-
Η Σταυρούλα είναι τελείως περιττή, κάνει σχόλια της κακιάς ώρας, πολλές φορές ξεκινάει να πει κάτι και κολλάει. Ακόμη και τα σχόλια για τον ανάδρομο Ερμή (που θα έπρεπε να τα λέει καλά λόγω φύλου) ο Σειτανίδης καλύτερα θα τα έλεγε.
Τραγική είναι, τι να λέμε τώρα... Ο άλλος ο θεός ο τάκης, είναι πια σχεδόν αστείος. Εκεί ειδικά που ανέλυε την οδήγηση του χαμιλτον (υπερστροφική) ήταν για γέλια... ο Χάμιλτον οδηγά ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ το αμάξι του, και ανάλογα με το στήσιμο του, αυτό αντιδρά (απορώ, δεν έβλεπε τις μεγαλειώδεις/τρομακτικές υποστροφές σε άλλες πίστες???). Αν οδηγούσε υπερστροφικά (που ο τάκης λέει ότι κάνει) δεν θα ήταν ποτέ εμπρός από τον Αλόνσο στη Μακλάρεν.
Και στα δικά μου μάτια έσβησε τελείως ως 'αξία' του χώρου με τις αηδίες που έγραψε στο editorial του Evo για τη συμπεριφορά/οδήγηση/άφημα γκαζιού κλπ κλπ σε σχέση με την κακή κριτική που έφαγε από ΟΛΟΥΣ για τις ασαφείς μπουρδολογίες που έλεγε (ΟΚ, πολλά είναι σωστά).
Ρε γμτ, λίγη αξιοκρατία... -
Διαφωνείς με τον Τάκη, αλλά ποιά είναι η δική σου άποψη ως περιγραφή για το οδηγικό στυλ του Hamilton?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Διαφωνείς με τον Τάκη, αλλά ποιά είναι η δική σου άποψη ως περιγραφή για το οδηγικό στυλ του Hamilton?Pahethon na sto perigrapsw egw me mia leksh?
'KARTISTIKO'
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Διαφωνείς με τον Τάκη, αλλά ποιά είναι η δική σου άποψη ως περιγραφή για το οδηγικό στυλ του Hamilton?
Pahethon na sto perigrapsw egw me mia leksh?
'KARTISTIKO'
Χοντρικά, θα συμφωνήσω. Απλά περιμένω κάτι πιό συγκεκριμένο και λεπτομερές από το 'λιώνοντας το αμάξι' που ανέφερε ο φίλος kpsig. Κι εγώ διαφωνώ με τον Τάκη σε διάφορες κρίσεις του (συγκεκριμένα και στο θέμα των οδηγικών στυλ, που μου αρέσει πολύ σαν αντικείμενο), αλλά οι κατηγορίες ήταν κάπως βαριές κι αν μη τι άλλο πρέπει να ακουστεί και η αντιπρόταση με περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Phaethion moy edw eipan ston Hami oti exei dyo gyroys gia na kanei ton xrono toy kai o k.Poyrnarakhs 8ewrhse oti toy to eipan ayto giati exei kaysima mono gia 2 gyroys.... Opote ti antiprotash perimeneis na akoyseis?
Apo thn allh h kartistikh odhghsh poy kanei o Hamilton se syndiasmo me to poso epi8etikos einai, einai logiko na kataponei ta elastika toy perissotero.
-
Πρέπει να θυμίσω ότι δε μπορώ να δω ελληνική μετάδοση εδώ στην εξορία που βρίσκομαι, οπότε δεν παρακολουθώ τί λέει, παρά μόνο από τα σχόλια στο forum.
Απλά με ενδιαφέρει γενικά όταν απορρίπτεται μια άποψη ως λάθος να εξηγείται και η αντιπρόταση. Ειδικά σε ένα θέμα όπως το στυλ οδήγησης που σηκώνει σελίδες ολόκληρες ανάλυσης. -
Πρέπει να θυμίσω ότι δε μπορώ να δω ελληνική μετάδοση εδώ στην εξορία που βρίσκομαι, οπότε δεν παρακολουθώ τί λέει, παρά μόνο από τα σχόλια στο forum.
Απλά με ενδιαφέρει γενικά όταν απορρίπτεται μια άποψη ως λάθος να εξηγείται και η αντιπρόταση. Ειδικά σε ένα θέμα όπως το στυλ οδήγησης που σηκώνει σελίδες ολόκληρες ανάλυσης.Egw exw brei lysh gia thn eksoria poy briskomai.....
Oso gia to syl odhghshs klp, den yparxei periptwsh na breis pote 2 odhgoys na exoyn akribws to idio styl kai safws den mporeis na krineis (oxi esy proswpika, gia ton opoiodhpote millaw) poio einai to swsto h to la8os.... -
Ε, ναι όμως δε μιλάμε για το αν συγκρίνουμε δύο οδηγούς μεταξύ τους, αλλά για ανεξάρτητο σχολιασμό οδηγικού στυλ κάποιου συγκεκριμένου. Ας περιμένουμε όμως, την άποψη του kpsig.
-
Formula 1 - ANT1 - ALPHA και στο βάθος Τάκης Πουρναράκης
[....]Κατ αρχάς από όσο γνωρίζω υπάρχουν δύο σταθερές. Η μία έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη των δικαιωμάτων: Τα τηλεοπτικά κανάλια που ενδιαφέρονται για τη Formula 1 δεν διαπραγματεύονται με τη FOM αλλά με έναν Κύπριο ο οποίος έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα εδώ και χρόνια (και νομίζω και για αρκετά χρόνια ακόμα). Ως εκ τούτου η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνεται πολύ πιο εύκολα και για πολύ μεγαλύτερο διάστημα καθώς εδώ μιλάμε για τα προσωπικά συμφέροντα ενός επιχειρηματία (όχι και τόσο νέου είναι η αλήθεια) και όχι ενός υπαλλήλου πωλητή μιας γιγάντιας πολυεθνικής. Για του λόγου του αληθές από το κατακαλόκαιρο όταν άρχισαν και οι διαπραγματεύσεις ο ιδιοκτήτης φέρεται να έχει κάνει αρκετές επισκέψεις εναλλάξ στα δύο κανάλια μέχρι προσφάτως.
Η άλλη σταθερά ακούει στο όνομα Τάκης Πουρναράκης, η φωνή του οποίου νομίζω ότι μπορεί να θεωρείται εξασφαλισμένη για διάφορους λόγους άσχετα με το ποιος θα μεταδίδει την εικόνα των GP. Ο γνωστός σε όλους μας παρουσιαστής που θυμάμαι στο πλευρό του Κόλια από την εποχή της κρατικής μετάδοσης φαίνεται ότι έχει τον τρόπο να επιπλέει ακόμα και όταν του φυτεύουν δίπλα του ανθρώπους όπως ο αξιαγάπητος, διασκεδαστικός και ανάλαφρος (ποδοσφαιριστής ωστόσο) Αντρέα Παλομπαρίνι.[.....]
όλο το κείμενο ΕΔΩ
ενδιαφέρον!
-
Καλογραμμένο, οπωσδήποτε, και θα έλεγα ότι γενικά συμφωνώ με το σχόλιο του για τον Τάκη.
Καλοπροέραιτη κριτική, αν και γενικά κι εγώ πιστεύω ότι ο Τάκης για τη δουλειά που καλείται να κάνει και με τα διαθέσιμα μέσα είναι ικανοποιητικότατος. Όχι βέβαια ότι δε χρειάζεται βελτίωση!
-
Χαίρομαι αν συνεχίσει την δουλειά του στην τηλεόραση ο ΤΠ
-
Ε, ναι όμως δε μιλάμε για το αν συγκρίνουμε δύο οδηγούς μεταξύ τους, αλλά για ανεξάρτητο σχολιασμό οδηγικού στυλ κάποιου συγκεκριμένου. Ας περιμένουμε όμως, την άποψη του kpsig.OK, με προκαλείς.
θα πω τη δική μου άποψη.
Οδηγά σα να έχει στα χέρια του ένα μεγάλο καρτ με αεροδυναμικά βοηθήματα όμως. Στρίβει νωρίς, φορτίζοντας πολύ το εμπρός μέρος, αφού μπαίνει με αρκετά υψηλή ταχύτητα στη στροφή. Μένει επάνω στο γκάζι για περισσότερο χρόνο και δεν το αφήνει να ξεθυμάνει μέσα στη στροφή, όπως πχ κάνει ο Κοβαλάινεν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζεστάνει τα εμπρός ενωρίτερα και να τα φθείρει ενωρίτερα, κάτι που επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τρόπο που φρενάρει (κοφτά, πολύ δυνατά, τελευταία στιγμή, για λίγο χρόνο - δες και τον Valentino στα MotoGP και την ικανότητά τους να μην μπλοκάρουν τους τροχούς τους). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ανάλογα με το setup της ανάρτησης και κυρίως των αντιστρεπτικών (το μπλοκάρισμα του εμπρός εσωτερικού οφείλεται σε μαλακή πίσω αντιστρεπτική που γίνεται για λιγότερη υπερστροφή), να επιτρέπει υποστροφική συμπεριφορά -που για να επιτευχθεί με 'ζεστα' εμπρός λάστιχα σημαίνει υψηλότερη ταχύτητα εξόδου από την αναμενόμενη- (αν και αυτό ελέγχεται από τη ρύθμιση της εμπρός αεροτομής - αλλά μόνο στις ανοιχτές καμπές) στο άνοιγμα του γκαζιού σε ανοιχτές καμπές κυρίως ή σε ηθελημένη υπερστροφική που προκαλεί ο Χάμιλτον προκειμένου να καταπολεμήσει την υποστροφή. Η ικανότητά του να οδηγεί στα όρια της πρόσφυσης + εκτός από αυτά, ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ τα λάστιχα του και πλαγιολισθαίνοντας, όποτε είναι απαραίτητο, για να βγει στην έξοδο της στροφής στο ιδανικό σημείο και με την ταχύτητα εξόδου που επιθυμεί είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Αποδεδειγμένα, εάν οδηγούσε υπερστροφικά σε πίστες όπως το Silverstone ή το Spa, απλά θα έχανε χρόνο.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όταν ο Χάμιλτον οδηγεί υπερστροφικά, απλά 'μαζεύει' την υποστροφή που έχει προκληθεί ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ από τον ίδιο για τους λόγους που προανέφερα.
Κάπως έτσι οδηγεί ο Loeb στο WRC. Όποτε κάνει ανάποδο (σπανίως σε σχέση με τους άλλους) το κάνει για να ανοίξει την τροχιά του (όσο τον παίρνει) χωρίς να χάσει ταχύτητα.Αυτή η ικανότητα του Χάμιλτον είναι που στο βρεγμένο του επιτρέπει να 'πετάει', ενώ ο Μάσσα να πελαγοδρομεί (ο οποίος οδηγεί ουδέτερα, πολύ πολύ γρήγορα αλλά δεν τον έχω προσέξει πάρα πολύ). Η ίδια ικανότητα επίσης του επιτρέπει να κάνει εξαιρετικά και ενίοτε απίστευτα προσπεράσματα, γλιστρώντας, μπλοκάροντας κλπ κλπ.
Ε, τα είπα όπως τα βλέπω, συγχωρέστε με, τώρα ας τσακωθούμε -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλογραμμένο, οπωσδήποτε, και θα έλεγα ότι γενικά συμφωνώ με το σχόλιο του για τον Τάκη.Καλοπροέραιτη κριτική, αν και γενικά κι εγώ πιστεύω ότι ο Τάκης για τη δουλειά που καλείται να κάνει και με τα διαθέσιμα μέσα είναι ικανοποιητικότατος. Όχι βέβαια ότι δε χρειάζεται βελτίωση!
Η κριτική παραήταν απαλή... Φιλική, συναδελφική και όχι εποικοδομητή όπως θα έπρεπε...
Για εμένα μόλις που περνάει τη βάση ο ΤΠ. Για να αναβαθμιστεί χρειάζεται κάποιον πολύ καλό δίπλα του, διαβασμένο και με άποψη, και όχι τη Σταυρούλα που τον κάνει ακόμη χειρότερο - και τραγελαφικό σχολιαστή gossip...
Του λείπει ο ανταγωνισμός... -
Ωραίο το άρθρο, εγώ θα μείνω σε αυτό:
'Σύμφωνα μάλιστα με άνθρωπο του διαφημιστικού χώρου η μετάδοση μπορεί να θεωρηθεί ήδη ζημιογόνα για τον τηλεοπτικό σταθμό που θα την αναλάβει.'Γνωρίζοντας και τους δυο σταθμούς, περαστικά μας.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ε, ναι όμως δε μιλάμε για το αν συγκρίνουμε δύο οδηγούς μεταξύ τους, αλλά για ανεξάρτητο σχολιασμό οδηγικού στυλ κάποιου συγκεκριμένου. Ας περιμένουμε όμως, την άποψη του kpsig.
OK, με προκαλείς.
Με καλή πρόθεση.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όταν ο Χάμιλτον οδηγεί υπερστροφικά, απλά 'μαζεύει' την υποστροφή που έχει προκληθεί ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ από τον ίδιο για τους λόγους που προανέφερα.
Ε, τα είπα όπως τα βλέπω, συγχωρέστε με, τώρα ας τσακωθούμεΣαφής η άποψις (διάβασα όλο το κείμενο, απλά κουοτάρω το ρεζουμέ).
-
Ρε παιδια ο πουρναρακης πρεπει να διαβαζει το φορουμ μας δεν παιζει αλλιως
Λεει διαβασε σε φορουμ για το στυλ οδηγησης του χαμιλτον και για αποψεις οτι ειναι καρτιστικο κτλ -
Λογικά το διαβάζει....παλιά έγραφε και σε αυτό. user: takisp
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε παιδια ο πουρναρακης πρεπει να διαβαζει το φορουμ μας δεν παιζει αλλιως
Λεει διαβασε σε φορουμ για το στυλ οδηγησης του χαμιλτον και για αποψεις οτι ειναι καρτιστικο κτλΦυσικά και το διαβάζει και μέχρι πριν έναν χρόνο, έγραφε συνέχεια
-
Γιατι αυτα που εγραφε φωτογραφιζαν την συζητηση του φαεθον με το αλλο παλικαρι!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι αυτα που εγραφε φωτογραφιζαν την συζητηση του φαεθον με το αλλο παλικαρι!Τί ακριβώς έλεγε δηλαδή? Δε μπορώ να δω ALPHA εδώ και δεν ξεύρω τί λέει κάθε φορά.
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008