-
Ένας άνεργος τεμπελχανάς που ζει από ενοίκια είναι μεγάλο κελεπούρι...
-
Αν πλυθείς κιόλας...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Ένας άνεργος τεμπελχανάς που ζει από ενοίκια είναι μεγάλο κελεπούρι...Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα, αλλά μόλις παντρεύτηκες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ένας άνεργος τεμπελχανάς που ζει από ενοίκια είναι μεγάλο κελεπούρι...
Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα, αλλά μόλις παντρεύτηκες...
Ειπα εγω για οκταβια προηγουμενως, δε με ακουτε
-
Επιβιώνει έπρεπε να γράψω, αν βγάλεις τους φόρους ένας βασικός μισθός μένει, απλά μένοντας μόνος μου
στο δικό μου σπίτι και τρώγοντας τα μεσημέρια στην γιαγιά, έχω την πολυτέλεια (αντιλαμβάνομαι ότι είναι
πολυτέλεια, ειδικά αυτή την εποχή, δεν είμαι και τόσο αχάριστος) να την βγάζω απλά αξιοπρεπώς χωρίς να
δουλεύω, ξεφύγαμε πολύ off topic όμως... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσε το forum αν αυτά τα έγραφε μια κοπέλα.
Υποθέτω θα της έστελνε πμ, για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο της...
Εδώ, ακόμη και το ακροτελευταίο μπαζάκι που έχει μπει εδώ μέσα είχε τα τυχερά του...Δεν ρώτησα αυτό και μάλλον να το αντιλαμβάνεσαι.
Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση των μελλών του forum σε μια κοπέλα που γράφει ευθαρσώς ότι ψάχνει απλά το σεξ και τίποτα παραπάνω. Γιατί κάτι μου λέει ότι οι ταμπέλες θα έμπαιναν πολύ γρήγορα και εύκολα.
-
Ναι θα τη λέγαμε (σαφώς και όχι ολοι) ξέκωλο. Γιατί απορείς?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν ρώτησα αυτό και μάλλον να το αντιλαμβάνεσαι.Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση των μελλών του forum σε μια κοπέλα που γράφει ευθαρσώς ότι ψάχνει απλά το σεξ και τίποτα παραπάνω. Γιατί κάτι μου λέει ότι οι ταμπέλες θα έμπαιναν πολύ γρήγορα και εύκολα.
ενώ για κάτι άλλα ερωτήματα που έχουν τεθεί, τύπου : αυτή έχει 600k προίκα -> χώσου μάγκα, πρώτος, γαμώ
γυναίκα επιλέγει άντρα επειδή έχει λεφτά -> πόρνη χωρίς να το ξέρει -
My point exactly.
-
Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση των μελλών του forum σε μια κοπέλα που γράφει ευθαρσώς ότι ψάχνει απλά το σεξ και τίποτα παραπάνω. Γιατί κάτι μου λέει ότι οι ταμπέλες θα έμπαιναν πολύ γρήγορα και εύκολα.
Δηλαδή το ίδιο είναι όταν το λέει άντρας κι όταν το λέει γυναίκα;
Φεμινιστής είσαι; -
Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση των μελλών του forum σε μια κοπέλα που γράφει ευθαρσώς ότι ψάχνει απλά το σεξ και τίποτα παραπάνω. Γιατί κάτι μου λέει ότι οι ταμπέλες θα έμπαιναν πολύ γρήγορα και εύκολα.Σίγουρα πιο τίμια από κάποια που ψάχνει ένα μαλάκα να την ταϊζει. Απλά οι άνδρες μπορούν πιο εύκολα να
συμβιβαστούν με μόνο σεξ, αν δεν υπάρχει άλλη που να τους καλύπτει σε άλλους τομείς. -
Το 'να την ταΐζει' τι σχέση έχει με την κουβέντα μας; Δεν μίλησα για κοπέλες που ψάχνουν κάποιον να τους τρβάει τα έξοδα, αλλά για ευκαιριακό σεξ, σαν αυτό που ψάχνεις και εσυ.
Διακρίνω μια σπουδή να συσχετιστεί το ένα με το άλλο, ή σε αδικώ;
-
Δεν τα συσχετίζω, αν κάποια ψάχνει χορηγό πιο έυκολα θα μέινει μαζί του ακόμα και αν στο κρεβάτι δεν την καλύπτει.
Εννοώ ότι είναι πιο ειλικρινής μια γυναίκα που θα πει ότι ψάχνει μόνο σεξ, χωρίς πολλά πολλά. Πως εννοείς το
ευκαιριακό σεξ, one night stand ή χαλαρή-ελεύθερη σχέση του τύπου ''έλα σπίτι να δούμε ταινία, να πούμε καμιά
μαλακία, να πηδηχτούμε και μετά γύρνα στο σπίτι σου'' για όσο τέλος πάντως τραβήξει? -
Επιβιώνει έπρεπε να γράψω, αν βγάλεις τους φόρους ένας βασικός μισθός μένει, απλά μένοντας μόνος μου
στο δικό μου σπίτι και τρώγοντας τα μεσημέρια στην γιαγιά, έχω την πολυτέλεια (αντιλαμβάνομαι ότι είναι
πολυτέλεια, ειδικά αυτή την εποχή, δεν είμαι και τόσο αχάριστος) να την βγάζω απλά αξιοπρεπώς χωρίς να
δουλεύω, ξεφύγαμε πολύ off topic όμως...Άσε, δεν το σώζεις. Μόλις έρθει στην εξουσία ο REALZEUS:
-
Το εννοώ έτσι:
να φύγουν τα χοντρά λέμε Το πολύ πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο που θα ξαναγυρίσουν
οι φοιτητές, αν δεν προκύψει κάτι άλλο ντόπιο μέσα στο καλοκαίρι. -
E ναι ενω οι φοιτητριες θα γυρισουν με τα ποδια ανοιχτα...
Αμα ηταν ετσι (που ελεγε και ο παπαγιαννοπουλος) -
Χαβαλέ κάνουμε, ο trident μπήκε στο πνεύμα. Αν το παίζει παρθενόπη και θέλει κυνήγι προφανώς και δεν
θα μαμήσω, δεν πέσαμε ακόμα τόσο χαμηλά να κυνηγάμε χωριατοπούλες...Ειδικα στη γειτονια που μενεις, υπαρχει ΦΩΛΙΑ!!! Ξερεις ποσο το μετανιωσα που εμεινα προς Παλια Νομικη μερια??
Γενικα αυτη η πολη μονο καλες μνημες θα μου δωσει. Χριστε μου, εναμισης μηνας εμεινε εδω πανω..Οκ σταματαω το παραληρημα. Κανε μια αυτοψια και προχωρα αναλογως!!
-
Το εννοώ έτσι:να φύγουν τα χοντρά λέμε Το πολύ πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο που θα ξαναγυρίσουν
οι φοιτητές, αν δεν προκύψει κάτι άλλο ντόπιο μέσα στο καλοκαίρι.Δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό σε αυτό που είπα. Τυχαίνει να με γουστάρει μια απλά γ@μήσιμη
κοπελίτσα, έχω καιρό να γνωρίσω κάποια διαθέσιμη που να μου αρέσει, η πόλη σε λιγότερο από μήνα
θα έχει ερημώσει από νεολαία και αμφιταλαντεύομαι για το αν θα ενδώσω (με κίνδυνο να μου μπαστακωθεί)
ή αν θα ψάξω για κάτι άλλο (με κίνδυνο να μείνω όλο το καλοκαίρι με το πουλί στο χέρι).Όσο για το τι θα σκεφτόμουν αν μια γυναίκα έλεγε τα ίδια... μάλλον θα θεωρούσα ότι είναι προς τιμήν της.
E ναι ενω οι φοιτητριες θα γυρισουν με τα ποδια ανοιχτα...
Αμα ηταν ετσι (που ελεγε και ο παπαγιαννοπουλος)Πάντως σίγουρα οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες.
Ειδικα στη γειτονια που μενεις, υπαρχει ΦΩΛΙΑ!!! Ξερεις ποσο το μετανιωσα που εμεινα προς Παλια Νομικη μερια??
Γενικα αυτη η πολη μονο καλες μνημες θα μου δωσει. Χριστε μου, εναμισης μηνας εμεινε εδω πανω..Οκ σταματαω το παραληρημα. Κανε μια αυτοψια και προχωρα αναλογως!!
Εσύ Γιώργη από διαθέσιμες φίλες πως πας?
-
Μια και εμενα και γω εκει πριν 17 χρονια, απο ντοπιες τι παιζει? Υπαρχει ποικιλια επιλογων?
Παντως τοτε οι συμφοιτητριες μου δεν ηταν διαθεσιμες. Αλλες εποχες βεβαια αλλη γενια τοτε -
Οι ντόπιες που έχουν σπουδάσει σε άλλες πόλεις και ξαναγύρισαν τείνουν να ψάχνουν και να κάνουν πιο ''σοβαρές''
σχέσεις και να μην πολυβγαίνουν. Όσες δουλεύουν μπαίνουν σε ρουτίνα και όσες δεν δουλεύουν μιζεριάζουν.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες