-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι λογικό να ζητάμε πάντα κάτι ακόμα καλύτερο. Αναμενόμενο. Καλό, όμως, είναι, επίσης, όπως λέει και ο VasGolfΤσουΕνΛάϊ ( ), να μην αναφερόμαστε απαξιωτικά στην προσπάθεια που, κάποιοι, έκαναν.
Αλλαγές και βελτιώσεις θα γίνουν. Για να γίνει ακόμα καλύτερο. Χρώματα (ωραίο το μπλέ και δεν θέλω σχόλια... ), 'άπλωμα', κουμπάκια 4Τ, quick reply κλπ
Πάντως.
Η ταχύτητα, που όλοι ζητάγαμε, είναι γεγονός.
Η ασφάλεια, που όλοι ζητάγαμε, βελτιώθηκε δραματικά.
Οι επιλογές χρήστη, που ζητάγαμε, είναι παρούσες.
Τα emoticons μπαίνουν μέσα στο κείμενο και όχι στο τέλος της δημοσίευσης.
Απώλεια δημοσιεύσεων δεν υπήρξε.
Το Φόρουμ είναι σε δικό του server.
Η διαχείριση είναι, μακράν, αποδοτικότερη και ευκολότερη.
Η εικόνα στο banner είναι εκπληκτική.Ειδικά για τα avatar, μου αρέσει να είναι εντελώς ξεχωριστό το format!
Το νέο 4ΤΦ είναι, λοιπόν, καλύτερο από το παλιό, για μένα. Μακράν. Μπορεί να θέλει λίγο fine tuning. Αλλά είναι, σίγουρα, καλύτερο!
Με γειά μας λοιπόν. Μπράβο σε αυτούς που δούλεψαν. Λίγο κουράγιο ακόμα να φτιάξουμε και τις λεπτομέρειες.
...μαλλον ψιλοκλεινεις την συζητηση ... Τεσπα.
Εαν σας νοιαζει εσας διαβαστε τα ποστ των μελων και ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα του poll .
(Tα οποια ειναι οικτρα ... για την οποια προσπαθεια )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:hmmm:
μετ:
Σας ευχαριστουμε, αλλα το φορουμ θα μεινει - σχεδιαστικα - ως εχει...
κατι ψιλολοϊδια μενουν για φτιαξιμο τα οποια μπορει και να μην τα παρετε και ειδηση..
σας ευχαριστουμε!εντιτ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ!!! ΜΠΟΡΩ???
Δεν είπα αυτό βρε εγκάθετε. Αλλαγές θα γίνουν. Λογικό δεν είναι? Σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή από το παλιό, να χρειάζονται μικροβελτιώσεις?
Devote, δεν κλείνω καμία συζήτηση. Την γνώμη μου λεω!
-
Aν και δεν είμαι γνώστης δημιουργίας φόρουμ νομίζω ότι αυτή η μορφή είναι η καλύτερη για ανάπτυξη χώρου συζητήσεων και όχι μόνο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:
μετ:
Σας ευχαριστουμε, αλλα το φορουμ θα μεινει - σχεδιαστικα - ως εχει...
κατι ψιλολοϊδια μενουν για φτιαξιμο τα οποια μπορει και να μην τα παρετε και ειδηση..
σας ευχαριστουμε!εντιτ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ!!! ΜΠΟΡΩ???
Δεν είπα αυτό βρε εγκάθετε. Αλλαγές θα γίνουν. Λογικό δεν είναι? Σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή από το παλιό, να χρειάζονται μικροβελτιώσεις?
Devote, δεν κλείνω καμία συζήτηση. Την γνώμη μου λεω!
ενταξει, μεσα!
και μια ακομα παρατηρηση.. το τριγωνο στο θαυμαστικο της αναφορας του ποστ, ειναι αναποδα! ΩΠ!και λειπει το εικονιδιο της μπανανας, που ηθελα να βαλω!!!
αλλαγες στην αποψη μου, τις επομενες ημερες.. -
Κατι που προσεξα...
Στο παλιο ολα τα λινκς που δίναμε ανοιγαν σε νεο παραθυρο. Στο καινουριο οχι.
Μικραινει επιτελους τα μεγαλα αβαταρΚατα τα αλλα...
Μου ειναι πολυ δυσκολο να προσαρμοστο στο γεγονος οτι τα ποστ ειναι κολλυμενα στην αριστερη μερια της οθονης. Εχω μαθει οταν πληκτρολογο να κοιταω το κεντρο της οθονης....
Ειναι λιγο αβολο τωρα.
Κριμα που η 'αμεση δημοσιευση' εξαφανηστικε απο το φορουμ
Σχετικα με την διαφυμιση..... Ειναι 8 εικονες, 7 απο τις οποιες ειναι gif.... ΕΝΟΧΛΟΥΝ και αποσπουν την προσωχη.
Καλο ειναι να πανε η τερμα κατω η τερμα πνω οπως ηταν παλια.
Επισης το κουμπι 'δημοσιευση' ειναι μια οθονη κατω....Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο το παλιο!
-
...πολυ ενδιαφερουσα η νεα δυνατοτητα να βλεπεις ποιος διαβαζει το ιδιο τοπικ μαζι με σενα ...
-
Δοκίμασε κάποιος την Αναζήτηση? Με Ελληνικούς ή/και Λατινικούς χαρακτήρες?
-
Με γειές με γειές
Η πρώτη δημοσίευση στο καινούργιο forum. Βασικά ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ ν αλλάξω το pass μου. Μια κ δεν μπορούσε να κάνω log in ζήτησε για αποστολή νέου κωδικού που μου ήρθε στο mail. Κ τώρα θέλω να βάλω κάποιο δικό μου αλλά δεν βρήκα πως θα το κάνω ακόμα...!
Παρακαλώ for some -
Αντε καλοριζικο!!!Σιγα σιγα θα το συνηθισουμε!!!
Μου λειψατε ολοι!!! -
To αβαταρ στα δεξιά αντε να πούμε οτι είναι ΟΚ που προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...Αλλά πάρτε τις διαφημίσεις από εκεί που είναι και βάλτε τες πάνω. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα απο .gifακια που αποσπουν την προσοχή την ώρα που διαβάζεις ή γράφεις. Αυτό και κάτι μικροδιορθώσεις ( όπως η υποβολή που είναι τέρμα κάτω και η άμεση απάντηση ) πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξουν ASAP.
-
να ξαναρωτήσω...
να δοκιμάσω να αλλάξω το e-mail μου ή θα μπλοκάρει ο λογαριασμός μου; -
Μη δοκιμάσεις ακόμα Χρήστο...
-
μολις 8υμή8ηκα τι μου 8υμιζει το ολο φορμάτ....
.
.
.
BLOG
ετσι ακριβώς ειναι τα περισσοτερα blogs...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Με γειές με γειές
Η πρώτη δημοσίευση στο καινούργιο forum. Βασικά ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ ν αλλάξω το pass μου. Μια κ δεν μπορούσε να κάνω log in ζήτησε για αποστολή νέου κωδικού που μου ήρθε στο mail. Κ τώρα θέλω να βάλω κάποιο δικό μου αλλά δεν βρήκα πως θα το κάνω ακόμα...!
Παρακαλώ for someΠήγαινε 'Πίνακας Ελέγχου Μέλους'-->Προφίλ-->Επεξεργασία λογαριασμού, Κλεισθένη...
-
Άντε με γεια!
-
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει μηπως λιγο να παιζατε μα τα χρωματα (του μπλε εννοειται )για να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε; Ολα ασπρα τα βλεπω και δεν ξεχωριζω αν ειναι δημοσιευση, ή quote,ή υπογραφη. Ειναι ευκολο να γινει αυτο;
-
....χμμ να πω οτι δεν ειμαι σιγουρος,αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα,μαλλον εχω μπερδευτει λιγακι
σαν να αλλαξα αυτοκινητο...(χωρις να το θελω,ομως)
θα δειξει...
Β. -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...πολυ ενδιαφερουσα η νεα δυνατοτητα να βλεπεις ποιος διαβαζει το ιδιο τοπικ μαζι με σενα ...Σωστά,αλλά είναι στο τέρμα του Αδη
-
Αυτό το αστείο θα συνεχιστεί για πολύ ή θα φτιαχτεί τελικά; Για να ξέρω.
Μιλάω για τα άβαταρς στα δεξιά και για τη στενεμένη σελίδα. -
Ερωτηση: Τελικα ειναι στα αμεσα σχεδια να φυγει το κενο στα δεξια;
Κατα τα λοιπα εχω να πω οτι ειναι οντως γρηγορο και μαλλον γλυτώσαμε (προς το παρον, τουλαχιστον) απο τις τσοντες...
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις