Ούτως ή άλλως ο κανονισμός για τους αγώνες του κυπέλου ασφάλτου έχει ως όρο το σύνολο των 55χλμ+-.Οπότε μιας και θα έχει 3 ειδικές επί 2 φορές λογικά η μία γύρα θα είναι γύρω στα 27 χλμ. Αν θυμάμαι καλά από πέρσι ο Αγ.Κωνσταντίνος είναι περίπου 9 χλμ και η Πλάκα άλλα τόσα.Άρα ο Κουβαράς θα είναι τα υπόλοιπα δλδ 8-10 χλμ.
Όσον αφορά το κύκλωμα,οι δύο πρώτες μεταξύ τους κυκλώνουν εύκολα ενώ ο Κουβαράς κυκλώνει μόνος του(τουλάχιστον πέρσι,φέτος δεν ξέρω που τελειώνει). Δεν νομίζω όμως ότι προλαβαίνεις μέσα σε μία μέρα ιδιαίτερα την τελευταία μέρα που από ότι κατάλαβα θέλεις να δουλέψετε όταν τα περισσότερα πληρώματα θα είναι εκεί και ενδεχομένως και κάποιοι κρυφοί κριτές επίσης. Από τρία περάσματα πιστεύω ότι προλαβαίνεις.
Ταπεινή μου γνώμη πάντως είναι ότι σε ενδεχόμενη αποφασή σας να αφήσετε κάποια περάσματα ελέω απόστασή σας από την πρωτεύουσα,καλίτερα να είναι από την Πλάκα ή τον Αγ.Κωνσταντίνο και όχι από τον Κουβαρά όπου θα χρειαστείτε το road book προκειμένου να την γράψετε λόγω των συνεχών αλλαγών πορείας που υπάρχουν,καθώς και της στενότητας και ιδιομορφίας του οδοστρώματος με συνεχείς αναπηδήσεις, χασίματα, ένα πήδημα και 3 τσιμέντα κάθετα του δρόμου που χρησιμοποιούνται ως υδροροές....
Πίστεύω να σε βοήθησα.Σημείωση ότι στην extention του Κουβαρά δεν ξέρω τι γίνεται οπότε τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί να πολλαπλασιαστούν!