-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:hmmm:
μετ:
Σας ευχαριστουμε, αλλα το φορουμ θα μεινει - σχεδιαστικα - ως εχει...
κατι ψιλολοϊδια μενουν για φτιαξιμο τα οποια μπορει και να μην τα παρετε και ειδηση..
σας ευχαριστουμε!ε τότε γιατί ζητάτε την ψήφο μας?
πείτε κατευθείαν οτι θα μείνει έτσι να μην παιδευόμαστε
-
Δηλαδή πήρες το quote του Ντάφυ και απάντησες σε αυτό, σαν να είναι η θέση των διαχειριστών τώρα?
-
Στα 'Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση' γραφει αυτους που μετεχουν στο συγκεκριμένο τοπικ (πχ.Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις) ή γενικα αυτους στην Δ.Συζητηση (πχ.Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum);
Μαλλον το δευτερο αλλα δεν νομιζω οτι εξυπηρετεί κατι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δοκίμασε κάποιος την Αναζήτηση? Με Ελληνικούς ή/και Λατινικούς χαρακτήρες?Νίκο εγώ την δοκίμασα χθες και δούλεψε αρκετά καλά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή πήρες το quote του Ντάφυ και απάντησες σε αυτό, σαν να είναι η θέση των διαχειριστών τώρα?
ωχ λάθος έκανα? σόρρυ.
-
-
... μπερδεμα...
-
Ομολογώ ότι μετά από 50 ποστ το έχω συνηθίσει αρκετά, σε σημείο που να μου αρέσει πολύ σε γενικές γραμμές. Εκτός από το κενό δεξιά και το χάσμα γενεών μεταξύ ποστ και υποβολής.
-
Κι εγώ το συνήθισα κάπως. Είναι πολύ καλό που πατώντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις σε πάει πάντα εκεί που δεν έχεις διαβάσει και όταν βγαίνεις από το φόρουμ τα θέμα φαίνονται αδιάβαστα.
-
τουλαχιστον ειναι γρηγορο....
πιστευω οι ενστασεις να ληφθουν υποψη και να γινουν αμεσες βελτιωσεις...
ειπαμε να μαστε ξεχωριστοι αλλα αυτο παραπαει...υγ.22 στους παρα 200 λενε οτι ειναι καλυτερο απο πριν...
-
Εγω παλι ειμαι στο 28%, χωρις ελπιδα, σαν το ΠΑΣΟΚ ενα πραγμα
-
Δεν παλεύεται
-
Τελικά το οτι είναι στενό ενοχλεί...
στα + το οτι είναι γρήγορο.
Πολύ σημαντικό και μόνο ενας συνφορουμίστας το ανέφερε... -
Γενικά παρατηρώ ότι κάθε αλλαγή σε forum που γράφω με βγάζει απ' τα νερά μου. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά θα το συνηθίσω.
Πάρα πολλές μέρες πήρε πάντως η μετάβαση, μας έλειψε.
-
.. με την τριτη.. γινεσαι αδερφη?
εντιτ:
κατι το οποιο ειναι λιγο εικαστικο, απλα μου χτυπησε καπως και ειπα να το πω..
οταν κανεις παραθεση, ανοιγει στην αρχη τα εισαγωγικα ('), αλλα δεν κλεινουν πουθενα..
φαινεται οτι μενουν ανοιχτα αιωνια.. (.. ενταξει..τι μου κολλησε τωρα..) -
Ποια τριτη ρε (πρωην) γειτονα;
-
ανεκδοτο ειναι!
εχει να κανει με τη συνηθεια! -
Όχι ρε μάστορα. Το γλυτώσαμε μέχρι τα 38, τώρα θα την πάθουμε;
-
Παντως , εκτος απο τα γνωστα αρνητικα, τα καινουργια Features ειναι πολυ χρησιμα!
Προσωπικα μου αρεσε και το χρωμαΜηπως θα μπορουσαμε ομως να εχουμε μια 'λιστα' με τα νεα features και τις αλλαγες? Μηπως μας ξεφευγει τιποτα ρε αδερφε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι ρε μάστορα. Το γλυτώσαμε μέχρι τα 38, τώρα θα την πάθουμε;Ποτε δεν ειναι αργα
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις