-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
H κατάσταση έχει ξεφύγει!Χτες άκουγα διάλογο όπου αναφέρθηκαν κάτι πιτσιρίκες (ηλικία και επαγγελμα δε λέω ) οι οποίες φεύγοντας για διακοπές έλεγαν 'πάμε να τους πηδήξουμε σαν βόδια, θα τους πηδάμε εμείς και θα φεύγουμε για τους επόμενους'.
Τrue story!
Nα μην πω για περιπτώσεις από γυμνάσιο της επαρχίας όπου καμιά δεν είναι άπαρτη και μάλιστα κάμποσες από αυτές έχουν εξασκήσει και άλλες μεθόδους διείσδησης...
Να κάνεις κόρη και να σου βγει κάπως έτσι...This will never happen... εκτός κι αν μας καταραστούν
Μου θυμίζεις συζήτηση με αγέλη κοπελούδων στα 20-25 οι οποίες θυμόντουσαν ακόμα και το πάχος των μορίων με τα οποία συνευρέθησαν πέρα από τις υπόλοιπες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, η τρολιά μου ήταν 'μ@νι έχεις ή παχύμετρο?'
-
γιατι σας κανει εντυπωση? Νομιζετε οτι οι γυναικες μεταξυ τους μιλανε οπως μιλανε με εμας? Ασε ποτ μεγαλο μερος αυτων πλακομ@@νιαζονται κι ολας
-
Όταν λέω εγώ πως είμαι πολύ αισιόδοξος για τις νέες γενιές και πως το μέλλον ανήκει στους νέους, με λέτε περίεργο!
Αν ο κόσμος αποενοχοποιήσει το σεξ και το κάνει και το χαίρεται από μικρή σχετικά ηλικία, δεν θα βγάζει τα κόμπλεξ που βγάζουμε εμείς τώρα που μεγαλώσαμε!Και αυτά που λέτε για δερματολόγους και αφροδίσια, είναι λίγο....εχμμμ κάπως, τα προφυλακτικά χάθηκαν;
Μην φοβάστε τον (σεξουαλικά) χορτάτο, τον πεινασμένο να φοβάστε.
Και σαφώς, θα προτιμούσα την κόρη μου να μου φέρνει τους γκόμενους στο σπίτι κιόλας, παρά να είναι αγάμητη, μυξοπαρθένα, ή πόσο μάλλον... καλόγρια!
Το ωραίο βέβαια είναι πως σας χαλάει για τις κόρες, αν είχατε γιο, θα ήταν γαμάτος αν πήγαινε με τις... κόρες των άλλων!
Εγώ δεν κάνω διαχωρισμούς: αν κάνω παιδιά, θέλω και τα δύο να χαίρονται το σώμα τους (εντάξει, από μια λογική ηλικία, πχ μετά τα 15, όχι στα 10 έτη! ) και είμαι σίγουρος πως αυτό θα τους κάνει καλύτερους ανθρώπους.Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν σεξ, πρέπει να κάνουν σχέσεις και πρέπει να διαλέγουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ τι από τα δύο θέλουν και να μην καταπιέζονται. Και πρέπει να φύγει κάποια στιγμή και η κατακραυγή και η πίεση από την κοινωνία. Ειδικά για τις γυναίκες (και τις κόρες σας... ).
Και φυσικά, μόλις γίνει κάτι τέτοιο, και λιγότερη βία ανάμεσα στους ανθρώπους θα υπάρχει, και λιγότερα μπουρδέλα, και λιγότερες πόρνες και γενικώς, όλοι θα είναι καλύτερα!
