-
EEE,πώς βγαίνει ο 'κίτρινος' αφρός (πολυουρεθάνης νομιζω λέγεται) απο το αμάξι ???
Αυτός που χρησιμοποιείται για μονώσεις.
Κάποιο ΖΩΟ δεν πρόσεξε και έριξε σταγόνες απο αυτή την αηδία πάνω στο αμαξι,εκεί που το είχα παρκάρει.
ΤΟ αποτέλεσμα είναι οτι έχει στεγνώσει και δεν καθαρίζεται με τα κοινά καθαριστικά.
Έχει πέσει και στο παρμπρίζ αλλά και στη λαμαρίνα. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
EEE,πώς βγαίνει ο 'κίτρινος' αφρός (πολυουρεθάνης νομιζω λέγεται) απο το αμάξι ???Αυτός που χρησιμοποιείται για μονώσεις.
Κάποιο ΖΩΟ δεν πρόσεξε και έριξε σταγόνες απο αυτή την αηδία πάνω στο αμαξι,εκεί που το είχα παρκάρει.
ΤΟ αποτέλεσμα είναι οτι έχει στεγνώσει και δεν καθαρίζεται με τα κοινά καθαριστικά.
Έχει πέσει και στο παρμπρίζ αλλά και στη λαμαρίνα.Με ασετον ή οινοπνευμα νομιζω οτι διαλυεται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πριν λίγη ώρα .......... (Παρακαλώ συμπληρώστε τη λέξη που θέλετε) με BMW παραβιάζει στοπ και παραλίγο να κτυπήσει ένα Nissan micra.
Του λέει ο οδηγός του Nissan, 'έχεις στοπ δε το βλέπεις;'
Και η απάντηση. 'Σιγά ρε μ@λ@κ@ μη πήρα BMW για να σταματάω στα στοπ' και έφυγε.Αυτό θα πει ποιότητα πολίτη Ευρωπαϊκής χώρας.
Ε μα πήρε BMW ο μ@λ@κ@ς! Σε STOP θα σταματάει τώρα?!?! Α ρε #$%στη μου, κάτι τέτοιοι με κάνουν να θέλω να αλλάξω αμαξι!!
Ναι ρε Νικο πρεπει να αλλαξεις αμαξι επειδη ενας χαμηλοτατου ΙQ ιδιοκτητης της ιδιας μαρκας,κανει καγκουριες...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
EEE,πώς βγαίνει ο 'κίτρινος' αφρός (πολυουρεθάνης νομιζω λέγεται) απο το αμάξι ???Αυτός που χρησιμοποιείται για μονώσεις.
Έχει πέσει και στο παρμπρίζ αλλά και στη λαμαρίνα.OXI ΑΣΕΤΟΝ!!!!!!!
Πηγαινε στην αντιπροσωπεια και ρωτα καναν μαστορα να σου πει!!!!!
Με το ασετον θα χαλασεις το χρωμα!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
EEE,πώς βγαίνει ο 'κίτρινος' αφρός (πολυουρεθάνης νομιζω λέγεται) απο το αμάξι ???
Αυτός που χρησιμοποιείται για μονώσεις.
Έχει πέσει και στο παρμπρίζ αλλά και στη λαμαρίνα.OXI ΑΣΕΤΟΝ!!!!!!!
Πηγαινε στην αντιπροσωπεια και ρωτα καναν μαστορα να σου πει!!!!!
Με το ασετον θα χαλασεις το χρωμα!!!Mε μη αλκοολουχο ασετον 3εβαφω τα racing liveries απο τα μοντελακια χωρις να χαλασω το χρωμα απο κατω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πριν λίγη ώρα .......... (Παρακαλώ συμπληρώστε τη λέξη που θέλετε) με BMW παραβιάζει στοπ και παραλίγο να κτυπήσει ένα Nissan micra.
Και η απάντηση. 'Σιγά ρε μ@λ@κ@ μη πήρα BMW για να σταματάω στα στοπ' και έφυγε.Αυτό θα πει ποιότητα πολίτη Ευρωπαϊκής χώρας.
Yπαρχει και το αντιστροφο ομως:...
Απο το Σαββατο εχω κανει το αναμενομενο (πλεον) για κατοικο επαρχιας: Αγορα diesel. Το οχημα/εργαλειο ειναι το Dodge Caliber CRD (χεχε μονο εγω το εχω ). Η αυτοκινητιστικη μου κουλτουρα δεν προκειται βεβαιως να μεταβληθει, απλα ηταν η απολυτη ευκαιρια και το απολυτο οχημα για καθε μα καθε ειδους χρηση στα χρηματα με τα οποια αποκτηθηκε (μονο 22.350).
Περιεργως εχω αντιληφθει οτι πολυς κοσμος με κοιταει με ενα βλεμμα ζηλιας καθως το θεωρουν executive (!!!) ενω προφανως ειναι ενα 4τροχο δολαριο με 'τσαλακωμενη υπερηφανεια'
Στις πρωτες 2 μερες κυκλοφοριας εχω τσακωθει ηδη με 2 οδηγους (ο ενας με Smart και η αλλη με...Hyundai) οι οποιοι θεωρουν οτι 'καταλαμβανω το δρομο με το εγω μου' και ως γνησιοι κομπλεξικοι Ελλεηνες
θεωρουν οτι ταχα 'θελω να τους πεταξω απο το δρομο μου' αφηνοντας και εμενα αλλα και τους συνεπιβατες εκπληκτους αφου δεν υπαρχει πρακτικα λογος για κατι τετοιο, αφου και τα 2 περιστατικα συνεβησαν σε δρομους μπροστα απο καφετερια και σε παραλια με παρκαρισμενα αυτοκινητα και στις 2 μεριες οποτε εισαι σχεδον σταματημενος. Ακομα και αν δεχτουμε οτι ειμαι λιγο ατζαμης γιατι αλλο να οδηγεις ενα supermini (SportKA) και αλλο μια 'μαουνα' 4,40+ μηκος και 1,80 πλατος συν το διαφορετικο υψος οποτε 'φυλαγεσαι' δεν αξιζω το αμεσο κατεβασμα παραθυρου και το στολισμα συνδιασμου οδηγου/αυτοκινητου. Την επομενη φορα ομως μαλλον δεν θα περιοριστω στο να ανταποδωσω απλως την αβροτητα των συμπολιτων μου... -
Apla koympwneis mia prwth kai pernas apo panw toys Giannh.....
-
[quote='johanndelta'
[ . Ακομα και αν δεχτουμε οτι ειμαι λιγο ατζαμης γιατι αλλο να οδηγεις ενα supermini (SportKA) και αλλο μια 'μαουνα' 4,40+ μηκος και **1,80 πλατος **συν το διαφορετικο υψος οποτε 'φυλαγεσαι' δεν αξιζω το αμεσο κατεβασμα παραθυρου και το στολισμα συνδιασμου οδηγου/αυτοκινητου. quote]
Άσχετο, αλλά το focus f/l έχει 1,804 πλάτος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε μα πήρε BMW ο μ@λ@κ@ς! Σε STOP θα σταματάει τώρα?!?! Α ρε #$%στη μου, κάτι τέτοιοι με κάνουν να θέλω να αλλάξω αμαξι!!Δε φταίει το αυτοκίνητο, τύποι με τέτοια νοοτροπία ότι και να οδηγήσουν τα ίδια χάλια θα είναι.
Yπαρχει και το αντιστροφο ομως:...
...Απλά ανέφερα συγκεκριμένο περιστατικό που είδα. Αν σε αυτό που είδα( στεγνό καθάρισμα είναι η παραβίαση στοπ κατά τη γνώμη μου), κολλάει αυτό που ανέφερες σαν αντίλογος τότε πάσο.
-
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
...
Πιστεύει ότι θα έρθει η αστυνομία να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν το κάνει μόνη της θα το κάνει αφού της το πουν οι πολίτες.Αν ενημερωθεί, έστω και κατ΄επανάληψη, θα έρθει. Λιγότερο κόπο θα έχει από το να μαζευτούν μερικοί για να κλείσουν το δρόμο.
Γενικά είμαι ενάντια στο να κλείνει ο καθένας το δρόμο για να απαιτήσει, έστω και το αυτονόητο. -
@ xtkz,Bill33 & Wagner
ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα δοκιμάσω με το συγκεκριμένο ασετόν στο τζάμι πρώτα αλλά παράλληλα θα πέσει και τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία αύριο. -
Bρε tazio ως αντιστροφο εννοω οτι οπως καποιος 3μαλαξ οδηγει ενα 'premium' αυτοκινητο και το παιζει εξουσια στο δρομο, μπορει να τυχει και ο 4τροχος Ξανθοπουλος ή η 4τροχη Βουρτση που η ατιμη η κενωνια (εδω μπαινει μπουζουκι πενθιμο) τους εσπρωξε στα ταρταρα οποτε θα σε κραξουν εσενα τον...'λεφτα' (εδω γελαμε) γιατι εισαι ιμπεριαλιστης και εκπροσωπος των ολιγοπωλιων διχως 'σεβαση' για την λαϊκη ταξη...
Famas το 1,80 δεν ειναι το φαρδυτερο αυτοκινητο της γης προφανως. 1,80.4 το Focus;;; M’αρεσει και το .4
Xμ...για κατσε να παρω τη μεζουρα. Ακους εκει φαρδυτερο το Focus απο τον Obama... -
Μαζι με τις υψηλες θερμοκρασιες βγηκαν τα ''μαργαριτάρια'' στους δρομους.
''Χερας'' με S2000 ειναι μπροστα μου στο φαναρι και ξεκιναει με τα οσα.
Το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στο κινητο!Θελω να τον δω σε πιο ''γυαλι'' ασφαλτο να αλλαζει ταχυτητα στις 9000rpm χωρις να κρατα το τιμονι (ειπαμε το αλλο κρατα το κινητο) να φαει ενα χαστούκι ο πισινος του S, να μετρησω τα πεζοδρομια που θα μαζεψει.
-
Βγαίνει εχθές παππούς (με το ένα πόδι ήδη να είναι μέσα στον τάφο) από STOP.
-Με βλέπει που έρχομαι, σταματάει. (είχαμε μια απόσταση περίπου 20 μέτρων)
-Συνεχίζω εγώ κανονικά αλλά η διαίσθηση μου λέει κόψε.
-Συνεχίζει να με κοιτάει, κάνει μερικά εκατοστά μπροστά, σταματάει. (απόσταση 10 μέτρα)
-Συνεχίζω εγώ κανονικά αλλά η διαίσθηση μου πλέον κτυπάει κόκκινο οπότε κόβω περισσότερο.
-Συνεχίζει να με κοιτάει κάνει ακόμα μερικά εκατοστά μπροστά και σταματάει. (απόσταση 5 μέτρα)
-Συνεχίζω εγώ αλλά πλέον τσουλάω.
-Συνεχίζοντας να με κοιτάει ξεκινάει και περνάει αργά αργά. (απόσταση 2 μέτρα περίπου)
-Φρένα εγώ.Δεν του κόρναρα, απλά ευχήθηκα να καταφέρει να φτάσει μέχρι την επόμενη γωνία όπου πιθανότατα είχε ραντεβού με τον μαυροφερεμένο κύριο με το δρεπάνι.
Άντε, ένας ακόμα λιγότερος. -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Μαζι με τις υψηλες θερμοκρασιες βγηκαν τα ''μαργαριτάρια'' στους δρομους.''Χερας'' με S2000 ειναι μπροστα μου στο φαναρι και ξεκιναει με τα οσα.
Το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στο κινητο!Θελω να τον δω σε πιο ''γυαλι'' ασφαλτο να αλλαζει ταχυτητα στις 9000rpm χωρις να κρατα το τιμονι (ειπαμε το αλλο κρατα το κινητο) να φαει ενα χαστούκι ο πισινος του S, να μετρησω τα πεζοδρομια που θα μαζεψει.
-
Πάω να βγω από στενό σε δρόμο κάθετο, όπου έχω σταματήσει σε STOP αλλά ορατότητα 0 λόγω κλασσικού μαλ@κα παρκαρισμένου στη γωνία. Περιμένω να βρω ευκαιρία, κάποια στιγμή κοιτάζω δεν έρχεται τίποτα, ξεκινάω προσεκτικά να βγω και βλέπω ένα αμάξι να έρχεται του σκοτωμού με καμιά 80άρα+ καρφωτός (εντός πόλης ε ) κατά πάνω μου Καρφώνω όπισθεν επιτόπου και κάνω πίσω απελπισμένα αλλιώς δεν γλιτώναμε τη στούκα. Φρένα κι αυτός, ABS ιστορίες και σταματάει 3 μέτρα από το σημείο που διαφορετικά θα είχαμε αγκαλιαστεί. Φωνάζω από το παράθυρο καλά πως τρέχεις έτσι ρε χάρε, ανοίγει κι αυτός το δικό του και λέει άσε με και έχω αργήσει στη δουλειά ανθρωπέ μου
Κοιταζόμαστε καλύτερα και ήταν ο πατέρας του κολλητού μου Μετά από έναν ευγενικό χαιρετισμό/καλημέρισμα τράβηξε ο καθένας το δρόμο του -
Aφού δε σ' άρχισε και στις παναγίες επειδή βγήκες από ΣΤΟΠ πάλι καλά...
-
'- Καλά ρε μ@λ@κ@ πώς τρέχεις έτσι;
- Τι θες ρε σκ@τόγερε;
- Να χαρώ εγώ ανατροφή που σου έδωσαν!
- Ωχ, μπαμπά εσύ;
- Γιε μου!
- Να προσέχεις παιδί μου στο δρόμο
- Ναι μπαμπά, πάντα'
Υ.Γ. Προφανώς πρόκειται για ψεύτικο διάλογο...
-
Ζωο ο $#^@@^@ που εβρισε τη μανα μου χθες.
Τι ζωο δηλαδη, αριστο δειγμα νεοελληνα.
Βγαινει απο το μετρο Ν Κοσμου η μανα μου, περναει απεναντι για να παει στ'αμαξι της και εκει που κοντευει να φτασει στο απεναντι πεζοδρομιο, την ακουμπαει ενα Opel SUV το οποιο σταματαγε για να αποβιβαστει επιβατης.
Η μανα μου λεει, χαμηλοφωνα 'Ο Χριστος και η Παναγια..' και συνεχιζει για τ'αμαξι της.
(ειχε δηλ διασχισει το δρομο και πηγαινε παραλληλα με τα παρκαρισμενα για να παει στο αμαξι οταν την ακουμπησε).
Απο μεσα απο το αμαξι, ο νεαρος κοντοκουρεμενος παπαδοπαπαρογαντζωμενος καπελοφορος (jockey) με το απαραιτητο για τη συνομοταξια του ξανθο-προς-αποβιβαση-για-μετρο συνοδηγο, της λεει 'Ειπες τιποτα μωρη καρ%$λα;!'
Η μανα μου νομιζει οτι δε απ'ευθυνεται σ'αυτη οποτε συνεχιζει προς το αμαξι.
Ο οδηγος προχωραει λιγο και τη ξαναβριζει: 'Σου μιλαω μωρη κλωσσα, ειπες τιποτα;!'
Η μανα μου τοτε γυρναει και του λεει: 'Σε μενα απευθυνεστε; Ειναι τροπος αυτος; Εισαστε απροσεκτος και με ακουμπησατε με το αμαξι σας, και με βριζετε και απο πανω;;!'
Ε, και εκει εβαλε μπρος αυτος το βοθρο (αντε γ.. μωρη κ..γρια, γυρνα στο χωριο σου κλπ) που ειμαι σιγουρος πως του τον μετεδωσε ο συφιλιασμενος πρεζακιας ο πατερας του..
Αντε τωρα να εισαι μπροστα σε τετοιο σκηνικο και να μη τον αρχισεις στις μπατσες..
Τα λεφτα (και οι 65 δοσεις ) δε κανουν τον ανθρωπο.. -
Σημερα κατα τις 1.30 πηγαινα στο σπιτι μου με το αστικο.Σε ενα φαναρι στην Καραμανλη(λιγο πριν το Ιπποκρατιο ενω ολοι σταματαν ηρεμα στο φαναρι,ενα υπερτατο ζωο με φορτηγο mercedes(απο τα μεγαλα) που βρισκοταν στην αριστερη λωριδα σταματαει την τελευταια στιγμη πανω στην διαβαση,και μετα απο αυτο ενω ηταν κοκκινο το φαναρι βγαινει και στριβει αριστερα την στιγμη που απο το αλλο ρευμα ερχοντουσαν αυτοκινητα,τα οποια βεβαια πλακωθηκαν στα φρενα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............