-
Ο χρήστης steve kp60 έγραψε:
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις! Άμα δεν υπάρχει σε τόσο σοβαρά θέματα τιμωρία, θα ακολουθήσει το χάος. Η συμπεριφορά της ΕΘΕΑ απέναντι σε ένα τέτοιο πλήρωμα, το οποίο έχει κάνει τόσα για τους αγώνες εντός και εκτός της Ελλάδας, μην ξεχναμε φετος στο Ακρόπολις καταφέραν να κλείσουν σε εργοστασική ομάδα, είναι το λιγότερο απαράδεκτη!!! Τι παράδειγμα δίνει στους νέους οδηγούς, όπως εγώ; Τους δίνει κίνητρα να συμμετάσχουν στους Ελληνικούς αγώνες; Δεν νομίζω. Πιστεύω οτι όλα αυτά πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.- 100000000000000000000000000000000
-
Θα ειχε μεγαλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι στάση κράτησαν παλαιοι αγωνιζόμενοι και άνθρωποι που κινούνται στον χωρο τον αγώνων εδω και πολλά χρονια.
Μελη του νέου ΔΣ της ΕΛΠΑ αν δεν κάνω λαθος ειναι, οι Στρατισινο, Σταφυλοπάτης, Σαραντόπουλος που ο καθένας έχει την ιστορία του στους αγώνες. Οι Αποστολίδης, Μπαβέλας με μεγάλη εμπειρία στην διοργανωση αγώνων αλλα και αποφάσεων σε διεθνη όργανα, αλλα και αγωνοδίκες, παρατηρητές αγώνων όπως οι Αναγνωστόπουλος, Αρναούτης, Παπαναγιώτου.
Καταψήφισε κάποιος απο τους παραπάνω την απόφαση, ή έστω έξεφρασε την άποψη του;
Μήπως κανείς δεν κατάλαβε τι ποινές ανεστειλαν;
Όπως πολύ σωστα έγραψε και ο Λώρης στην επιστολή διαμαρτυράις προς την ΕΛΠΑΟ χρήστης el-em έγραψε:
Το θέμα άπτεται της ηθικής.ΥΓ1: Απο την αρχη μου έκανε μαγάλη εντυπωση η 'σιωπή' του ΣΟΑΑ σε αυτη την υπόθεση, όταν για σαφως μικρότερης επικινδυνοτητας παραπτωμα έσπευσε να καλέσει σε απολογία τον Ρουστέμη και να τον τιμωρήσει. Μετά την αναστολή της τιμωριας θα συνεχιστεί η 'σιωπή' ;
ΥΓ2: ΠΡΟΣ Mods. Ισως θα ήταν προτιμότερο να μεταφερθούν τα σχόλια για την απόφαση απο το θεμα του Παλλάδιου σε αυτό.
-
Προσπάθησα να τα ενώσω. Αν έχει γίνει και κάποιο λάθος, ζητώ προκαταβολικά, συγγνώμη. Μαθαίνουμε τα νέα εργαλεία του 4ΤΦ!
-
Η Θεση μου καΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.
Το καθε ΔΣ εχει δικαιωμα ν αποφασιζει οτι θελει. Κρινεται απο τα μελη του. Αυτο που ΔΕΝ εχει δικαιωμα ,δεοντολογικα τουλαχιστον, ειναι ν αναιρει μια σοβαρη αποφαση μιας επιτροπης, που αν μη τι αλλο αποτελειτο απο ανθρωπους σχετικους με το σπορ, οταν αυτο το ΔΣ στην πλειοψηφια του απαρτιζεται απο...περιηγητες!
ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, που διορθωνεται μονο με μια νεα αποφαση. Που απλα θα εισηγειται στην νεα ΕΘΕΑ αυτο που καλως η κακως επιθυμει το ΔΣ, κι αυτη ως αρμοδια ας παρει την ευθυνη ν αποφασισει.
Αλλιως τι σκατα αυτονομια εχει το σπορ?
Ειπαμε, η ΕΘΕΑ ειναι επιτροπη διοριζομενη απο το ΔΣ, αλλά αν προκειται να την κανουμε και τσιρακι του προκαταλαμβανοντας την , τοτε Προεδρε μου, μην περιμενεις να φτιαξεις μια ΕΘΕΑ της προκοπης...Ευπειθως
Υ.Γ. Με βρισιες και προσβολες, και μαλιστα απο ανωνυμους, δεν ιδρωνει τ αυτι κανενος. Ας το γυρισουμε λοιπον σε πειθω μ επιχειρηματα, αν θελουμε κατι ν αλλαξει.Dum spiro,spero!
