-
Αυτό το γαλλικό κατασκεύασμα προβλέπω να θέτει νέα standards στην κατηγορία...
Ξεκάθαρα ειρωνική,προς τον ανταγωνισμό. διαφήμιση...
-
Εννοείται ότι η διαφήμιση είναι ΕΙΡΩΝΙΚΗ προς τους γερμαναράδες.
Τα 3 λουκάνικα όμως ?
-
Εγω παντως αν δεν το διευκρινιζε η διαφημιση θα το μπερδευα με το νεο Α4
και μαλλον αν δε μου το πει καποιος οτι ειναι το C5 απο δω και μπρος θα συνεχισω να το μπερδευω με το νεο Α4
χαιρομαι παντως που οι Γαλλοι ανοιγονται και τοποθετουνται ξεκαθαρα στο θεμα 'know your enemy' σε αντιθεση με κατι αλλους που ενω προσπαθουν να μοιασουν δεν το παιρνουν χαμπαρι ουτε οι ιδιοι
-
- 1
Πολύ ωραία διαφήμιση! (σε ένα κόσμο που οι περισσότεροι αγοράζουν ο,τιδήποτε γερμανικό επειδή είναι γερμανικό, καλά κάνει η Σιτροέν και προωθεί την c5 έτσι).
Η μουσική του Βάγκνερ είναι όλα τα λεφτά πάντως! -
Εξαλλου,η citroen ανεκαθεν αποτελουσε την προσιτη(να μην γραψω φθηνη και παρεξηγηθει κανεις) απαντηση στη Mercedes
-
Και εξωτερικά το C5 μου αρέσει καλύτερα από το νέο Α4.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Τα 3 λουκάνικα όμως ?
Ίσως να συμβολίζουν τον ίδιο τον γερμανικό ανταγωνισμό,αλλά όχι όλον...
Μόνο τον upper...
3 λουκάνικα:C Class,3 series,A4
Τα οποία θα φάει -και καλά- για την πλάκα του το νέο C5...
φαίνεται ότι είμαι μελλοντικός φιλόλογος ε???
-
στο τσακ με προλαβες για τα λουκανικα. Μηπως ειναι και Φρανκφουρτης;
-
Βαυαρικα ειναι ,γιατι ειναι ασπρα.Βεβαια αυτοι τα κανουν βραστα...
Τι να σημαινει αραγε αυτο?Γιατι δεν ΕΒΡΑΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ?
Αλλο ενα περιεργο σημειο ειναι οτι απο το πιατο λειπει το Ξινο -λαχανοΤι να σημαινουν ολα αυτα για το νεο μοντελο της CITROEN?
Για να μη τρελλανετε πρωι πρωι...
-
Εμένα μου φαίνεται ότι η διαφήμιση αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ΚΑΦΡΙΛΕΣ που θα μπορούσαν να κάνουν οι Γάλλοι.
-
+1
-
Ίσως και να χρειαζόταν μια τέτοια καφρίλα όμως...
-
Όμορφο φαίνεται (φέρνει σε γραμμές το Α4 ).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται ότι η διαφήμιση αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ΚΑΦΡΙΛΕΣ που θα μπορούσαν να κάνουν οι Γάλλοι.Συμφωνώ, αλλά είμαι γενικά κατά τέτοιων διαφημίσεων, που δεν δείχνουν δλδ κάτι ουσιαστικό για το προϊόν. Πχ του φόκους, μπορεί να είναι καλή ως σύλληψη, αλλά ποιάν αρετή του βλέπουμε; Την ικανότητα να φτιάξεις άρπα από το πίσω φινιστρίνι;
-
Εν προκειμένω, δείχνει την ηλιθιότητα της νοοτροπίας 'άμα θες να πάρεις αμάξι, πρέπει να'ναι γερμανικό'. Αλλάέχεις δίκιο, είναι καλύτερα να επικεντρώνεσαι στο προϊόν κι όχι στα κλισέ και στις σαχλαμάρες.
Βέβαια, η Heidi Klum γυμνόστηθη, φορώντας μόνο ένα σλιπ μπικίνι 'Ultimate String' της Wicked Temptation και ξαπλωμένη στο καπώ δεν θα με χάλαγε...
-
προσωπικα τη κρινω μαπα τη διαφημιση...
νομιζω οτι δε λεει τπτ και καπου καπως καποτε πεταγεται και ενα αμαξι που ειδικα στο κωλο δειχνει σαν πασατ...
οποια ξεφτιλα...
τζαμπα τηλεοπτικο χρονο αγορασαν...και κριμα γιατι γενικα οι γαλλοι ειχαν καλα σποτακια..
μου θυμισε κρυο ανεκδοτο...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βέβαια, η Heidi Klum γυμνόστηθη, φορώντας μόνο ένα σλιπ μπικίνι 'Ultimate String' της Wicked Temptation και ξαπλωμένη στο καπώ δεν θα με χάλαγε...
Εννοείς στη διαφήμιση του C5? Μάλλον θα έπεφτε παντόφλα σε αρκετούς εκ του target group.
-
Μήπως να βάζαμε την Lisa Loeb τότε που είναι λιγότερο απειλητική για τις απανταχού στεφάνωσον;
-
ανασκολοπισμός με γαλλική μπαγκέτα
-
Την έδειξα στον πατέρα μου και έμεινε, δεν περίμενε να είναι γαλλικό με τίποτα! Σκέφτηκε όμως κάτι που δεν μου πέρασε από το μυαλό... Θυμάστε εκείνη τη διαφήμιση για τα TSi με ένα γαλλικό τραγουδάκι και τους πεταμένους κινητήρες; Ήταν σαν να λέει 'έτσι θα κλαίνε οι γαλλικοί κινητήρες τώρα με τον TSi'. Ίσως μπορούμε να δούμε αυτή τη διαφήμιση σαν marketing αντίποινα, με την έννοια ότι 'σιγά τα γερμανικά αυτοκίνητα, ακόμα κι εμείς οι γάλλοι μπορούμε να φτιάξουμε ένα'. Who knows?
Πάντως σαν διαφήμιση δεν μου άρεσε...
Nεο Citroen C5 - Φανερα Γερμανικο.