-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με πρώτη ξαδέρφη πάντως δεν απαγορεύεται ούτε το σεξ ούτε ο γάμος απ'όσο ξέρω. Οπότε προχώ αν γουστά.
Τι λέτε ρε ινδιάνοι
Το πρόβλημα δεν είναι θρησκευτικό (ποιός τη γ@μεί την εκλλησία) ή νομικό αλλά γενετικό.
Ποιός πληρώνει τα σπασμένα μετά σε αθώες κι ανάπηρες ψυχές που προήλθαν απ την μαλακία ορισμένων εσκεμένα? -
Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο...
Ο βαθμός συγγένειας είναι συνάρτηση του αριθμού των γεννήσεων που έχουν μεσολαβήσει.
Όταν δηλαδή λέμε συγγένεια 2ου ή 3ου βαθμού, εννοούμε ότι έχουν μεσολαβήσει 2 ή 3 γεννήσεις. Τα αδέλφια έχουν μεταξύ τους συγγένεια 2ου βαθμού, διότι έχουν προέλθει από δύο γεννήσεις. Τα ξαδέλφια έχουν συγγένεια 4ου βαθμού, διότι μεσολαβούν 4 γεννήσεις, ο θείος και ανηψιός έχουν συγγένεια 3ου βαθμού (3 γεννήσεις), παππούς-εγγονός 2ου βαθμού κ.ο.κ.
Άρα θεωρητικά με τον ξάδερφο ή τη ξαδέρφη όλα επιτρέπονται (δε νομίζω να το πάρουν πολύ καλά στο σόι πάντως)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Με πρώτη ξαδέρφη πάντως δεν απαγορεύεται ούτε το σεξ ούτε ο γάμος απ'όσο ξέρω. Οπότε προχώ αν γουστά.
Τι λέτε ρε ινδιάνοι
Το πρόβλημα δεν είναι θρησκευτικό (ποιός τη γ@μεί την εκλλησία) ή νομικό αλλά γενετικό.
Ποιός πληρώνει τα σπασμένα μετά σε αθώες κι ανάπηρες ψυχές που προήλθαν απ την μαλακία ορισμένων εσκεμένα?κοιτα τα πιθανα προβληματα απο την αιμομειξια ειναι γνωστα..
εχω διαβασει ομως πως υπαρχει και η αντιστοιχη περιπτωση που ειναι λιγοτερο γνωστη (outbreeding depression) που λεει (απ'οσα λιγα εχω διαβασει παντα και χωρις να εχω σχεση με το αντικειμενο της βιολογιας) οτι ειναι αρκετα πιθανο και να υπαρχουν προβληματα οταν τα δυο ατομα προερχονται απο δυο τελειως διαφορετικες γονιδιακες ομαδες, επειδη τα χαρακτηριστικα του δεν θα ανταποκρινονται ουτε στα της πρωτης ομαδας ουτε στα της δευτερης (μπακαλιστικα..)
και οχι δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που μολις ειπα ουτε το γνωριζω καλα, αλλα κατι τετοιο θυμαμαι.. μπορει να'αι και μαλακιες, αλλα βαριεμαι να το ψαξω (sorry)Άρα θεωρητικά με τον ξάδερφο ή τη ξαδέρφη όλα επιτρέπονται (δε νομίζω να το πάρουν πολύ καλά στο σόι πάντως)
μα γιατι το λες αυτο;
μια χαρα θα το παρουν, εγω νομιζω θα τρεξουν κιολας να ετοιμασουν προσκλησεις για τον γαμο κλπγαμω τα θεματα παντως εφερα για συζητηση.. μου αξιζουν χιλια μπραβο
-
Τουλάχιστον σε τέτοια θέματα ο καθένας λέει το δικό του χωρίς να δυσανασχετούν οι άλλοι, είναι δηλαδή πιο ανοιχτό στις διαφορετικές απόψεις...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τουλάχιστον σε τέτοια θέματα ο καθένας λέει το δικό του χωρίς να δυσανασχετούν οι άλλοι, είναι δηλαδή πιο ανοιχτό στις διαφορετικές απόψεις...Ω, μην το λες αυτο, διαφωνω 100%
οι διαφωνιες και οι τσακωμοι στο ιντερνετ μπορω να πω οτι με κανουν να χαιρομαι:
δειχνουν οτι παρα την επικρατηση του ψηφιακου αμερικανοφερτου καπιταλιστικου ψυχρου τροπου ζωης ( ) υπαρχει ακομα στην ανθρωπο η διαθεση να τσακωθει, να πει τις αποψεις του και να να αναψουν λιγο τα αιματα.. μου αρεσει αυτο.. μπορω να πω το απολαμβανω μεχρι ενα σημειο (οταν αρχιζει η κουραστικη επαναληψη γινεται βαρετο, ειν'η αληθεια..) -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο...Ο βαθμός συγγένειας είναι συνάρτηση του αριθμού των γεννήσεων που έχουν μεσολαβήσει.
Όταν δηλαδή λέμε συγγένεια 2ου ή 3ου βαθμού, εννοούμε ότι έχουν μεσολαβήσει 2 ή 3 γεννήσεις. Τα αδέλφια έχουν μεταξύ τους συγγένεια 2ου βαθμού, διότι έχουν προέλθει από δύο γεννήσεις. Τα ξαδέλφια έχουν συγγένεια 4ου βαθμού, διότι μεσολαβούν 4 γεννήσεις, ο θείος και ανηψιός έχουν συγγένεια 3ου βαθμού (3 γεννήσεις), παππούς-εγγονός 2ου βαθμού κ.ο.κ.
Άρα θεωρητικά με τον ξάδερφο ή τη ξαδέρφη όλα επιτρέπονται (δε νομίζω να το πάρουν πολύ καλά στο σόι πάντως)
Έτσι ακριβώς είναι.
Ξέρω και μια περίπτωση όχι ιδιαίτερα μακρινών συγγενών μου όπου έγινε τέτοιος γάμος. -
Παίδες, το λέει κι η παροιμία: κάνε Γιάννο'μ' τη δουλειά σου κι ύστερα'μαι πάλι θειά σου.
-
ας κανουμε οτι μας λεει η εκκλησια..
-
Είναι αυτό που λέμε 'Γ@μώ το σόι μου';;
-
Πέρα από την πλάκα δεν είναι στη ζωή όλα sex.
Σε λίγο βλέπω να μην μένουν ούτε μανούλες... -
Is sex dirty? Only if it's done right.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε λίγο βλέπω να μην μένουν ούτε μανούλες...Eτοιμος ήμουν τώρα φίλε μου για γαμοσταυρίδια και χριστοπαναγίες με τις μαλακίες που διαβάζω εδω μέσα.
Αλλά τελικά είναι γεγονος,οι γαμιάδες είναι εξαπλωμένοι παντού,εκόμα κι εδώ
Κι όταν υπάρχει στέρα (πνευματική κυρίως) θα ορμήξουμε και με τις μάνες μας.
Ρε αι στα διαλα μαλακες..... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε λίγο βλέπω να μην μένουν ούτε μανούλες...Eτοιμος ήμουν τώρα φίλε μου για γαμοσταυρίδια και χριστοπαναγίες με τις μαλακίες που διαβάζω εδω μέσα.
Ρε αι στα διαλα μαλακες.....Καλά, απ όσα έχουν γραφτεί σήμερα, αυτά που γράφτηκαν εδώ σε τρέλαναν εσένα;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ποιος μιλησε για sex στις τελευταιες σελιδες;
εκτος του ασιμοφ που ειναι γνωστο loverboy φυσικα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε αι στα διαλα μαλακες.....Καλά, απ όσα έχουν γραφτεί σήμερα, αυτά που γράφτηκαν εδώ σε τρέλαναν εσένα;
Ελα ρε κόψτε τις μαλακιες......
Ε δεν έχουν κι άδικο που οι γυναίκες μας έχουν για τον πέο.
Η Αννα άνοιξε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ θεμα για μένα και το κατάντησαν μπουρδέλο ΕΜΕΙΣ οι άντρες,άσχετα με τις όποιες συμφωνίες ή διαφωνίες.Η μαγκιά του άντρα δεν είναι την πηδάει τη γυναίκα σαν πουτάνα αλλά να το κ'ανει πρώτα στη συνείδησή της.
Οταν μερικοί δεν βρίσκουνν αυτό που θέλουν είναι γιατί αυτό τους αξίζει.
Καριόλες.
Αλλά δεν είναι όλες έτσι.
Όπως και οι περισσότεροι αρσενικοί είναι για καβάλα με τη μαμά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ποιος μιλησε για sex στις τελευταιες σελιδες;
εκτος του ασιμοφ που ειναι γνωστο loverboy φυσικαΟυουου τι να σου πω, απο loverboy αλλο τιποτα
Ασε που δεν ειναι δικα μου τα λογια, εγω απλη αντιγραφη εκαναΑντε, για να πουμε και τιποτα σοβαρο:
Ενα ξερω, οτι δεν εχω ιδεα Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη μωρε κι αυτες οι ατιμες ειναι σαν τον Ντειβιντ Κοπερφιλντ. Εχουνε παντα προχειρο ενα καινούργιο κολπο -
Εμ βέβαια,αυτές είναι άτιμες ,εμείς λουλουδάκια του μπαξε
-
Λοιπόν, έριξα απ την αρχή μια ματιά, το παίρνω πίσω.(2-3 σελίδες άντεξα)
Έχουν γραφτεί τρελές μ@λακίες. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Λοιπόν, έριξα απ την αρχή μια ματιά, το παίρνω πίσω.(2-3 σελίδες άντεξα)
Έχουν γραφτεί τρελές μ@λακίες.τις τελευταίες δυό τρείς έπρεπε να ρίξεις μάτι
-
I've been seeing you
In a million places
Seen your face
On the other faces
That walked by me
Sometimes sent to try me
That talk to me
Or that look right through me
Though I know that you're not really there
It might sound dumb