-
Κατουρόκ@υλες κι εσύ
Κάνε καμάκι και σε άλλους πολιτικούς χώρους ομως, μην είσαι τόσο μονόχνωτος(η ορθογραφία μου ώρες ώρες πάει περιπατο )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Taso, jij bent het nummer één agent provocateur
(γμτ, δεν εχει πολλά σύμφωνα αυτή η πρόταση )
Ωραίο το Ολλανδικό που χρησιμοποιείς κατά καιρούς. Με την ευκαιρία, υπάρχει κανένα τοπικό στο forum με τις παράξενες ξένες γλώσσες που μιλάνε τα μέλη του 4TF? Δεν βρήκα τίποτα στην αναζήτηση και ίσως έχει ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Taso, jij bent het nummer één agent provocateur
Ωραίο το Ολλανδικό που χρησιμοποιείς κατά καιρούς. Με την ευκαιρία, υπάρχει κανένα τοπικό στο forum με τις παράξενες ξένες γλώσσες που μιλάνε τα μέλη του 4TF? Δεν βρήκα τίποτα στην αναζήτηση και ίσως έχει ενδιαφέρον.
Ακούς Τάσο
Έχω αρχίσει να τα συμπαθώ κι εγώ, μετά απο πολλές σκηνές εσωτερικής πάληςΕνδιαφέρον τοπικό αυτό που λές, να το ανοίξουμε
-
...
Με την ευκαιρία, υπάρχει κανένα τοπικό στο forum με τις παράξενες ξένες γλώσσες που μιλάνε τα μέλη του 4TF? Δεν βρήκα τίποτα στην αναζήτηση και ίσως έχει ενδιαφέρον.
...
Ενδιαφέρον τοπικό αυτό που λές, να το ανοίξουμε
viewtopic.php?f=13&t=20932
-
(γμτ, δεν εχει πολλά σύμφωνα αυτή η πρόταση )Ischgl (Αυστριακό χωριό - χιονοδρομικό)
Ένα φωνήεν και πέντε σύμφωνα συνεχόμενα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ischgl (Αυστριακό χωριό - χιονοδρομικό)
Ένα φωνήεν και πέντε σύμφωνα συνεχόμενα.Kαλά, κάθεσαι κι ακούς κι εσύ τον ανέραστο τον Τάσο
Τα ολλανδικά δεν έχουν γενικά πολλά σύμφωνα, φαντάζομαι τπτ σουηδικά νορβηγικά είναι πολύ χειρότεραΝα σε πάω και μια κόντρα απ τα λίγα που θυμάμαι
štvrtom (πέμπτη στα σλοβάκικα. 6 σύμφωνα ένα φωνήεν μόνο να ακούς γάλλους να προσπαθούν να το προφέρουν ) -
Θα έχει γέλιο αν πρέπει να φωνάξεις δυνατά štvrtom σε κάποιον πολύ μακριά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα έχει γέλιο αν πρέπει να φωνάξεις δυνατά štvrtom σε κάποιον πολύ μακριά.πιο πολυ θα χει απο κοντα...θα τον ριξεις και ενα μπανιο με τοσο φτυσιδι..
υγ. αλλα αμα ειναι γκομενα το αξιζει κατα 4Τ φορουμ...
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί με τις μαθήτριες
Αν δεν κάνεις την αρχή, δε θα το πετύχεις ποτέ όμως Και σίγουρα η αρχή δεν θα είναι πετυχημένη μιας και θα σε πιασει λίγο σύγκρυο, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία.
Χαλαρά θα μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα είσαι φίλη του τάδε, α εγώ ήρθα με την παρέα μου, τί κάνεις εδω, α απ τη Λαμία είσαι, βγάζετε ωραίο σέρτικοΕιδικά αν ειναι και πάρτυ που δεν ειναι @ρχιδοκαμπος, που χτυπάς κάρτα για να μιλήσεις με κάποια, δοκίμασε. Έτσι για την προπόνηση ρε, και όταν θα κάτσει η καλή περίπτωση θα είσαι έτοιμος
Γααααα..σε τα, όχι @ρχιδόκαμπος, μ**νοκαμπος ήτανε
Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση);
**Σε μέτριες δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω κουβέντα, άνοιξα μάλιστα στο άσχετο κατά τη διάρκεια του πάρτυ με 2 (ταυτόχρονα). Είναι άλλες όμως που μου προκαλούν τέτοια αναστάτωση που δε μπορώ να σταυρώσω φωνήεν.. **:slap:Μαλλον δεν εχεις 'φαει' απορριψη ακομα.
Χαλαρωσε και πλησιασε την.** Μη ψαχνεις να βρεις τι θα της πεις **
Στη χειροτερη περιπτωση (απορριψη) θα εχεις εμπλουτισει τις εμπειριες σου. Ουδεν κακον αμιγες καλουΠοιο ήταν ένα έργο που ο τύπος πλησιάζει ντροπαλά-ντροπαλά το μωρό και το μόνο που του βγαίνει να της πει είναι 'εεε... εεε.... η... η γιαγιά μου είναι πολύ άρρωστη!'?...
-
...και σου λενε οτι δεν πρεπει να δινεις πολυ ενδιαφερον και σημασια στις κοπελες σε μια σχεση
γιατι σε καβαλαν και στο τελος στην κανουν την δουλεια (τα εχω πιει once) .Και αμα εισαι σοβαρος και συγκρατημενος μπορει να σε παρει λαθος και να αμφιβαλλει μπλα μπλα,λενε, γιαυτο καλο ειναι να δειχνεις ενδιαφερον (παραπανω απο το κανονικο ξερω γω,λενε) .
Και αν τα εχεις πιει ηδη, σκεψεις περναν παντα, ματιες σου φαινονται παραξενες, κινησεις περισσοτερο.
και μπερδευεσαι .
Ο χαλαρος Χ δεν δινει σημασια και στο πισω μερος του μυαλου του σκεφτεται οτι κατι θα ερθει
καποια στιγμη απο την κοπελια ή ο ψαγμενος Υ που το κοσκινιζει το θεμα και once again το ψιλοχανει
το θεμα με την κοπελα ;
Πως αντιμετωπιζεις την ζηλεια,πως βλεπεις τις κινησεις της και πως τις ερμηνευεις με βαση ποιες εμπειριες ;
Και σου λενε απολαυσε καθε μερα οσο μπορεις και μην αγνωνεις τον εαυτο σου με σκεψεις για το αν και τι
και γιατι θα σου κανει η κοπελα . δεν αγχωνεσαι οταν σκεφτεσαι οτι μπορει 'η ιστορια να επαναμβανεται' ;Δεν ειναι μονολογος , δεν ξερω να το δομησω καλα τωρα , random thoughts/questions
-
Tώρα θα σου δώσω εγώ ποιητική απάντηση
My face is finished, my body's gone.
And I can't help but think standin' up here
in all this applause and gazin' down
at all the young and the beautiful.
With their questioning eyes.
That I must above all things love myself.I saw a girl in the crowd,
I ran over I shouted out,
I asked if I could take her out,
But she said that she didn't want to.I changed the sheets on my bed,
I combed the hairs across my head,
I sucked in my gut and still she said
That she just didn't want to.I read her Eliot, read her Yeats,
I tried my best to stay up late,
I fixed the hinges on her gate,
But still she just never wanted to.I bought her a dozen snow-white doves,
I did her dishes in rubber gloves,
I called her Honeybee, I called her Love,
But she just still didn't want to.
She just never wants to.I sent her every type of flower,
I played her guitar by the hour,
I patted her revolting little chihuahua,
But still she just didn't want to.I wrote a song with a hundred lines,
I picked a bunch of dandelions,
I walked her through the trembling pines,
But she just even then didn't want to.
She just never wants to.I thought I'd try another tack,
I drank a litre of cognac,
I threw her down upon her back,
But she just laughed and said
that she just didn't want to.I thought I'd have another go,
I called her mah little O,
I felt like Marcel Marceau
must feel when she said
that she just never wanted to.
She just didn't want to.I got the no pussy blues.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πως αντιμετωπιζεις την ζηλεια,πως βλεπεις τις κινησεις της και πως τις ερμηνευεις με βαση ποιες εμπειριες ;
Και σου λενε απολαυσε καθε μερα οσο μπορεις και μην αγνωνεις τον εαυτο σου με σκεψεις για το αν και τι
και γιατι θα σου κανει η κοπελα . δεν αγχωνεσαι οταν σκεφτεσαι οτι μπορει 'η ιστορια να επαναμβανεται' ;Η προσεγγιση σου ειναι εξ αρχης λαθος πιστευω.
- Οι ανθρωποι δεν σου ανηκουν, οποτε ειναι παραλογο να φοβασαι μη σου παρει καποιος κατι το οποιο δεν σου ανηκει ετσι κι αλλιως.
- Ειναι σχεδον αρρωστημενο να μελετας τις κινησεις του αλλου επειδη ζηλευεις και να ψαχνεις να βρεις οτι συμβαινει αυτο που μπορει να φοβασαι. Ψυχραιμια.
- Αν κατι σε ενοχλει, δεν το κουραζεις. Απλα το ξεκαθαριζεις χωρις πολλα πολλα. Και φροντισε να το εννοεις, γιατι αν δεν το εννοεις θα παρεις το μπουλο.
- Αν ολα πανε στραβα, το ΜΟΤΟ ειναι: I got 99 problems but a bitch ain't one
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν ολα πανε στραβα, το ΜΟΤΟ ειναι: I got 99 problems but a bitch ain't oneΕίπα κι εγώ, πολύ σοβαρά το πήγαινε...
Μωρέ, ό,τι και να κάνουμε, αν θέλουν να μας τρελάνουν, έχουν τον τρόπο τους.
-
Join the club...
Πολλή τρέλα όμως -
Α, σε παρακαλώ, εσύ τουλάχιστον διαλέγεις από μεγάλη γκάμα εκεί πάνου!
Εμείς εδώ, έχουμε να κάνουμε κατά 99% με ελληνίδες, με μόνες εναλλακτικές κάτι αλβανιδούλες (δεν είναι κακές πάντως, χαρακτήρα καλύτερο πρέπει να έχουν, αλλά ούτε λένε από εμφάνιση, ούτε από...σόγια-μπρρρ μακριά), κάτι τσύπριες (μπαααα, γάμο κατευθείαν, αλλιώς...) και αραιά και που καμιά άλλη βαλκάνια...
Ρωσίδες και τέτοια εξωτικά, μόνον στα κατάλληλα μέρη...
Γι' αυτό σου λέω, μην γκρινιάζεις!
-
štvrtom (πέμπτη στα σλοβάκικα. 6 σύμφωνα ένα φωνήεν
To r είναι φωνήεν στις σλαβικές γλώσσες!
Στους -20C καταλαβαίνεις γιατί το ρο θεωρείται φωνήεν και γιατί το καπνιστό χοιρινό θεωρείται σαλάτα! -
ΕΕπ ξέρετε ότι την Σκλεναρίκοβα την προφέρουμε λάθος?
Είχα επισκευθεί και το χωριό της -
Δηλαδή αυτό πώς προφέρεται Coyot?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή αυτό πώς προφέρεται Coyot?οποιος θυμαται απο μπασκετ υπηρχε ο κροατης damir tvrdic...δοκιμασε να μη τονισεις στο i αλλα στο r..
-
Όσοι δεν θυμούνται από μπάσκετ, μπορούν να επιλέξουν κάτι άλλο;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες