-
Εγγ πιστευω οτι ο χαρακτηρας του συντροφου μας επιρεαζεται απο τις περιστασεις αρνητικα και εκφραζεται αυτο μεσω των αντιδρασεων προς εμας.
Εχω συναντησει γυναικες που ειχαμε σχεση, παλιοτερα αριστες σε χαρακτηρα και αφου μετα παντρευτικαν και απετυχαν η συναντισαν προβληματα απλα δεν το πιστευα. Απο αισιοδοξη απαισιοδοξη. Απο υπομονετικη ανυπομονη. Απο καλοσυνατη αποξενωμενη και αρνητικη. Καμια σχεση δηλ.
Αφου τον χαρακτηρα δεν μπορουμε εμεις νατον αλλαξουμε μπορει η ιδια η ζωη. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος Θανάση. Μιλάμε το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες για να σου αρέσει/ταιριάζει καλύτερα, όχι για το αν αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου με τα χρόνια. Που στην τελική, ούτε εκεί αλλάζει ο χαρακτήρας. Οι περιστάσεις αλλάζουν και επηρεάζουν τις συμπεριφορές μας...ετσι ακριβως. Θαναση λεμε για το σκεπτικο να τα φτιαξεις με μια κοπελα και να την 'στρωσεις' στα μετρα σου. δλδ απο την αρχη της σχεσης να ξεκινησεις με αυτο το σκεπτικο. οι χαρακτηρες αλλαζουν αναλογα με το περιβαλλον, τις επιρροες απο αλλους κλπ. μου το εχει πει φιλος μου ακριβως ετσι πως θα τη 'στρωσει' στα μετρα του την κοπελα του και του ειπα πως δεν ειναι αμαξι. γυναικα ειναι. βασικα ανθρωπος ειναι. σεβομαστε τα καλα του και τα κακα του. δε μας κανει; αλλαζουμε πορεια. δεν αλλαζουμε τον αλλον για να καλυψουμε τις δικες μας ανασφαλειες, παθη, εγωισμο ή συνδρομα κατωτεροτητας κλπ. αυτο δεν ειναι δημοκρατικο. κατα τη γνωμη μου. ενταξει θα του το πουμε διακριτικα αν κατι δε μας αρεσει. αν δεχθει ο αλλος - αλλη θα το συζητησουμε. αν δε θελησει να καταλαβει (και δικαιωμα του) δε θα τον βγαλουμε την ψυχη. ουτε εκεινος/νη τη δικη μας.
-
Δεν είναι αυτοκίνητο σίγουρα. Ούτε είπα ότι άλλαξα χαρακτήρα στη γυναίκα μου. Στα ¨ίσια΄την έφερα! Μωρέ το ήθελε και το ευχαριστήθηκε!
Χαρακτήρα άλλαξε μόνη της με αυτά που της έτυχαν και καλά......
Ρε σεις για συζύγους μιλάω και όχι για τις μανάδες μας. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν είναι αυτοκίνητο σίγουρα. Ούτε είπα ότι άλλαξα χαρακτήρα στη γυναίκα μου. Στα ¨ίσια΄την έφερα! Μωρέ το ήθελε και το ευχαριστήθηκε!
Χαρακτήρα άλλαξε μόνη της με αυτά που της έτυχαν και καλά......
Ρε σεις για συζύγους μιλάω και όχι για τις μανάδες μας.lol Θαναση. μη με βαζεις στα βαθεια νερα (συζυγους). εγω μιλαω για το εκαστοτε αμορε και γενικοτερα για φιλους/ες και γνωστους/ες που ή δεν τους κανω ή δε μου κανουν.
-
Χαζη ερωτηση ωρε coupea αλλα εφοσον προφανως δεν σε καλυπτει η γυναικα σου (δεν ειναι κακο και εγω το θεωρω δεδομενο πως αν παντρευτω μια μερα θα θελω να πηγαινω με αλλες) και αν μπορουσες να γυρισεις τον χρονο πισω δεν θα παντρευοσουν γιατι δεν χωριζεις ? Μην μου πεις το κλασσικο για τα παιδια που ακουω απο γυναικες παντρεμενες που θελουν ομως το λουκουμι απο μενα (και απο αλλους εννοειται) γιατι το θεωρω απλη δικαιολογια.
-
Μεγαλη κουβεντα το περι καλυψεως. Οσο για το παιδι σιγουρα ειναι ο μονος σοβαρος λογος να μεινει καποιος στο γαμο. Δικαιολογια θα μπορουσε να ηταν αν μιλαγαμε για ανευθυνους η δηθεν υπευθυνους.
Ομως αφου μιλαμε για γκομενες θα πω οτι τα γκομενακια του γαλακτος τα εχασα αλλα χθες στη παραλια γνωρισα αλλο πολυ καλο ψημενο και εμπειρο. Της ειπα οτι θα χωρισω και της αρεσε.
Εχει λεει και αυτη σχεση . Αλλα θελει γλυκες. Θα δειξει.
Το πρωι θα παω Ναυπλιο.
Καληνυχτα ! -
Χωρίς να έχω όρεξη συμμετοχής στη συζήτηση, να ρωτήσω κάτι; Σοβαρολογείτε κάποιοι με αυτά που γράφετε ή επειδη είμαστε άγνωστοι μεταξυ αγνώστων και εντελώς απρόσωπα γράφουμε οτι μας κατεβαίνει;
-
Να με συγχωρας αλλα δεν θεωρω σοβαρη δικαιολογια το οτι δεν χωριζω λογο του παιδιου γιατι σε ενα σπιτι με γονεις που ο ενας οι και οι 2 ξενοπηδανε αργα η γρηγορα θα το παρει πρεφα και παιζει και να βγαλει και ψυχολογικα. Θεωρω καλυτερο το μακρια και αγαπημενοι παρα κατι τετοιο (και το λεω και σε οσες παντρεμενες μου την πεφτουν αν και αυτες εχουν και το οικονομικο σαν θεμα εφοσον αν δεν εχουν δικο τους σπιτι και βγαζουν 600ε τον μηνα - και αν δουλευουν - δεν μπορουν να συντηρησουν παιδι μονες τους).
Εγω παντα σοβαρολογω σε οτι γραφω (εκτος οταν βγαζω γλωσσα ), απο εκει και περα ξερω πολλους παντρεμενους που θα ηθελαν να ειναι σαν τον Χασελχοφ και να τους κυνηγανε πιτσιρικες, ελπιζω ο Coupeas να μην ειναι απο αυτους.
-
Προσωπικά φίλε μου αφου σοβαρολογείς, το καταδικάζω. Όχι γιατι είμαι κανένας σοβαρός ή αναμάρτητος, τα χάλια μου είχα και μάλλον εξακολουθώ να έχω, αλλα δυστυχώς η ελληνική κοινωνία έχει βρωμέψει. Βασικοί και ιεροί θεσμοί οπως αυτός της οικογένειας έχουν καταργηθεί νοερά αλλα και εμπρακτα. Πραγματικά θλίβομαι.
-
Τι καταδικαζεις ακριβως ? Ρωταω γιατι μαλλον εχεις μπερδεψει τα ατομα.......Εκτος αν καταδικαζεις το οτι λεω πως οταν καποιος φτανει σε σημειο να ειναι παντρεμενος και να ξενοπηδαει πως το σωστο θα ηταν να χωρισει......
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Να με συγχωρας αλλα δεν θεωρω σοβαρη δικαιολογια το οτι δεν χωριζω λογο του παιδιου γιατι σε ενα σπιτι με γονεις που ο ενας οι και οι 2 ξενοπηδανε αργα η γρηγορα θα το παρει πρεφα και παιζει και να βγαλει και ψυχολογικα. Θεωρω καλυτερο το μακρια και αγαπημενοι παρα κατι τετοιο (και το λεω και σε οσες παντρεμενες μου την πεφτουν αν και αυτες εχουν και το οικονομικο σαν θεμα εφοσον αν δεν εχουν δικο τους σπιτι και βγαζουν 600ε τον μηνα - και αν δουλευουν - δεν μπορουν να συντηρησουν παιδι μονες τους).Εγω παντα σοβαρολογω σε οτι γραφω (εκτος οταν βγαζω γλωσσα ), απο εκει και περα ξερω πολλους παντρεμενους που θα ηθελαν να ειναι σαν τον Χασελχοφ και να τους κυνηγανε πιτσιρικες, ελπιζω ο Coupeas να μην ειναι απο αυτους.
O Χασελχοφ δεν είναι gay?
-
Ενω κάποια αν ειναι παντρεμένη και ξενοπηδιέται είναι ωραίο; Και μάλιστα το βρωντοφωνάζεις ανα 2 ποστ μπας και δεν το χουμε εμπεδώσει καλά. Όπως και να χει η κατάσταση είναι τραγική. Και το ξαναλέω ο γάμος είναι ιερός.
-
Μα το αναφερα και αυτο, οποιοσδηποτε εκ των 2 αν το κανει η Και οι 2.......
Οσο για το ιερος επεσες στην περιπτωση....Δεν ασπαζομαι τα εβραικα εθιμα που εχουν περασει για δικα μας οποτε ο γαμος για μενα ειναι απλα ενα χαρτι, τπτ περισσοτερο...Ωστοσο δεν σημαινει πως επειδη ειναι απλα ενα χαρτι ο καθενας κανει οτι θελει, στην τελικη ζεις μαζι με καποιον ανθρωπο, το να κανεις πραγματα και με αλλους ειναι βλακωδες.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Να με συγχωρας αλλα δεν θεωρω σοβαρη δικαιολογια το οτι δεν χωριζω λογο του παιδιου γιατι σε ενα σπιτι με γονεις που ο ενας οι και οι 2 ξενοπηδανε αργα η γρηγορα θα το παρει πρεφα και παιζει και να βγαλει και ψυχολογικα. Θεωρω καλυτερο το μακρια και αγαπημενοι παρα κατι τετοιο (και το λεω και σε οσες παντρεμενες μου την πεφτουν αν και αυτες εχουν και το οικονομικο σαν θεμα εφοσον αν δεν εχουν δικο τους σπιτι και βγαζουν 600ε τον μηνα - και αν δουλευουν - δεν μπορουν να συντηρησουν παιδι μονες τους).
Εγω παντα σοβαρολογω σε οτι γραφω (εκτος οταν βγαζω γλωσσα ), απο εκει και περα ξερω πολλους παντρεμενους που θα ηθελαν να ειναι σαν τον Χασελχοφ και να τους κυνηγανε πιτσιρικες, ελπιζω ο Coupeas να μην ειναι απο αυτους.
O Χασελχοφ δεν είναι gay?
καθε αλλο.
εχει πηδηξει το μισο καστ του baywatch -
To ανδρικό καστ εννοείς;
-
nope
-
απλα τα πραματα κατα την αποψη μου, σεβασμος πρωτα στο προσωπο μας και μετα στη συντροφο μαςμε και χωρις τεκνα ασχετο ειναι αυτο, αν θελεις να εισαι πηδηκουλας πολυ καλα κανεις αλλα τον εαυτο σου υποττειμας στα δικα μου ματια.
ισως θα ηταν καλυτερα να ψαξεις να βρεις τι ειναι αυτο που σου λειπει και αντιδρας ή αυτοεπιβεβαιωνεσαι με αυτη την πρακτικη.
προς θεου μομφη για κανεναν, το δικο μου σκεπτικο απλα αναλυω. -
Ρε παιδια ψεμα ειπα στη γκομενα για χωρισμο. Και πιστευω πως και αυτη δεν εχει σχεση . Απλα το παιζει μοιραια. Ας αφησουμε τους γαμους και ας δουμε τι επιτελους θελουν οι γυναικες γιατι.......
Η συγκεκριμενη κοπελα και με ειδε που καθομουν μαζι με την οικογενεια και μου επιασε κουβεντα και δηθεν ρωτησε αν ενοχλει και καλα και εβαλε πετσετα διπλα στη δικη μου και μου ζητησε να παιξουμε ρακετες και απορω πως δεν εκατσε να τη γ.... κιολας.
Δηλ εδω τι αναλυση κανετε? Ουτε που την ηξερα. Και αφηστε τη συζυγο γιατι εχουμε και περι τα 20 χρονια γαμου ,αυτο το γκομενακι τι το κανεις?
Εκτος αν ειστε ολοι gay εδω μεσα που δε νομιζω.
Μετα τι γινεται....... -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ενω κάποια αν ειναι παντρεμένη και ξενοπηδιέται είναι ωραίο; Και μάλιστα το βρωντοφωνάζεις ανα 2 ποστ μπας και δεν το χουμε εμπεδώσει καλά. Όπως και να χει η κατάσταση είναι τραγική. Και το ξαναλέω ο γάμος είναι ιερός.tifo45.....καλα αυτα αλλα. οταν ο πατερας σπαει στο ξυλο τη μανα και τη βλεπεις την αλλη μερα με τη μελανια τι κανεις εσυ σαν παιδι και τι πρεπει να κανει η μανα; να μεινει; να περιμενει ποτε θα ερθει η ωρα να πλακωσει στο ξυλο και το παιδι του και παιδι της; μην εισαι απολυτος φιλε μου. ιερος ο γαμος, αλλα δε θα γινει ο/η συζηγος και καρπαζοεισπρακτορας εις βαρος του/της και ειδικα του παιδιου.
τι θελουν οι γυναικες; συνηθως λενε αισθημα κλπ. εγω λεω πως οι περισσοτερες θελουν να εχεις καλο πορτοφολι για να περνανε και αυτες καλα. λογικο δεν ειναι ως ενα σημειο; οι ρομαντικες ειναι λιγες πλεον (δυστυχως). θελουν να εχεις και λιγο λεγειν. τις αρεσει να εισαι και καλα ντυμενος.
Θαναση μπορει να σε διαβασε. οι γυναικες μας καταλαβαινουν σε χρονο ντε-τε. σε πηρε χαμπαρι και ορμησε. μερικες εξιταρονται απο παντρεμενους. μπορει να παιζει και αυτο. μπορει να την πασαρε η γυναικα σου με τροπο γιατι δε σε αντεχει (πλακα κανω) μηπως επεζες πριν ρακετες και ειδε πως την παιζεις καλα (τη ρακετα) και για αυτο ηρθε; -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρε παιδια ψεμα ειπα στη γκομενα για χωρισμο. Και πιστευω πως και αυτη δεν εχει σχεση . Απλα το παιζει μοιραια. Ας αφησουμε τους γαμους και ας δουμε τι επιτελους θελουν οι γυναικες γιατι.......
Η συγκεκριμενη κοπελα και με ειδε που καθομουν μαζι με την οικογενεια και μου επιασε κουβεντα και δηθεν ρωτησε αν ενοχλει και καλα και εβαλε πετσετα διπλα στη δικη μου και μου ζητησε να παιξουμε ρακετες και απορω πως δεν εκατσε να τη γ.... κιολας.
Δηλ εδω τι αναλυση κανετε? Ουτε που την ηξερα. Και αφηστε τη συζυγο γιατι εχουμε και περι τα 20 χρονια γαμου ,αυτο το γκομενακι τι το κανεις?
Εκτος αν ειστε ολοι gay εδω μεσα που δε νομιζω.
Μετα τι γινεται.......Αποψη μου ειναι τιποτα......Ποτε μην κανεις κατι με καποια που ειχε εστω την παραμικρη επαφη με την οικογενεια σου, ακομα και τοσο μικρη οσο αυτη.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες