-
Σωστός!
Το μόνο τελικά που με ενοχλεί αρκετά είναι η στοίχιση στα αριστερά. Αφήστε το φουλ οθόνη παιδιά. Οι περισσοττεροι έχουν μεγάλες οθόνες. Στην δική μου 19αρα wide πιάνει μέχρι την μέση.
Α, επειδή το αβαταρ δεξιά δεν το βλέπω να αλλάζει τουλάχιστον ας φαίνεται επάνω από το ποστ του καθενός το username του και όχι τον τιτλο του τοπικ.
Αυτ(ι)ά!
-
Κάτι που πρόσεξα μόλις τώρα.
Το πρωί που μπήκα πχ στον Αντίλογο είχε 10-15 θέματα κόκκινα, δηλαδή μη αναγνωσμένα.
Διάβασα 5 από αυτά, μόνο όσα με ενδιέφεραν δηλαδή και μετά το έκλεισα.
Τώρα που το άνοιξα πάλι, βρήκα ως μη αναγνωσμένα αυτά που δεν είχα διαβάσει το πρωί (είχαν τελευταία δημοσίευση χτες βράδυ πχ), πράγμα που με μπέρδεψε λίγο.
Καταλαβαίνω οτι υπάρχει η δυνατότητα σημείωσης της θεματικής ενότητας ως διαβασμένης, αλλά δεν είναι και τόσο πρακτικό να μπαίνουμε κάθε τόσο σε τέτοιες διαδικασίες.
Το προτιμούσα πριν που αποχαρακτηριζόντουσαν τα θέματα. -
Αν διαβάσεις πιο πριν, σε άλλους αρέσει ακριβώς το αντίθετο, Κώστα.
-
Ανάποδος.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φαίνεται πολύ στριμωγμένο,και ατακτως ερριμένο.Ασε που μοιάζει και αναποδο,με τα άβαταρ απο τη λάθος πλευρα.Καλορίζικο και από μένα. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον hunter (είναι αρκετά στριμωγμένο).
Πολύ εξυπηρετική η κατάσταση σύνδεσης (online).
Θα τολμούσα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν στον παρόντα κώδικα να έχεις επιλογή 'απαντήσεις σε δικά σου πόστ' εκτός απο τα αναπάντητα (το έχουμε στο δικό μας φόρουμ στο Mazda6 club και είναι πολύ εξυπηρετικό)
Καλή συνέχεια -
Κι εμένα με βολεύει το να μην χαρακτηρίζονται ως αναγνωσμένες οι θ.ενότητες μετά το logout, γιατί έτσι δε χάνω posts σε αυτές που παρακολουθώ.
Και το να πατάς 'σημείωση όλων ως αναγνωσμένα..' κάθε τόσο δεν είναι κάτι τραγικό.. -
Μία παρατήρηση είνια ότι τα links δεν ανοίγουν σε νέο παράθυρο αλλά στο ίδιο με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις back to previous page. Αν και συνήθως επιλέγω 'open to new tab' είναι κάπως εκνευριστικό αν ξεχαστείς....
(δεν γνωρίζω αν έχει γραφτεί παραπάνω - αν είναι έτσι σόρυ αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις 18 σελ.)
thnx.
-
Lippi, πάτα control και μετά το link...
-
Νομίζω δεν μπορείς να απαντήσεις πάνω από 3 παραθέσεις.......σε συνομιλία όπως παλιά......
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μία παρατήρηση είνια ότι τα links δεν ανοίγουν σε νέο παράθυρο αλλά στο ίδιο με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις back to previous page. Αν και συνήθως επιλέγω 'open to new tab' είναι κάπως εκνευριστικό αν ξεχαστείς....(δεν γνωρίζω αν έχει γραφτεί παραπάνω - αν είναι έτσι σόρυ αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις 18 σελ.)
thnx.
(ένα tip (εκτός Ctrl + Αριστερό κλικ) είναι να πατάς το κεντρικό κουμπί του mouse αν θέλεις να ανοίξεις κάποιο link σε νέο tab. Δουλεύει σε όλους τους γνωστούς browser (ΙΕ, firefox, opera, Mathon κλπ) )
Καλή κίνηση η αναβάθμιση στη νέα γενιά phpbb (εφόσων θέλατε να μείνετε σε phpbb)
Επί της ουσίας τώρα, προσωπικά θα προτιμούσα το όνομα του χρήστη και το avatar του καθώς και όλα τα παρεμφερή στοιχεία να διατηρηθούν από τα αριστερά. Δεν είναι μόνο θέμα συνήθειας, αλλά λογικής συνέχειας αφού διαβάζουμε απο τα αριστερά προς τα δεξιά, και ένα σημαντικό στοιχείο πριν διαβάσουμε ένα post είναι να δούμε τον χρήστη που το γράφει. Οπότε το θεωρώ 'άβολο' να πρέπει να κοιτάξεις δεξιά για να δεις τον χρήστη.Καλή συνέχεια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με γειές με γειές
Η πρώτη δημοσίευση στο καινούργιο forum. Βασικά ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ ν αλλάξω το pass μου. Μια κ δεν μπορούσε να κάνω log in ζήτησε για αποστολή νέου κωδικού που μου ήρθε στο mail. Κ τώρα θέλω να βάλω κάποιο δικό μου αλλά δεν βρήκα πως θα το κάνω ακόμα...!
Παρακαλώ for someΠήγαινε 'Πίνακας Ελέγχου Μέλους'-->Προφίλ-->Επεξεργασία λογαριασμού, Κλεισθένη...
Ευχαριστώ!
-
η πιο απλή λύση είναι μπαίνει και ένα δεύτερο template όπως το παλιό forum και τελείωσε το θέμα, ο καθένας δουλεύει με όποιο template θέλει
-
Με γειά μας! Μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν!
Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι χρειάζεται και μια συνήθεια μετά από τόσα χρόνια:
- Αυτό το 'μαζεμένο στο πλύσιμο' layout με κουράζει
- Η τοποθέτηση του άβαταρ στ' αριστερά και η μίζερη σε μέγεθος γραμματοσειρά του ονόματος χρήστη δε βοηθούν καθόλου μα καθόλου να καταλάβω εύκολα ποιος ποστάρει.
- Καλό θα ταν ν ανοίγουν τα links σε νέο παράθυρο.
Πάντως πάει σφαίρα!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
η πιο απλή λύση είναι μπαίνει και ένα δεύτερο template όπως το παλιό forum και τελείωσε το θέμα, ο καθένας δουλεύει με όποιο template θέλειΕίμαι περίεργος να δω πόσοι από αυτούς που δεν την παλεύουν με το καινούργιο forum θα χρησιμοποιούσαν το template του παλιού και για πόσον καιρό
Για το θέμα με εκ δεξιών αβαταρ πρέπει να είμαι ο μόνος που γουστάρει. Το είχα δει και σε άλλο φορουμ και μου είχε αρέσει η ιδέα οτι μεγαλύτερη σημασία έχει το περιεχόμενο ενός post παρά ο συγγραφέας του.
Πάντως για μένα το βραβείο της καλύτερης αλλαγής που **δεν **έγινε ήταν η δυνατότητα αναζήτησης μέσα σε συγκεκριμένο(α) thread(s)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
η πιο απλή λύση είναι μπαίνει και ένα δεύτερο template όπως το παλιό forum και τελείωσε το θέμα, ο καθένας δουλεύει με όποιο template θέλει
Είμαι περίεργος να δω πόσοι από αυτούς που δεν την παλεύουν με το καινούργιο forum θα χρησιμοποιούσαν το template του παλιού και για πόσον καιρό
Για το θέμα με εκ δεξιών αβαταρ πρέπει να είμαι ο μόνος που γουστάρει. Το είχα δει και σε άλλο φορουμ και μου είχε αρέσει η ιδέα οτι μεγαλύτερη σημασία έχει το περιεχόμενο ενός post παρά ο συγγραφέας του.
Πάντως για μένα το βραβείο της καλύτερης αλλαγής που **δεν **έγινε ήταν η δυνατότητα αναζήτησης μέσα σε συγκεκριμένο(α) thread(s)
α το τελευταίο δεν πρέπει να είναι τπτ δύσκολο, θα το κάνω στο δικό μου και θα σου πω
-
Νομίζω ότι είναι λίγο έντονο το χρώμα των mods, ε;
-
Ετοιμάσου!
-
Τα λινκ ανοιγουνε σε ξεχωριστο tab!
Αντε, καντε και κατι να ξεχωριζουν λιγο τα ποστ μεταξυ τους και να δειτε πως θ' ανεβει το ποσοστο της παραστασης νικης -
Τα χρώματα είναι καλύτερα.
Η επιλογή της εμφάνισης των avatar δεξιά είναι yatabaza. Δεν κρύβω ότι οι απαντήσεις από συγκεκριμένους χρήστες μου τραβούν περισσότερο (θετικά ή αρνητικά) την προσοχή, επομένως τα avatar με κατευθύνουν πιο εύκολα προς την επιλογή μου. Τώρα χάνομαι. Δεν θα χανόμουν αν ήμουν Άραβας ή Απωανατολίτης και διάβαζα από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Επίσης είναι πολύ στενό. Ειδικά στις wide οθόνες δείχνει χάλια.
Συμπέρασμα: τσου._ -
Τώρα μάλιστα...
Υπήρχε που υπήρχε η σύγχυση μεταξύ μωβ και μπλε, τώρα θα έχουμε να δώσουμε νέους ορισμούς και για την απόχρωση του 'πράσινου' στα διακριτικά του kouk...
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις