-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μαρέσει πώς σκέφτεσαι Νικόλα...
Δυστυχώς θέλει πάρα πολλά €€€€€ για να χώσεις 6αρα σωθικά στα καβούκια... μιλάμε για 4ψήφιο πο ξεκινά από 2 αν δεν κάνω λάθος...Ευτυχώς η σκέψη δε χρεώνεται (ακόμη).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δυστυχώς θέλει πάρα πολλά €€€€€ για να χώσεις 6αρα σωθικά στα καβούκια... μιλάμε για 4ψήφιο πο ξεκινά από 2 αν δεν κάνω λάθος...Ευτυχώς η σκέψη δε χρεώνεται (ακόμη).
Μη βάζετε ιδέες σε αυτούς που μας κυβερνάνε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επειδή όμως όντως είναι μεγάλο το νούμερο, πιο βολικό ακούγεται το πρώτο σχέδιο περί ξηλώματος της Xsara...
Επιστροφή στο θέμα: δε μου αρέσει που έβαλαν το στροφόμετρο στην κύρια οθόνη. Επίσης δε μου αρέσει ο μπροστινός προφυλακτήρας, θυμίζει όντως Focus (το φοβόμουν από πριν, αμάν αυτό το WRC). Τέλος, μου αρέσει η διχρωμία στα πίσω φώτα.
Γιατί όμως να πέσει κατά 30 ίππους η ιπποδύναμη της VTS? Είπαμε, τουρμπάκι, αλλά ας έβαζαν τουλάχιστον τον 175 (α ρε Peugeot, δε θα σε πετύχουμε πουθενά?).
-
Μπορεί να ακολουθήσει VTS εν καιρώ...
-
Ίδωμεν. Μακάρι.
-
Σε μια αντιπροσωπεία κάπου στην Γαλλία
Οι φωτογραφίες είναι απο το http://www.planete-citroen.com -
Λιγο μεγαλυτερες οι φωτο και θα φαινοταν η μοριακη δομη της μπογιας...
-
για αυτους που παντα ηθελαν ενα wallpaper...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Λιγο μεγαλυτερες οι φωτο και θα φαινοταν η μοριακη δομη της μπογιας...Η οποία μάλλον θέλει λίγη προσοχή αφού οι σταγόνες της βροχής μένουν και θα αφήνουν στίγματα όταν θα στεγνώνει.
Και μάλλον μια σχεδιαστική μικροατέλεια στον προφυλακτήρα ... Στην τελευταία φωτο κάτω απο το φανάρι ... λιμνάζουν τα νερά ... -
Δεν ειναι σχεδιαστικη ατελεια,ειναι φενγκσουι
-
Δόξα σοι ο Θεός !!
Αντιπρόσωπος μου είπε πως έρχεται σ' έναν μήνα, με 'άγνωστες' όμως τιμές ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δόξα σοι ο Θεός !!
Αντιπρόσωπος μου είπε πως έρχεται σ' έναν μήνα, με 'άγνωστες' όμως τιμές ...Μακάρι να είναι αλήθεια και κυρίως να μην την δουν και απο πάνω οι Γάλλοι λόγω κινητήρων και ανβάσουν τις τιμές.
-
το 1.6Τ πάντως με καλό εξοπλισμό έχει 20κ
-
viewtopic.php?p=1360944#p1360944
Ανανεωμένη Citroen C4