τον κοιτάξω καθόλου και αφού πέρασα καμιά 10αριά μέτρα μπροστά μπαίνω στην αριστερή ξανά. Αυτός έρχεται και μου κολλάει από πίσω στο ένα μέτρο και παρά τα τσιμπήματα που έκανα στο φρένο για να κόψει δεν ξεκόλλαγε με τίποτα Τέλος πάντων κάποια στιγμή βρίσκομαι στη μεσαία και θέλω να στρίψω δεξιά οπότε βγάζω φλας για να μπω στην δεξιά και να στρίψω παρακάτω. Αυτός πριν προλάβω να αλλάξω λωρίδα χώνεται δεξιά και επιταχύνει για να φτάσει δίπλα μου (παραλίγο να πέσω πάνω του ) όπου μπαστακώνεται και με κοιτάει με ένα ειρωνικό υφάκι. Φρενάρω λίγο για να μείνω πίσω και να μπω στη δεξιά, φρενάρει κι αυτός, επιταχύνω επιταχύνει κι αυτός. Χάνω τη στροφή που ήθελα. Αρχίζω να κατεβάζω τα πάντα από καντήλια κι αυτός εξακολουθεί να είναι δίπλα και να ρίχνει ειρωνικά βλέμματα. Επόμενη στροφή, το ΙΔΙΟ πράγμα. Απελπίζομαι γιατί πλέον πρέπει να κάνω τρελό κύκλο για να φτάσω στον προορισμό μου και τρελένομαι τελείως κοκκινίζω και πάω να κατεβάσω το παράθυρο για να ξεσπαθώσω με μπινελίκια πάνω του. Ξαφνικά επιταχύνει και το κόβει διαγώνια μπροστά μου και φρενάρει απότομα για να πέσω πάνω του! Πλακώνομαι στα φρένα κι αυτός στρίβει απότομα από τη μεσαία!!! αριστερά σε κάθετο στενό! Είχα ξεχάσει και το κινητό στο σπίτι και δεν είχα μπαταρία να πάρω την αστυνομία, ο τύπος ήταν ή πρεζάκι ή ψυχανώμαλος
Ε ρε μια Πειραιως Best Leasing που του χρειαζοταν.....
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ποια τιμωρία αρμόζει στο καθίκι που προχώραγε νωχελικά με το παπί του ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και κοίταγε τις βιτρίνες με τη γυναίκα του, τη στιγμή που ακολουθούσα με το παιδί μου στο καρότσι και την έγκυο γυναίκα μου και τρώγαμε εν χορώ την εξάτμισή του στη μούρη (τους 35 βαθμούς θερμοκρασίας ας μην τους υπολογίσω) και όταν του ζήτησα το λόγο μου την είπε και από πάνω ;Ένα σκουπόξυλο στη πίσω ζάντα του. Οκ, άντε να βρεις ένα. Κάτι πιο πρακτικό: Σπρώχνεις (αφού βγάλεις πρώτα το μωρό από μέσα) το καρότσι πάνω του. Τηλ. στο 100 και καταγγελία ότι με το παπί του χτύπησε το παιδικό καροτσάκι πάνω στο πεζοδρόμιο...
Το ξέρω ότι είναι πουστιά αλλά με τέτοιες συμπεριφορές άντε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου...
-Υπερβολικη ταχυτητα, αντικανονικη προσπεραση απο δεξια.
-Με 60 πηγαινατε αξιοτιμε, στην αριστερη, με οριο 80. Σας προσπερασα απο δεξια ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βγαλατε αριστερο φλας.... Δεν εκανα καμια παραβαση... Θα πρεπε να ξερετε καλυτερα τα ορια στην περιοχη σας και τον ΚΟΚ-μαλακιες.... μαλακιες... μαλακιες.... μαλακιες....
-θα μ αφησετε να φυγω η να καλεσω την νομικη υποστηριξη της Πειραιως Best Leasing να μας περιμενουν στο τμημα σας;;;
-αν βγαλεις το κινητο θα σε γραψω για χριση ανευ συσκευης 'μπλε-τουμπφ'
-βγαζω το κινητο... καλω... και απο τα ηχεια του αυτοκινητου ακουγεται Πειραιως Best Leasing, παρακαλω περιμενετε....
Εξαφανηζολ ο μπατσος....Ε ρε μια Πειραιως Best Leasing που του χρειαζοταν.....
Μπα, σκέφτομαι σοβαρά να γεμίσω και το αμάξι και τη μηχανή με βιντεοκάμερες που να καταγράφουν συνέχεια...
-
K αυτο με τις καμερες πολυ καλη λυση.
Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα γινουν αποδεκτες σ ενα δικαστηριο.
Μη σ αρχησουν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων. -
Παιδια υπομονη...Σας καταλαβαινω απολυτα.Εγω προσπαθω να μην ασχολουμαι και κρατιεμαι αλλα στον 9ο μ@@@κα της ημερας δεν αντεχω και τα ακουει αυτος μια και καλη.
Μιλαμε για πρωτογονες καταστασεις στους δρομους.Απορω πως θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ευρωπαικη χωρα...Αφρικανικη ειμαστε. -
οσοι κινούνται στις ΛΕΑ να βγαλουν καρκίνο στα @@ και να πιάσουν τη μάνα τους με τον αδερφό τους ή με 10 σομαλούς
-
Ότι και να πω είανι λίγο.
Τι βόδια υπάρχουν θεέ μου!
Τόπος Ε0 Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα χθες το βράδυ.
Τα μεγαλύτερα όλων οι ΚΑΡΑΦΚΙΟΖΗΔΕΣ της ΛΕΑ. Μα καλά δεν υπάρχει αστυνομία?
Τι κάνουν οι τροχαίοι στο κόμβο της Κινέττας?
Δυο ασθενοφόρα ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ χρειάστηκε να περάσουν μεταξύ μεσαίας και αριστερής.
Επόμενα ζώα όσοι ακολουθούν ασθενοφόρα και δεν είναι συγγενείς του ασθενή.
Σε σένα αρχιζώο με το ασπρο punto που ακολουθείς το ασθενοφώρο με τα alarm αναμένα και μόλις σου φεύγει το ασθενοφόρο σβήνεις τα alarm και κάθεσαι στην κίνηση.Τον καρυδώνεις ή όχι τον τύπο?
Επίσης, πσοο μυαλό θέλει στα ζώα για να μην κάνουν καραμπόλες? Λίγο παραπάνω προσοχή και αποστάσεις ρε γαμώτο μου
Τέλος στην Αττική Οδο τα ζώα διαχειριστές της, μάλλον δεν εχουν τεστάρει τα μηχανήματα σε φόρτο, καθώς θα ήθελα να μου εξηγήσει καποιος πως γίνεται να μπλοκάρουν οι μπάρες? Κατάφεραν οι τύποι σε τρεις λωρίδες e-pass να είναι όλες κόκκινες.
Και μετά απο λίγο αναβόσβηναν σσαν χριστουγενιάτικο δέντρο.Κόρινθος - Αθήνα 2 ώρες!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μη σ αρχησουν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Με τις κάμερες δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως, η χρήση φωτογραφιών επιτρέπεται βάσει απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ.
Απόσπασμα της απόφασης:
*>...
Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καταγγελλόμενος είχε υπέρτερο έννομο συμφέρον να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, που συνίσταται στην υποστήριξη των ισχυρισμών του ενώπιον διοικητικής αρχής, ενώ ταυτόχρονα δεν θίγονται θεμελιώδη δικαιώματα της προσφεύγουσας, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η λήψη των φωτογραφιών έγινε σε δημόσιο χώρο και με αυτές δεν αποκαλύπτεται καμία πτυχή της φυσικής κατάστασης της προσφεύγουσας ούτε προσβάλλεται η προσωπικότητά της και συνεπώς πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 5 § 2 ε του Ν. 2472/97.
... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάποια συνηθισμένα ζωντανά στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στο Ελληνικό που κάθε φορά που ψωνίζω, θα πετύχω κι ένα...
http://img61.imageshack.us/my.php?image=imag0047no2.jpg(στα ζώα ποτέ δεν σβήνω πινακίδες...)
Ένα τέτοιο άτσαλο παρκάρισμα θα το αγνοούσα αν ήταν πρωινό εργάσιμης ημέρας. Τέτοιες ώρες η κίνηση είναι ελάχιστη.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μη σ αρχησουν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Έχω την εντύπωση ότι σε περίπτωση που διαπράτεται αδίκημα η βιντεοσκόπηση είναι νόμιμη.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα μεγαλύτερα όλων οι ΚΑΡΑΦΚΙΟΖΗΔΕΣ της ΛΕΑ. Μα καλά δεν υπάρχει αστυνομία?
Τι κάνουν οι τροχαίοι στο κόμβο της Κινέττας?
Δυο ασθενοφόρα ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ χρειάστηκε να περάσουν μεταξύ μεσαίας και αριστερής.
Επόμενα ζώα όσοι ακολουθούν ασθενοφόρα και δεν είναι συγγενείς του ασθενή.Καταρχήν, ουδείς νομιμοποιείται (βάσει ΚΟΚ) να κολλήσει από όχημα ανάγκης. Στην περίπτωση ασθενοφόρου, δεν δικαιολογείται ούτε οικείος του μεταφερόμενου.
Φίλος γιατρός ο οποίος είχε τύχει να κινηθεί με ασθενοφόρο το ξεκαθάριζε με τους συγγενείς. Τους απαγόρευε να ακολουθήσουν. Άλλωστε, ο συγγενής τι θα κάνει; Μπορεί να προσφέρει κάτι; Εκτός αν είχει γιατρός. Διαφορετικά, το ασθενοφόρο θα πάει του σκοτωμού και οσυγγενής όποτε φτάσει έφτασε.
-
-
Λείπει μια φράση από την υπογραφή σου...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
:offtopicviii:
Λείπει μια φράση από την υπογραφή σου...Αυτό που λέει στη συνέχεια 'γιατί δεν το κάνουν και οι άνθρωποι;'. Μετά θα πρέπει να παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι ο ξάδερφος του Stig...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Quiz: βρείτε τι λάθος υπάρχει στη παρακάτω εικόνα...
- Λείπουν τα κάθετα 'Π' που χρησιμοποιούνται τυπικά σε πάρκινγκ μοτοσυκλετών.
- Η πινακίδα αυτή είναι λάθος. Μπλε κυκλική πινακίδα με 'P' μέσα δε μού λέει τίποτα. Επρεπε να είναι τετράγωνη.
- Η πινακίδα είναι σε κακή κατάσταση.
- Κάτι μηχανάκια στο background πρέπει να έχουν παρκάρει στο πεζοδρόμιο.
- (Edit): Το σηματάκι αναφέρεται σε μοτοποδήλατα μόνο. Δε νοείται συνήθως πάρκινγκ μόνο για μοτοποδήλατα και όχι για άλλου τύπου δίκυκλα.
Τα βρήκα όλα;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............