-
Αλλαξτε το θα αρχισουν οι Απεργιακες κινητοποιησεις !!
-
Καλορίζικο, τον αβόλευτο έχει ακόμα για μένα μέχρι να το συνηθίσω
Πολύ γρηγορότερο αλλά το άλλο μου άρεσε πιο πολύ
-
Καλορίζικο το καινούριο μας forum! Πολύ καλή δουλειά παιδιά! Συγχαρητήρια!
Πιστεύω αν και το χρησιμοποιώ πολύλίγη ώρα ότι το συνήθισα... Το χρωματάκι είναι πολύ ξεκούραστο και ευχάριστο...
Το μόνο μείον ίσως να είναι τα avatar που βρίσκονται στα δεξιά και σε εμποδίζουν να δεις με την ίδια ευκολία όπως παλιά ποιός έκανε τη δημοσίευση. Αλλά δεν πειράζει, αυτάσυγχωρούνται.
Μήπως να σημαζεύαμε κάπως τα προεπιλεγμένα emoticons, είναι λίγο κουραστικό να κατεβαίνεις τόσο πολύ για τη δημοσίευση της απάντησης...
Η ώρα επίσης είναι πολύ βολική... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η αναφορά, κάποιος να μου εξηγήσει;
Κάτι άλλο, γιατί να είναι τόσο μεγάλο και αχρησιμοποίητο το κενό στα αριστερά;
Συνολικά είναι άριστη η δουλειά οφείλω να πω(προσωπική μου άποψη πάντα)...Υ.Γ. Α! Και αν ξανακλέισει τόσες μέρες θα κάνουμε απεργία! Στεριτικό σύνδρομο rulez!
edit: Σφαίρα πάει!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
- avatar και στοιχεια χρηστη στα δεξια !!!! ... Παγκοσμια πατεντα ... ακομα και οι αγγλοι τα εχουν αριστερα
Στο phpbb3 το avatar μπαίνει by default στα δεξιά και πρέπει να πειραχτεί το CSS για να αλλάξει (με αμφίβολα αποτελέσματα)
δωσε μου 4 φορα ( παγκοσμίως ) με το αβαταρ δεξια και ασε τα ΣουΣουΣου
υγ εκτος εαν το KPT σε συνδιασμό με το DTR ( και ενεργοποιημενο FFB ) αλλαζει τα δεδομενα ...by default
Δε χρειάζεται να κάτσω να σου δώσω 4 forums για να το αποδείξω από τη στιγμή που όπως προείπα, όποιος χρησιμοποιεί phpbb3, έχει τα avatars δεξιά θέλοντας και μη. Ενδεικτικά:
http://www.phpbb.com/community/
http://www.airliners.gr/community/index.php -
...χαχα ... υπαρχουν και ασχημοτερα φορουμ .... μολις ηρεμησα.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αλλαξτε το θα αρχισουν οι Απεργιακες κινητοποιησεις !!αν μερικές αλλαγές που προτείνονται είναι χρονοβόρες, τουλάχιστον βάλτε το quick reply.
-
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Στο phpbb3 το avatar μπαίνει by default στα δεξιά και πρέπει να πειραχτεί το CSS για να αλλάξει (με αμφίβολα αποτελέσματα)
δωσε μου 4 φορα ( παγκοσμίως ) με το αβαταρ δεξια και ασε τα ΣουΣουΣου
υγ εκτος εαν το KPT σε συνδιασμό με το DTR ( και ενεργοποιημενο FFB ) αλλαζει τα δεδομενα ...by default
Δε χρειάζεται να κάτσω να σου δώσω 4 forums για να το αποδείξω από τη στιγμή που όπως προείπα, όποιος χρησιμοποιεί phpbb3, έχει τα avatars δεξιά θέλοντας και μη. Ενδεικτικά:
http://www.phpbb.com/community/
http://www.airliners.gr/community/index.phpΣχετικά με το bold και όπως προείπα, το να έχεις τα avatars αριστερά σε phpbb3 είναι 2 click υπόθεση (για τον-ους admin) χωρίς να πειραχτεί ΚΑΝΕΝΑ css... και άλλα 2 για κάθε χρήστη (εάν δεν τα κάνει default ο admin...)
