Προσωπικά μου χτυπάει άσχημα αυτή η γκρίνια, χωρίς κάποια αντιπρόταση.
Οκ σε πολλούς ίσως να μην αρέσει, αλλά προτείνετε συγκεκριμένες αλλαγές-βελτιώσεις να γίνουν. Με το να προτείνετε κάποια λύση, βοηθάει στο να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Με το να μιζεριάζουμε και να κατακρίνουμε τα πάντα, δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτι θετικό.
Και εμένα στο μάτι, ακόμα είναι πολλά πράγματα που δεν μου κάθονται σωστά και δεν εξυπηρετούν. Πολλά έχουν ήδη αναφερθεί. Ένα επανασχεδιασμένο forum, σίγουρα χρειάζεται κάποιο διάστημα στο οποίο θα εντοπιστούν οι όποιες ατέλειες και θα γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις. Ας μην προτρέχουμε λοιπόν να το καταδικάσουμε.
Αλλά είναι πραγματικά αστείο μέχρι μια εβδομάδα πριν να συμφωνούν όλοι στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου πιο σύγχρονου φορουμ, και σήμερα μια εβδομάδα μετά που υπάρχει το νέο αυτό φόρουμ (και προφανώς κάποια άτομα αφιέρωσαν αρκετό χρόνο και δουλειά για να γίνει αυτό), η πλειοψηφία να ψηφίζει ότι το παλιό ήταν καλύτερο.
Δείξτε λίγη κατανόηση για αυτό το μεταβατικό στάδιο και προτείνετε αλλαγές ή βελτιώσεις που θα βοηθήσουν στην εικόνα του νέου φόρουμ. Το παλιό μας τελείωσε. Το νέο μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφο, λειτουργικό, εύχρηστο, και ευάρεστο, αρκεί να ξέρουν και οι administrators ποια σημεία χρήζουν αναθεώρησης, βελτίωσης, αλλαγών. Με το να τους τα 'χώνουμε' και να γκρινιάζουμε δεν οφελείται κανείς.