-
Σωστά. Αυτή η δημοσίευση μου ξέφυγε!
-
Ευχαριστω kouk!
-
Kαλησπέρα από ΗΠΑ!
Παύλε κ.λπ φίλοι, στο ΔΣ της ΕΛΠΑ, ουσιαστικά δεν εκλέγεσαι, απλά σε επιλέγει ο Πρόεδρος που έχει τη δύναμη και ελέγχει την τυπική ψηφοφορία και εν τέλει διορίζεσαι. Οπότε θέμα αρνητικής ψήφου δεν μπάινει. οι αποφάσεις λαμβάνονται παμψηφεί! Αυτά όλα εδώ και 75 χρόνια. Κάποτε δεν ξέρω ποιοί ήταν, αργότερα ήταν ο Δαρδούφας και τα τελευταία χρόνια ο Δεσποτόπουλος.
Επί προσωπικού, το ότι έλειπα δεν σημαίνει τίποτα, ούτε βέβαια θα κάνω σήμερα από μακριά το λιοντάρι για το τι θα έκανα αν ήμουν εκεί. Πάντως πρόλαβα και εξουσιοδότησα (στο τσακ), εξαιρετικό συνάδελφο με ήθος, αισθητική και γνώσεις, που είμαι σίγουρος πως χειρίστηκε την ψήφο μου σωστά τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που προανέφερα.
Επί της ουσίας, συμφωνώ με τα χίλια με το γιατρό ΧΠ. Κάτι τέτοιο ήταν δουλειά της νέας ΕΘΕΑ που λογικά θα μπορούσε να επαναεξετάσει την περίπτωση, είτε αυτεπάγγελτα, είτε μετά από αίτηση των τιμωρημένων αθλητών, ανάλογα με την πολιτική (;) που θέλει να δείξει πως θα ακολουθήσει.
΄
Η γνώμη μου; Η θέση μου; Η επόμενη ημέρα επί προσωπικού; Σεβόμενος το πως εκλέχθηκα (επιλογή-διορισμός είπαμε) έστω προτελευταίος κατάπτυστος και απαξιωμένος ώστε να έχω κομένα φτερά, μηδέν ηθικό και αρνητικό κουράγιο και σε συνδυασμό με το ότι είμαστε σε σου-κου, πρέπει να τη μάθει πρώτος ο πρόεδρος τη ΕΛΠΑ και νέος αρχηγός του αθλήματος. Δίπλα του η γ Αντιπρόεδρος πλέον της ΕΛΠΑ κα Λυδία Κουβάτσου-πρόκειται για εξαιρετική κυρία με τα τέλεια για το χώρο μας γονίδια και ο συνταξιούχος τραπεζικός ταμίας της ΕΛΠΑ Γιάννης Αναγνωστόπουλος) και άντε γεία ΑΜ αφού πλέον δεν μας κάνεις. (τα γιατί, δυστυχώς δεν έχουν σχέση με το έργο της ΕΘΕΑ του και μην τολμήσει να σχολιάσει κανείς πως 1. δεν ήθελε και 2. δεν μπορούσε επειδή δεν είναι στο ΔΣ. Απλά: Αηδίες!)Μην βρίζετε, μπείτε στο πνεύμα συνηδειτοποιείστε πως δεν είναι θέμα ανθρώπων, αλλά φορέων, δομών και διαδικασιών και να εμπιστεύεστε όσους αποδεδειγμένα το αξίζουν και το δικαιούνται
Στρατισίνο
(κάποτε πρωταθλητής, σήμερα κακός-μπαζαίος παραγωντίσκος)ΥΓ. Οκ... Το νέο ΔΣ, θέλοντας καταρχήν να αλλάξει σελίδα στην εποχή Μανιατόπουλου, (κακά τα ψέματα!) αθώωσε, συγχώρεσε κ.λπ... Ομως γμτ, οι αθλητές που πίεσαν, μίλησαν σε ανθρώπους άσχετους με το χώρο μας, ανθρώπους που κάνουν όλη μέρα δημόσιες σχέσεις με τι μούτρα θα πάνε να πάρουν πίσω τα διπλώματά τους; γμτ!)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλησπέρα από ΗΠΑ!Μην βρίζετε, μπείτε στο πνεύμα συνηδειτοποιείστε πως δεν είναι θέμα ανθρώπων, αλλά φορέων, δομών και διαδικασιών και να εμπιστεύεστε όσους αποδεδειγμένα το αξίζουν και το δικαιούνται
Στρατισίνο
(κάποτε πρωταθλητής, σήμερα κακός-μπαζαίος παραγωντίσκος)ΥΓ. Οκ... Το νέο ΔΣ, θέλοντας καταρχήν να αλλάξει σελίδα στην εποχή Μανιατόπουλου, (κακά τα ψέματα!) αθώωσε, συγχώρεσε κ.λπ... Ομως γμτ, οι αθλητές που πίεσαν, μίλησαν σε ανθρώπους άσχετους με το χώρο μας, ανθρώπους που κάνουν όλη μέρα δημόσιες σχέσεις με τι μούτρα θα πάνε να πάρουν πίσω τα διπλώματά τους; γμτ!)
Ωραια ... μην βρησουνε να μπουνε στο πνευμα .......
Ποιο πνευμα ? Στο πνευμα που διακατεχονται κι αυτοι που τοσα χρονια παρ'οτι μεσα απ'τα μπακετς , πιστευουν οτι 'αυτα τα ατομα που κυκλοφορουν εκει μεσα στην Μεσογειων τωρα , θα εκαναν κατι με αξιωσεις για το σπορ?
Πλακα μας κανεις ΣΧ μου , βρεθηκε ενα θεματακι που απασχολει την υπολειψη του Λωρη , που τον εθιξε η..... Αρχη που τον ειχε στην αγγαλια της κι αυτος εκεινην , και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι .
Επρεπε να ντρεπεστε χρονια τωρα ολοι εσεις που ασχολειστε μ'αυτους τους που κατα καιρους μας τους εκθιαζετε σαν ατομα ειδικων αξιων που αγαπησαν και πασχουν για το σπορ ......
Για τα παιδια που χασαμε , και εχουν κανει τα τραγικα τους λαθη , σε ολα τα επιπεδα ....
για την φυλακη που θα παμε μεταφεροντας τα αυτοκινητα μας τα αγωνιστικα και το οτι θεωρουμαστε κοινοι εγκληματιες των δρομων ,γιατι αυτοι οι αχρηστοι εχουν κανει να φαινεται ετσι ο Ελληνας αγωνιζομενος , δεν αγγιξε ποτε ουτε τον Λωρη ουτε τον Μωρη , μεχρι τωρα .......
Τρελαινομαστε ομως για κανονισμους που δεν εφαρμοσαν πεντε κρετινοι που απαλασοντε αλλωστε λογω μαλακιας οι πιο πολλοι απ'αυτους , και ανακαλυπτουμε την Αμερικη και τα σκουλικια της ...Αντε γεια και πολλα φιλακια
υ.γ. ειναι τελικα ε? χμμ..
-
....ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ......ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ/Κ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΑΙ !!!
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Που να μην ηταν οι Βοβος ΕΛ-ΕΜ που ειχαν την εξοδο και να ηταν κανενας κακομοιρης που ουτε ο ιδιος δεν ξερει το ονομα του....θα ετρωγε ο ιδιος ποινη ενος ετους.
-
Απίστευτα πράγματα.....
-
Τι το περιεργο.Στην Ελλαδα ζουμε.Τρελαινομαστε ομως για κανονισμους ενω δεν υπαρχει ιχνος ηθικης σε κανενα επιπεδο της ζωης μας στο elladistan.Πως θα μπουρουσε να διαφερει το κομματι -ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-
-
[quote='APR']
Πλακα μας κανεις ΣΧ μου , βρεθηκε ενα θεματακι που απασχολει την υπολειψη του Λωρη , που τον εθιξε η..... Αρχη που τον ειχε στην αγγαλια της κι αυτος εκεινην , και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι .ΩΠΑ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
-
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ' ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ'.
-
ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 'ΘΕΜΑΤΑΚΙ' ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
3.ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.
4.ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ) ΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΟΥ-ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.......βρεθηκε ενα θεματακι που απασχολει την υπολειψη του Λωρη .......
....... όχι την υπολειψη του Λώρη κύριε Χρήστο.......δεν είναι κάποια παράβαση 'τυπικών' κανονισμών , αλλά ουσιαστικό 'γράψιμο' της ανθρώπινης ζωής.........και η απόφαση θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτη...........
(εγω ακόμα νομίζω ότι ήταν σαν απόφαση επιεικής).......(α !!! και δεν ξεκαθαρίστηκε και τι έγινε με το 'παραποιημένο' βίντεο.....') τι ψάχνω ε ????
-
[quote='MAGIK']
(α !!! και δεν ξεκαθαρίστηκε και τι έγινε με το 'παραποιημένο' βίντεο.....')
ΓΑΡΓΑΡΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 30ου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 'Δ.ΚΥΡΚΟΣ-Ν.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ MITSUBISHI EVO-9'.
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΛΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.03.08 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.03.08 !!!
ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ?
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΛΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ!!!
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!'EL-EM'
-
(E)ΘΕΑ!!!
Που θα ελεγε και ο Ψινακης...ημαρτοοοοοον!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 30ου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 'Δ.ΚΥΡΚΟΣ-Ν.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ MITSUBISHI EVO-9'.
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΛΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.03.08 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.03.08 !!!
ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ?
'EL-EM'......ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ''ΘΕΑΤΡΟ'' ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ''ΜΑΝΑΒΗ''.....!!!!!!!
ΘΑ ΔΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ !!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΩΠΑ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
- Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ' ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ'.
- ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 'ΘΕΜΑΤΑΚΙ' ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
3.ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.
4.ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ) ΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΟΥ-ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
1)Λου Μου μου , για ενα πραγμα σε χαιρομαι ιδιαιτερα τωρα , κι αυτο ειναι οτι ανακαλυψες την συλλογικοτητα
2)Δεν καταριπτεται τιποτα ,απο εναν οχλο πισω απο καμουφλαρισμενα ψευδωνημα , κοτες του ......ΖΗΤΩ , ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑΘΙΝΚ , δεν μου λενε τιποτα .
3)Θα γνωριζεις οτι δεν εχω χεστει ποτε , οταν προκειτε για την ζωη συναδελφων , και δεν απεχω και τωρα , γιατι μ'αυτον τον τροπο που κανεις την διαμαρτηρια ,με λυπη μου βλεπω οτι υποβαθμιζεις την αξια των γεγονοτων .
4)Για το 4ον που δεν μου ευχεσαι και το πιστευω , δεν εισαι γνωστης , αλλα εχει συμβει το 99 και σε μεγαλυτερο βαθμο οταν για μιση ωρα + , ο γυιος ηταν σε γκρεμο 70-80 μετρα και δεν τον εβλεπε κανεις !Οπως κι αλλοι φιλοι μου κινδυνεψαν πολλες φορες , δεν εβαλα φωτια στην Μεσογειων , μαζευα ομως και προσπαθησα να οργανωσω τους οδηγους μεσα απ'το συλλογικο μου οργανο , για να μπορεσουμε με μια αξιολογη δυναμη , να αντισταθουμε σ'αυτα τα σινιε γιδια που διοικουσαν το σπορ , και να παρουν στα σοβαρα τις ζωες μας .
Πολλοι ομως απο εσας που τωρα ανακαλυψατε οτι γι'αυτα τα γιδια , η ζωη μας ηταν δευτερευουσης σημασιας μπροστα στα συμφεροντα τους , μας προσπερνουσατε σαν γραφικους , χωρις να προσφερετε την βοηθεια σας που ειχαμε αναγκη , για την ενωμενη δυναμη , φιλε μου Λου Μου .....Καταλαβες τωρα γιατι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι ? Γιατι κι αυτην την στιγμη υπαρχουν αντιστοιχοι συναθλητες σας , που ολα αυτα ειναι γραφικα γιαυτους , αρα .......βγαλε τα συμπερασματα σου , τι προκειτε να ακολουθησει .........
Χου Α , με φιλια
Υ.Γ. δεν θελω να πιστεψω οτι ολα αυτα γινονται ...για τις εντυπωσεις και μονον
-
ΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΤΥΠΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΕΔΩ ΒΓΑΛΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ???? ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ Η ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