-
Δία αγόρι μου , είσαι μικρός ακόμα . Αμα μεγαλώσεις θα ωριμάσεις . Γενικώς
Επί της ουσίας το θέμα είναι ότι υπάρχει βιολογική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών . Στην αρχή υπέρ των γυναικών και μετά υπέρ των ανδρών .
Δεν είπα για 60 με 20 . Αλλά κάποιος 45άρης μια χαρά πάει με μια 25-30 . Προφανώς πάει και με 35 , αλλά μετά αλλάζουν πολλά στις γυναίκες μετά τα 40 .
Τα άρθρα που ανέβασες , είναι της μιας άποψης . Υπάρχουν και αντίθετα .
Αλλά αν ήταν αλήθεια , δεν θα χρειαζόταν το τραγούδι της Ρίτας , Οι Σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρες .Μιλάμε πάντα για οικογένεια και όχι για σχέση γιατί εκεί παίζουν πολλά και διάφορα γούστα .
-
Εγώ μια χαρά είμαι criuser αγόρι μου. Εσύ απλά μπαρμπάδεψες...
Τα άρθρα που ανέβασα δεν είναι άποψη. Είναι επιστημονικά δεδομένα!!! Βέβαια ξέρω... αν δεν συμφωνεί η επιστήμη με τις απόψεις κάποιων, κακό της επιστήμης, ε;
Και όχι, ο 45άρης δεν έχει δουλειά με την 25άρα που θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη του.
-
Θα μπορουσε για ενα φρεσκαρισμα μονο. Να γεμισει μπαταριες . Οχι γαμο κτλ. Η επιστημη δεν μπορει να ορισει τα ορια στον ερωτα οτι επιστημονικα πορισματα και να φερει. Απο κει και μετα ειναι επιλογη του καθενα ξεχωριστα η μαλλον της καθε 25χρονης η 40χρονης αν θελει να της χυνουν 10 φορες τη μερα η δυο. Η αν θα γεννησει τερας κατα 20 30% πιθανοτητες η 100% η οχι.
Στον ερωτα ολα επιτρεπονται!! Και με τις αναλογες συνεπειες φυσικα.... -
Δία δεν με πειράζει που μπαρμπάδεψα . Ακολουθώ την φυσική πορεία όπως και εσύ . Η πλάκα είναι όμως ότι αυτά που γράφω τα βλέπω δίπλα μου σε συνομηλίκους μου .
Τα ερωτήματα όμως είναι συγκεκριμένα .Ας πάρουμε όμως 4 τύπους ανδρών σε ηλικίες 35 , 45 , 55 και 65 .
Ο 35άρης είναι σε κανονική ηλικία γάμου και μια χαρά μπορεί να παντρευτεί ότι θέλει . Καλό είναι λέει ή ίδια η φύση να έχει τουλάχιστον μια 5ετία διαφορά με την γυναίκα του . Δηλαδή η υποψήφια νύφη που θα κάνει παιδιά μαζί του είναι 18-30 ετών .
Ο 45άρης και ο 55άρης έχουμε δύο περιπτώσεις . Η μία είναι να μην έχουν παντρευτεί ή να έχουν αλλά να έχουν χωρίσει και να μην έχουν κάνει παιδιά . Σε αυτή την περίπτωση ψάχνουν γυναίκες σε καλή αναπαρωγική ηλικία που σημαίνει αρχικά μέχρι 35 , με προυποθέσεις μέχρι 40 και με μεγάλο ρίσκο μέχρι 45 . Αρα εδώ πλέον έχουμε το ταβάνι των γυναικών που είναι τα 40-45 χρόνια με όλα τα προβλήματα που έχει η εγκυμοσύνη μιας γυναίκας αυτής της ηλικίας .
Αν λοιπόν ο άνδρας αυτός έχει την οικονομική δυνατότητα , την εξουσία , το στύλ που θα τραβήξει τις γυναίκες , άνετα κοιτάει κάτω από 35 ώστε να έχει σιγουριά για την απόκτηση απογόνων . Ασχετα αν πλέον φτάνουμε και ίσως ξεπερνάμε τα 20 χρόνια διαφορά .Στην άλλη περίπτωση που δεν ψάχνουμε οικογένεια αλλά παρέα και προφανώς λιγότερη μονιμότητα , μπαίνει και ο 65άρης μέσα , οπότε χτυπάς ότι γουστάρεις και ότι αντέχεις και ότι σε γουστάρει . Απλά πράγματα .
Εδώ έχουμε όμως και διάφορους τύπους ανδρών . Εχουμε άνδρες που τους αρέσει η καψούρα να ασχολούνται με την γκόμενα συνέχεια , να μένουν σπίτι της και διάφορες άλλες μλκιες . Εχουμε και τους τύπους που μένουν σπίτι τους και ψάχνουν μια συντροφική σχέση που θα έχει τα όρια της και είναι συνειδητοποιημένοι . Αυτοί έχουν και τις καλύτερες .
Εχω συγκεκριμένα παραδείγματα χωρισμένων φίλων μου .
Για παράλληλες σχέσεις εντός γάμου , ισχύουν διάφοροι κανόνες , αλλά οι τύποι των ανδρών πάλι τις διαχωρίζουν .
Οι πρώτοι , είναι τα θύματα που τους πιάνουν με την μία . Βασικά γιατί το ξέρουν όλοι και στο τέλος το μαθαίνει και η γυναίκα τους . Οι δεύτεροι είναι άνετοι . Κάνουν ό,τι κάνουν και δεν το ξέρει ούτε ο εαυτός τουςΕκεί προφανώς ηλικίες κλπ δεν παίζουν . Παίζουν άλλα πράγματα που τραβάνε τις γυναίκες και τα ξέρουμε όλοι πια είναι .
-
Να θες να γινεις πατερας στα 55; Το παιδι θα ειναι 10 χρονων και εσυ 65. Εγω θα το λυπομουν να με βλεπει 65 χρονων και να μην μπορω να το ψυχαγωγησω οπως ενας 45αρης. Να το παω διακοπες, να βγουμε εξω εκδρομες κλπ. Θα ταβλιαζομουν απο την κουραση. Χωρια που στα 65 μου μην ειχα και κανενα μπαι-πας κλπ και τραβιομουν για προβληματα υγειας. Να στεναχωριεται το παιδι μην παθω τπτ. Το παιδι θελει νεους γονεις. Και επισης και για λογους επικοινωνιας. Οταν αυτο θα ειναι 10 και εγω 65 πως θα το καταλαβω; Με την μητερα μου εχουμε 20 χρονια διαφορας και μας βοηθησε. Σαν φιλοι ειμαστε.
-
Σωστα τα λεει ο ταξιδευτης δε λεω. Ειναι το μεγαλο μειον της ανικανοτητας τεκνοποιησης μετα τα 40 45 στις γυναικες
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο 35άρης είναι σε κανονική ηλικία γάμου και μια χαρά μπορεί να παντρευτεί ότι θέλει . Καλό είναι λέει ή ίδια η φύση να έχει τουλάχιστον μια 5ετία διαφορά με την γυναίκα του .Σε ποιό manual το λέει αυτό η φύση; Φυσικά όσο μεγαλώνουν και οι δύο γίνεται δυσκολότερη η τεκνοποίηση, αλλά για πολλούς δεν είναι αυτός ο σκοπός μιας σχέσης/γάμου.
Ο 45άρης και ο 55άρης έχουμε δύο περιπτώσεις . Η μία είναι να μην έχουν παντρευτεί ή να έχουν αλλά να έχουν χωρίσει και να μην έχουν κάνει παιδιά . Σε αυτή την περίπτωση ψάχνουν γυναίκες σε καλή αναπαρωγική ηλικία που σημαίνει αρχικά μέχρι 35 , με προυποθέσεις μέχρι 40 και με μεγάλο ρίσκο μέχρι 45 . Αρα εδώ πλέον έχουμε το ταβάνι των γυναικών που είναι τα 40-45 χρόνια με όλα τα προβλήματα που έχει η εγκυμοσύνη μιας γυναίκας αυτής της ηλικίας .
Αν λοιπόν ο άνδρας αυτός έχει την οικονομική δυνατότητα , την εξουσία , το στύλ που θα τραβήξει τις γυναίκες , άνετα κοιτάει κάτω από 35 ώστε να έχει σιγουριά για την απόκτηση απογόνων . Ασχετα αν πλέον φτάνουμε και ίσως ξεπερνάμε τα 20 χρόνια διαφορά .Ο 55άρης να αρχίσει να μετράει τα συντάξιμα χρόνια του που μου θέλει και παιδάκια στα γεράματα!!! Σαν το σούργελο τον Βουτσά που στα 80+ θα ξαναγίνει πατέρας για 50η φορά.
Να θες να γινεις πατερας στα 55; Το παιδι θα ειναι 10 χρονων και εσυ 65. Εγω θα το λυπομουν να με βλεπει 65 χρονων και να μην μπορω να το ψυχαγωγησω οπως ενας 45αρης. Να το παω διακοπες, να βγουμε εξω εκδρομες κλπ. Θα ταβλιαζομουν απο την κουραση. Χωρια που στα 65 μου μην ειχα και κανενα μπαι-πας κλπ και τραβιομουν για προβληματα υγειας. Να στεναχωριεται το παιδι μην παθω τπτ. Το παιδι θελει νεους γονεις. Και επισης και για λογους επικοινωνιας. Οταν αυτο θα ειναι 10 και εγω 65 πως θα το καταλαβω; Με την μητερα μου εχουμε 20 χρονια διαφορας και μας βοηθησε. Σαν φιλοι ειμαστε.
Έτσι ακριβώς! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την ματαιοδοξία και εγωισμό να κάνουν παιδί για να διαιωνίσουν την φάρα τους απλώς, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες στο ίδιο το παιδί από την τεράστια διαφορά ηλικίας. Σιγά ρε Ρομανώφ μη μείνει ο θρόνος ορφανός αν δεν κάνεις κουτσούβελο.
-
Ναι θελει να εχει διαδοχο. Για την ακριβεια ειναι μονον 84 ο Βουτσας!
-
Αυτοι οι αντρες που στα 55 θελουν δικα τους παιδια εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να βαλουν αλλους να στηριξουν τις αμεσες αναγκες ενος παιδιου. Σιγα μην αντεξει ο 55ρης το ξενυχτι και το νανουρισμα στα χερια + τα κουβαληματα .
Το αν το παιδι ειναι 10 και 65 ο πατερας αυτο δεν πτωει το ηθικο του πατερα. Τωρα οσο ανεβαινουμε ηλικιακα νομιζω πως οποιος θελει να γινει πατερας δε θα προλαβει να μαθει στο παιδι του ουτε τα βασικα.... Ισως να μην τον θυμαται καν. Κατι σαν εναν αιφνιδιο θανατο ενος νεου σε ηλικια πατερα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτοι οι αντρες που στα 55 θελουν δικα τους παιδια εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να βαλουν αλλους να στηριξουν τις αμεσες αναγκες ενος παιδιου. Σιγα μην αντεξει ο 55ρης το ξενυχτι και το νανουρισμα στα χερια + τα κουβαληματα .
Το αν το παιδι ειναι 10 και 65 ο πατερας αυτο δεν πτωει το ηθικο του πατερα. Τωρα οσο ανεβαινουμε ηλικιακα νομιζω πως οποιος θελει να γινει πατερας δε θα προλαβει να μαθει στο παιδι του ουτε τα βασικα.... Ισως να μην τον θυμαται καν. Κατι σαν εναν αιφνιδιο θανατο ενος νεου σε ηλικια πατερα.Κατσε ρε Θαναση. Εδω εχουμε να κανουμε με την φυσικη φθορα λογω ηλικιας. Το ξερεις το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής (το βρηκα στο google δεν το θυμομουν ακριβως, δεν εχω κανει αρχαια, κατι ψιλα δλδ). Θα του πει το παιδακι, μπαμπα να κανουμε μαζι ποδηλατο και θα πρεπει να βαρεσει καμια κρεατινη, για να μην τον σκουνταει το παιδακι. Θα του πει μετα την βολτα με το παιδακι η γυναικα του, μωρο μου εισαι για ενα πλακωτο στο κρεβατι; Αν το κανει και αυτο, εχει κερδισει κρεβατι στην εντατικη.
-
Σιγά ρε μάγκες . Εγώ θυμάμαι μικρός , αλλά και τώρα βλέπω γύρω μου λίγο μεγαλύτερους που έχουν εγγόνια , ότι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μεγάλωναν τα παιδιά στις διακοπές , αλλά και στα σπίτια επειδή δουλεύουν οι γονείς .
Τι είναι αυτά που λέτε . Και μιλάμε για παππούδες και γιαγιάδες στα 65-70 χρόνια , όχι στα 55 . Και όταν ένας αποφασίσει να κάνει παιδί και έχει την δυνατότητα να το μεγαλώσει άνετα οικονομικά σίγουρα μπορεί και στα 45 και στα 55 . Στα 65 αρχίζουν και μπαίνουν ζόρια , αλλά δεν βλέπω να λέτε τα ίδια για τις 45άρες μάνες που έχουν φαγωθεί να κάνουν παιδιά ενώ μπορεί να μην έχουν καν άντρα .
Δηλαδή είναι πιό σωστό η κάθε μια ανύπαντρη μητέρα που δεν έχει μία , από έναν 55άρη ή ακόμα και 65άρη που το φυσάει ? Η να μιλήσουμε για περιπτώσεις που παντρεύεσαι μια καριόλα και αυτή μόλις κάνεις παιδί σε έχει στο χέρι νομικά και μπορεί να μην ξαναδείς το παιδί σου , ή να μην θέλει εκείνο να σε ξαναδεί , επειδή το έστρεψε εναντίον σου η καριόλα . Ξέρω 2-3 περιπτώσεις τέτοιες εξαιρετικών παιδιών , που η γυναίκα τους σε συνεργασία με τους γονείς της έστρεψε τα παιδιά εναντίον τους .
Λοιπόν μπορεί να μην είναι απόλυτα φυσικό να γίνει κάποιος πατέρας στα 55 του ή στα 65 του , αλλά είναι πολύ πιο φυσικό από το να γίνει μιά μάνα στα 40-45 της . Και το τελευταίο που απασχολεί όλους είναι το θέμα της αντοχής . Μια χαρά αντοχή έχουν αυτές οι ηλικίες ως παππούδες που μεγαλώνουν εγγόνια και όχι μόνο τώρα , αλλά και στο παρελθόν που το γήρας είχε διαφορετική μορφή καθότι θυμάμαι πως ήταν οι 80άρηδες στην γενιά των παππούδων μου και βλέπω πως είναι οι 80άρηδες της γενιάς των γονιών μου . Καμία σχέση σαν να είναι 65άρηδες της προηγούμενης γενιάς .
-
Το μπερδευεις cruiser. Αλλο ειναι η γιαγια και ο παππους των 55χρονων να παρει το εγγονακι για 4 ωρες την μερα να το εχει και να το παει και στην θαλασσα και αλλο ο 55αρης που το μεγαλωνει και το εχει 24ωρες το 24ωρο, 7μερες την εβδομαδα. Δεν εχει την φυσικη κατασταση και την υγεια του 45αρη και 35αρη. Απο τα 40 και μετα τα χρονια τα καταλαβαινει και οσο περνανε τα χρονια τα καταλαβαινεις ολο και περισσοτερο στην υγεια σου και στην φυσικη σου κατασταση. Οι αντοχες πεφτουν ολο και περισσοτερο.
Εκτος αν.....βαρας αναβολικα. Καλα για αυτες τις μανες λες το αυτονοητο. Γενικα για οποιον γονιο (εγω ειμαι απο χωρισμενη οικογενεια) ειτε γιατι δεν ειναι ετοιμος να κανει οικογενεια γιατι εχει παθη (ποτο, ναρκωτικα, βιαιη συμπεριφορα κλπ) ειτε γιατι θελει να παρει μετα το παιδι και να φυγει (αυτο ακραιο το ακουω) το να κανει οικογενεια ειναι εγκλημα. Το παιδι μεγαλωνει μετα με τραυματα ψυχικα κλπ. Εχω φιλη που ο πατερας ειναι αλκοολικος απο τοτε που η κοπελα γεννηθηκε. Σημερα ειναι 28 χρονων και ο πατερας της 28 χρονια που τον ξερει, πινει, τον διωχνουν απο δουλειες, παει στο σπιτι και φωναζει, οι γειτονες φωναζουν και αυτοι, η κοπελα ζει μια κολαση.
Για την αντοχη, αν βλεπεις πως ενας 55 μπαμπας μπορει να αχολειται το ιδιο εντονα με εναν 35 αρη μπαμπα σε εναν 10χρονο παιδι, τι να σου πω; Αυτο που ξερω ειναι πως τα παιδια που εχουν νεους γονεις, εκτος το οτι χαιρονται που ειναι νεοι, μπορουν και επικοινωνουν και καλυτερα. Ειναι σαν φιλοι, οι γονεις μπορουν να τους καταλαβουν καλυτερα γιατι καταλαβαινουν το πνευμα της εποχης.
Αλλιως ενα 35αρης καταλαβαινει την κοινωνια και αλλιως ο 55αρης. Και αυτο εχει αντικτυπο στις σχεσεις τους με τα παιδια τους. Μην ξεχνας οτι οσο γερνας παραξενευεις. Καθε ηλικια εχει τα χαρακτηριστικα της. Νεος κανεις παιδια για να χαιρεσαι τα εγγονια οταν μεγαλωσεις. Φυσικη πορεια της ζωης.
Για παλια που μου λες, νεοι κανανε παιδια οι περισσοτεροι. Αυτο το να γινεσαι μπαμπας στα 55 ειναι χαρακτηριστικο των συγχρονων κοινωνιων γιατι μπαινει πρωτα η καριερα και μετα το παιδι.
Γνωμη μου. -
Θα σου πω κάποια πράγματα γιατί τα στηρίζω αυτά που λέω . Εγώ είμαι 56 ετών και έγινα πατέρας στα 34 . Εχω δηλαδή έναν γιό 22 χρονών . Αρα έγινα νέος γονιός και η γυναίκα μου νεότερη οπότε έχουμε ζήσει το μεγάλωμα ενός παιδιού ως νέοι . Από την άλλη σίγουρα μπορεί να μην έχεις στα 55 σου , τις ψυχολογικές κυρίως αντοχές που έχεις στα 35 και λιγότερο τις σωματικές , αφού δεν κάνουμε χειρωνακτική δουλειά , οι περισσότεροι .
Αλλά ως πιτσιρικάδες όλοι μεγαλώσαμε τα καλοκαίρια με παππούδες και σήμερα έχω φίλους μεγαλύτερους που έχουν εγγόνια και βοηθάνε τα παιδιά τους μεγαλώνοντας τα εγγόνια επειδή τα παιδιά τους δουλεύουν , ενώ οι ίδιοι είναι συνταξιούχοι .
Ας δούμε τι σημαίνει το μεγάλωμα ενός παιδιού .
Το παιδί που γεννιέται τους πρώτους 9 μήνες έχει ξενύχτια , ταίσματα κλπ , που μόνο οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν και εδω υπάρχει πράγματι κούραση . Αλλά είναι μόνο 9 μήνες . Οι επόμενοι 9 μήνες είναι οι μήνες που περπατάει το παιδί και το κυνηγάς μέσα στο σπίτι για να μην χτυπήσει το ίδιο ή κάνει ζημιές . Ακολουθεί άλλος 1,5 χρόνος που το παιδί το τρέχεις και σε τρέχει και γενικά έχεις κούραση .Μέχρι εκεί τώρα . Από εκεί και μετά μπαίνει σε σχολικό πρόγραμμα και τα πράγματα αλλάζουν και χαλαρώνουν.
Αρα η πίεση είναι το πολύ 3 χρόνια και αυτή διαφορετική και αυτή έχει και περιπτώσεις παιδικών σταθμών .
Αν λοιπόν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδί στα 55 του , βασικά έχει και την οικονομική δυνατότητα , να έχει έναν μόνιμο άνθρωπο στο σπίτι του , αφού οι επιλογή παππούδες δύσκολα θα παίζει , εκτός αν έχει νέα γυναίκα , όπου μπορεί η πεθερά του να είναι συνομήλικη του .
Ακόμα υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας . Σε κανονικές εποχές , όχι στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης που δεν ισχύουν κανόνες . Οταν είσαι γύρω στα 35 , είσαι σε μεγάλη πίεση στον επαγγελματικό τομέα αφού θέλεις να χτίσεις καρριέρα .
Εκεί η πίεση από ένα παιδί μπαίνει σε χρονικούς περιορισμούς , οπότε το σύνολο της πίεσης που δέχεσαι , οικογένεια , καρριέρα είναι μεγάλο .
Αν κάνεις παιδί στα 55 , τότε στο θέμα της δουλειάς υπάρχουν δύο περιπτώσεις . Είτε έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο και δεν πιέζεσαι πλέον , αφού η προοπτική της σύνταξης είναι κοντά , είτε αν είσαι σε ψηλό επίπεδο με ευθύνες και μεγάλη πίεση , έχεις τότε και 6ψήφιους ετήσιους μισθούς , οπότε έχεις αβάντες για βοήθεια στο μεγάλωμα του παιδιού και στην γυναίκα .
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε ότι βιολογικά η γυναίκα για να γίνει μάνα , θα είναι κάτω από 40 χρονών , οπότε σε κάθε περίπτωση αυτή είναι νέα για να αντέχει .
Οσο για το χάσμα των γενεών , αυτό υπάρχει έτσι και αλλιώς , είτε έχεις 30 , είτε 40 , είτε 50 χρόνια διαφορά με το παιδί σου . Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και της ψυχολογίας .
Απλά το αποδέχεσαι .
-
Ενταξει ο καθενας μας το βλεπει διαφορετικα. Εγω πιστευω οτι το παιδι θα αισθανεται καλυτερα αν εχει νεους γονεις. Το χασμα των γεννεων, που υπαρχει ουτως ή αλλως, οξυνεται οσο αυξανεται η διαφορα ηλικιας αναμεσα στον γονιο και το παιδι. Το αλλο θεμα ειναι και αυτο που αναφερεις. Οτι οι γονεις αφιερωνουν πολλες ωρες στην δουλεια, εις βαρος των οικογενειακων σχεσεων. Δεν αναφερομαι στις περιπτωσεις που οικονομικοι λογοι το επιβαλλουν. Αναφερομαι στις περιπτωσεις που ενω υπαρχουν καλες αποδοχες, η καριερα και οι προσωπικες φιλοδοξιες κυριαρχουν της οικογενειας.
-
«Οι ακραίες ερωτικές ταινίες εξοντώνουν τις ηθοποιούς»
Μιλώντας στον Guardian, ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ορισμένες ηθοποιοί μετά την αποχώρησή τους από τον κλάδο των ενήλικων ταινιών που συχνά απαιτούνται hardcore καταστάσεις ενώ δε παρέλειψε να σημειώσει ότι γίνονται και κατάχρηση ναρκωτικών.«Υπήρξαν φορές στα γυρίσματα που περιτριγυριζόμουν από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ήταν εντάξει, δεν υπήρξε ασφάλεια, πολλές κοπέλες ήταν εμφανώς εκτός εαυτού. Τα νέα κορίτσια είναι σαν ωρολογιακή βόμβα και πολλές είναι »γαντζωμένες» με τα ναρκωτικά. Αυτός ο πόνος από τις πολύ σκληρές σκηνές, »σπάει» τις γυναίκες, τις καταστρέφει σωματικά και ψυχολογικά».
Σε μια βιομηχανία όπου οι αμοιβές μειώνονται συνεχώς, οι ακραίες πράξεις πληρώνονται περισσότερο με κάποιες περιπτώσεις πολύ extreme να πληρώνουν μέχρι και 2.500 δολάρια τη σκηνή. Όπως δηλώνει η παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Rashida Jones, «αν είσαι 18 ετών και βρίσκεσαι στο Μαϊάμι, μέσα σε ένα χρόνο έχεις τελειώσει γιατί δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές για ερασιτέχνες, οπότε αναγκάζεσαι να συμφωνήσεις σε πολύ σκληρό πορνό που πληρώνεσαι καλύτερα αλλά όμως επιβαρύνει το σώμα σου».
http://www.fnews.gr/oi-akraies-erotikes-tainies-eksontonoun-ithopoious/#_ -
Παιρνεις ετοιμη εμπειρη και στρωμενη νεα γυναικα δηλ!!!! Με λεφτα!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παιρνεις ετοιμη εμπειρη και στρωμενη νεα γυναικα δηλ!!!! Με λεφτα!!!!Εγω θελω την μιλφαρα Liza Ann!!
Κολλάν από τη… κόλαση – Η «καυτή» ροζ εμφάνιση της Amber Rose (ΦΩΤΟ)
http://www.paraskhnio.gr/kollan-apo-ti-kolasi-i-kayti-roz-emf/
Ειναι δυνατον αυτος ο κουβας να εχει ωραιο σωμα; Ο κλος της θα πεσει κατω. -
Αντε να φαει φασολαδα δηλ!!!!!! Πωωωω..
-
Ελληνίδα τραγουδίστρια έβγαλε το στήθος στην πίστα
http://to-kounavi.gr/ellinida-tragoydistria-3463/
Δωσε πονο, τρελανε τους, σκωστους σουζα τα αλογακια Δεν μπορω οταν βλεπω στηθος ορθιο λογω σιλικονης να μην γελασω. Αλλοι φτιαχνονται. Οχι οτι με χαλαει να το πιασω, αλλα οταν ξερω οτι κατω απο το δερμα πιανω ενα σακουλακι με υγρη σιλικονη, δεν μου κανει αισθηση. Οπως και οταν το βλεπω. Οπως λεει ενας φιλος μου, αλλιως ειναι το μανησιο και αλλιως το ιμιτασιον.
Θαναση πως τα πας με την αφη σε σιλικονατο στηθος; Σε ερεθιζει ή σε αφηνει αδιαφορο; -
Να σου πω.
Προτιμω το φυσικο στητο στηθος. Το φτιαγμενο στην ψηλαφηση με φτιαχνει περισσοτερο. Ειδικα αν ταιριαζει στην ολη δομη του σωματος της γυναικας. Ναι . Τοτε μπορει να ξεχασω ολα τα υπολοιπα και να ασχολουμαι με τις ρωγες και το ισπανικο δικαιο γενικα!!!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες