Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΩΠΑ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
- Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ' ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ'.
- ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 'ΘΕΜΑΤΑΚΙ' ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
3.ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.
4.ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ) ΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΟΥ-ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
1)Λου Μου μου , για ενα πραγμα σε χαιρομαι ιδιαιτερα τωρα , κι αυτο ειναι οτι ανακαλυψες την συλλογικοτητα
2)Δεν καταριπτεται τιποτα ,απο εναν οχλο πισω απο καμουφλαρισμενα ψευδωνημα , κοτες του ......ΖΗΤΩ , ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑΘΙΝΚ , δεν μου λενε τιποτα .
3)Θα γνωριζεις οτι δεν εχω χεστει ποτε , οταν προκειτε για την ζωη συναδελφων , και δεν απεχω και τωρα , γιατι μ'αυτον τον τροπο που κανεις την διαμαρτηρια ,με λυπη μου βλεπω οτι υποβαθμιζεις την αξια των γεγονοτων .
4)Για το 4ον που δεν μου ευχεσαι και το πιστευω , δεν εισαι γνωστης , αλλα εχει συμβει το 99 και σε μεγαλυτερο βαθμο οταν για μιση ωρα + , ο γυιος ηταν σε γκρεμο 70-80 μετρα και δεν τον εβλεπε κανεις !Οπως κι αλλοι φιλοι μου κινδυνεψαν πολλες φορες , δεν εβαλα φωτια στην Μεσογειων , μαζευα ομως και προσπαθησα να οργανωσω τους οδηγους μεσα απ'το συλλογικο μου οργανο , για να μπορεσουμε με μια αξιολογη δυναμη , να αντισταθουμε σ'αυτα τα σινιε γιδια που διοικουσαν το σπορ , και να παρουν στα σοβαρα τις ζωες μας .
Πολλοι ομως απο εσας που τωρα ανακαλυψατε οτι γι'αυτα τα γιδια , η ζωη μας ηταν δευτερευουσης σημασιας μπροστα στα συμφεροντα τους , μας προσπερνουσατε σαν γραφικους , χωρις να προσφερετε την βοηθεια σας που ειχαμε αναγκη , για την ενωμενη δυναμη , φιλε μου Λου Μου .....
Καταλαβες τωρα γιατι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι ? Γιατι κι αυτην την στιγμη υπαρχουν αντιστοιχοι συναθλητες σας , που ολα αυτα ειναι γραφικα γιαυτους , αρα .......βγαλε τα συμπερασματα σου , τι προκειτε να ακολουθησει .........
Χου Α , με φιλια
Υ.Γ. δεν θελω να πιστεψω οτι ολα αυτα γινονται ...για τις εντυπωσεις και μονον