-
Η αλλη απεναντι στελνει μνμ στο κινητο της φιλης της οτι εχω εχω ερθει στο cafe μαζι με λεπτομερη περιγραφη ....μονος.....με παρεα....κτλ.... Αυτα εχουν οι κλειστες κοινωνιες !!!!!!
Την ξερω την κοπελα ........ Ανακατωστρα γενικα.... Τα κοριτσακια που λεγαμε καποτε.
Πρακτωρειο ειδησεων....... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η αλλη απεναντι στελνει μνμ στο κινητο της φιλης της οτι εχω εχω ερθει στο cafe μαζι με λεπτομερη περιγραφη ....μονος.....με παρεα....κτλ.... Αυτα εχουν οι κλειστες κοινωνιες !!!!!!
Την ξερω την κοπελα ........ Ανακατωστρα γενικα.... Τα κοριτσακια που λεγαμε καποτε.
Πρακτωρειο ειδησεων.......Πώς είδες στην απέναντι,τί γράφει στο μήνυμα και οτι το στέλνει στην φίλη της;;;;;
-
Μάλλον το έμαθε από την παραλήπτρια του μηνύματος...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Α ειναι ιστορια ..... Τεσπα... Η φιλη της με γουσταρει και της εχει δωσει εντολη οπου με βλεπει να την ενημερωνει. Οπου παω ξεφυτρωνει σαν φαντασμα. Αφου της το λεω.... παααααλι εδω....!!! Δεν μου ξεφευγει κανενας εμενα μου λεει....Ειδικα αν βρισκομαι με καποιον συγκεκριμενο φιλο μου που της εριξε μεγαλο ακυρο στο παρελθον. Εκει σχεδον ερχεται στο τραπεζι μας μερικες φορες. Και παντα οταν με βλεπει η φιλη της πρωτη τσουκ ερχεται με τα βαιων και κλαδων....
Διαπλοκη στο φουλ.... Μαφια κτλ... -
Μην κολλάτε σε ανούσιες τεχνικές λεπτομέρειες, ο σωστός ο παίκτης θα την βρει την λύση,
...αναμένουμε εξελίξεις με ανυπομονησία
-
Υπαρχει ερευνα που να εξηγει γιατι οι παχουλες η αλλιως στρουμπουλες η αλλιως πιασαρικες γυναικες..(οχι υπερβαρες) προτιμουν τους αδυνατους αντρες? .......
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Υπαρχει ερευνα που να εξηγει γιατι οι παχουλες η αλλιως στρουμπουλες η αλλιως πιασαρικες γυναικες..(οχι υπερβαρες) προτιμουν τους αδυνατους αντρες? .......γαι να τους αντεχει το κρεβατι
-
...Σωστή εξήγηση!!!
Ίσως τον αδύνατο άντρα τον παλεύουν ευκολότερα στην 'αρένα' του σεξ!!!! -
Τι πλακα εχει να εχεις μπροστα σου 4 γκομενες να σε κοιταζουν για να διαπιστωσουν ποια απο αυτες κοιτας
Φοιτητριες .......
Και να απαξιωνει η μια την αλλη.... σε αντιθετα τραπεζια...
Και μονο που το βλεπεις δε θες να γ......ς!!!!
Δεν ειναι οτι ειμαι ωραιος ..... υπαρχουν και καλυτεροι απο μενα σιγουρα. Απλα σκεφτεσαι τι περνας ωρες ωρες απο δαυτες και οταν βλεπεις τετοιες σκηνες ευχαριστιεσαι.Ετσι για την ιστορια......
-
Την αλλη στην πορτα του καφε την τσακωσα κολλημενη πανω μου.... ωπ.....μπηκε μεσα......
Βγηκε παλι και γυρισε πλατη.... και καλα....
Την απαξιωσε η απεναντι....Μμμμμμμ σιγα το μπουτι....Τελος το live....
-
Οδηγίες για αρχάριους… “και κοιτάξτε τι σημαίνει κάρφωμα!!!”
http://www.sdna.gr/mensdna/andres/artic ... min-ponaei -
Τι λιπαντικα και τριχες κατσαρες......Αλλο καλυτερο απο τα κολπικα υγρα δεν υπαρχει για καρφωμα. Αλλιως ειναι ολα fake !!!!
-
Το βαζω εδω γιατι εδω συχναζε.. Ρε Steve που εχεις χαθει? Σ εφαγε ο ερωτας? Λειπεις!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το βαζω εδω γιατι εδω συχναζε.. Ρε Steve που εχεις χαθει? Σ εφαγε ο ερωτας? Λειπεις!Μάλλον τη δάγκωσε την λαμαρίνα ο Steve!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αμα καλοπερναει χαλαλι του
-
Μάλλον ξενέρωσε με τις παρατηρήσεις ο Steve!!
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλά [WHITE SMILING FACE] -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Μάλλον ξενέρωσε με τις παρατηρήσεις ο Steve!!
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλά [WHITE SMILING FACE]Παρατηρήσεις?
-
Ε ναι, αφού του την είχανε 'πέσει' 2-3 γιατί γραφεί σεντόνια κλπ
Δεν μιλάω για τους mods προφανώς.... -
-
Παντα γινεται και θα γινεται!!!
https://sciencearchives.wordpress.com/2 ... -%CF%84-2/
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες