-
Παρατήρησα στο feed του ITV online είναι 'μαζί' με το Live timing.
-
Το Speed έχει αρκετά καλή ποιότητα πάντως online... θα δοκιμάσω κι εγώ τί παίζει από ITV σήμερα...
-
καλό το ITV αλλά μας έχουν πρήξει...
ο Χάμιλτον το καλό παιδί και όλοι οι άλλοι οι κακοί που τον κυνηγάνε! αμάν πιά....
άσε που αν κερδίζει η Ferrari είναι με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.
αν ήταν λίγο πιό αντικειμενικοί θα ήταν πολύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το Speed έχει αρκετά καλή ποιότητα πάντως online... θα δοκιμάσω κι εγώ τί παίζει από ITV σήμερα...To Speed δε παίζει από TVU πλέον...η F1 παίζει από Star Sports.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
καλό το ITV αλλά μας έχουν πρήξει...ο Χάμιλτον το καλό παιδί και όλοι οι άλλοι οι κακοί που τον κυνηγάνε! αμάν πιά....
Σκέψου και τα Ελληνικά κανάλια αν ο LH λεγόταν Λεωνίδας Χαμιλτάκος. Θα μας είχαν πρήξει για το αρχαίο πνεύμα και την ανωτερότητα της Ελληνικής Φυλής (ακόμα και αν ο LH ήταν ο ΙΔΙΟΣ γονιδιακά...)
-
Παιδια καλημερα, επειδη εχασα τη live μεταδοση του αγωνα κ βλεπω οτι στον alpha δεν εχουν προγραμματισει μαγνητοσκοπημενη μεταδοση, γνωριζει κανεις πως ειναι δυνατον να δουμε τον αγωνα εμεις που τον χασαμε το πρωι? ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
Παιδια καλημερα, επειδη εχασα τη live μεταδοση του αγωνα κ βλεπω οτι στον alpha δεν εχουν προγραμματισει μαγνητοσκοπημενη μεταδοση, γνωριζει κανεις πως ειναι δυνατον να δουμε τον αγωνα εμεις που τον χασαμε το πρωι? ευχαριστω προκαταβολικαAπ'οσο ξερω θα δειξει το μεσημερι τη μαγνητοσκοπηση του αγωνα.
-
εχεις δικιο φιλε μου απλα δεν το ανεφερε καθαρα κ μπερδευτηκα..! 14.30 λοιπον, ευχαριστω πολυ:)
-
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον Πουρναράκη
Με τον Kubica έχει καταντήσει αηδία,το σχόλιο του μετά το τέλος του αγώνα ήταν πέρα για πέρα εκνευριστικό.Εκτός και αν νομίζει ότι είναι κανένα TOP MODEL και μπορεί να κρίνει τους άλλους σε μετάδοση για την εμφάνιση τους.ΕΛΕΟΣ ρε ΠουρναράκηΠρέπει να εμπλουτίσει λίγο το λεξικό του γιατί στην περιγραφή τα ίδια λεει σε κάθε αγώνα απλά αλλάζει τα ονόματα του.
Άσε δε τα σχόλια του περί μηχανολογίας ή οδικής συμπεριφοράς του μονοθεσίου.
Είχα καιρό να γράψω αλλά αγανάκτησα με τον τύπο.Οπότε το url που δώσατε για να το βλέπεις από το νετ είναι ότι καλύτερο πλέον και ας μας τα πρήξουν αυτοί με τον Χάμιλτον...
-
Mε συγχωρείτε αλλά η εμφάνιση του Kubica άξιζε ένα μικρό τοσοδούλι σχολιάκι.
-
Ναι πολύ κακόγουστο το αστείο-σχολιάκι...
Και αυτός ο Κούμπι δεν μπορούσε να στεγνώσει λίγο τα μαλλιά του όπως ο Κίμις. Επεσε με τα μούτρα στο νερό
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
καλό το ITV αλλά μας έχουν πρήξει...
ο Χάμιλτον το καλό παιδί και όλοι οι άλλοι οι κακοί που τον κυνηγάνε! αμάν πιά....
Σκέψου και τα Ελληνικά κανάλια αν ο LH λεγόταν Λεωνίδας Χαμιλτάκος. Θα μας είχαν πρήξει για το αρχαίο πνεύμα και την ανωτερότητα της Ελληνικής Φυλής (ακόμα και αν ο LH ήταν ο ΙΔΙΟΣ γονιδιακά...)
συμφωνώ, αλλά καλό είναι να υπάρχει μιά διακριτικότητα. πέρυσι ειδικά, είχαν γίνει αρκετά αρνητικά σχόλια γι αυτή τη μονόπλευρη στήριξη.
περιττό να σου πώ πέρυσι στην Βραζιλία πως ήταν...
το ίδιο σαβ/κο είχε χάσει η Αγγλία στο ρακμπυ και την επόμενη μέρα χάνουν και το πρωτάθλημα στην F1!
-
Χθες το μάμησαν πάλι με το ωράριο της νυχτερινής προβολής. 1:30 έλεγε στο Teletext και ξεκίνησε 02:00 η εκπομπή...
-
bbc πιάνουμε στην Ελλάδα?
-
Νομίζω πως ναι.
-
Τον Πουρναρακη τον αντεχω αλλα εχω αγανακτησει με τις διαφημισεις.Ελεως δηλαδη.Εχθες την ωρα που βγηκε ανακοινωση απο την stewarts για καποια τιμωρια η κατι τετοιο το κοψαν για διαφημισεις.Ξερει κανεις τι εγραψαν????
-
Για την ποινη δίέλευσης του Βarrichello ήταν.
Όσο καλή ή κακή και να είναι η μετάδοση πάντως, χωρίς live timing δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται στον αγώνα.
-
+1 πάντα την έχω ανοικτή, φοβερό feature.
-
Τον τελευταίο αγώνα τον είδα από το live streaming του ΙΤV. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και υπήρχε κάποιο πρόβλημα όταν ήθελες να μεγαλώσεις οθόνη, που σε ανάγκαζε να το παρακολουθήσεις στο παράθυρο του browser. Πάντως αποδεκτή για κάποιον που βλέπει μέσω ιντερνετ, αφού το Wheels (με το Speed) έχει καιρό να εμφανιστεί στο TVU player. Το Star Sports συνήθως δεν είναι τόσο καλής ποιότητας, δε βλέπεις καθαρά τους αριθμούς. Με το live ITV είσαι και καλυμένος από άποψη νομιμότητας
-
από την σελίδα του ALPHA
Δοκιμαστικά (Μπαχρέιν) 13:30
Αγώνας (υποτίθεται) (Μπαχρέιν) 00:00τι σημαίνει το 00:00;?
- βαθμολογία τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων F1?
- Μαύρα μεσάνυχτα και ώρα για ύπνο?
- 00:00 να είναι οι ώρες τους?
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008