-
δεν μπορώ φάνκι...
με βάζουν να διαβάζω ηλεκτροκαδριογράφημα...
ΥΓ: εντάξει ρε παιδιά, δε θα πεθάνουμε κιόλας...
-
Και τι, είναι αντικούκου αυτό; Άσε τα χαζά ρε...
-
που να προλάβω να δω το κορμί Πατριώτη...
και τώρα που γράφω, εξαίρεση είναι...
πήξιμο εδώ πάνω...τέλος πάντων, καληνύχτα πατριώτη!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...εκ διαμετρου αντιθετες περιπτωσεις ...
Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα: Θέλουν λίγο απ' αυτό **και **λίγο από εκείνο **με **στοιχεία από το άλλο, το παράλλο **και **το παραδίπλα.
Εμείς, από την άλλη, είμαστε ή το ένα ή το άλλο ή το παράλλο ή το παραδίπλα.Περιττό να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον skye: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Στον Αφρικάνο φίλο οι γυναίκες έβρισκαν την σιγουριά και την δύναμη. Στο σεξ το μόνο που μετρούσε ήταν ότι το έκαναν με μαύρο, είναι γνωστό σε όλους όσους έκαναν ποτέ τον κόπο να το διερευνήσουν ότι είτε 15 είτε 25 πόντους είναι, στο τέλος δεν θα πείραζε αν ήταν λίγο μεγαλύτερο. Αλλά κανένας δεν πειράζει γκόμενα που κυκλοφορεί με μαύρο 2 Χ 2. Ο Μπουίτυ Ροζέ ήταν όπως περιγράφει ο skye: Κύριος, περιποιητικός (έστω και με τα δικά τους λ7) και τρυφερός. Φορούσε ό, τι του αγόραζαν, τις συνόδευε στα μαγαζιά. Και τις κυνηγούσε μέχρι να τις κατακτήσει, ενώ οι 'άλλοι' μετά από λίγο βαριόντουσαν. Ε, λοιπόν, αυτός δεν τις προλάβαινε ενώ αυτοί έμεναν με το πουλί στο χέρι. Τις πταίει;
Η ομοιότητα με σημερινές, 25 χρόνια μετά, καταστάσεις είναι απίθανο να είναι συμπτωματική!ΥΓ. Λατρεύω τις γυναίκες.
Οιαδήποτε ομοιότητα με τα προλεχθέντα είναι εντελώς συμπτωματική...
Προ 10+ ετών, προς τα τελειώματα των σπουδών μου, γειτόνεψα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας όπου διέμενα με έναν Κενυάτη, τον Ιωσήφ Ου...ου γύρω στα 5 χρόνια μεγαλύτερό μου (κοντά στα 30 τότε, εκείνος). Ήταν γιος Κενυάτη τσιφλικά με μεγάλη περιουσία σε γη και ζώα (έτσι διατεινόταν τουλάχιστον), πανύψηλος, κοντά στα 2 μέτρα και με αρκούντως περιπετειώδες παρελθόν παραμονής στην Ελλάδα...Απ όσο μου χε πει, (όταν έπινε κρασί, κι έπινε πολύ, λυνόταν η γλώσσα του ) είχε ξεκινήσει στο Ηράκλειο Κρήτης το 1986-87 να σπουδάσει Ιατρική (τρομάρα του)..Περιττό να πω ότι έκατσε εκεί γύρω στα 5-6 χρόνια περνώντας ελάχιστα μαθήματα μέχρι που ανηφόρισε προς Αθήνα μεριά δοκιμάζοντας την τύχη του ως χημικός μηχανικός κάπου στο 1992-93. Εξ όσων μου διηγήθηκε, εκείνα τα 5-6 χρόνια είχε πηδήξει τη μισή Κρήτη, τόσο σε ελληνίδες (ειδικότητά του οι των δεύτερων -άντα και πάνω μέχρι και δεύτερα -ήντα ) αλλά και πάμπολλες αλλοδαπές, κυρίως στα Μάλια όπου σύχναζε τα καλοκαίρια. Μου χε διηγηθεί σχετικά 2-3 πικάντικες ιστορίες με καθωσπρέπει ελληνίδες κυρίες αλλά και Ολλανδέζες τουρίστριες (κάνει φαίνεταια καλό κοντράστ το λευκό-ξανθό με το μαύρο ). Όσο τον είχα γείτονα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας (περί τα 3 χρόνια) αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν κάποιες περιπέτειές του με ελληνίδες κοπέλες της ηλικίας μου (+/-25 τότε) που κατά τεκμήριο ήταν ξέμπαρκες, ελέω εμφάνισης-κιλών-μειωμένης αυτοπεποίθησης, όσο, κυρίως, αρκετές περιπέτειες με ελληνίδες κυρίες άνω των 40 (μέχρι 50+) τις οποίες συνήθιζε να φιλοξενεί τις κρύες νύχτες του χειμώνα στο δωμάτιό του, όπου μετά από εντατική οινοποσία, ακολουθούσε το ρωμαικό όργιο (με προφανές αποτέλεσμα για τον ύπνο μου, νά ναι καλά η ανύπαρκτη ηχομόνωση). Κλασικά την άλλη μέρα, όταν κάποια στιγμή συνερχόταν από το hungover, μπυ ζητούσε συγνώμη για την αναστάτωση και μου έδειχνε με περηφάνια τα δωράκια που του κάνανε . Συνάμα, κάποιες φορές, μου τράκερνε τσιγάρα και δανεικά λεφτά, τα οποία πάντα μου τα επέστρεφε (τα λεφτά, όχι τα τσιγάρα ).
Τελικά, τέλη 1999, εγκατέλειψα δια παντός τη φοιτητική ζωή, όχι όμως κι ο γείτονας Ιωσήφ, ο οποίος τελικά, όπως εκ των υστέρων έμαθα, κατάφερε να τελειώσει χημικός μηχανικός (τρέχα γύρευε πως ) γύρω στο 2001 κι έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται...
Είμαι σίγουρος πως σε αρκετές αναξιοπαθούσες ελληνίδες κυρίες θα έχει λείψει η παρέα του -
Οκ, πριν αρχίσω, να θυμίσω τη σκηνή μιας ταινίας του Λαζόμπουλου (ο καλύτερος μου φίλος;) που κάνουν group therapy σε μια ταράτσα και κάποια στιγμή φωνάζει ο πρωταγωνιστής 'ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΣ!!' και ακούγεται μια φωνή 'ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΟΟΟΣ!!'.
(μπορώ να πω μαλάκας;)
Ωραία, συνεχίζουμε τώρα.
Πήγα το Σάββατο σε ένα πάρτυ μασκέ που έκανε φίλος φίλου το οποίο γινόταν σε ένα χώρο ούτε 20 τετραγωνικών όπου είχαμε στοιβαχτεί καμιά 40αριά άτομα .
Εκεί μεταξύ των καλεσμένων (δεν γνώριζα κανέναν πέρα απο την 6μελή παρέα μου) ήταν μια απίστευτη μελαχρινή που είχε ντυθεί μαθήτρια. Και όταν λέω μαθήτρια, δεν εννοώ με ποδιά αλλά σε φάση κοντή φουστίτσα, ξεκούμπωτο πουκάμισο, γραβάτα, γυαλάκια και 2 κοτσιδάκια (κάτι τέτοιο, αλλά σε μελαχρινό και με απίστευτη φάτσα και ξεκούμπωτο πουκάμισο, όχι φανελίτσα)..
Ε, κλασσικό fail από ώρα, δεν μάζεψα τα @@ μου για να πάω να της μιλήσω.
Ο φίλος μου δε τη ξέρει κιόλας, είναι απο το ίδιο νησί. Έλεγα, έλεγα, έλεγα, τώρα θα πάω, κάτσε να πιώ το ποτό μπας και λυθεί η γλώσσα, με συνέπεια.. Το χάσαμε το κορμί πατριώτ..
Εχθές μου'πε ο φίλος μου οτι η κοπελιά σπουδάζει Λαμία, οπότε αν τη ξανασυναντήσω θα'ναι το καλοκαίρι στο νησί..
Βρίστε με κάποιος! Όχι;
Είμαι και αριστερός! Και δε μ'αρέσουν οι γάτες!
Ο Παναθηναϊκός δε θα πάρει προτάθλημα ποτέ!
Τώρα;Ρε γαμώτο το κάνω πολύ συχνά αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να βρω τα κότσια να πάω να ανοίξω συζήτηση..
Έχω καταντήσει αηδία.
Δε παίζει, θα γίνω ΠΑΟΚ να μη γ..σω ποτέ. -
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί με τις μαθήτριες
Αν δεν κάνεις την αρχή, δε θα το πετύχεις ποτέ όμως Και σίγουρα η αρχή δεν θα είναι πετυχημένη μιας και θα σε πιασει λίγο σύγκρυο, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία.
Χαλαρά θα μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα είσαι φίλη του τάδε, α εγώ ήρθα με την παρέα μου, τί κάνεις εδω, α απ τη Λαμία είσαι, βγάζετε ωραίο σέρτικοΕιδικά αν ειναι και πάρτυ που δεν ειναι @ρχιδοκαμπος, που χτυπάς κάρτα για να μιλήσεις με κάποια, δοκίμασε. Έτσι για την προπόνηση ρε, και όταν θα κάτσει η καλή περίπτωση θα είσαι έτοιμος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί με τις μαθήτριεςΑν δεν κάνεις την αρχή, δε θα το πετύχεις ποτέ όμως Και σίγουρα η αρχή δεν θα είναι πετυχημένη μιας και θα σε πιασει λίγο σύγκρυο, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία.
Χαλαρά θα μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα είσαι φίλη του τάδε, α εγώ ήρθα με την παρέα μου, τί κάνεις εδω, α απ τη Λαμία είσαι, βγάζετε ωραίο σέρτικοΕιδικά αν ειναι και πάρτυ που δεν ειναι @ρχιδοκαμπος, που χτυπάς κάρτα για να μιλήσεις με κάποια, δοκίμασε. Έτσι για την προπόνηση ρε, και όταν θα κάτσει η καλή περίπτωση θα είσαι έτοιμος
Γααααα..σε τα, όχι @ρχιδόκαμπος, μ**νοκαμπος ήτανε
Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση);
Σε μέτριες δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω κουβέντα, άνοιξα μάλιστα στο άσχετο κατά τη διάρκεια του πάρτυ με 2 (ταυτόχρονα). Είναι άλλες όμως που μου προκαλούν τέτοια αναστάτωση που δε μπορώ να σταυρώσω φωνήεν.. -
Είχες την τύχη να είσαι σε μ$νοκαμπο και δεν έδρασες
Την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σουΟι γυναίκες έχουν μια μοναδική ικανότητα να μυρίζονται την αγαμι@ και τους λιγούριδες
Γι αυτό πρέπει είσαι άνετος και χαλαρός (τί διάολο σε θεατρική ομάδα είσαι )Πάω να φάω γιατί με στεναχώρησες
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
[...]Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση); [...]Η οποία ατάκα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που νομίζεις
Προφανώς όχι με 'παιδάκια' και 'προσπάθειες' αλλά με κάτι πιο to the point και ευγενικά χυδαίο -
Δεν χρειάζονται έξυπνες ατάκες, απλά ν' αποφεύγονται οι ανόητες. Ούτως ή άλλως, αν δεν της αρέσεις, δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι η ατάκα. Απλά πας και της μιλάς.
Όλα αυτά θα τα δοκιμάσω όπου να 'ναι κι εγώ, μιας και εδώ και μερικές μέρες, είμαι πάλι εργένης.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση); [...]
Η οποία ατάκα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που νομίζεις
Προφανώς όχι με 'παιδάκια' και 'προσπάθειες' αλλά με κάτι πιο to the point και ευγενικά χυδαίο -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν χρειάζονται έξυπνες ατάκες, απλά ν' αποφεύγονται οι ανόητες. Ούτως ή άλλως, αν δεν της αρέσεις, δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι η ατάκα. Απλά πας και της μιλάς.Όλα αυτά θα τα δοκιμάσω όπου να 'ναι κι εγώ, μιας και εδώ και μερικές μέρες, είμαι πάλι εργένης.
Τί διάολο, επιδημία έχει πέσει ρε γμτ
οι μισοί γνωστοί μου χωρισαν τώρα τελευταία -
@festonero: Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2002... Σε 8αρια και πάνω έτρωγα τρελή εμπλοκή, σε σημείο να αηδιάζω με τον εαυτό μου και να μου ρίχνω πρώτος χυλόπιτα (βέβαια σε αυτό έφταιγε μια άλλη κοπέλα, έχω γράψει και εκείνη την ιστορία παλιότερα εδώ)...
Τέλος πάντων, τον Σεπτέμβρη είχα μόλις γυρίσει από ένα summer school στο US of A. Εμπειρία ζωής και αυτό, αλλά περιστασιακά πράγματα, λόγω χρόνου κυρίως... Είχα φάει ένα μεγαλούτσικο σκάλωμα με μια Ελληνίδα που ήταν μαζί μας, αλλά τα έκανα σκ@τά όταν πήγε να με φιλήσει και εγώ τραβήχτηκα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, πάλι πλατειάζω. Γυρνάω που λες Ελλάδα, με καλή ψυχολογία γενικότερα, αλλά αντιμετωπίζοντας 3η λυκείου κλπ κλπ υπήρχαν διάφορα σύννεφα στον ορίζοντα, για τους άλλους κυρίως. Τον 9ο μήνα του χρόνου που λες, κάνει μια άλλη κοπέλα που είχε έρθει μαζί μας στην Αμερική ένα πάρτυ στο σπίτι της. Κλασσικά, μπανάκι, χτένισμα, ξύρισμα, κολώνιες και τα ρέστα, και πάμε για τον κλασσικό αλγόριθμο: ποτό στο χέρι, small talk κτλ κτλ. Μπαίνοντας στο σπίτι της άλλης, αντικρίζω την πιο όμορφη κοπέλα (και άλλα επίθετα ταιριάζουν, αλλά τα τρώει η λογοκρισία) που είχα δει ποτέ... Σοκ και δέος και τα ρέστα... Πρώτη σκέψη, ντιριντίνο συμμαζέψου, δεν είναι για τα δόντια σου αυτή. Fail δλδ, επικό... Η βραδιά προχωράει, καλό κέφι στο πάρτυ με ωραίες μουσικές κτλ, σε κάποια φάση βγαίνω στο μπαλκόνι για τηλ... Ε, ενώ μιλάω, βγαίνει και αυτή, κάθεται λίγο παραπέρα και αρχίζει τις ματιές.... Δεν μπορεί να απευθύνεται σε μένα, κοιτάω πίσω μου να δω αν είναι κάποιος άλλος κλπ κλπ κλπ. Αφού το παίρνω απόφαση πως είμαστε στον 7ο, οπότε ακόμα και αν με ρίξει από το μπαλκόνι δεν θα καταλάβω και πολλά, πάω να της μιλήσω... Ούτε θυμάμαι τι είπα ακριβώς, το θέμα είναι πως ανταλλάξαμε τηλ και τις επόμενες μέρες βγήκαμε αρκετά randez-vous, εντός, εκτός και επί τα αυτά.
Η σχέση δεν κράτησε και πολύ (1 μήνα tops), διότι επρόκειτο περί πειραγμένου ατόμου * (γιατί άλλωστε να κοιτούσε εμένα ), αλλά πήρα ένα πολύ σημαντικό μάθημα: οι ανισότητες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, γιούρια στον ταμπλά με τα κουλούρια αν γουστάρεις. Μέχρι τώρα, δεν έχω μετανιώσει. Γιαυτό, μην σκέφτεσαι έτσι, ούτε καν ότι πρέπει να βγει κάτι με το που θα πας να της μιλήσεις. Χαλαρά...- μετά από μένα, τα φτιαξε με πρωταθλητή πάλης και έμεινε έγκυος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
........- μετά από μένα, τα φτιαξε με πρωταθλητή πάλης και έμεινε έγκυος
Θα πρέπει να σε προβληματίσει αυτό! Έχω ένα κολλητό 'γιατρό' στην Σαλονίκη. Θα σου στείλω το τηλ του να σε φτιάξει!
-
Εμένα γιατί να με προβληματίσει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
- μετά από μένα, τα φτιαξε με πρωταθλητή πάλης και έμεινε έγκυος
Ρε drdino, μήπως δεν την παλεύεις τελικά;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
- μετά από μένα, τα φτιαξε με πρωταθλητή πάλης και έμεινε έγκυος
Ρε drdino, μήπως δεν την παλεύεις τελικά;
Ρε τάσο συγκρατήσου λίγο, έχεις μονοπωλήσει τα funniest
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Βρίστε με κάποιος! Όχι;
Τώρα;Τιιιιι;;; Δε σου αρέσουν οι γάτες;; Γιατί, τι έχουν τα καημένα τα ζωντανά;;;
Χμ, καλή opening line για τη 'μαθήτρια' θα μπορούσε να ήταν: 'τι κάνεις εσύ εδώ; γιατί δε διαβάζεις τα μαθήματά σου;'
(Γιατί όμως δε μού έρχονται ποτέ οι ατάκες όταν τις χρειάζομαι... )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βρίστε με κάποιος! Όχι;
Τώρα;Τιιιιι;;; Δε σου αρέσουν οι γάτες;; Γιατί, τι έχουν τα καημένα τα ζωντανά;;;
Χμ, καλή opening line για τη 'μαθήτρια' θα μπορούσε να ήταν: 'τι κάνεις εσύ εδώ; γιατί δε διαβάζεις τα μαθήματά σου;'
(Γιατί όμως δε μού έρχονται ποτέ οι ατάκες όταν τις χρειάζομαι... )
Εγώ είχα σκεφτεί το άλλο 'δε μου φαίνεσαι αρκετά μεγάλη για να είσαι εδώ και να πίνεις και να καπνίζεις..'
Αλλά το κράτησα για τον εαυτό μου. -
Ρε μάγκες, οι ατάκες δεν μετράνε... Πεπερασμένος αριθμός υπάρχει, δεν είναι το παν.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες