-
Δεν μου αρέσουν οι πωλητές του ebay που δεν επιστρέφουν το feedback.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δε μ' αρέσει που οι μεγάλες πλαζ εκμεταλλεύονται τις αργίες του κοσμάκη. Σ/Κ και αργίες, εκτός από είσοδο πληρώνεις ΚΑΙ την ξαπλώστρα χωριστά. ΕΛΕΟΣ ρε κ@ριόλ%^$@^ες
κανε και το λαθος να αγορασεις νερο/καφε...
Ραφήνα rulez
κολυμπάς και με καρχαρία παρέα...
-
Μ'αρεσαν τα μπανακια στην Καλαματα το ΣΚ.
Δεν μου αρεσε καθολου που 500 βοδια μας τα πρηξαν με τις ρακετες! Κανε πιο κει ρε βλημα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σου την πέσω εγώ και δεν θα σ'αρέσει μετά.Ολο υποσχεσεις εισαι
-
Μπλιαχ....
-
Μου αρέσει το Hyundai santa fe
(και Hyundai και suv ) -
Μου άρεσε το χθεσινό μπάνιο στην Σκαφιδιά.
Μου αρέσει που ούτε ξαπλώστρες,ούτε είσοδο πληρώνω κάθε φορά που πάω για μπάνιο σε οποιαδήποτε παραλία της Ηλείας.
(αυτή είναι χοντρή μαλακία και δεν την καταλαβαίνω.να πληρώνεις είσοδο σε παραλία ( ) κορο'ι'δε'υουν τον κόσμο και τα τσεπώνουν τα λαμόγια,για κάτι που δεν τους ανήκει,απορώ πως δεν έχω επιβάλλει και στα θαλασσινά που κολυμπάνε στις ενλόγω παραλίες να πληρώνουν και αυτά είσοδο ). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσουν οι πωλητές του ebay που δεν επιστρέφουν το feedback.+1000
Έπειτα από κάνα2 email (και πολύ το παλεύω ) και αν!Βέβαια πλέον δεν κάνω εγώ Feedback οπότε μερικοί ευαισθητοποιούνται πιο εύκολα και ανταποδίδω!
-
Λες να του στείλω μέιλ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει το Hyundai santa fe
(και Hyundai και suv )Με τοση μακακια που κουβαλας στο κεφαλι σου (θα λεγα εγκεφαλο αλλα δεν πρεπει να εχεις,θα χει κανει εγκλημα ο θεος αν σου βαλε εξτρα εγκεφαλο ) λογικο μου φαινεται ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.
Get a life my nigga.
-
Μου αρέσει που ψάχνουμε για καινούριο σπίτι (εν όψη γάμου κλπ το '09)...δε μου αρέσει όμως που 3 μέρες τώρα για αυτό τον λόγο δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο...
Υ.Γ. Παιδιά...μη βρίζετε τις οργανωμένες παραλίες με τις παράλογα ακριβές τιμές...απλά μη ξαναπάτε, όπως κάνω εγώ. Τα Yabanaki κλπ τέλος...πεταμένα λεφτά, να πάνε να #@$%@$%%...έτσι ίσως βάλουν μυαλό, γιατί ο Έλληνας γκρινιάζει, γκρινιάζει, γκρινιάζει, αλλά ποτέ δε κάνει τίποτα για αυτό...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δε μ' αρέσει που οι μεγάλες πλαζ εκμεταλλεύονται τις αργίες του κοσμάκη. Σ/Κ και αργίες, εκτός από είσοδο πληρώνεις ΚΑΙ την ξαπλώστρα χωριστά. ΕΛΕΟΣ ρε κ@ριόλ%^$@^ες
Το έκανα
4 ευρώ ο φρέντο, που στήνεσαι ένα μισάωρο στην ουρά για να τον πάρεις ρε πστ μου? ΚΑΡΚΙΝΟΈχουμε και λέμε: 7 είσοδο, 4,5 ξαπλώστρα, 4 ο φρέντο, σύνολο 15,5 ευρώ το μπάνιο. Νταξ, δεν είναι υπερβολικά, αλλά μιλάμε για το yabanaki, όχι την Κυανή Ακτή μη χέσω. Κι αυτό που με πειράζει δεν είναι το χρήμα, αλλά η κοροϊδία: αν τολμάνε, ας χρεώνουν ξαπλώστρα ΚΑΙ τις καθημερινές
Τα Yabanaki κλπ τέλος...πεταμένα λεφτά, να πάνε να #@$%@$%%...έτσι ίσως βάλουν μυαλό, γιατί ο Έλληνας γκρινιάζει, γκρινιάζει, γκρινιάζει, αλλά ποτέ δε κάνει τίποτα για αυτό...
Το γιαμπανάκι μέχρι πέρυσι ήταν αξιοπρεπέστατο. Φέτος με είδαν μια, δεν θα με ξαναδούνε.
-
Ειναι υπερβολικα, μονο και μονο απο το γεγονος οτι εχουν κλεισει παρανομα την προσβαση στην παραλια, και καμια κρατικη αρχη δεν κανει τιποτα για να τους σταματησει. Απο τη στιγμη που το κρατος τους δινει το ελευθερο να κανουν ο,τι θελουν, χρεωνουν οσο θελουν παρεχουν υπηρεσιες 'pour le dick de kaval' και παλι ειναι γεματες. Προσωπικα εχω να πατησω σε τετοια παραλια τρια χρονια, και δε μου λειπει καθολου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το έκανα
4 ευρώ ο φρέντο, που στήνεσαι ένα μισάωρο στην ουρά για να τον πάρεις ρε πστ μου? ΚΑΡΚΙΝΟΈχουμε και λέμε: 7 είσοδο, 4,5 ξαπλώστρα, 4 ο φρέντο, σύνολο 15,5 ευρώ το μπάνιο. Νταξ, δεν είναι υπερβολικά, αλλά μιλάμε για το yabanaki, όχι την Κυανή Ακτή μη χέσω. Κι αυτό που με πειράζει δεν είναι το χρήμα, αλλά η κοροϊδία: αν τολμάνε, ας χρεώνουν ξαπλώστρα ΚΑΙ τις καθημερινές
Τα Yabanaki κλπ τέλος...πεταμένα λεφτά, να πάνε να #@$%@$%%...έτσι ίσως βάλουν μυαλό, γιατί ο Έλληνας γκρινιάζει, γκρινιάζει, γκρινιάζει, αλλά ποτέ δε κάνει τίποτα για αυτό...
Το γιαμπανάκι μέχρι πέρυσι ήταν αξιοπρεπέστατο. Φέτος με είδαν μια, δεν θα με ξαναδούνε.
Στο Yabanaki πέρσι είχα κάνει ολόκληρο χαμό επειδή μου είχαν φέρει το ΜΙΚΡΟ μπουκάλι νερό 1 ευρώ και 2 ευρώ το μεγάλο!!!! ...είχα μιλήσει με τον 'manager' κλπ...ένα 20χρονο που έτρεμε όταν του έλεγα ότι το αγοράζει 25 λεπτά στη χειρότερη και μας κλέβει όλους...μπροστά σε όλο τον κόσμο!
Πήρα τηλέφωνο την επόμενη μέρα στη γραμμή του καταναλωτή και ζήτησαν με φαξ την απόδειξη κλπ. Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι δε μπορούνε να κάνουν κάτι επειδή είναι αναψυκτήριο και μπορεί ουσιαστικά να χρεώνουν ο,τι θέλουν...άκρη δεν έβγαλα, αλλά το χάρηκα που τους κατήγγειλα και βεβαίως δε ξαναπήγα και δε ξαναπάω ΠΟΤΕ! Ούτε εκεί, ούτε πουθενά σε οργανωμένη παραλία! Τόσες ακτές έχουμε, τόσα λιμανάκια...ζούμε στη χώρα και δει στη πόλη της θάλασσας. Τα 50€ που θα ξοδέψω προτιμώ να τα 'φάω' σε ψαράκι μετά...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το έκανα
Στο Yabanaki πέρσι είχα κάνει ολόκληρο χαμό επειδή μου είχαν φέρει το ΜΙΚΡΟ μπουκάλι νερό 1 ευρώ και 2 ευρώ το μεγάλο!!!! ...είχα μιλήσει με τον 'manager' κλπ...ένα 20χρονο που έτρεμε όταν του έλεγα ότι το αγοράζει 25 λεπτά στη χειρότερη και μας κλέβει όλους...μπροστά σε όλο τον κόσμο!
Πήρα τηλέφωνο την επόμενη μέρα στη γραμμή του καταναλωτή και ζήτησαν με φαξ την απόδειξη κλπ. Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και είπαν ότι δε μπορούνε να κάνουν κάτι επειδή είναι αναψυκτήριο και μπορεί ουσιαστικά να χρεώνουν ο,τι θέλουν...άκρη δεν έβγαλα, αλλά το χάρηκα που τους κατήγγειλα και βεβαίως δε ξαναπήγα και δε ξαναπάω ΠΟΤΕ! Ούτε εκεί, ούτε πουθενά σε οργανωμένη παραλία! Τόσες ακτές έχουμε, τόσα λιμανάκια...ζούμε στη χώρα και δει στη πόλη της θάλασσας. Τα 50€ που θα ξοδέψω προτιμώ να τα 'φάω' σε ψαράκι μετά...
κάτσε δλδ για 2 άτομα στο yabanaki πόσα θέλει, ομπρέλα κομπλέ?
-
23,0 ευρώ τα Σ/Κ και τις αργίες, 14 ευρώ τις καθημερινές που δε χρεώνουν ΚΑΙ την ξαπλώστρα.
-
7+7 είσοδο, 14€ συν 4.5 επί δύο για ξαπλώστρα, έχουμε 23€ πριν καν μπεις μέσα. Μετά δύο καφέδες 8€ συν νερό σύνολο 10...πάμε στα 33€ για δύο άτομα. Αν λες για το 50 που είπα παραπάνω είναι τρόπος του λέγειν.
Τώρα 30 ευρώ για μπάνιο...δε ξέρω μου φαίνονται κάπως πολλά για το τίποτα που προσφέρουν...
-
Τι είναι αυτά τα νούμερα;;;
Ημαρτον!
Να 'ναι καλά του Ζούμπερι και ο Σχινιάς
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τι είναι αυτά τα νούμερα;;;Ημαρτον!
Να 'ναι καλά του Ζούμπερι και ο Σχινιάς
και που είσαι ακόμα.......
δεν ξεκίνησε καλά η καλοκαιρινή περίοδος.....(από 15 Ιουλίου - 15 Αυγούστου).... -
Και μετά λέτε ότι το σκι είναι ακριβό...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#6]