Admin -> (click) Styles -> (click) subsilver2 install
Και όλα τα προβλήματα με το αριστερά - δεξιά λύθηκαν...
Διαφωνούμε?
-
Koυραστικό θα το ελεγα, προτιμώ το άλλο.
-
Ευτυχισμένο το Νέο Φορουμ!
Εμένα μ'αρεσει....εντάξει είναι πολύ 'προχω' με τον 'αβαταρ' στα δεξιά, αλλά οκ, θα το συνηθίσουμε...
'Η δύναμη της συνήθειας' που λένε...
Φιλιάααα
-
τελικα θα γινει καμια κινηση να αλαξουν μερικα πραγματα η οχι?
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Ευτυχισμένο το Νέο Φορουμ!Εμένα μ'αρεσει....εντάξει είναι πολύ 'προχω' με τον 'αβαταρ' στα δεξιά, αλλά οκ, θα το συνηθίσουμε...
'Η δύναμη της συνήθειας' που λένε...
Φιλιάααα
Τελικά νομίζω πως οι γυναίκες συμφωνούμε...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
τελικα θα γινει καμια κινηση να αλαξουν μερικα πραγματα η οχι?Αυτό το θέμα, σκοπό έχει να μαζέψει παρατηρήσεις.
Ψυχραιμία.
Το 4ΤΦ είναι up and running.Αλλαγές θα γίνουν. Αλλά μην κάνετε και σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
τελικα θα γινει καμια κινηση να αλαξουν μερικα πραγματα η οχι?Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, όλα θα γίνουν, αρκεί να είναι εφικτά...
Υπομονή... -
το 'φιλοι & εχθροι' στο κοντρολ πανελ πολλαν μου αρεσεν!
περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να βγει ο χατζηγιαννης!
(μη δινετε σημασια)ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, όλα θα γίνουν, αρκεί να είναι εφικτά...
Υπομονή...ενταξει.. πολυ deep ρε παιδι μου αυτο... και να φανταστεις μονο επιφανειακα το επιασα... περισσοτερα μεθαυριο, οταν θα το εχω συλλαβει στο μεγαλειο του!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, όλα θα γίνουν, αρκεί να είναι εφικτά...
Υπομονή...ενταξει.. πολυ deep ρε παιδι μου αυτο... και να φανταστεις μονο επιφανειακα το επιασα... περισσοτερα μεθαυριο, οταν θα το εχω συλλαβει στο μεγαλειο του!
Γιατί μόνο επιφανειακά; Πρέπει να κατανούμε και τη δουλειά που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι...
-
.. αστο να παει, μη το ζοριζεις....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όχι ρε μάστορα. Το γλυτώσαμε μέχρι τα 38, τώρα θα την πάθουμε;
Ποτε δεν ειναι αργα
Aπό μια ηλικία και πάνω θεωρείσαι μερακλής...
Κατά τα άλλα, έξις δευτέρα φύσις.
-
Mπραβο στον admin για την δουλεια αλλα δεν μπορω να καταλαβω που βρηκε αυτο το θεμα.
Ειναι τραγικο να ειναι ολα δεξια, το κενο απο το κουτι της απαντησης μεχρι την υποβολη πρεπει να κατεβεις μιση σελιδα να το βρεις...
Περιμενουμε να δουμε συντομα αλλαγες... (προς το καλυτερο)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
- 300+ pixels ύψος τα τρώει το banner 4Τ Forum που δεν είναι clicable στα 4T, Autobild και προσφέρει μόνον την ώρα και ημέρα (στατική όμως γιατί???) και μία αναζήτηση η οποία ακόμα δεν προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον χρήστη να βρει τις δημοσιεύσεις του σε ένα συγκεκριμένο και μόνον thread. (εντάξει περιέχει και το Α....)
To banner είναι clickable και έχει links στην κεντρική του forum σε όποιο σημείο πατηθεί και στους 4Τ, Autobild & rally.gr και βέβαια στις αναζητήσεις
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις