-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σημερα ειδα ενα φιλο στο γυμναστηριο. Μονο εκει τον βλεπω πια γιατι η γυναικα του στην ουσια εχει απαγορεψει να με βγαινει μαζι μου. Ηταν σε κακη κατασταση, χειροτερη απο καθε αλλη φορα. Μου ειπε πως αν ειχε αποδεκτει την προταση τησ γυναικας του να μετακομισουν στην πολη της στην επαρχια, θα ειχε αυτοκτονησει. Παλια τον εβλεπα στις γιορτες γιατι η γυναικα του πηγαινε στην μανα της. Φετος ςγριεψε και τον θελει μαζι τησ. Με συμβουλεψε να αποφυγω τις επαφες με γυναικες ελληνιδες (κατι που εχω αρχισει και κανω απο καιρο) ανεξαρτητως ποσο ωραιες ειναι.
Τελικα το μ@@νι ειναι μια ψευδαισθηση. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Κι αυτοι που πανηγηριζουν που κανανε παιδια και οικογενειες θα τη φανε στο κ@λ@, ειναι θεμα χρονου, δεδομενου και της ατελειωτης οικονομικης κατηφορας που διανυουμε (ο φιλος δεν αντιμετωπιζει προς το παρον οικονομικο προβλημα).
Μου ειπε επισης παλαιοτερα οι γυναικες στη δουλεια που τσεπωνανε τους καλους μισθους το παιζανε υπερ ανω ανδρων. Τωρα που παιρνουν τ @ρχ... μου εχουν αρχισει να βλεπουν τους αντρες πιο φιλικα και να ονειρευονται οικογενειες.
Μακρια....Μακρια...H Τhailand είναι η λυση
+1
Σιγκαπουρη, Φιλιππινεσ, Χιλη, Βενεζουελα, Αργεντινη... -
και στη δική μου τη σχολή που είναι δύσκολη για γυναίκες πολλές ψάχνουν γκόμενους για να τις κάνουν την εργασία
δεν πα να είσαι Brad Pitt, άμα περνάς εργασίες με 5-6 θα σε έχουν όλες για τον αλήτη της σχολής
άμα κάνεις παρούσιαση μπροστά σε όλους μια καλή εργασία, θα σε κοιτάξουν όλες σαν τον απόλυτο γκόμενο
δεν φτάνει που είναι και μπάζα, κοίτα θράσος που έχουν οι κότεςοι Αγγλίδες μπορεί όταν έρχονται Ελλάδα να κάνουν διαγωνισμό ποια θα φορέσει το καλύτερο ξώβυζο και στο νησί να είναι πιο συνεσταλμένες, αλλά βρίσκεις καλό κομμάτι ευκολα (πχ οι ψηλές ξανθιές Σκοτσέζες είναι γκομενάρες )
-
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί 'σεντονάκι' με αληθινή ιστορία :
Παραμονή Χριστουγέννων, συνάντησα σε γνωστό πολυκατάστημα του κέντρου, φίλο-συμμαθητή-γείτονα απο το Γυμνάσιο/Λύκειο της δεκαετίας του 70, σήμερα 50άρης, ακόμα και σήμερα ανύπαντρος. Μορφωμένος, συμπαθητικός, καλοστεκούμενος και εμφανίσιμος , δείχνει μάλλον μικρότερος της ηλικίας του . Εργαζόμενος με ικανοποιητικό μισθό, μένει μόνος του σε δικό του διαμέρισμα, μακρυά απο τους γονείς αν και μοναχοπαίδι, ενώ διαθέτει και αξιοπρεπή περιουσία .
Ημουν με τη σύζυγο, ενώ αυτός συνοδευόταν απο μιά 'κοπέλα' στην ηλικία του, εργαζόμενη (ανύπαντρη-χωρισμένη ..... δεν ανένεφερε κάτι σχετικό), απ΄ότι καταλάβαμε απο τις σύντομες συστάσεις και κουβέντες. Δεν θα της έδινες ιδιαίτερη σημασία, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν άσχημη ή με εμφανή κουσούρια εμφάνισης. Χάρηκε πολύ που βρεθήκαμε, αν και με τη σύζυγο είχαμε μείνει με άλλη εντύπωση αφού χάθηκε ξαφνικά-χωρίς λόγο. Πιάσαμε την κουβέντα στα κλεφτά, και είπαμε να ξαναβρεθούμε σύντομα, γιατί δεν ήθελε να αλλάξει και το πρόγραμμα της 'παρέας' του.
Ξεκινήσαμε απο το 1997 να ξανακάνουμε παρέα σαν μεγάλα πλέον παιδιά, καμιά 10αριά φορές το χρόνο, εμείς σαν ζευγάρι με παιδιά τότε 10 και 7 ετών, αυτός συνήθως με κάποιες συντρόφους, πάντα ανύπαντρος . Τελευταία φορά είχαμε συναντηθεί το 2008, οπότε και ...χάθηκε, αφού εγώ δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, υποθέτοντας ότι ως παντρεμένος, ίσως τον 'κούραζα'.
Από τις ''συντρόφους ' του που προσωπικά γνωρίσαμε, ήταν το 1997 μιά ομορφούλα αλλά 7-8 χρόνια μικρότερή του, κοινωνική, 'κονομημένη αλλά ψιλοφευγάτη. Μετά απο 3 χρόνια, η ιστορία έληξε άδοξα.
Αργότερα, το 2004, συνοδευόταν απο ένα 'ξόανο' εμφανισιακά , 2-3 χρόνια μικρότερή του, πού όμως δεν ήθελε κανέναν για παρέα, γεγονός που το έδειχνε με την συμπεριφορά της (δεν ήμασταν μόνο εμείς σαν οικογένεια που της 'την βαράγαμε', αλλά κατά ομολογία του φίλου μου, συνέβαινε το ίδιο και με άλλους γνωστούς του): Τον έκλεινε στο σπίτι για να είναι οι δυό τους απομονωμένοι, και το χειρότερο ===> όχι με σκοπό το sex . Του είχαμε εκφράσει τις απόψεις μας για την συγκεκριμένη και ευτυχώς- για τον ίδιο- μετά απο κανα χρόνο την 'πρόγγιξε' .Σε συχνές και μακροσκελείς συζητήσεις που είχαμε αυτά τα χρόνια για το θέμα γάμος-οικογένεια, ο άνθρωπος ήθελε να παντρευτεί, αλλά οι κάπως καλύτερες και με προσόντα ( ομορφιάς και όχι μόνο ) απο τις κοπελιές , ήθελαν να περάσει καιρός για να 'γνωριστούν καλύτερα', ενώ ο φίλος ήθελε να προχωρήσουν πιό γρήγορα στην επισημοποίηση της σχέσης, για να μην χάσει τις συγκεκριμένες κοπέλες - κελεπούρια.
Σήμερα λοιπόν ξαναβρεθήκαμε για καφέ . Ηταν μόνος και έρημος, και δεν τον ρώτησα που ήταν η προχθεσινή γυναικοπαρέα του, για λόγους ευγένειας. Άλλωστε, για να μην μου πεί κάτι , μάλλον η συγκεκριμένη σχέση είναι ....... του 'πήδουλου'. Μας περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε φέτος (εγχειρήσεις), που όμως ευτυχώς δεν ήταν αποτέλεσμα σοβαρών ή μακροχρόνιων παθήσεων. Ο καημός του ήταν ότι - ως εργένης- και με γονείς άνω των 85 ετών με προβλήματα σοβαρά υγείας-κινητικότητας, την έβγαλε στο νοσοκομείο και τις 2 φορές σχεδόν μόνος του, με συντροφιά 2-3 φίλων-συγγενών, αλλά καμιά περαιτέρω συμπαράσταση κατά τις 4-6 ημέρες νοσηλείας . Στο μεταξύ (2007-2010), με ταξίδια σε Κούβα-Βραζιλία και σε άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ευρώπη, έχοντας σχέσεις με 2-3 'μεγαλοκοπέλες', προσπάθησε μήπως και γίνει το θαύμα, αλλά .. εις μάτην !
Σημασία έχει ότι -χωρίς εμείς να τον προκαλέσουμε- μνημόνευσε και πάλι το θέμα οικογένεια-παιδιά-μοναξιά, με εμφανή απο τα λεγόμενά του την απόγνωση που έχει αρχίσει να τον κυριεύει για την κατάστασή του ως 'εργένης'. Το χειρότερο ήταν όταν μας ειπε ότι εδώ και 1 χρόνο, άρχισε να παίρνει και κάποια φάρμακα ....'ηρεμιστικά' !!! Ο λόγος: Οι πρόσφατες ασθένειες του προκάλεσαν αδυναμία 'τεκνοποίησης'
Σημείο ενδιαφέροντος : Οταν πριν κάποια χρόνια τον είχαμε ρωτήσει γιατί δεν δημιούργησε οικογένεια πρίν τα 40 του, που οι προϋποθέσεις θα ήταν μάλλον καλύτερες, είχε παραδεχθεί ότι έψαχνε για κελεπούρι. Αλλά, όπως είχε πεί τότε και λέει ακόμα, ... τα κελεπούρια δεν έψαχνα για αυτόν, παρά μόνο οι 'των αντιστοίχων ή και κάπως μικρότερων των δικών του προσόντων'. Αυτό είχε ως επακόλουθο κατά τον ίδιο, ότι μετά απ την ηλικία των 40 και πάντα εν γνώσει του, όσο και να κατέβαζε τον πήχη, πάλι δεν έπιανε ... την Ά΄Εθνική !!! Σήμερα πλέον, δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με σοβαρή σχέση, αφού θεωρεί ότι οι καλές ευκαιρίες αποτελούν παρελθόν και κυρίως, ότι παιδιά δικά του δεν πρόκειται να αποκτήσει.
Η ελπίδα όμως, ίσως να πεθάνει τελευταία !Αυτά, as ... 'food for thought' !!!
-
Το λαϊκό ρητό 'Ή μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου!!!' 'δένει' απόλυτα με την παραπάνω αφήγηση.
-
Αν ξεκολλήσει το μυαλό του μπορεί να βρει κάποια χωρισμένη με παιδιά να κάνουν σχέση.
Φίλη μου μετέφερε ιστορία που ενεπλάκη η μητέρα της:
Περιληπτικά, πήρε μια μέρα ταξί η κυρία Κατερίνα για να πάει στο Παγκράτι, και στη διαδρομή ο 30-40άρης ταξιτζής ήταν όλο αχ βαχ.
Ακρως συζητήσιμη η Κατερίνα, τον ρωτάει τι έχει και εκείνος απαντά οτι χώρισε με τη κοπέλα του γιατί η κοπέλα του δεν ήθελε να δεσμευτεί με ταξιτζή, ενώ εκείνος ήθελε γάμο και παιδιά, αλλά ποιός θα κοιτάξει ταξιτζή.
Πιάνουν κουβέντα γνωρίζονται λίγο περισσότερο, και του λέει μην ανησυχείς, θα βρεθεί και για σένα μια. Μάλιστα δεν της πήρε λεφτά για τη διαδρομή, για τη ψυχοθεραπεία που του προσέφερε!
Τα φέρνει η τύχη και ένα μήνα αργότερα χωρίζει η Μαρία, 40 ετών νομίζω, κολλητή φίλη της Κατερίνας από παλιά, επειδή ο γκόμενος της δεν ήθελε να προχωρήσει παρακάτω, μετά από 10 χρόνια σχέσης και δεν ήθελε και παιδιά.
Η Κατερίνα τους γνώρισε, και ενάμιση χρόνο αργότερα, η Μαρία είναι έγγυος στο πρώτο τους παιδί και είναι πανευτυχείς.Αν κάποιος πάψει να είναι απόλυτος, αφήσει τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις και αποδεχτεί οτι οι άνθρωποι έρχονται σε πολλά διαφορετικά σουλούπια, με υπέρ και κατά και ποτέ δε ξέρεις ποιό θα σου ταιριάξει, όλα γίνονται.
Ας αφήσει τα 'τη θέλω με Α, Β, Γ', και ας κοιτάξει να γνωρίσει άνθρωπο που θα τον γοητεύσει. Όχι επειδή έχει το ένα ή το άλλο χαρακτηριστικό, αλλά επειδή είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ανοιχτός να είσαι, όλα τα άλλα γίνονται.
Αυτό πρέπει να το στείλω σε μια φίλη μου τώρα που το σκέφτομαι.Δεν είναι δυνατόν κάποιος 'μορφωμένος, συμπαθητικός, καλοστεκούμενος και εμφανίσιμος, εργαζόμενος με ικανοποιητικό μισθό' να μη βρίσκει κάποια. Όχι επειδή είναι κελεπούρι, αλλά επειδή δεν είναι 'αγροίκος, αντιπαθής, κουασιμόδος και φτωχομπινές'. Ακόμα και αυτοί έχουν στον ήλιο μοίρα, ο φίλος σου πως γίνεται να μην έχει;
-
Ωραίο ποστ FestoNero, οπότε το δίδαγμα προς τον φίλο g47 είναι να βρει έναν καλό ταξιτζή και να ζήσουνε μαζί τον έρωτά τους
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αν ξεκολλήσει το μυαλό του μπορεί να βρει κάποια χωρισμένη με παιδιά να κάνουν σχέση.
Φίλη μου μετέφερε ιστορία που ενεπλάκη η μητέρα της:
Περιληπτικά, πήρε μια μέρα ταξί η κυρία Κατερίνα για να πάει στο Παγκράτι, και στη διαδρομή ο 30-40άρης ταξιτζής ήταν όλο αχ βαχ.
Ακρως συζητήσιμη η Κατερίνα, τον ρωτάει τι έχει και εκείνος απαντά οτι χώρισε με τη κοπέλα του γιατί η κοπέλα του δεν ήθελε να δεσμευτεί με ταξιτζή, ενώ εκείνος ήθελε γάμο και παιδιά, αλλά ποιός θα κοιτάξει ταξιτζή.
Πιάνουν κουβέντα γνωρίζονται λίγο περισσότερο, και του λέει μην ανησυχείς, θα βρεθεί και για σένα μια. Μάλιστα δεν της πήρε λεφτά για τη διαδρομή, για τη ψυχοθεραπεία που του προσέφερε!
Τα φέρνει η τύχη και ένα μήνα αργότερα χωρίζει η Μαρία, 40 ετών νομίζω, κολλητή φίλη της Κατερίνας από παλιά, επειδή ο γκόμενος της δεν ήθελε να προχωρήσει παρακάτω, μετά από 10 χρόνια σχέσης και δεν ήθελε και παιδιά.
Η Κατερίνα τους γνώρισε, και ενάμιση χρόνο αργότερα, η Μαρία είναι έγγυος στο πρώτο τους παιδί και είναι πανευτυχείς.Αν κάποιος πάψει να είναι απόλυτος, αφήσει τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις και αποδεχτεί οτι οι άνθρωποι έρχονται σε πολλά διαφορετικά σουλούπια, με υπέρ και κατά και ποτέ δε ξέρεις ποιό θα σου ταιριάξει, όλα γίνονται.
Ας αφήσει τα 'τη θέλω με Α, Β, Γ', και ας κοιτάξει να γνωρίσει άνθρωπο που θα τον γοητεύσει. Όχι επειδή έχει το ένα ή το άλλο χαρακτηριστικό, αλλά επειδή είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ανοιχτός να είσαι, όλα τα άλλα γίνονται.
Αυτό πρέπει να το στείλω σε μια φίλη μου τώρα που το σκέφτομαι.Δεν είναι δυνατόν κάποιος 'μορφωμένος, συμπαθητικός, καλοστεκούμενος και εμφανίσιμος, εργαζόμενος με ικανοποιητικό μισθό' να μη βρίσκει κάποια. Όχι επειδή είναι κελεπούρι, αλλά επειδή δεν είναι 'αγροίκος, αντιπαθής, κουασιμόδος και φτωχομπινές'. Ακόμα και αυτοί έχουν στον ήλιο μοίρα, ο φίλος σου πως γίνεται να μην έχει;
Διασκεδαστική ιστοριούλα αλλά μάλλον ξεχνάς τους παράγοντες ηλικία και τύχη. Για κάθε έναν που βρίσκει, υπάρχουν πολλοί μόνοι εκεί έξω, και μεγαλοκοπέλες και γεροντοπαλίκαρα!
-
-
Ο χρήστης Θανάσης Βέγγος έγραψε:
Επρεπε να γερασω, αγορι μου, για να μαθω τι ειναι ευτυχια.Τελικα ευτυχια ειναι ενα ζευγαρι χερια, δυο χερια...
Αυτα που θα σε αγκαλιασουν, θα σε κρατησουν, θα σε κοιμησουν, θα σε περιποιηθουν, θα σου μαγειρεψουν, θα σε χαιδεψουν και στο τελος θα σου κλεισουν τα ματια.
Τα πολλα χερια απλα σε κατσιαζουν... Χασιμο χρονου.
Θα το δεις κι εσυ οσο μεγαλωνεις...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ωραίο ποστ FestoNero, οπότε το δίδαγμα προς τον φίλο g47 είναι να βρει έναν καλό ταξιτζή και να ζήσουνε μαζί τον έρωτά τουςΕτσι.
Αλλα το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι δε θελω ουτε παιδια, ουτε οικογενεια, ουτε γαμο, μονο να μη μου πρηζουν τα @@ οποτε για αυτη τη λεπτομερεια το σεναριο δε θα δουλεψει! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επρεπε να γερασω, αγορι μου, για να μαθω τι ειναι ευτυχια.
Τελικα ευτυχια ειναι ενα ζευγαρι χερια, δυο χερια...
Αυτα που θα σε αγκαλιασουν, θα σε κρατησουν, θα σε κοιμησουν, θα σε περιποιηθουν, θα σου μαγειρεψουν, θα σε χαιδεψουν και στο τελος θα σου κλεισουν τα ματια.
@ Mikegr... φοβάμαι ότι είσαι μισογύνης...
-
-edit-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επρεπε να γερασω, αγορι μου, για να μαθω τι ειναι ευτυχια.
Τελικα ευτυχια ειναι ενα ζευγαρι χερια, δυο χερια...
@ Mikegr... φοβάμαι ότι είσαι μισογύνης...
Kοιτα μη φας καμια φρικη κι εσυ σα τον φιλο μου γιατι δεν ειναι καθολου απιθανο με τοσες Κ@ριολες εκει εξω.
Τον θειο μου τον ξετινασε αν και 17 χρονια μεγαλυτερη και τα τρωει με το σοι τησ. Π@@τνες γενιουνται και πεθαινουν... -
Φρίκες όλοι έχουμε φάει στη ζωή, όπως είμαι σίγουρος ότι έχουμε δώσει κιόλας! Το να αφορίζεις όμως έτσι τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, εκτός από στενό μυαλό, δείχνει και βαθύτερα ψυχολογικά θέματα.
-
Αγαπητέ Nozomi θα διαφωνησω μαζί σου οσον αφορά την συντροφιά στο νοσοκομείο. Οι εμπειρίες δεν μπορούν να καλύψουν την ανθρωπινη επαφή ,συμπόνια,συντροφιά και αυτό φανηκε στην πολυδιαστατη ζωή του ανθρωπου που ανεφερε ο dbekos.Ο ιδιος δεν μπορούσε στην ιδ'εα οτι ειναι μόνος. Υπάρχουν και ανθρωποι που γνωριζω προσωπικά και ειχαν παρομοια ζωή αλλά δεν ηθελαν κανεναν να δουν λογο στο ότι δεν ενιωθαν ανετα στην κοινωνική κριτική.
Επίσης το να νιώθει οικτο ενας παντρεμενος για εναν ανυπαντρο νέο ή εμφανισιμο μεσήλικα δεν μπορεί να στέκει απο την στιγμή που υπο φυσιολογικές συνθηκες (υπαρξη δουλειάς,επίπεδο μορφωσης,συμπεριφοράς) εχει πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέσεις και έρωτες. Τωρα ο νεος μπορεί να μην εχει δουλειά έχει ομως τον χρονο να ρυθμίσει την ζωή του που ενας παντρεμένος δεν έχει.
Εγω πιστεύω πως τον οίκτο του ερωτα τον δικαιούται ο ανυπαντρος προς τον παντρεμένο. Μπορώ να πω με σιγουριά πως για να παντρευτεί κάποιος θα πρέπει να περάσει οποσδηποτε απο κρεπάλλες και ερωτες .Εκεί με την βοήθεια του θεού αν επιβιωσει ψυχολογικά και βρεθεί η γυναικα που θα του ξυπνησει την ιδεα της οικογένειας μεσα του θα προχωρησει στο γαμο.
Εγω επιβίωσα και αγαπω το παιδί μου οσο τιποτε αλλο στον κόσμο!Ολα τα μανούλια έξω τις γιορτές! Μην ξεχνιώμαστε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φρίκες όλοι έχουμε φάει στη ζωή, όπως είμαι σίγουρος ότι έχουμε δώσει κιόλας! Το να αφορίζεις όμως έτσι τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, εκτός από στενό μυαλό, δείχνει και βαθύτερα ψυχολογικά θέματα.Ισοπεδωτικη τακτικη:Ολεσ π@@νεσ και τελος
Αλλωστε ειναι πολυ συνηθισμενη τακτικη στις μερες μας: Στο στρατο, στην φορολογια, στην αμοιβη προσωπικου...
που να ψαχνεισ τωρα...Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το να θέλεις να παντρευτείς και να μην βρίσκεις κατάλληλο υποψηφιο/α είναι όντως δυστυχία.Προφανώς ο φίλος σου dbekos δεν γνωρίζει τι πραγματικά πιάνει σαν υποψήφιος γαμπρός, γι' αυτό και δεν έβρισκε.
Δεν είναι κακό, συμβαίνει και με πολλές γυναίκες.Αν όμως ρίξει τις απαιτήσεις του και ψάξει μπορεί να βρει ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, μιας και υπάρχουν άπειρες μεγαλοκοπέλες εκεί έξω που αναζητούν το ίδιο, έναν σύντροφο για τα γεραμάτα.
Οπότε όλα είναι θέμα συμβιβασμού, όπως και στους 'κανονικούς' γάμους.Απ΄την άλλη, υπάχουν κάποιοι-ες που για τους Χ, Ψ λόγους ανατριχιάζουν στην ιδέα οικογένεια-παντόφλες-παιδιά και γουστάρουν solo κατάσταση.
Προσωπικώς γελάω με όσους παντρεμένους βλέπουν με οίκτο τους τους ανύπαντρους, αγνοώντας ότι μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο.
Μάλιστα στο τελευταίο επιχείρημα, ποιός θα είναι δίπλα σου στο κρεββάτι του νοσοκομείου ή στο νεκροκρέβατο η απάντηση είναι πολύ απλή: θα σε συνοδεύουν οι εμπειρίες σου που ισοδυναμούν με τις εμπειρίες που αποκτά σε 2 και 3 ζωές ένας παντρεμένος...
Υ.Γ
Να μην αναφερθώ στους τόσους σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι (ευτυχώς για την ανθρωπότητα) μας άφησαν φέυγοντας απ' αυτό τον κόσμο έργο και όχι... κουτσούβελα !Για το εντονο, Αν εννοεις εμπειριες ζωης, θα σου ελεγα πως μαλλον αναποδα ειναι στην πραγματικοτητα.
Αν τωρα εννοεις εμπειριες με γυναικες, απο ενα σημειο και μετα, 'κρεας μπαινει, κρεας βγαινει', και αυτο το ειπε φιλος εργενης, πενηνταρης, που συνηθως κυκλοφοραει με γυναικες 20 χρονια μικροτερες. -
Aπο που προκυπτει οτι ο/η συντροφος (και τα παιδια) θα ειναι διπλα σου οταν εσυ θα ψοφας ντε και καλα να σε χαϊδεψει και να σε παρηγορησει και ξερω'γω τι αλλο; Στην τελικη απο που προκυπτει οτι θα περασεις ενα σεβαστο χρονικο διαστημα κατακοιτος, ανημπορος; Μπορει να πας μπαμ και κατω στα 30 σου απο τροχαιο. Μπορει η συντροφος να σε παρατησει (ακομα και λογω της καταστασης σου, που υπ'οψιν, θα κανει πιθανως την ψυχολογια σου ακομα χειροτερη), μπορει να πεθανει/γινει ανημπορη πρωτη. Μπορει τα μωρα σου να γεννηθουν τυφλα ή να μπλεξουν με ναρκωτικα ή να εχουν Asperger ή να σε εχουν γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι. Ισως το καθενα απο αυτα ξεχωριστα να ειναι σχετικα μικρης πιθανοτητας, αλλα ολα μαζι; Ο,τι και να σου κατσει απο τα παραπανω την πουλεψες. Οποτε το να στοιχηματιζεις οτι θα εχεις συντροφια οταν θα χτυπας την πορτα του Αγιου Πετρου επειδη παντρευτηκες δε νομιζω οτι ειναι και τοσο καλο στοιχημα οσο φαινεται εκ πρωτης οψεως, δεδομενης και της πολυχρονης δεσμευσης που το στοιχημα εχει ως προαπαιτουμενο. Λοιπον, εχω ενα καλυτερο deal. Μια βολτα στην πλατεια Ομονοιας θα σου εξασφαλισει ενα οπλακι για λιγες εκατονταδες ευρω. Οταν ερθει η ωρα της ανημποριας απλως το τοποθετεις στον κροταφο, πιεζεις τη σκανδαλη, και βοηθας και την αναδιαρθρωση του ασφαλιστικου
-
-edit-
-
Nα μην ξεχναμε επισης οτι οικογενεια δεν ειναι μονο ο/η συζηγος και τα παιδια αλλα τα αδερφια, ξεδερφια, ανηψια κλπ...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες