-
Επειδή μου αρέσει να σχολιάζω τις μεταδόσεις, ανοίγω σχετικό θέμα με την παράκληση να είμαστε ήπιοι και προσεκτικοί στην καταγραφή των εντυπώσεών μας
Σε γενικές γραμμές μου άρεσαν οι περιγραφές το διήμερο του αγώνα στην Μελβούρνη. Ξέφευγε από τα καθιερωμένα και μετέδωσε και την 'καυτή' ατμόσφαιρα των 40 βαθμών που επικρατούσε εκεί. Υπήρχε μια χαλαρότητα που διασκέδαζε και ταυτοχρόνως ξεκούραζε τον τηλεθεατή.
-
Επειδή μου αρέσει να σχολιάζω τις μεταδόσεις, ανοίγω σχετικό θέμα με την παράκληση να είμαστε ήπιοι και προσεκτικοί στην καταγραφή των εντυπώσεών μας
Σε γενικές γραμμές μου άρεσαν οι περιγραφές το διήμερο του αγώνα στην Μελβούρνη. Ξέφευγε από τα καθιερωμένα και μετέδωσε και την 'καυτή' ατμόσφαιρα των 40 βαθμών που επικρατούσε εκεί. Υπήρχε μια χαλαρότητα που διασκέδαζε και ταυτοχρόνως ξεκούραζε τον τηλεθεατή.
-
-
Δυστυχως όμως τα δοκιμαστικά είναι πάλι κονσέρβα.
-
Μερικα χούγια οπως τα σχόλια για τον Αλονσο δεν κοβονται με τιποτα. Για παραδειγμα το κυνηγητο στον Κουμπιτσα που ηταν ελαφρυτερος
Θα ζησουμε μ'αυτα ομως.
Προβλεπω οτι το λάιτ μοτιφ στις μεταδοσεις φετος θα ειναι η ισονομια της ΜακΛαρεν
-
Ελπίζω να συνεχίζει να ρίχνει απο καμιά ματιά ο Τάκης στο φόρουμ.
Εγώ μια παρατήρηση μόνο θα κάνω. Όχι άλλο lifestyle!!! Με όλη την καλη καλή διάθεση, δεν μας ενδιαφέρει το σόι του Οζμπορν. Ας τα δείχνει ο σκηνοθέτης όσο θέλει. Αλλά τα σχόλια δε χρειάζονται. Δε βλέπει κανεις F1 γι'αυτά. Εκτός από τη Σταυρούλα ίσως. Ημαρτον δηλαδή.... -
Το πρόβλημα-παράπονο που ξέμεινε από πέρσι είναι που προσπαθούν να μεταφράσουν την ώρα που μιλάνε οι στη συνέντευξη μετά τον αγώνα
-
Δύσκολη η μετάφραση αλλά περιμένουμε έστω απο την εκπομπή του Πουρναράκη να δούμε και νεά ταλέντα έλληνες οδηγούς, όχι μόνο όσι φυσάνε τα χρήμα να παρουσιάζονται απο την εκπομπή του, ας ακουστούν και άλλες φωνές, αυτό μου λένε πολλοί φίλοι. Εξάλλου η καλύτερη στιγμή ήταν περσι η φιλοξενία του Προέδρου της ΕΛΠΑ που είπε πολλές αλήθειες..
-
Η μετάδοση του Alpha έχει παγιωθεί σε ένα μόνιμο (χαμηλό κατα τη γνώμη μου) επίπεδο. Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου. Το ενδιαφέρον όμως για την F1 στη χώρα μας, δικαιολογεί το επίπεδο αυτό.
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση είναι ότι στην βραδινή εκπομπή ο Τάκης είπε δεν ξέρουμε ακόμα γιατί έχασε τη θέση ο Kovalainen και αν θα ακυρωθεί ο Barichello.
Καλά έχεις βραδυνή εκπομπή για την F1 και δεν μπαίνεις πέντε λεπτά στο νετ να διαβάσεις; Έλεος.
Αν δεν είχα ίντερνετ και περίμενα να μάθω από την εκπομπή, θα είχα πετάξει την TV από το παράθυρο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλά έχεις βραδυνή εκπομπή για την F1 και δεν μπαίνεις πέντε λεπτά στο νετ να διαβάσεις; Έλεος.
Αν δεν είχα ίντερνετ και περίμενα να μάθω από την εκπομπή, θα είχα πετάξει την TV από το παράθυρο.Και η ερώτηση είναι αν όντως ήταν βραδινή η εκπομπή, γιατί εμένα μου έδωσε την εντύπωση της κονσέρβας .
-
Εκτος απο την μιζερη ελληνικη τηλεοπτικη μεταδωση, υπαρχει κανενα αλλο καναλι στην Nova ξενο, που να μεταδιδει τους αγωνες???
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εκτος απο την μιζερη ελληνικη τηλεοπτικη μεταδωση, υπαρχει κανενα αλλο καναλι στην Nova ξενο, που να μεταδιδει τους αγωνες???Η μέσω Ιντερνετ ?
Για πείτε όσοι γνωρίζετε .
-
Στον hotbird μόνο η RAI αν δεν κάνω λάθος μεταδίδει F1, αλλά αμφιβάλλω αν είναι ξεκλείδωτη.
Για μένα, ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη μετάδοση γίνεται στον υπολογιστή, με το tv tuner συντονισμενο στον Alpha και το live timing ανοιχτό από δίπλα.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εκτος απο την μιζερη ελληνικη τηλεοπτικη μεταδωση, υπαρχει κανενα αλλο καναλι στην Nova ξενο, που να μεταδιδει τους αγωνες???RTL Austria στον Αστρα
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ελπίζω να συνεχίζει να ρίχνει απο καμιά ματιά ο Τάκης στο φόρουμ.
Εγώ μια παρατήρηση μόνο θα κάνω. Όχι άλλο lifestyle!!! Με όλη την καλη καλή διάθεση, δεν μας ενδιαφέρει το σόι του Οζμπορν. Ας τα δείχνει ο σκηνοθέτης όσο θέλει. Αλλά τα σχόλια δε χρειάζονται. Δε βλέπει κανεις F1 γι'αυτά. Εκτός από τη Σταυρούλα ίσως. Ημαρτον δηλαδή....στο ITV να δείς τί γίνεται....ο γλείψας του γλείψαντος. Δυστυχώς το ... γλάμουρ δεν θα εκλείψει απο τη F1, όπως και να το κάνουμε at the end of the day is business.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Η μέσω Ιντερνετ ?Για πείτε όσοι γνωρίζετε .
Στο TVU player τον αγώνα μετέδιδαν το wheels(speed), το CCTV-5 (κινέζικο) και το Shangai Sports.
Τα δύο τελευταία έδειξαν και τα δοκιμαστικά (live εννοείται). -
Δείχνει και το Star Sports στο TVU. Και δοκιμαστικά.
Μου ήρθε ένα e-mail από το RTL.de στο οποίο είμαι μέλος εδώ και χρόνια και λέει ότι ξεκινάνε και αυτοί live μετάδοση online από το site τους!!! Αν είναι καλό το streaming, θα ακολουθήσω RTL...
-
Επίσης βλέπω ότι τα Qualifying Μαλαισίας είναι στις 8 το πρωί και όχι πάλι ζωντανά!!!! δεν πάει άλλο πλέων είπα να το αποφύγω αλλά θα βάλω το σωστό emotion που ταιριάζει στην περίσταση...... λοιπόν ALPHA TV =
-
[ακυρο]Μα 8 το πρωί σημαίνει ότι είναι ζωντανά ...[/ακυρο]
καλά, στην αρχή δεν έλεγε το πρόγραμμα ότι θα τα έδειχναν στισ 8 ζωντανά; Πότε έγινε 14:30 ?
-
απο το 2009 η μετάδοση της F1 θα γίνεται απο το BBC!!!
το ITV λέει οτι δεν συμφέρει οικονομικά να μεταδίδει τη F1 ( ) και οτι κανένας δεν τους πίεσε να αποχωριστούν την F1.
Ετσι λοιπόν απο το 2009 και για τα επόμενα 5 χρόνια η F1 επιστρέφει μετά απο 12 χρόνια στο BBC.
BBC πιάνουμε στην Ελλάδα? (μπάι μπάι Alpha)
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsp ... 306123.stm
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008