-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mεγάλες στιγμέςχαλάλι όμως, είναι δυνατό μωρό και το παλεύει να απεξαρτηθεί και απ τη βότκα και απ το γάμο
απο οτι φαινεται εχεις πεσει με τα μουτρα και το βοηθας το κοριτσι
ευγε!!
Εντάξει, η βότκα πιο εύκολα από το γάμο, ο τελευταίος είναι μεγάλο ναρκωτικό, δεν βλέπετε γύρω σας, έχουμε γεμίσει με junkια του είδους!
Είναι παντού!
Μετανοείτε!γαμος κ
μη χεσω, παν παντρευονται
κ μετα θελουν να ειναι οπως πριναστα διαλα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
θα έγραφα τπτ, αλλά αν τα διαβάσει ο μανοσκυ ποιος μας σώζειΓράψε, είμαι λαρτζ (ή 'μακριά από την έδρα μου κι ό,τι θέλουν ας κάνουν' ).
-
το πρόβλημα είναι οτι επισκέπτομαι τακτικά και την έδρα σου
Άλλωστε, κακά τα ψέματα, άλλη δύναμη έχεις εντός έδρας
-
Είσαι με το παιδί σου (χωρίς γυναίκα και εκτός έδρας) και περιμένεις στην ουρα να πάρεις καφέ σε παραλιακό κοσμικό μαγαζί και σε χαλβαδιάζει με χαμόγελο και καρφί μεσα στα ματια συνομίλική σου ηλικιακά γυναίκα ,πανεμορφή,μόνο γλώσσα δε βγάζει δηλ . Τι κάνετε βρε παιδιά γιατί εγώ παραλίγο να αφήσω το παιδί σερβιτόρο. ........τι ήταν αυτό που έπαθα!!!!....
-
πού να δεις εδώ τί γίνεται κουπέα
-
Τι γίνεται ρε παιδιά. Πείτε και σε μας που είμαστε σε μέρη που δεν γίνονται τέτοια.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είσαι με το παιδί σου (χωρίς γυναίκα και εκτός έδρας) και περιμένεις στην ουρα να πάρεις καφέ σε παραλιακό κοσμικό μαγαζί και σε χαλβαδιάζει με χαμόγελο και καρφί μεσα στα ματια συνομίλική σου ηλικιακά γυναίκα ,πανεμορφή,μόνο γλώσσα δε βγάζει δηλ . Τι κάνετε βρε παιδιά γιατί εγώ παραλίγο να αφήσω το παιδί σερβιτόρο. ........τι ήταν αυτό που έπαθα!!!!....Bαλε και κανενα ματοχαντρο βρε Κουπεα!!!Ματιαζουν ευκολα αυτες!!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι γίνεται ρε παιδιά. Πείτε και σε μας που είμαστε σε μέρη που δεν γίνονται τέτοια.Παντού γίνονται τέτοια. Αν είχες και εσύ παιδί μαζί σου, θα το καταλάβαινες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι γίνεται ρε παιδιά. Πείτε και σε μας που είμαστε σε μέρη που δεν γίνονται τέτοια.
Παντού γίνονται τέτοια. Αν είχες και εσύ παιδί μαζί σου, θα το καταλάβαινες.
Φιλος μου που βγαζει συχνα εξω τον γιο του δεν ειχε τετοια σκηνικα. Μαλλον πρεπει να εισαι κι ωραιος εκτος απο το να κουβαλας παιδι...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φιλος μου που βγαζει συχνα εξω τον γιο του δεν ειχε τετοια σκηνικα. Μαλλον πρεπει να εισαι κι ωραιος εκτος απο το να κουβαλας παιδι...
Mε σκυλακι εχεις μεγαλυτερες επιτυχιες και δεν εχεις και τις δεσμευσεις του παιδιου!Ασε που το σκυλι δεν θα σε μαρτυρησει οπως το πιτσιρικι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mε σκυλακι εχεις μεγαλυτερες επιτυχιες και δεν εχεις και τις δεσμευσεις του παιδιου!Ασε που το σκυλι δεν θα σε μαρτυρησει οπως το πιτσιρικι!
-
~
Τι να πω βρε παιδιά δεν κάνω μαγκιά . Είμαι γκριζομάλλης ίσιο μαλλί, ψηλός αθλητικός λεπτα χαρακτηριστικά προσώπου εντάξει βλέπομαι. Δεν ειμαι μοντέλο ουτε Αδωνης.Για την ηλικία μου ..ενταξει καμμιά σχέση. Η γυναίκα καρφώθηκε πάνω μου και με έγδυσε πατοκορφα. Στα 45 σίγουρα ,χυμώδης και εγω μεσα στο κουβαλα αναμένος με τον μικρό να λέει ''τελείωνε'' να πάμε κατω τη σανίδα μπαμπα δεν κρατιέμαι. Ανταρα ζωή. Οταν έφευγα παραλίγο να πεσω στο γκρεμό(καθισμα Λευκαδος) Ηρθε η καπέλα να πληρωσω την ξαπλώστρα και την έστειλα στο διάολο και έφυγα.Την ειχα στο μυαλό μου συνέχεια. Τετοιο καμακι ειχα να δω απο τα νεανικα μου ελευθερα χρονια στο jackson ,corte,mercedes στην Αθήνα με τον Τρύφωνα να μου κανει προταση για δειπνο με μακαρονια με κιμά .Χαμός τοτε...
Οκ ομολογώ ότι δεν θα ήθελα να ειμαι παντρεμένος εεεεεε.......οχι να έχω ίσως παιδί... ..μαζί μου....αλλά έτσι ειναι η ζωή. Ισως αν ημουν και μονος να την έτρωγα την πιτα κιόλας. Τι να πω βρε Δια. Δεν ειναι και η ομαρφιά το παν για τις γυναίκες! -
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
~
Τι να πω βρε παιδιά δεν κάνω μαγκιά . Είμαι γκριζομάλλης ίσιο μαλλί, ψηλός αθλητικός λεπτα χαρακτηριστικά προσώπου εντάξει βλέπομαι. Δεν ειμαι μοντέλο ουτε Αδωνης.Για την ηλικία μου ..ενταξει καμμιά σχέση. Η γυναίκα καρφώθηκε πάνω μου και με έγδυσε πατοκορφα. Στα 45 σίγουρα ,χυμώδης και εγω μεσα στο κουβαλα αναμένος με τον μικρό να λέει ''τελείωνε'' να πάμε κατω τη σανίδα μπαμπα δεν κρατιέμαι. Ανταρα ζωή. Οταν έφευγα παραλίγο να πεσω στο γκρεμό(καθισμα Λευκαδος) Ηρθε η καπέλα να πληρωσω την ξαπλώστρα και την έστειλα στο διάολο και έφυγα.Την ειχα στο μυαλό μου συνέχεια. Τετοιο καμακι ειχα να δω απο τα νεανικα μου ελευθερα χρονια στο jackson ,corte,mercedes στην Αθήνα με τον Τρύφωνα να μου κανει προταση για δειπνο με μακαρονια με κιμά .Χαμός τοτε...
Οκ ομολογώ ότι δεν θα ήθελα να ειμαι παντρεμένος εεεεεε.......οχι να έχω ίσως παιδί... ..μαζί μου....αλλά έτσι ειναι η ζωή. Ισως αν ημουν και μονος να την έτρωγα την πιτα κιόλας. Τι να πω βρε Δια. Δεν ειναι και η ομαρφιά το παν για τις γυναίκες!Οι ΠΑ φταίει ρε Θανάση. Στον ΕΣ δεν μας τύχαιναν τέτοια...
-
στηρίζω coupeas
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι noobs , τουλαχιστον εχω διδαξει σε καθε κοπελα μου οτι οταν γουρουνιαζουμε (αν θεωρειται γουρουνιασμα τα 2 cheese) δε πινουμε και νερο μαζι
στηρίζω coupeas
εγω στηριζω το μικρο που ελεγε 'τελειωνε'
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
στηρίζω coupeasασε που μερικες αν δουνε βερα λυσανε...
παντως σκυλακια κουταβακια, απιστευτες γκομενοπαγιδες
μια φορα πηραμε το Σι-Τζου ενος φιλου μαζι κ δε μας αφησαν σε ησυχια
εντωμεταξυ ειχαμε βγει για καφε να τα πουμε και δεν μπορουσαμε
@cosneo μπαινεις, μας λες ιστοριες για συναδελφους κλπ
κατεβαζουμε ολη τη βιβλιογραφια για να σε συμβουλευσουμε σωστα και τεκμηριωμενα
κ μετα ουτε φωνη ουτε ακροασητζαααααμπαααααααα γραφαμε...
-
H κατάσταση έχει ξεφύγει!
Χτες άκουγα διάλογο όπου αναφέρθηκαν κάτι πιτσιρίκες (ηλικία και επαγγελμα δε λέω ) οι οποίες φεύγοντας για διακοπές έλεγαν 'πάμε να τους πηδήξουμε σαν βόδια, θα τους πηδάμε εμείς και θα φεύγουμε για τους επόμενους'.
Τrue story!
Nα μην πω για περιπτώσεις από γυμνάσιο της επαρχίας όπου καμιά δεν είναι άπαρτη και μάλιστα κάμποσες από αυτές έχουν εξασκήσει και άλλες μεθόδους διείσδησης...
Να κάνεις κόρη και να σου βγει κάπως έτσι... -
θα ανοιξουν οι δουλειες για τους δερματολογους-αφροδισιολογους μου φαινεται
με τετοια μυαλα
-
Άσε! Τα χειρότερα που άκουσα χτες δεν τα λέω εδώ μέσα.
Τα παραπάνω ειναι πταίσματα.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες