-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιδια αναμφισβητιτα υπαρχουν κι αλλες ομορφες προτασεις στην κατηγορια..Απλα το 6αρι με τα μοτερ του δε συγκρινεται αυτη τη στιγμη με τη c5 ή μαλλον συγκρινεται με την 1.8 127.., η 159 ειναι αλλου τιμολογιακα..Αμεσοι ανταγωνιστες της c5 thp βαση κατηγοριας-τιμης-εξοπλισμου ειναι το insignia, passat tsi κατα κυριο λογο..Απο εκει και επειτα ο υποψηφιος αγοραστης ενος αντιστοιχου premium γερμανικου εχει τη c5 ως πολυ καλο deal στην ακρη του μυαλου του αφου εχει πολυ καλη τιμη. Προσωπικα δε περιμενω τιποτα καλυτερο σε πωλησεις..Κοντευει μηνας με τα καινουργια μοτερ και δεν εχει υπαρξει ουτε μισο συγκριτικο..ουτε μια αναφορα..Ειτε η citroen hellas εκοψε το ταισμα και ο ειδικος τυπος δε κανει χάρες..., ειτε η ιδια citroen hellas δεν εχει κανει ακομη τις απαραιτητες κινησεις..Ωστοσο ακομα και η διαφημιση που προβαλεται αντι να εχει ως επικεντρο το νεο μοτερ-σασμαν παιζει με τα γραφικα... Βαλτο εκει ρε παιδι μου με μεγαλα γραμματα, πες το και 2 φορες να γινει η πλυση εγκεφαλου.....ΝΕΑ C5 THP 155 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 6ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ και να δεις μετα πωλησεις..Πάντως νονούλη το 6άρι συγκρίνεται σε επιδόσεις... απλά πρέπει να πάρεις το δίλιτρο και να το πληρώσεις και ένα τριχίλιαρο παραπάνω από το Ψιτροέν (συν τα αυξημένα τέλη, ασφάλιστρα κλπ). Επειδή όμως εγώ είμαι ζμπορ, αυτο θα διάλεγα. Ή την 159 Tbi ( ). Αλλά και η C5 Turbo κούκλα είναι (με την έννοια που δίνει στον όρο ο Στρατισίνο).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδια αναμφισβητιτα υπαρχουν κι αλλες ομορφες προτασεις στην κατηγορια..Απλα το 6αρι με τα μοτερ του δε συγκρινεται αυτη τη στιγμη με τη c5 ή μαλλον συγκρινεται με την 1.8 127.., η 159 ειναι αλλου τιμολογιακα..Αμεσοι ανταγωνιστες της c5 thp βαση κατηγοριας-τιμης-εξοπλισμου ειναι το insignia, passat tsi κατα κυριο λογο..Απο εκει και επειτα ο υποψηφιος αγοραστης ενος αντιστοιχου premium γερμανικου εχει τη c5 ως πολυ καλο deal στην ακρη του μυαλου του αφου εχει πολυ καλη τιμη. Προσωπικα δε περιμενω τιποτα καλυτερο σε πωλησεις..Κοντευει μηνας με τα καινουργια μοτερ και δεν εχει υπαρξει ουτε μισο συγκριτικο..ουτε μια αναφορα..Ειτε η citroen hellas εκοψε το ταισμα και ο ειδικος τυπος δε κανει χάρες..., ειτε η ιδια citroen hellas δεν εχει κανει ακομη τις απαραιτητες κινησεις..Ωστοσο ακομα και η διαφημιση που προβαλεται αντι να εχει ως επικεντρο το νεο μοτερ-σασμαν παιζει με τα γραφικα... Βαλτο εκει ρε παιδι μου με μεγαλα γραμματα, πες το και 2 φορες να γινει η πλυση εγκεφαλου.....ΝΕΑ C5 THP 155 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 6ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ και να δεις μετα πωλησεις..
Πάντως νονούλη το 6άρι συγκρίνεται σε επιδόσεις... απλά πρέπει να πάρεις το δίλιτρο και να το πληρώσεις και ένα τριχίλιαρο παραπάνω από το Ψιτροέν (συν τα αυξημένα τέλη, ασφάλιστρα κλπ). Επειδή όμως εγώ είμαι ζμπορ, αυτο θα διάλεγα. Ή την 159 Tbi ( ). Αλλά και η C5 Turbo κούκλα είναι (με την έννοια που δίνει στον όρο ο Στρατισίνο).
Ναι συγκρινεται αλλα συγκρινεται και με τη 'παλια' πλεον 2λιτρη c5..
Εχεις κολλησει με τη λεξη ζμπορ εσυ.. οδηγα βρε μια υδροπνευματικη c5 thp και θα δεις..δεν εχει σχεση με αυτο που εσυ εχεις στο μυαλο σου..ουτε τις μισες κλισεις της xantia I παιρνει.. -
Δεν διαφωνώ στο ότι σίγουρα δεν θα είναι σαν την Ξαντιά 1 που έχω οδηγήσει, αλλά πολυ καλύτερη. Απλά σε όσα τεστ διάβασα δεν είναι σπορ και μάλιστα οι άγγλοι έγραφαν ότι με την μεταλλική ανάρτηση ήταν σαφώς πιο σπορ από ότι με την υδροπνευματική, ενώ ακόμα και η μεταλλική δεν ήταν τόσο σπορ όσο κάποιοι ανταγωνιστές (6, 3αρα, 159). Δεν την έχω οδηγήσει, αυτά διάβασα απλά και μάλιστα και σε ελληνικά και αγγλικά έντυπα. Να είναι όλοι πουλημένοι δε νομίζω...
Πάντως αν την έπαιρνα με υδροπνευματική θα την έπαιρνα... αλλιώς ποιός ο λόγος να προτιμήσεις αυτήν από κάτι αλλο; Σιτροέν είναι εξάλλου, η άνεση πάνω από όλα!
-
Το καινούργιο 6αρι πάντως δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς σπορ
Σε σχέση με το παλιό είναι σαφώς λιγότερο 'πολεμικό'
Όχι ότι δεν στρίβει φοβερά ή ότι δεν κρύβει τον όγκο του, αλλά αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον δεν του ταιριάζει πλέον, ΙΜΟ -
Νομιζω οτι ζουμε σε μια εποχη και σε μια χωρα που η 'προπαγανδα' του vag εχει πιασει για τα καλα. Οτιδηποτε αυτοκινητο που κοντραρετε απευθειας με ενα προιον του vag βγαινει κατα κρατος χαμενο και στην ελληνικη αγορα δεν εχει καμια τυχη γιατι τετοια εντιληψη εχει ο κοσμος. Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν θελω να υποτιμησω τα vag προιοντα που σε πολλες περιπτωσεις ειναι καλυτερα (με το αναλογο τιμημα βεβαια) αλλα νομιζω οτι αν καποιος δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις με αυτοκινητο δεν νομιζω οτι θ ασχοληθει καν με το C5 δυστυχως...Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενας συγγενεις που πριν αποφασισει οτι θα παρει αυτοκινητο ηξερε οτι το επομενο αυτοκινητο του θα ηταν passat...ε οταν ηρθε η ωρα του λεω δεν πας να κοιταξεις και το c5 το superb , προτασεις που και πιο οικονομικες ειναι και ισως και πιο ποιοτικες σε μερικους τομεις...εννοειτε οτι δεν κοιταξε ποτε...
ετσι και τωρα πολυ λιγοι ξερουν για το νεο τουρμπατο c5 κινητηρα οποτε πως να κινηθει στην αγορα; -
Πράγματι πολλοί θεωρούν κάποιες μάρκες 'δευτεροκλασάτες' και δεν τις κοιτάνε καν. Τελείως εσφαλμένη αντίληψη που προκύπτει καθαρά απ την ημιμάθεια του νεοέλληνα.
-Εγώ Citroen; Μπαα... ρώτησα τον ξάδερφο και μου είπε ότι ο πατέρας του είχε μια το '70 που χάλαγε συνέχεια. Άλλωστε τα καλά αμάξια τα έχουν οι Γερμανοί ρε, Μερκεντέ Μπεβέ Άουδι, από κει θα ψωνίσω κι εγώ. Τι είμαι, θύμα να πάρω γαλλικό χρέπι;Να'χα το χρήμα να βλέπατε για πότε θα έπαιρνα μια 1.6Τ C5
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε ξερω τι λετε περι πρεμιουμ και τετοιες παντος το c5 οπως και το mondeo οπως και το mazda 6 δε προκειται ποτε να ξεπερασουν σε ποιοτητα κινητηρες και πολλα αλλα τους λεγομενουν Βαγγεληδες. Εβγαλε τωρα το Γερμανικο μοτερ 1.6 τουρμπο που ειχε στo c4 το βαλανε στο c5.Εγω πιστευα θα εκανε παταγο για αγορα το συγκεκριμενο αμαξι απο το να παρεις ενα μουντο octavia.Αλλα το μονοπωλειο ειναι αλλου....
Μη λες ρε γιωργακη μαλακιες...
Πρωτον το μοτερ ειναι psa-bmw δε το χαρισε κανεις απο κοινου εξελιχθηκε..Επισης το μοτερ αυτο δεν ειναι κανα φρεσκο στη πιατσα..
Δευτερον τραβα στην αντιπροσωπια μπες μεσα και πες μου μετα περι ποιοτητας..
Τριτον το αμαξι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα αυτη τη στιγμη απο το vag..Ειναι κορυφαιο ακομα και απο αξιοπιστια που καποιοι τα φοβουνται..
Τεταρτον εχει μεγαλο + την υδροπνευματικη που δε εχει καμια σχεση με αμορτισερακια και ελατηριακια..Πρωτον.Ρε συ εξελιχθηκε απο τους Γαλλους το μοτερ δεν ειναι της bmw?Οτι ειναι ψιλοπαλιο το ξερω αλλα πιστευω πως παραμενει Γερμανικο....
Δευτερον ξερω πως οι Γαλλοι εχουν ποιοτητα δεν αντιλεγω αλλα σαν τα Γερμανικα δε νομιζω να ειναι...Το engineering των Γερμανων δε συγκρινεται με κανενα αλλο πιστευω οπως και η ποιοτητα του εσωτερικου διαφορων εξωτερικων πλαστικων και αλλων....
Τριτον εγω πιστευω πως αν το συγκεκριμενο αμαξι αμα ηταν audi η wv θα σου ελεγα πως θα πουλαγε...Γιατι πολλοι βλεπουν στον δρομο citroen και διαφορα αλλα αμαξια τα οποια εχουν ρετσινιες απο το παρελθον και δεν πολυξεχνιουνται αυτα και ας ειναι αξιοπιστα τα καινουρια citroen.
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως.... -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δε ξερω τι λετε περι πρεμιουμ και τετοιες παντος το c5 οπως και το mondeo οπως και το mazda 6 δε προκειται ποτε να ξεπερασουν σε ποιοτητα κινητηρες και πολλα αλλα τους λεγομενουν Βαγγεληδες. Εβγαλε τωρα το Γερμανικο μοτερ 1.6 τουρμπο που ειχε στo c4 το βαλανε στο c5.Εγω πιστευα θα εκανε παταγο για αγορα το συγκεκριμενο αμαξι απο το να παρεις ενα μουντο octavia.Αλλα το μονοπωλειο ειναι αλλου....
Πρωτον το μοτερ ειναι psa-bmw δε το χαρισε κανεις απο κοινου εξελιχθηκε..Επισης το μοτερ αυτο δεν ειναι κανα φρεσκο στη πιατσα..
Τριτον το αμαξι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα αυτη τη στιγμη απο το vag..Ειναι κορυφαιο ακομα και απο αξιοπιστια που καποιοι τα φοβουνται..
Τεταρτον εχει μεγαλο + την υδροπνευματικη που δε εχει καμια σχεση με αμορτισερακια και ελατηριακια..Πρωτον.Ρε συ εξελιχθηκε απο τους Γαλλους το μοτερ δεν ειναι της bmw?Οτι ειναι ψιλοπαλιο το ξερω αλλα πιστευω πως παραμενει Γερμανικο....
Δευτερον ξερω πως οι Γαλλοι εχουν ποιοτητα δεν αντιλεγω αλλα σαν τα Γερμανικα δε νομιζω να ειναι...Το engineering των Γερμανων δε συγκρινεται με κανενα αλλο πιστευω οπως και η ποιοτητα του εσωτερικου διαφορων εξωτερικων πλαστικων και αλλων....
Τριτον εγω πιστευω πως αν το συγκεκριμενο αμαξι αμα ηταν audi η wv θα σου ελεγα πως θα πουλαγε...Γιατι πολλοι βλεπουν στον δρομο citroen και διαφορα αλλα αμαξια τα οποια εχουν ρετσινιες απο το παρελθον και δεν πολυξεχνιουνται αυτα και ας ειναι αξιοπιστα τα καινουρια citroen.
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....Ρε αγορι μου μα τη παναγια διαβασε και μαθε λιγο καποια πραγματα και μετα απαντα γενικως..Ειναι χιλιοειπωμενα πραγματα..Οσο για την υδροπνευματικη τι να πω..Το οτι ειναι παντενταρισμενη το ξερεις?? Μονο η mercedes με την αεραναρτηση της εχει αναπτυξει παρομοιας φιλοσοφιας αναρτηση..Ημαρτον...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....Ρε αγορι μου μα τη παναγια διαβασε και μαθε λιγο καποια πραγματα και μετα απαντα γενικως..Ειναι χιλιοειπωμενα πραγματα..Οσο για την υδροπνευματικη τι να πω..Το οτι ειναι παντενταρισμενη το ξερεις?? Μονο η mercedes με την αεραναρτηση της εχει αναπτυξει παρομοιας φιλοσοφιας αναρτηση..Ημαρτον...
Ναι ρε Χρηστο και αυτη τη πατεντα μονο η citroen την εχει ρε?Οποιος θελει την βαζει αλλα μονο η citroen ενδιαφερθηκε.
-
ΜΑ ΑΦΟΥ Η CITROEN ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΞΕ
Την υδροπνευματικη πρωτη η citroen την ανεπτυξε σε αυτοκινητα μαζικης παραγωγης..δουλεψε ,πουλησε και για να προστατεψει την ευρεσιτεχνια της αυτη την εξασφαλισε σε οτι αφορα πνευματικα δικαιωματα, παραγωγη, χρηση τριτων κτπλ..
Σε παρακαλω μη χαλας το θεμα με ασχετα πραγματα και ανακριβιες-ημιτελεις γνωσεις ακομα και για την ιδια τη c5.. -
Μηπως αυτος ειναι ο ορισμος της πατεντας-trademark-κλπ.Οτι δε μπορει να το βαλει κανεις αλλος.
Δεν ειναι το νεοελληνικο 'να κανω καμια πατεντα να ραβει το μηχανακι,να του δειξω εγω'.Γιωργαρε σε παω
Ontopic, το 1.6Τ σε συνδυασμο με το 6ταχυτο ειναι πραγματικα οτι ελειπε απο τη νεα C5.Τη θεωρω πολυ καλυτερη απο ακριβοτερα γερμανικα,αλλα οι πωλησεις στην Ελλαδα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Βλεπω ενα θειο μου που εδωσε 31 χιλιαρικα για το Α4 1.8TSI με τα 120 αλογα.Για γαλλικο ουτε λογος,ακομα και το insignia του βρωμαγε.Audi δαγκωτο,ουτε στο οπαδηλικι τετοιο κολλημα...
-
κι ομως στην ελλαδα που λετε το psa παραδοσιακα πουλαει καλα
σε αλλες χωρες ειναι το θεμα που οι αγορες ειναι πολυ μεγαλυτερες, δεν περιμενει καμια εταιρεια να σωθει απο την ελλαδα
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....Eφοσον εχει κατοχυρωθει σαν ευρυσιτεχνια απο τη citroen, κανενας αλλος κατασκευαστης ή και ακομα ιδιωτης δε μπορει να χρησιμοποιησει την ιδια πατεντα σε αυτοκινητο. Ειναι νομος του δικαιου της βιομηχανικης ιδιοκτησιας.
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....
Eφοσον εχει κατοχυρωθει σαν ευρυσιτεχνια απο τη citroen, κανενας αλλος κατασκευαστης ή και ακομα ιδιωτης δε μπορει να χρησιμοποιησει την ιδια πατεντα σε αυτοκινητο. Ειναι νομος του δικαιου της βιομηχανικης ιδιοκτησιας.
για ποσα χρονια ειναι αυτη η πατεντα? γιατι και wankel νομιζω οτι τωρα μπορει να χρησιμοποιησει οποιος θελει, αλλα δεν εχει νοημα να το κανει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κι ομως στην ελλαδα που λετε το psa παραδοσιακα πουλαει καλασε αλλες χωρες ειναι το θεμα που οι αγορες ειναι πολυ μεγαλυτερες, δεν περιμενει καμια εταιρεια να σωθει απο την ελλαδα
Το psa στην ελλαδα πουλουσε πολυ καλυτερα..Υπηρχαν εποχες που ταυτοχρονα πουλιοταν η xantia,η xsara,το saxo και 206,307...
μαλιστα στις στατιστικες πωλησεις καθε μηνα και ετους σε τευχη 4τ 10ετιας fiat και citroen παιζανε για τη πρωτια..
Το τελευταιο ειναι το σωστο..Εξω ειναι οι ντιζελ που πραγματικα ειναι υπεροχοι κινητηρες..Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....
Eφοσον εχει κατοχυρωθει σαν ευρυσιτεχνια απο τη citroen, κανενας αλλος κατασκευαστης ή και ακομα ιδιωτης δε μπορει να χρησιμοποιησει την ιδια πατεντα σε αυτοκινητο. Ειναι νομος του δικαιου της βιομηχανικης ιδιοκτησιας.
για ποσα χρονια ειναι αυτη η πατεντα? γιατι και wankel νομιζω οτι τωρα μπορει να χρησιμοποιησει οποιος θελει, αλλα δεν εχει νοημα να το κανει
Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι φετος ληγει..Ωστοσο δεν ξερω αν κατι αναπροσαρμοστηκε στο μεσοδιαστημα..Βεβαια γραφτηκε πριν λιγο καιρο για υδροπνευματικη στον αντικαταστατη του 407..
Απο μαρκετινγκ και μονο θα ειναι λαθος..Ειναι καλο να ξεχωριζεις τα προιοντα σου σαν psa group... -
Τεταρτον αν και δεν εχω μπει ποτε σε αμαξι με υδροπνευματικη μου κανει εντυπωση που κανεις αλλος δεν την εφαρμοζει... Νομιζω καποια γερμανικη εταιρια ηθελε να αναπτυξει στυλ υδροπνευματικης αλλα δε θυμαμαι ακριβως....
Συνηθως οταν καταχωρειται μια πατεντα και αποκτας το δικαιωμα της της ευσιτεχνιας οριζεις εσυ (δηλαδη εδω η citroen ) τους ορους χρησης και το χρονο χρησης. Συνηθως ειναι για καποια χρονια (αρκετα εως και δεκαετιες) αλλα αυτο το δικαιωμα ανανεωνεται. Τουλαχιστον αυτο ισχυει στο ελληνικο δικαιο που εχει επιρροες απο το γαλλικο. Αρα το ιδιο θα ισχυει και στη Γαλλια που εγινε η καταχωρηση.
-
Ο κινητηρας wankel -νομιζω- δεν ειναι πατεντα της mazda αλλα πατεντα αυτου που επινοησε τον κινητηρα αυτον. Σε αυτον ανηκουν τα πνευματικα δικαιωματα και τα διαχειριζεται οπως αυτος θελει. Εξου και εχουν κυκλοφορησει citroen, rover και αλλα με wankel κινητηρα.
-
οι πατεντες νομιζω κρατανε το πολυ για 20 χρονια, μετα οποιος θελει τις χρησιμοποιει
δεν ξερω τι εχει γινει με τον βανκελ ή την υδροπνευματικη, αλλα για τον πρωτο υπεθεσα οτι επειδη για χρονια δε μπορουσε να τον εξελιξει οποια εταιρεια ηθελε, πλεον δεν εχει νοημα να μπει καποιος στον κοπο για να φτασει εστω και το επιπεδο της mazda
και το 'scavenging' του 1.75 της φιατ ειναι πατεταρισμενο και σε αντιθεση με αλλες τεχνολογιες τους (οπως αυτες των diesel) δεν σκοπευουν να τη πουλησουν σε αλλους κατασκευαστες, ετσι οι αλλοι θα πρεπει να καταφυγουν σε αλλες λυσεις και οταν πια αυτη η τεχνολογια δε θα ειναι πατενταρισμενη θα ειναι πολυ παλια για να ασχοληθει καποιος μαζι της
-
οι πατεντες νομιζω κρατανε το πολυ για 20 χρονια, μετα οποιος θελει τις χρησιμοποιειδεν ξερω τι εχει γινει με τον βανκελ ή την υδροπνευματικη, αλλα για τον πρωτο υπεθεσα οτι επειδη για χρονια δε μπορουσε να τον εξελιξει οποια εταιρεια ηθελε, πλεον δεν εχει νοημα να μπει καποιος στον κοπο για να φτασει εστω και το επιπεδο της mazda
δεν ξέρω κατά ποσο θα συνεχίσει η mazda να τον χρησιμοποιεί, έχω διαβάσει ότι έχει αρκετά προβλήματα με το rx7
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
οι πατεντες νομιζω κρατανε το πολυ για 20 χρονια, μετα οποιος θελει τις χρησιμοποιει
δεν ξερω τι εχει γινει με τον βανκελ ή την υδροπνευματικη, αλλα για τον πρωτο υπεθεσα οτι επειδη για χρονια δε μπορουσε να τον εξελιξει οποια εταιρεια ηθελε, πλεον δεν εχει νοημα να μπει καποιος στον κοπο για να φτασει εστω και το επιπεδο της mazda
δεν ξέρω κατά ποσο θα συνεχίσει η mazda να τον χρησιμοποιεί, έχω διαβάσει ότι έχει αρκετά προβλήματα με το rx7
Τωρα εχει το RX8
Nεο Citroen C5 - Φανερα Γερμανικο.