Επίσης, τότε θα μπορείς να πεις πως όποιος τολμήσει να πάει με πόρνη, θα δικάζεται ΑΥΤΟΣ και όχι η πόρνη, για να σταματήσει επιτέλους αυτό το ανέκδοτο με το 'αρχαίοτερο επάγγελμα'... . Έχουμε φτάσει στο φεγγάρι και θεωρούμε φυσιολογικό αυτό το πράγμα επειδή έρχεται από την αρχαιότητα... Α και φυσικά επειδή.... οι γυναίκες είναι πουτάνες... Ήμαρτον πια, τον πολιτισμό μου μέσα! -
Για μια κοπέλα άλλο είναι να έχει σοβαρή σχέση και να κάνει σεξ κάθε μέρα και άλλο το να πηδιέται μια φορά τη βδομάδα πχ με διαφορετικό, θα καταλήξει να αντικαταστήσει τις πουτ@νες.
-
Βρε Hi-Fi, είπαμε καλό ειναι να χαίρεται ο έφηβος το σώμα του και να περνάει καλά με αυτό, εδώ όμως μιλάμε για κάτι άλλο.
Άλλο το να το κάνει κάποιος επειδή γουστάρει και άλλο το να κρατάει σκορ και να κοντράρεται με τους φίλους/φίλες του (true story επίσης ) για να καλύψει τις ανασφάλειές του. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν σεξ, πρέπει να κάνουν σχέσεις και πρέπει να διαλέγουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ τι από τα δύο θέλουν και να μην καταπιέζονται. Και πρέπει να φύγει κάποια στιγμή και η κατακραυγή και η πίεση από την κοινωνία. Ειδικά για τις γυναίκες (και τις κόρες σας... ).
Πώς τα έφερες από δω, πώς τα έφερες από εκεί, πάλι για τις κόρες των άλλων λες.
ΥΓ: μεταξύ μας, όλες τους είναι λίγο ή πολύ 'πουτάνες' (και όχι με την έννοια του θέλω να πηδιέμαι με οποιονδήποτε μου αρέσει). Την έχουν την πουτανιά μέσα στο αίμα τους, όμως εμείς έχουμε το 'μουρόχαβλο'. Πώς να το κάνουμε? Να αλλάξουμε τη φύση?
@Ταύρε,
Άλλαξε περιβάλλον δουλειάς και παρεών ή...κάλεσέ μας να γνωριστούμε κι εμείς με αυτές.
Τέτοια αδικία δεν συγχωρείται! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Hi-Fi, είπαμε καλό ειναι να χαίρεται ο έφηβος το σώμα του και να περνάει καλά με αυτό, εδώ όμως μιλάμε για κάτι άλλο.
Άλλο το να το κάνει κάποιος επειδή γουστάρει και άλλο το να κρατάει σκορ και να κοντράρεται με τους φίλους/φίλες του (true story επίσης ) για να καλύψει τις ανασφάλειές του.Εγώ λέω πως καλό είναι να το κάνει ΓΕΝΙΚΩΣ και να μην κάθεται μόνος του να μιζεριάζει. Και μόλις καταλάβει πως το να κρατάς σκορ είναι μέγιστη @@ρια, θα κάνει μια σύντομη σχέση, μετά μια πιο μεγάλη , κοκ.
Για μια κοπέλα άλλο είναι να έχει σοβαρή σχέση και να κάνει σεξ κάθε μέρα και άλλο το να πηδιέται μια φορά τη βδομάδα πχ με διαφορετικό, θα καταλήξει να αντικαταστήσει τις πουτ@νες.
Δεν βλέπω γιατί πρέπει να γίνει διαχωρισμός για τις κοπέλες... Αν ήταν άντρας δεν θα αντικαταστούσε κανέναν;
-
Δεν βλέπω γιατί πρέπει να γίνει διαχωρισμός για τις κοπέλες... Αν ήταν άντρας δεν θα αντικαταστούσε κανέναν;
Ο 'παγκόσμιος αριθμός του ανθρώπινου πληθυσμού' λέει ότι ένας άνδρας αντιστοιχεί σε 7 γυναίκες. Αν εσύ έχεις μόνο μία, κάποιος σου έφαγε τις άλλες 6.
ΥΓ: το είδα σε ντοκαμτέρ. μη μου πεις να σου βρω και λινκ.
edit: χωρίς να υπολογίζονται οι gay.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν σεξ, πρέπει να κάνουν σχέσεις και πρέπει να διαλέγουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ τι από τα δύο θέλουν και να μην καταπιέζονται. Και πρέπει να φύγει κάποια στιγμή και η κατακραυγή και η πίεση από την κοινωνία. Ειδικά για τις γυναίκες (και τις κόρες σας... ).
Πώς τα έφερες από δω, πώς τα έφερες από εκεί, πάλι για τις κόρες των άλλων λες.
ΥΓ: μεταξύ μας, όλες τους είναι λίγο ή πολύ 'πουτάνες' (και όχι με την έννοια του θέλω να πηδιέμαι με οποιονδήποτε μου αρέσει). Την έχουν την πουτανιά μέσα στο αίμα τους, όμως εμείς έχουμε το 'μουρόχαβλο'. Πώς να το κάνουμε? Να αλλάξουμε τη φύση?
Ω ναι, ο στόχος είναι ν' αλλάξουμε την φύση γιατί είμαστε έλλογα όντα και μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη. Όπως παλιότερα ήταν η 'φύση μας' να κερδίζει ο δυνατότερος, οπότε έριχνες μια στο κεφάλι στο θηλυκό και μετά την μαμούσες ολημερίς κι ολονυκτίς για να σου δώσει απογόνους, όπως ήταν στην φύση μας να κάνουμε παιδιά 1 φορά τον χρόνο, αλλά ανακαλύψαμε την αντισύλληψη, έτσι λοιπόν θεωρώ πως αν έχει κάτι στραβό η φύση, καλό είναι να το αλλάζουμε...
Και εγώ ειλικρινά δεν βλέπω πώς ακριβώς είναι έστω λίγο 'πουτάνες', επειδή χρησιμοποιούν την ομορφιά τους για να κερδίσουν πράγματα; ΟΚ, το κάνουν όλες λίγο ή πολύ, αλλά κι αυτό γιατί πρέπει να γίνεται, ή γιατί θα έπρεπε να το έχουν ανάγκη; Γενικώς, θα έπρεπε ούτε αυτές να το κάνουν, ούτε εμείς να τσιμπάμε, θα ήταν καλύτερος ο κόσμος μας έτσι, αλλά κι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Να ξέρετε πως η όλη υπεραξία που δίνεται στην παρθενιά και στην αγνότητα των κορασίδων, είναι (πλέον...) κοινωνική κατασκευή που έχει διαδεχτεί φυσικά την βιολογική. Κάποτε την ήθελες παρθένα για να ξέρεις πως δεν την έχει μαμήσει άλλος ώστε να μην μεγαλώνεις σαν μ@λάκας τα παιδιά άλλου (αυτό πριν 1000άδες χρόνια...). Αυτό συνεχίστηκε και σε πιο οργανωμένες κοινωνίες φυσικά, αλλά πλέον, με την σεξουαλική επανάσταση, την σεξουαλική απελευθέρωση, τα δικαιώματα των γυναικών, το φεμινιστικό κίνημα, δεν αντέχω ν' ακούω για παρθενίες, για αμάμητες κόρες και γενικώς για 'πουτανιές'.
Ή είμαστε πολιτισμένοι και μορφωμένοι άνθρωποι ή όχι. Πώς αλλιώς δηλαδή; Δύο άνθρωποι θα έπρεπε να χαίρονται το σεξ όπως χαίρονται ένα ωραίο φαγητό ή ποτό. Τόσο απλό είναι. Το δυσκολεύουν όλα αυτά τα κατασκευάσματα που κάποτε οι ίδιες οι γυναίκες τα πολέμησαν και σήμερα με έκπληξη διαπιστώνω πως πολλές θέλουν να τα επαναφέρουν!
Διαβάστε ένα ωραίο άρθρο της Βένας Γεωργακοπούλου στο Protagon:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=16684 -
Γρηγόρη εσύ χαίρεσαι δηλαδή το φαγητό και το ποτό τρώγωντας και πίνοντας κάθε μέρα τον άμπακο και σκουπίδια? Ή θα χαρείς το φαγητό σου αν κάνεις διαγωνισμό με τον φίλο σου ποιος θα φάει περισσότερη πίτσα μέχρι ο ένας από τους δύο να ξεράσει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γρηγόρη εσύ χαίρεσαι δηλαδή το φαγητό και το ποτό τρώγωντας και πίνοντας κάθε μέρα τον άμπακο και σκουπίδια? Ή θα χαρείς το φαγητό σου αν κάνεις διαγωνισμό με τον φίλο σου ποιος θα φάει περισσότερη πίτσα μέχρι ο ένας από τους δύο να ξεράσει?Εγώ χαίρομαι να τρώω κάθε μέρα, απολαμβάνω περισσότερο το ψάρι, αλλά καμιά φορά θα είμαι κουρασμένος και θα φάω και κάνα σουβλάκι. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω νηστικός...
Και δεν θα μείνω να μην τρώω τίποτε μέχρι να βρω το ψάρι...
-
OK, θα αρκεστείς στο σουβλάκι, δε θα ψάξεις όμως τους κάδους για αποφάγια.
-
Και εγώ ειλικρινά δεν βλέπω πώς ακριβώς είναι έστω λίγο 'πουτάνες', επειδή χρησιμοποιούν την ομορφιά τους για να κερδίσουν πράγματα; ΟΚ, το κάνουν όλες λίγο ή πολύ, αλλά κι αυτό γιατί πρέπει να γίνεται, ή γιατί θα έπρεπε να το έχουν ανάγκη; Γενικώς, θα έπρεπε ούτε αυτές να το κάνουν, ούτε εμείς να τσιμπάμε, θα ήταν καλύτερος ο κόσμος μας έτσι, αλλά κι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Ρε συ Γρηγόρη...πως να το κάνουμε?Είναι λίγο 'πουστιά στη ζάχαρη'.
Αν είχα κι εγώ ωραία βυζιά και ωραίο κώλο, νομίζεις δε θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση από οποιαδήποτε εταιρία που θα εργαζόμουν και ίσως καλύτερη θέση. (δουλεύοντας το ίδιο σκληρά όπως δουλεύω και τώρα)
Εγώ δεν πιστεύω ότι η αντιμετώπιση θα ήταν ισάξια, οπότε...εκεί η 'πουτανιά' πιάνει τόπο.Και γενικότερα δηλαδή αν προσέξεις, η τσαχπινιά ή η ομορφιά είναι όπλο των γυναικών, το οποίο γίνεται χρήση παντού. (όχι μόνο στον εργασιακό χώρο)
Αντίθετα και λόγω κοινωνικών προκαταλήψεων (που σου/μας κακοφαίνονται), αν σε αντιστοιχία εγώ έγραφα στο κούτελό μου τις διαστάσεις του π@@τσου μου ή φορούσα κολλητά μπλουζάκια και τζιν που διαγράφουν τους κοιλιακούς μου (τον έναν που έχω για την ακρίβεια ) και τον π@υτσο μου, δε θα με κακοχαρακτηρίζανε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ?
Μα...φυσικά, γιατί αυτο (και καλά) είναι προνόμιο των γυναικών και εμείς δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε.
Τι να κάνουμε? Εκεί στεκόμαστε σήμερα. Ή μήπως...θες να αλλάξει?(λες σε επόμενη συνάντηση να σε δω με κολλητό τζιν και μπλουζάκι που διαγράφονται τα πάντα?? )
Να ξέρετε πως η όλη υπεραξία που δίνεται στην παρθενιά και στην αγνότητα των κορασίδων, είναι (πλέον...) κοινωνική κατασκευή που έχει διαδεχτεί φυσικά την βιολογική. Κάποτε την ήθελες παρθένα για να ξέρεις πως δεν την έχει μαμήσει άλλος ώστε να μην μεγαλώνεις σαν μ@λάκας τα παιδιά άλλου (αυτό πριν 1000άδες χρόνια...). Αυτό συνεχίστηκε και σε πιο οργανωμένες κοινωνίες φυσικά, αλλά πλέον, με την σεξουαλική επανάσταση, την σεξουαλική απελευθέρωση, τα δικαιώματα των γυναικών, το φεμινιστικό κίνημα, δεν αντέχω ν' ακούω για παρθενίες, για αμάμητες κόρες και γενικώς για 'πουτανιές'.
Προσωπικά δε με νοιάζει να έχει πάει και με 100 άνδρες πριν από μένα. Το θέμα είναι όταν θα είναι μαζί μου να μην ξενο-κοιτάει (και ό,τι συνεπάγεται αυτό).
Και προφανώς για να κάνει καλό σεξ, σημαίνει ότι είναι έμπειρη, οπότε για μένα είναι ένα ακόμα ατού το να μην είναι παρθένα.Τώρα...με τα αμάξια, η αντίληψη μου είναι το ακριβώς ανάποδο (εντελώς παρθένα αν είναι δυνατόν )
Ή είμαστε πολιτισμένοι και μορφωμένοι άνθρωποι ή όχι. Πώς αλλιώς δηλαδή; Δύο άνθρωποι θα έπρεπε να χαίρονται το σεξ όπως χαίρονται ένα ωραίο φαγητό ή ποτό. Τόσο απλό είναι. Το δυσκολεύουν όλα αυτά τα κατασκευάσματα που κάποτε οι ίδιες οι γυναίκες τα πολέμησαν και σήμερα με έκπληξη διαπιστώνω πως πολλές θέλουν να τα επαναφέρουν!
Γεύτηκαν την ισότητα, δεν τους άρεσε και θέλουν να ξαναγυρίσουν πίσω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OK, θα αρκεστείς στο σουβλάκι, δε θα ψάξεις όμως τους κάδους για αποφάγια.Ρε συ, πρέπει να πάρουμε τα άκρα; Εγώ λέω απλώς ο κόσμος να χαίρεται τη ζωή , το σώμα του και ΚΥΡΙΩΣ τους άλλους ανθρώπους και να μην περνάει την ζωή του μόνος και μίζερος.
Δεν μπορώ να ακούω νέους ανθρώπους να... φοβούνται μήπως τους μαμήσουν την κόρη, όταν θα έπρεπε να φοβούνται για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ούτε λέω να πηδιέται η άλλη και να μην ξέρει ούτε τα ονόματα αυτών που συμμετέχουν στο... όργιο!
Είπα, δεν ζητάω τα άκρα, το μόνο που ζητάω είναι οι άνθρωποι να είναι λιγότερο μόνοι, λιγότερο κομπλεξικοί και πιο χαρούμενοι.
-
Ρε συ, πρέπει να πάρουμε τα άκρα; Εγώ λέω απλώς ο κόσμος να χαίρεται τη ζωή , το σώμα του και ΚΥΡΙΩΣ τους άλλους ανθρώπους και να μην περνάει την ζωή του μόνος και μίζερος.
Δεν μπορώ να ακούω νέους ανθρώπους να... φοβούνται μήπως τους μαμήσουν την κόρη, όταν θα έπρεπε να φοβούνται για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ούτε λέω να πηδιέται η άλλη και να μην ξέρει ούτε τα ονόματα αυτών που συμμετέχουν στο... όργιο!
Είπα, δεν ζητάω τα άκρα, το μόνο που ζητάω είναι οι άνθρωποι να είναι λιγότερο μόνοι, λιγότερο κομπλεξικοί και πιο χαρούμενοι.
στην ελλαδα ζεις η κουλτουρα του ελληνα δεν ειναι και ουτε προκειται να γινει καλυτερη..
το μονο που βλεπεις ειναι μαναδες να λενε
'βρες καποιον με λεφτα και μεγαλο καταρτι' οταν αυτο δεν αλλαζει (και ουτε προκειται ..)τιποτα δεν θα γινει.. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ρε συ Γρηγόρη...πως να το κάνουμε?Είναι λίγο 'πουστιά στη ζάχαρη'.
Αν είχα κι εγώ ωραία βυζιά και ωραίο κώλο, νομίζεις δε θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση από οποιαδήποτε εταιρία που θα εργαζόμουν και ίσως καλύτερη θέση. (δουλεύοντας το ίδιο σκληρά όπως δουλεύω και τώρα)
Εγώ δεν πιστεύω ότι η αντιμετώπιση θα ήταν ισάξια, οπότε...εκεί η 'πουτανιά' πιάνει τόπο.Και γενικότερα δηλαδή αν προσέξεις, η τσαχπινιά ή η ομορφιά είναι όπλο των γυναικών, το οποίο γίνεται χρήση παντού. (όχι μόνο στον εργασιακό χώρο)
Αντίθετα και λόγω κοινωνικών προκαταλήψεων (που σου/μας κακοφαίνονται), αν σε αντιστοιχία εγώ έγραφα στο κούτελό μου τις διαστάσεις του π@@τσου μου ή φορούσα κολλητά μπλουζάκια και τζιν που διαγράφουν τους κοιλιακούς μου (τον έναν που έχω για την ακρίβεια ) και τον π@υτσο μου, δε θα με κακοχαρακτηρίζανε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ?
Μα...φυσικά, γιατί αυτο (και καλά) είναι προνόμιο των γυναικών και εμείς δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε.
Τι να κάνουμε? Εκεί στεκόμαστε σήμερα. Ή μήπως...θες να αλλάξει?(λες σε επόμενη συνάντηση να σε δω με κολλητό τζιν και μπλουζάκι που διαγράφονται τα πάντα?? )
Καλά, αυτό είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία... Για κάθε μία ευνοημένη στα εργασιακά λόγω εμφάνισης, υπάρχουν πολλές που μένουν στάσιμες και άπειρες που μόνον και μόνον επειδή είναι γυναίκες δεν βρίσκουν δουλειά-μέχρι και χαρτιά υπογράφουν που λένε πως ΔΕΝ θα μείνουν έγγυες!
Γενικώς, όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν, όχι μόνον στην δουλειά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Το ξέρουμε πως έτσι γινόταν από πάντα, φυσικά, δεν το αρνούμαι. Και σήμερα αν δεις τις πιθηκίνες, είναι αραχτές και οι αρσενικοί πίθηκοι τρέχουν να τους φέρουν μπανάνες μπας και τους κάτσουν!
ΟΚ, έτσι είναι, αλλά αυτοί οι πρόγονοι, είναι ΖΩΑ. Δεν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι;Δηλαδή, πρέπει ΑΚΟΜΗ να υπάρχει ΟΛΗ αυτή η @@ρια και ΠΑΛΙ να έχουμε σαν μέγιστο πρόβλημα των ανεπτυγμένων κοινωνιών την μοναξιά και τις διαλυμμένες σχέσεις;
Ή γουστάρουμε εμπόριο λευκής σαρκός και πορνεία;Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Συγγρού που είχαμε γεμίσει με στριπτιτζάδικα, στο κέντρο ακόμη και στην κρίση έχουμε δεκάδες 'studio' (όχι ομορφιάς, από τ' άλλα! ) και φυσικά ό,τι ώρα θέλεις σου έρχεται η κοπέλα σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα;
Γουστάρετε σεξουαλική καταπίεση;
Επειδή ήταν έτσι τα πράγματα; -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ρε συ, πρέπει να πάρουμε τα άκρα; Εγώ λέω απλώς ο κόσμος να χαίρεται τη ζωή , το σώμα του και ΚΥΡΙΩΣ τους άλλους ανθρώπους και να μην περνάει την ζωή του μόνος και μίζερος.
στην ελλαδα ζεις η κουλτουρα του ελληνα δεν ειναι και ουτε προκειται να γινει καλυτερη..
το μονο που βλεπεις ειναι μαναδες να λενε
'βρες καποιον με λεφτα και μεγαλο καταρτι' οταν αυτο δεν αλλαζει (και ουτε προκειται ..)τιποτα δεν θα γινει..Δεν νομίζω οι μανάδες ν' ασχολούνταν καν με την ιστιοπλοϊα. Μόνον με τα λεφτά!
Εσύ κάνεις ό,τι σου λένε οι γονείς σου;
Τα πράγματα αλλάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ σε κάθε τομέα. Γιατί ειδικά εκεί να μείνει ως έχει; -
Σε κάθε γενιά παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο: η προηγούμενη λέει ότι η επόμενη έχει ξεφύγει. Η προηγούμενη βέβαια, δεν θυμάται ότι τα ίδια άκουγε από την προ-προηγούμενη, κι αν το θυμάται έχει έτοιμη την απάντηση: ναι, αλλά εμείς κρατούσαμε κάποια όρια. Το θέμα είναι, ποιός καθορίζει τα όρια; Ποιος καθορίζει αν το να κάνεις σεξ στα 18 είναι οκ, ενώ στα 15 είναι λάθος; Και γιατί 18 κι όχι 20 ή 17; Αν σκεφτούμε ότι όλα αυτά έχουν αλλάξει άπειρες φορές στο πέρασμα του χρόνου, κι ότι ακόμη και σήμερα το 'σωστό' είναι πολύ διαφορετικό σε διάφορα μέρη του κόσμου, ίσως καταλάβουμε ότι όλα αυτά δεν είναι παρά συμβάσεις. Οπότε, ή θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τα νέα δεδομένα, ή θα γίνουμε γεροπαράξενοι και γραφικοί.
Προσωπικά έχω πολύ καλή άποψη για τα πιτσιρίκια. Σαφώς θα βρείς και τσογλανάκια και τσουλάκια και απ'όλα. Και λοιπόν; Ο τρόπος έκφρασης άλλαξε, όχι τα ποσοστά κατά τη γνώμη μου.
Όσον αφορά κόρες και γιούς, μια συμβουλή δίνω: όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι τις γκόμενες του γιού σας δεν τις πηδάτε εσείς και οι γκόμενοι της κόρης σας δεν πηδάνε εσάς, τόσο καλύτερα για σας. Εμείς, ότι κάναμε - κι ότι κάνουμε, κάνουμε. Τα παιδιά μας είναι άλλο πράγμα. Δεν πηδάμε μαζί, όπως δεν περνάμε στο πανεπιστήμιο μαζί κοκ. Τα κόμπλεξ μας, μακριά τους.
-
Καλά τα λέει ο HighFidelity
Η προηγούμενη γενιά έχει βγει πολύ ξενέρωτη και μαμούχαλη. Ας κοιτάξουμε να βελτιωθούμε εμείς όσο προλαβαίνουμε αντί να προσπαθούμε να περάσουμε τα κουσούρια μας στη νέα γενιά.
-
Εννοείται ότι θα φοβάμαι να μην μου πηδήξουν την κόρη.....αν η νέα γενιά σκέφτεται έστω και λίγο όπως η δικιά μου αυτός που θα την πηδήξει θα την παντρευτεί ή έστω θα τον χωρίσει αυτή μετά από 2-3 χρόνια σχέσης...
γι αυτό δεν θέλω κόρη, με τίποτα όμως
το οιδιπόδειο φοβάμαι περισσότερο
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες