-
Μάλλον τα σχόλια συγκλίνουν απ'ότι έχω καταλάβει σε 5 βασικά προβλήματα:
- Το άβαταρ που είναι δεξιά
- Το μεγάλο και άστοχο κενό δεξιά που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει τη θέση του μεγαλύτερα (και μακρύτερα) ποστ
- Τα banner που κάθονται δεξιά.
- Το 'Υποβολή' είναι 5 μέτρα κάτω
- Δεν έχει quick reply
Από προσωπική μου άποψη και χρήση των φόρουμ, θεωρώ τη vbulletin ΜΑΚΡΑΝ τη καλύτερη!!
Ήλπιζα ότι θα δω vbulletin...αλλά δυστυχώς δεν είδα.
Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια (μην είμαστε και αχάριστοι) στους ανθρώπους που αφοσιώνουν χρόνο (και χρήμα) για να γράφουμε εμείς.
Μου αρέσει πάντως που αν από την ώρα που κάνεις 'Απάντηση' και γράφεις κανονικά τη δημοσίευσή σου έχει κάνεις κάποιος άλλος ποστ, στο λέει...αν θέλεις να το δεις και να αλλάξεις τη δημοσίευσή σου. Πολύ έξυπνο.
-
Είναι ό,τι πρέπει για φάσεις μάχης!!
-
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για τεχνική αναβάθμιση του forum. Πετάει!
Τώρα στο εικαστικό κομμάτι ρε παιδιά πολύ μπεμπέ το κάνατε. Δεν πάρα είναι ΕΜΟ για ένα σοβαρό (με κατ'εξοχίν ανδρικό πληθυσμό) forum; Ταιριάζει περισσότερο σε κανά lifestyle, trendy και τέτοια site. Το πρώτο που έκανα μόλις μπήκα είναι να ψάχνω αν και από που αλλάζω theme.
10 σελίδες μετά και έχω ακόμα μια άισθηση άγχους, σαν να με'χει πιάσει κλειστοφοβία. (που να δείτε σε 22' 1680 ανάλυση πως φάινεται, λες και το έχεις πατηκώσει στην ακρούλα). δεν βρίσκεις τα κουμπιά, δεν ξεχωρίζεις τα μυνήματα, δεν ξέρεις ποιος γράφει τι. Όσο για την ανάποδη που πήρε δεν την σχολιάζω καν. Πως και δεν σκεφτήκατε κάνα simple machines ή vbulletin; -
Προσωπικά μου χτυπάει άσχημα αυτή η γκρίνια, χωρίς κάποια αντιπρόταση.
Οκ σε πολλούς ίσως να μην αρέσει, αλλά προτείνετε συγκεκριμένες αλλαγές-βελτιώσεις να γίνουν. Με το να προτείνετε κάποια λύση, βοηθάει στο να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Με το να μιζεριάζουμε και να κατακρίνουμε τα πάντα, δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτι θετικό.
Και εμένα στο μάτι, ακόμα είναι πολλά πράγματα που δεν μου κάθονται σωστά και δεν εξυπηρετούν. Πολλά έχουν ήδη αναφερθεί. Ένα επανασχεδιασμένο forum, σίγουρα χρειάζεται κάποιο διάστημα στο οποίο θα εντοπιστούν οι όποιες ατέλειες και θα γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις. Ας μην προτρέχουμε λοιπόν να το καταδικάσουμε.
Αλλά είναι πραγματικά αστείο μέχρι μια εβδομάδα πριν να συμφωνούν όλοι στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου πιο σύγχρονου φορουμ, και σήμερα μια εβδομάδα μετά που υπάρχει το νέο αυτό φόρουμ (και προφανώς κάποια άτομα αφιέρωσαν αρκετό χρόνο και δουλειά για να γίνει αυτό), η πλειοψηφία να ψηφίζει ότι το παλιό ήταν καλύτερο.
Δείξτε λίγη κατανόηση για αυτό το μεταβατικό στάδιο και προτείνετε αλλαγές ή βελτιώσεις που θα βοηθήσουν στην εικόνα του νέου φόρουμ. Το παλιό μας τελείωσε. Το νέο μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφο, λειτουργικό, εύχρηστο, και ευάρεστο, αρκεί να ξέρουν και οι administrators ποια σημεία χρήζουν αναθεώρησης, βελτίωσης, αλλαγών. Με το να τους τα 'χώνουμε' και να γκρινιάζουμε δεν οφελείται κανείς.
-
...ΔΕΝ θυμαμαι εαν το ξαναεγραψα ....
Νοιώθω ότι καποιος με σημαδευει απο δεξιά
Υγ ....
-
το sticky ΠΑΝΤΟΥ είναι ενα εγγραφο με μια πινεζα ...
-
δεν ξεχωριζω εύκολα ποτε ενα τοπικ εχει νεα ποστ ( καλα αυτο μπορει να ειναι και της ηλικίας )
-
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Λυπάμαι,
αλλά το νέο forum είναι 100% απαράδεκτο...
Είχατε κάτω την σελίδα 1 εβδομάδα για αυτό το αποτέλεσμα?
Δύσχρηστο, αντιασιθητικό και κουραστικό...
Δεν θα αναφερθώ καν στην μπάρα δεξιά με τις διαφημίσεις...
Σας παρακαλώ για την άμεση αλλαγή εμφάνισης του forum, έγινε πραγματικά βήμα προς τα πίσω...+1
-
Κάτσε ρε Βασίλη, δεν νομίζω να είπε κανείς ότι το φόρουμ είναι χάλια, τελεία και παύλα. Όλοι είπανε τι επιθυμούν να αλλάξει. Εναλλακτικά, δες το ποστ του Nikos120i που συγκέντρωσε τα περισσότερα, αν όχι όλα.
Είναι αυτονόητο ότι αξίζει ένα ευχαριστώ σε όσους χώθηκαν τον καιρό αυτό.
-
Υπάρχει ανοιχτό θέμα στις Ανακοινώσεις παίδες για το φόρουμ, εδώ είναι λίγο άκυρο να γίνεται η κουβέντα.
-
Kαλησπέρα κι από μένα.
Γύρισα μετά από καιρό και τα βρήκα όλα αλλαγμένα!Μπορώ να πω πως κι εμένα δε μου αρέσει το καινούριο layout και το ψήφισα κιόλας.
Θα προτιμούσα κάποιες βελτιώσεις πάνω στο παλιό.Στα προβλήματα που ενφέρθηκαν ήδη να προσθέσω τη μικρή γραμματοσειρά και το περίεργο και στριμωγμένο στυλ που εμφανίζεται η σελίδα.
Μου φείνεται πολύ δυσανάγνωστο για αρχή μου έχουν ψιλοβγει τα μάτια. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έστω random καλλονές.ναι κι αυτες μας λειπουν
-
δεν είμαστε αχάριστοι.
απλά φιλικά, κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις.σαφώς και κάποιοι κουράστηκαν !
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτσε ρε Βασίλη, δεν νομίζω να είπε κανείς ότι το φόρουμ είναι χάλια, τελεία και παύλα. Όλοι είπανε τι επιθυμούν να αλλάξει. Εναλλακτικά, δες το ποστ του Nikos120i που συγκέντρωσε τα περισσότερα, αν όχι όλα.Ντινο αν γυρίσεις όλα τα θέματα, βλέπεις να γράφεται συνεχώς το ίδιο πράγμα. Ότι είναι χάλια. Επίσης ορισμένα ποστ φέρθηκαν κατά όσων ασχολήθηκαν και σχεδίασαν το νέο φόρουμ. Αυτά για μένα είναι ποστ που δεν προσφέρουν κάτι. Εντάξει άλλο να κάνεις ένα αρχικό σχόλιο σε αυτή τη σχετική ενότητα, γράφοντας κιόλας τι σε χάλασε και τι προτείνεις ότι πρέπει να άλλαξει και άλλο να γράφεις παντού ΜΟΝΟ το ότι είναι χάλια.
Δεν θέλω να θεωρηθεί ότι παίρνω το μέρος κανενός (και ούτε στρέφομαι εναντίον κάποιου άλλου). Απλά θεωρώ άδικο να γίνεται αυτή η κουβέντα όταν το φορουμ δεν έχει πάρει την τελική του μορφή και υπάρχουν ακόμα περιθώρια για αλλαγές-βελτιώσεις.
-
Μεγειές, καλοτάξιδο, μπράβο σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά...
α) Κανένας μας δεν έχει πλέον 1024χ768 που είναι το συγκεκριμένο theme.
β) Τα avatars στα δεξιά είναι μη λειτουργικά. Από αριστερά προς τα δεξιά διαβάζουμε, όχι αντίστροφα.
γ) Γιατί όχι vBulletin να τελειώνουμε μια και καλή?
δ) Επίσης το ότι το υποβολή βρίσκεται τόσο κάτω είναι... -
Εμένα πάντως ως Κωνσταντίνο δεν με χάλασε η κριτική αυτή γιατί ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετη. Εξάλλου δεν έχω την απαίτηση από τον κάθε έναν να ξέρει τι ακριβώς είναι λειτουργικό και τι όχι (πόσο μάλλον αν κάτι είναι τεχνικά δυνατό).
-
Πρωτον, δεν βρισκω το λογο υπαρξης των ενοχλητικων παραθυρων δεξια.
Δευτερον, γιατι συρικνωθικε το φορουμ μπηκε στο πλυντιριο? Το λευκο πλαισιο (κενο οπως θες πεστο)δεξια για ποιο λογο υπαρχει? Για λευκωμα?
Τριτον, σε οποιο φορουμ κ αν εχω μπει ελληνικο η διεθνες (ανεξαριτου θεματος)δεν εχω ποτε μου συναντησει τον υπογραφοντα στα δεξια μου κανει εντελως αναποδα , σαν να οδηγαω στην αγγλια με αριστεροτιμονο!!! -
Κύριοι Μπράβο για την καλή δουλειά που κάνατε!
Πολύ ωραίο και θα μας πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσουμε…
Άλλωστε και ο γέρος γάιδαρος δεν μπορεί εύκολα να συνηθίσει καινούριο σαμάρι.Το δεξιοτίμονο Avantar είναι όλα τα λεφτά!
Πρώτη φορά το βλέπω και λέει τρελά!Τις διαφημίσεις και την φάτσα του Καββαθά να μην είχε, θα ήταν ποίημα.
Αυτά από εμένα.
Και πάλι μπράβο για την καλή δουλειά που κάνατε! -
Βάλτε πίσω το παλιό, η βαλτε αυτό στη μέση και τα αβαταρ απο αριστερά. Και όχι bannerakia διαφιμήσεις δεξιά... οχι αλλο μπλιμπλίκιιιιι
-
Υποψιάζομαι ότι δούλεψε πολύς κόσμος σκληρά για να υλοποιηθεί η αλλαγή και έγινε με τα καλύτερα κίνητρα υποθέτω, αλλά αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, το συγκεκριμένο layout δεν είναι πολύ καλό. Προς το παρόν δυσκολεύομαι να ακολουθήσω τις συζητήσεις και να διαβάσω τα posts, και χρειάζεται προσπάθεια πλέον για να δεις ποιανού είναι το κάθε post.
Ας δώσουμε όμως λίγο χρόνο, γιατί τέτοιες αλλαγές είναι φυσιολογικό να ξενίζουν στην αρχή και μετά να αποδεικνύονται λειτουργικές
Καλορίζικο και μπράβο σε όσους δούλεψαν για αυτό!!!!
-
Δεν μου αρέσει το νέο format.
-
Μικρότερη η βασική γραμματοσειρά. Δεν είμαστε όλοι 18 με 20/20 εκτός και ο Καββαθάς βάλθηκε να βρει νέους πιλότους για τα F16 (τελικά βρήκα το κρυμμένο κουμπάκι με την αλλαγή της γραμματοσειράς και του μεγέθους αλλά και πάλι πιάσε το αυγό και κούρεψε το... ποιός μπορεί να διακρίνει εύκολα ένα Α υπόλευκο σε ανοιχτό γαλάζιο φόντο ??? .... Σίγουρα δάκτυλος του ΚΚ θέλει να μας οξύνει την όραση... να είναι καλά... )
-
H επιλογή με τα εικονίδια στην απάντηση σε 1024x768 ξεχειλώνει προς τα κάτω. Συμφωνώ απόλυτα πάντως με την πλήρη σειρά των εικονιδιών (σε σχέση με το πάτα και άνοιξε το extra παράθυρο).
-
Το avatar στα δεξιά μόνον σε φόρα της Σαουδικής Αραβίας που διαβάζουν από τα δεξιά στα αριστερά θα το δικαιολογούσα. Εργονομικά είναι εκτός πραγματικότητας και δεν βοηθά καθώς κουράζει (το μάτι ψάχνει περισσότερη ώρα).
-
300+ pixels ύψος τα τρώει το banner 4Τ Forum που δεν είναι clicable στα 4T, Autobild και προσφέρει μόνον την ώρα και ημέρα (στατική όμως γιατί???) και μία αναζήτηση η οποία ακόμα δεν προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον χρήστη να βρει τις δημοσιεύσεις του σε ένα συγκεκριμένο και μόνον thread. (εντάξει περιέχει και το Α....)
-
Ως προς τα χρώματα μία παραμετροποίηση θα βοηθούσε. Μία δυνατότητα επιλογής σκούρου φόντου για όσους ακόμα δεν έχουν TFT και δεν θέλουν να καίνε ενέργεια άσκοπα δεν θα ήταν δύσκολο να γίνει.
Προτάσεις...
- Πιό έντονο το Α και επιλογές χρωμάτων.
- Πιο μεγάλες και ευδιάκριτες οι βασικές επιλογές.
- Τα avatar από αριστερά!!
- Πιο μικρό και διακριτικό banner...
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνατε.
-
-
Είναι δύσκολο να είναι κανείς πρωτοπόρος (κι ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα )
Κάθε μεγάλο ταξίδι όμως αρχίζει πάντα από ένα απλό πρώτο βήμα.Μ' αρέσει που 'τολμήσατε' με το layout, στην πορεία φαντάζομαι θα προσαρμοστούν ίσως λίγο πιο αρμονικά τα buttons στα δεξιά, ενώ υποψιάζομαι πως θα πέσει και λίγο tweaking σε κάποια μικρά θεματάκια λειτουργικότητας... Πάρ'τε τις απαραίτητες ανάσες και συνεχίστε την καλή δουλειά!
Επίσης, λόγω και της προσωπικής μου επαγγελματικής διαστροφής, βρίσκω πως το συγκεκριμένο topic είναι το πιο χρήσιμο usability study περί το web design που έχω διαβάσει εδώ και πολύυυυυ καιρό
Thank you & keep up the good work!
X.
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις