-
Τυχερή η γιαγιά μέσα στην ατυχία της
-
Ζώο ο τύπος της φωτογραφίας που έφυγε με κατακόκκινο αφού πρώτα κοντοστάθηκε λίγο, ήταν όμως ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που έφυγε τη στιγμή που ερχόταν φορτηγό από αριστερά. Φρένα, κόρνες και βρισίδια ο φορτηγατζής, δε φάνηκε να πτοείται ο τύπος όμως...
Ζώο ο τύπος με το X3 που αποφάσισε χτες στον Κηφισό να με πάει τρενάκι με 80-90 χλμ/ώρα ενώ είχε τέτοια κίνηση που δεν είχε κάπου να πάει. Ε ζώο και γω λοιπόν που τσίμπησα το φρένο και δεν τόλμησε να με ξαναπλησιάσει. Μόνο χειρονομίες έκανε και νόημα να σταματήσω στο πλάι να τα πούμε.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ε ζώο και γω λοιπόν που τσίμπησα το φρένο και δεν τόλμησε να με ξαναπλησιάσει. Μόνο χειρονομίες έκανε και νόημα να σταματήσω στο πλάι να τα πούμε.Ρε συ...ειλικρινά τώρα...πού τη βρίσκεις τόση όρεξη?
Εντάξει...δε λέω...ζώα αυτοί και παπάρες και μαζί σου που εκνευρίζεσαι, όμως με το να αντιδρας έτσι γίνεσαι κι εσύ ζώο και χάνεις το δίκιο σου όπως σου έχω ξαναπει κι εκτός forum.ΥΓ:Τα yugo έχουν πάντα προτεραιότητα και αν δεν το ήξερες, καιρός να το μάθεις
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ε ζώο και γω λοιπόν που τσίμπησα το φρένο και δεν τόλμησε να με ξαναπλησιάσει. Μόνο χειρονομίες έκανε και νόημα να σταματήσω στο πλάι να τα πούμε.
Ρε συ...ειλικρινά τώρα...πού τη βρίσκεις τόση όρεξη?
Εντάξει...δε λέω...ζώα αυτοί και παπάρες και μαζί σου που εκνευρίζεσαι, όμως με το να αντιδρας έτσι γίνεσαι κι εσύ ζώο και χάνεις το δίκιο σου όπως σου έχω ξαναπει κι εκτός forum.ΥΓ:Τα yugo έχουν πάντα προτεραιότητα και αν δεν το ήξερες, καιρός να το μάθεις
Με ελαφρύ/ελεγχόμενο τσίμπημα του φρένου δε γίνεσαι ζώο. Ίσα-ίσα που στο 99,999% των περιπτώσεων το ζώο θα πιάσει το νόημα, θα απομακρυνθεί και θα αφήσει απόσταση ασφαλείας. Αν τον αγνοήσεις και εξακολουθήσει να σε πηγαίνει 'προφυλακτήρα', κινδυνεύετε και οι δύο να γίνετε τροπέτο στο πρώτο απότομο φρενάρισμα πανικού.
-
Zωο ο γυφτος με καροτσα η οποια περιειχε αλλους 8 γυφτους μεσα, που εσφαξε τα στοπ ολων των κομβων στο Πανεπιστημιο στη Πατρα.
Ευτυχως παντα κοβω οταν ειμαι μεσα στο κομβο, γιατι η φυλη ειναι συχνα απαντωμενη στη περιοχη λογω του νοσοκομειου. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με ελαφρύ/ελεγχόμενο τσίμπημα του φρένου ...Καλά τα λές...Με ένα ελαφρύ τσίμπημα...
Ζώο σήμερα ένας γείτονας που μένει στην ίδια πολυκατοικία.Στο χώρο στάθμευσης, παρκάρουμε ψιλο-χύμα (δεν υπάρχει στάνταρ θέση δηλαδή για κάποιον) και παρκάρουμε όλοι παράλληλα (πόρτα-πόρτα δηλαδή και όχι μπρος-πίσω).
Ζώο γιατί μου κόλλησε στην πόρτα του οδηγού τόσο πολύ που για να καταφέρω να μπω στο αμάξι να πάω Πανεπιστήμιο, έπρεπε να καβαλίσω από το συνοδηγό.Το χειρότερο είναι ότι αυτός έχει άπλετο χώρο από την άλλη πλευρά.Ούτε επίτηδες να το έκανε.
Άμα του το κάνω εγώ βέβαια αυτό, να δούμε αν θα περάσει ωραία...Το να μου κολλήσει στο συνοδηγό κάποιος, το καταλαβαίνω.Στο κάτω-κάτω βγαίνεις από κει που πάρκαρες και μπαίνει ο συνοδηγός (και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες αν υπάρχουν) μετά.Και τι έγινε? Το να μου κολλήσει στον οδηγό, δεν το 'πιάνω' όμως με τίποτα. (συν του ότι με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί αν στο κάνουν εσένα 'εντάξει μωρέ...δεν έγινε και τίποτα', αλλά αν τους το κάνεις εσύ φωνάζουν 'κι εγώ πώς θα μπω τώρα στο αμάξι μου να φύγω?' και άλλα ωραία. )
-
Πρεπει να έρθεις σπίτι μου κάποια στιγμη να παρκάρεις και να δεις πως θα παρκάρει μετά το μεγιστο ΖΩΟ η θεία μου που μένει από πάνω.. που να μην ήταν και συγγενής δλδ, έχω σκεφτεί να της φέρω και αστυνομία.
-
Μεγα ζωο ιδιοκτητης ζαχαροπλαστειου στην χρυσουπολη που περνα συχνα μπροστα απο το μαγαζι μου οδηγωντας το φορτηγακι της επιχειρησης με ενα μωρο στην αγκαλια του και ακομη πιο μεγαλα ΖΩΑ οι αστυνομικοι που ειναι στο τμημα διπλα απο μενα που δεν τον εχουν σταματησει ποτε.
-
-
Ζώο οι γονείς του πιτσιρικά που τον είχα χύμα στο πίσω κάθισμα. Υπήρχαν στιγμές που είχε ολόκληρο το κεφάλι έξω από το παράθυρο.Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά τα διόδια Σχηματαρίου.
Αυτοι ειναι οι εξυπνοι γονεις κι εμεις οι μαλακες που τα δενουμε στα καθισματακια.
-
Το φαινόμενο αυξάνεται το καλοκαίρι. Ειδικά οι @#$%@#$%@#^@$^$%&%^$& που κουβαλάνε παιδάκια μπροστά τους σε σκούτερ. Τρικάβαλο με 2 παιδάκια και τον παπάρα πατέρα τους είδα σήμερα. Μα δεν τα λυπάται;;;
-
Άγνοια κινδύνου; Ή κάλος;
-
Θα έλεγα 'τσογλανοσύνη'. Αποκλείεται να μην ξέρουν τι θα πάθουν τα παιδιά φεύγοντας ακόμα και με 20 χλμ. Επίσης αποκλείεται να είναι τόσο ηλίθιοι. Απλώς ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να πάρουν ένα λεωφορείο, αν δεν έχουν αμάξι. Αν έχουν αμάξι, τότε ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να ξεπαρκάρουν και να ψάχνουν θέση παρκαρίσματος μετά. Όπως και να έχει, είναι για ξύλο οι τύποι.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε διασταύρωση με φανάρι είμαι πρώτος στη δεξιά λωρίδα, με αναμμένο δεξί φλας. Απέχω (είμαι με τη μηχανή) κάπου 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Ανάβει πράσινο πριν ξεκινήσω, παρατηρώ στον δεξί καθρέφτη παπί να έρχεται από το προαναφερθέν κενό στα δεξιά μου. Δεν έχει ανάψει φλας, οπότε περιμένω λίγο να περάσει ...και δικαιώνομαι καθώς συνεχίζει απτόητος ευθείαΜου συνεβη το ιδιο προσφατα. Ειναι μερικοι πολυ
-
Ζώο Νο 1:
Ο οδηγός του Toyota Corolla με πινακίδες Αθηνών που σήμερα το απόγευμα αποφάσισε ενώ κινούνταν επί της Εγνατία με κατεύθυνση από Βαρδάρη προς Πανεπιστήμια, να στρίψει αριστερά πάνω στην Βενιζέλου Φυσικά αφού απαγορεύεται, καθώς από το άλλο ρεύμα κινούνται διαρκώς αυτοκίνητα, έκλεισε στην πράξη όλο το δικό μας ρεύμα αφήνοντας μας να περιμένουμε. Τα διαρκή κορναρίσματα και οι χειρονομίες όλων εμάς που είμασταν από πίσω του δεν τον τάραξαν καθόλου!Ζώο Νο 2:
Ο οδηγός του Mazda 6 με πινακίδες Κατερίνης, ο οποίος χώθηκε από δεξιά στην Εγνατία μπροστά στα πανεπιστήμια και στην συνέχεια προσπάθησε να χωθεί μπροστά μου με τσαμπουκά χωρίς καν να ανάψει φλας. Φυσικά τσίμπησε άκυρο και μια κόρνα διαρκείας η οποία δεν τον πτόησε και έτσι πάτησε γκάζι και χώθηκε στο χιλιοστό στον μπροστινό μου. Η φάση με όλους αυτούς τους γελίους είναι πως δε το κάνουν επειδή βιάζονται, καθώς τις περισσότερες φορές και ενώ εσύ κινείσαι φυσιολογικά τους βλέπεις να έχουν μείνει πολύ πίσω. Τι κάλο αλήθεια έχουν στο κεφάλι τους;ΥΓ1. Πιστεύω ότι θα είχε φάση να δημιουργούσαμε μια δημοσκόπηση όπου θα ψηφίζαμε τους χειρότερους οδηγούς της Ελλάδας με βάση την περιοχή!
-
Χθες σε πεζόδρομο στο Μοναστηράκι έξω από την Irish Pub James Joyce:
22χρονος καλοντυμένος πάνω σε εντούρο με πειραγμένη εξάτμιση ώστε να κάνει γκράνγκα-γκράνγκα-γκράνγκα, πάει πάνω-κάτω τρεις-τέσσερις φορές (!) στον ίδιο δρόμο, ανάμεσα σε τραπέζια και πεζούς...
Κάποια στιγμή του σβήνει μπροστά μας και προσπαθεί να το ξεκινήσει με μανία, έλα όμως που δεν παίρνει μπρος. Παίζει για κάνα δίλεπτο να προσπαθούσε με τη μανιβέλα... Σε κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει το μηχανάκι κιόλας (!!). Εμείς από εκεί δίπλα να έχουμε ξεραθεί στα γέλια.
Από την ντροπή του το πάει παρακάτω με το χέρι, κλασσικά βρίζοντας, και φεύγει από το οπτικό πεδίο μας...
Κάποια στιγμή ακούμε γκράνγκα γκράνγκα και νάτος πάλι να ανεβαίνει προς τα πάνω φορτσάτος!
Πέρα από την πλάκα, με πειράζει που η δημοτική αστυνομία έγραφε μεν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο και ξήλωνε πινακίδες, αλλά δεν έκανε ποτέ τίποτα για προκλητικότατους μηχανάκηδες σαν τον παραπάνω.
-
Ζώο οι γονείς του πιτσιρικά που τον είχα χύμα στο πίσω κάθισμα. Υπήρχαν στιγμές που είχε ολόκληρο το κεφάλι έξω από το παράθυρο.Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά τα διόδια Σχηματαρίου.
'Και τι σε νοιάζει εσένα δικό σου είναι;'
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, αυτή την απάντηση την έχω λάβει πριν χρόνια όταν σε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις κυρίες που είχαν ένα παιδάκι ξαπλωμένο στην εταζέρα, τους είπα να προσέχουν γιατί το παιδάκι εκεί κινδυνεύει. )
Χθες μέσα σε λίγη ώρα απεδείχθη για μια ακόμη φορά ότι ο πλέον επικίνδυνος μαλάκας των Ελληνικών δρόμων είναι ο Έλληνας 'οικογενειάρχης'.
Περιστατικό πρώτο. Mitsubishi pajero με μυστακοφόρο 'οικογενειάρχη' συν πέντε ακόμη επιβαίνοντες και με τρέιλερ (χωρίς πινακίδα το τρέιλερ έκρυβε δε και τη πινακίδα του αυτοκινήτου 4466 ή 6644 και με τα δεξιά φώτα να μην ανάβουν) στο οποίο επάνω έχει μια τετράτροχη 'γουρούνα'.
Κατεβαίνει την Ηρακλείτου για να μπει αττική οδό. Κινείται με ταχύτητα που ούτε ο δρόμος ούτε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αυτές τις συνθήκες τον ακολουθούσα και ο συνδυασμός (δυνατό αυτοκίνητο αλλά με τόσο βάρος και το τρέιλερ μάλλον 'τάφος' και μάλιστα οικογενειακός ήταν) αυτός θύμιζε περισσότερο μεθυσμένο χορευτή παρά αυτοκίνητο.
Φτάνει στο φανάρι που είναι στο τέρμα των λεωφορείων στο σταθμό μετρό της Πλακεντίας. Ψιλοσταματά κοιτάζει καταλαβαίνω ότι θα περάσει με κόκκινο και του κορνάρω να μη περάσει (είμαι με το trafic και επειδή είναι ψηλά η θέση έχω δει ότι από το στενό που έχει πράσινο έρχεται μηχανάκι) ακούει αλλά κάνει αδιάφορο και περνά, ευτυχώς χωρίς να ακουμπήσει. Ξεκινώ κανονικά με πράσινο, τον προσπερνώ στα διόδια (έχω epass) την ώρα που πληρώνει και το ξανακορνάρω. Μετά από λίγη ώρα τον βλέπω να έρχεται από την αριστερή (όχι μην έμενε μεσαία η δεξιά) με το σύστημα που μετακινεί να συνεχίζει τον χορό του. Ευτυχώς μετά από λίγο πέσαμε σε λίγη κίνηση και μπήκε στη μεσαία.
Ελπίζω να έφτασαν σώοι και να μη πήρε στο λαιμό του κανένα ο μαλάκας.Περιστατικό δεύτερο, το οποίο ίσως να με έκανε και δολοφόνο εξ αμελείας.
Στη Λ. Γαλατσίου σταματά ένα scenic δεξιά και πριν προλάβει να κατέβει η οδηγός ανοίγει η πίσω πόρτα και πετάγεται ένα πιτσιρίκι διασχίζοντας κάθετα το δρόμο και τρέχοντας απέναντι σε ένα κατάστημα με δώρα ή κάτι τέτοιο. Ευτυχώς το κολτάκι έχει πολύ καλά φρένα και ακόμη τα αντανακλαστικά μου λειτουργούν μάλλον καλά. Η οδηγός απλά κατέβηκε με κοίταξε και πέρασε και αυτή απέναντι. Ο συνδυασμός του πιτσιρικά που πετάγεται και της αναισθησίας της με έκαναν να μη μπορώ ούτε να της μιλήσω. -
Χθες βράδυ, στο 'αγαπημένο' μου σημείο. Στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την Renault, εκει που οι 'πονηροί', πάνε από την ΛΕΑ και χώνονται αριστερά, προκαλώντας το χάος.
Αυτό που κάνω είναι να κάθομαι πάνω στην διαχωριστική γραμμή της ΛΕΑ και να πηγαίνω κανονικά, εμποδίζοντας τους μαλάκες.Εχθές λοιπόν Audi A4 και Golf 1.4 Μου κόρναραν και έκαναν χειρονομίες να τους αφήσω να περάσουν!!!
Δεν τους άφησα, κατέβασα και το παράθυρο και περίμενα. Όταν έφτασαν δίπλα μου μου ζήτησαν και τον λόγο!!!
Οι Παναγίες και οι Χριστοί που έριξα πρέπει να έκαναν αντίλαλο!!!
Αι στο γεροδιάλο πια!!!
-
Ααααα, την προηγούμενη βδομάδα κατέβαινα τον Κηφισσό. Κάπου κοντά στην είσοδο της Αττική Οδού έβλεπα τους τζίπσις να μπαίνουν στη ΛΕΑ...
Κορνάρω στον διπλανό μου που μόλις είχε μπει συμβάλλοντας στο πήξιμο.
Κατεβάζει το τζάμι (60άρης μουστάκιας σε λαδί σεντάν):- Δεν το ξέρεις ότι αυτή είναι Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης; Γιατί μπαίνεις σ' αυτήν;;
- ..... (κούνησε το κεφάλι και συνέχισε κανονικά)
Ζώα....
Μου είπε όμως ένας γνωστός μου ότι σε κάποιο σημείο της ανόδου τη στήνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ νωρίς το πρωί ένας τροχαίος και γράφει σωρηδόν άτομα που κινούνται στη ΛΕΑ χωρίς πρόθεση να στρίψουν στην έξοδο. Σωστός!
-
Μακάρι να είναι αλήθεια, Μάνο. Εγώ έχω δει μόνο μια φορά, στην έξοδο προς Αχαρνών, ένα απόγευμα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............