-
Αγαπητη-τε σκαι ελεγε οτι ηταν ελληνοαμερικανα αλλα εγω την εκανα απο Κυψελη καθαροαιμη.
Που καταντησα ο ερμος!
Πανε αυτα τωρα!,,, -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ηλία, οι μαύροι φίλοι σου είχαν επιτυχίες δλδ με τις ΙταλίδεςΩ, ναι!
και δεν έχει να κάνει με ... αυτό που νομίζουν οι πολλοί. -
Eγώ ξέρω με τί έχει να κανει
Αγαπητοί συμφορουμίστες, ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί οι μαύροι πηδ@νε καλύτερα απο μάς.
Απο εφημερίδα της Ζάμπια, της οποίας φωτογραφία μου παραχώρησε φίλος Ολλανδός που είχε δουλέψει εκεί
το ξέρω, είναι τραγικό...
-
... οι μαύροι πηδ@νε καλύτερα απο μάς.Εμένα τα κορίτσια άλλα μου έλεγαν, εσύ από που το ξέρεις;
-
Moυ φαίνεται δε διαβάζεις τις πηγές που παραθέτω
-
Eγώ ξέρω με τί έχει να κανειΑγαπητοί συμφορουμίστες, ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί οι μαύροι πηδ@νε καλύτερα απο μάς.
Απο εφημερίδα της Ζάμπια, της οποίας φωτογραφία μου παραχώρησε φίλος Ολλανδός που είχε δουλέψει εκεί
το ξέρω, είναι τραγικό...
-
Τα :
washing out importance [προφ. εννοούσε impotence]
drewing lustomers [νταξ το lustomer υπερμετράει... lust+customer ]
και
getting rich through an uncurious meansήταν γαμάτα
-
Είμαστε οφ αλλά πάρτε και τα άλλα.
Αν θελει κάποιος μοντ μπορεί να τα κάνει sticky -
Σουβλατζίδικο τοκαναμεδωμεσα; (μία λέξη)
-
Η συζήτηση περι γυναικών οφείλει να γίνει σε χαλαρό περιβαλλον
-
Να κάνω μια προσπάθεια επαναφοράς στο θέμα (το αρχικό εννοώ...); Ας μας πει ο ililias, που φαίνεται πως έχει μια-δυο (που λέει ο λόγος... ) ιστοριούλες να διηγηθεί, μερικά λόγια για τον δικό του τρόπο προσέγγισης... Ή έστω, τον τρόπο του φίλου του του Πέρση, ή οποιουδήποτε άλλο συμμετείχε στα όργια της Περούτζια ή αλλού...
-
Προσέγγισης των γυναικών εννοείς;
Θ΄αρχίσω με τον τρόπο του Πέρση, επειδή είναι εύκολος: Προέβαλε πάντοτε το πόσο έξυπνος, ματσωμένος (για τα δικά μας δεδομένα της εποχής) κι έτοιμος για σοβαρή σχέση ήταν.
Βέβαιη αποτυχία. Οι χυλόπιτες, λέμε, η μια μετά την άλλη.
Θα επανέλθω με τον τρόπο του Αφρικάνου εραστή, δεν τον γράφω τώρα γιατί έχω δουλειά, αλλά το λέω για να σας κρατήσω σε αγωνία. -
Να παραθέσεις ντοκουμέντα
Χθες επαλήθευσα για μια ακόμα φορά την γνωστή τραγική συμπεριφορά:
Είχα βγει για ποτό με μια φίλη ( ) στο μαγαζί που πάω πάντα.
Σε ένα τραπέζι κάθεται γκομενάκι που έχω μπανίσει απο άλλη φορα. Την έχω πετύχει δυο τρεις φορές στο μαγαζί με παρέα. Μεχρι τώρα ουτε καν είχε γυρίσει να κοιτάξει.
Ε, χθες είπε να αλλάξει συμπεριφορά Αφού η δικιά μου με ρωτάει τη ξέρεις? Χάθηκε ο κόσμος να μου ειχε δώσει μια ευκαρία τις άλλες φορες(ολλανδία-πορτογαλία σημειώσατε 1 πάντως )
-
Ε κλασσική κατάσταση...
-
Παρα είναι κλασική
-
Αυτή τη φίλη να την κρατήσεις.
Είναι πολύ χρήσιμη (είναι μαγνήτης). -
Μπα, Λεονάιντας έτσι και σε δουν με εμφανίσιμη κοπέλα, ορισμένες παθαίνουν αμόκ.
-
Για τα δικά μου γούστα είναι μέτρια, το θέμα είναι οτι ταιριάζουμε αρκετά...
Αλλα αν δε σου κάνει κούκου έχει νόημα να το προχωρήσεις...
Το σκ θα είναι καθοριστικό.
Παραείμαι μπερδεμένος -
Αλλα αν δε σου κάνει κούκου έχει νόημα να το προχωρήσεις...
Φυσικα (ΙΜΟ ), μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.
-
Είσαι μπερδεμένος και χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να σκεφτείς. Το σαββατοκύριακο δεν σου φτάνει, εκτός και αν είναι να πας σε κάνα σαλέ με μια θεά ή πολλές θεές. Μπορεί να χρειαστείς μήνες για να δεις πού είσαι και πώς θα πάει η ζωή σου.
Άλλα γυναικεία κλισέ δεν μου έρχονται τώρα. Α, επίσης μπορείς να αυτοτιμωρηθείς για κάποια κακή σου πράξη στο παρελθόν - το οποίο οφείλει να είναι μακρινό. Σκοτεινό είναι των αντρών, των γυναικών έχει blur και σύννεφα γύρω γύρω από το λιβάδι, τον Τζον Τζον (ή Κεν Κεν, δεν τα ξεχώρισα ποτέ) και την ίδια.
Υ.Γ. Πρέπει να φτιάξουμε γραφείο εύρεσης γυναικών-μαγνητών.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες