-
Είπα εγώ ότι υπάρχει κάτι το μεμπτόν;
Απλά καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε ότι ό,τι ισχύει για εμάς, ισχύει και για τις κοπέλες.
-
Λοιπον παιδια στον ΟΗΕ μεσα γινεται χαμος απο γκομενακια...
Ρουχαλακια τρελλα για οποιον φτιαχνεται (ταγιερ και παραλλλαγες), βαψιματα, μεγαλο ποσοστο του κοσμου εκει ειναι visitors sigles για conferences 1-2 μερες, πολλοι contractors και υπαλληλοι επισης ολοι απο αλλου με αποσπασεις, single, κτλ κτλ
Γενικα γινεται ενας ψιλοχαμος, τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει.... -
Πομάκες παίζουν?
-
ενταξει εχει και μαντιλοφορες αλλα οκ, skip....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ρουχαλακια τρελλα για οποιον φτιαχνεται (ταγιερ και παραλλλαγες), βαψιματα, μεγαλο ποσοστο του κοσμου εκει ειναι visitors sigles για conferences 1-2 μερες, πολλοι contractors και υπαλληλοι επισης ολοι απο αλλου με αποσπασεις, single, κτλ κτλ
Γενικα γινεται ενας ψιλοχαμος, τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει....Τι αναλογια ανδρων γυναικων εχει; 50-50;
Γενικα τα εργασιακα περιβαλλοντα ειναι παρομοια σε μεγαλες επιχειρησεις (>5000 ατομα στο κτηριο) αλλα συνηθως ειναι 80-20 υπερ ανδρων η αναλογια με οτι αυτο συνεπαγεται...
-
50-50 , καπου εκει κοντα
αντε να εχει λιγο περισσοτερους αντρες αλλα ειναι balanced σιγουρα -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εσύ Γιώργη από διαθέσιμες φίλες πως πας?
Εμενα οι φιλες μου εχουν ξενοικιασει απο περυσι. Γενικα αλλη παρεα περαν της δεν εχω εδω πανω.
Μια και εμενα και γω εκει πριν 17 χρονια, απο ντοπιες τι παιζει? Υπαρχει ποικιλια επιλογων?
Παντως τοτε οι συμφοιτητριες μου δεν ηταν διαθεσιμες. Αλλες εποχες βεβαια αλλη γενια τοτεΝτοπιες δυστυχως δεν ξερω πολλες. Πριν 2 χρονια γνωρισα μια ασκουμενη δικηγορο την οποια η παρεα πηγε να μου 'προξενεψει' αλλα ενω στην αρχη ψηνοταν μετα αρχισε τις κονξες του στυλ 'δε θες να μπλεξεις μαζι μου κλπ.' Ακομα μιλαω μαζι της και μερικες φορες διακρινω και μια ζηλια..
Την Κυριακη των εκλογων γνωρισα μια κοπελα που ηταν συμφοιτητρια μου. Σχετικα καλη ηταν και το λεω ετσι γιατι μου κανε περισσοτερο κλικ η δικαστικη αντιπροσωπος .
Απο κει και περα, πριν εναμιση χρονο γνωρισα σ'ενα γαμο μια τυπισσα καπου στα 28 η οποια μου ειπε οτι δεν πολυθελει φοιτητες γιατι αναζητουσε κατι πιο σταθερο. -
50-50 , καπου εκει κοντα
αντε να εχει λιγο περισσοτερους αντρες αλλα ειναι balanced σιγουραμεταφραση, θα γινεται της μουρλης εκει μεσα. Ο σπρωξον εαυτον σωθητω.
-
Εγώ ρώταγα για πομάκες σε Κομοτηνή, και ξαφνικά ο δαίμονας του φόρουμ έβαλε από πάνω το ποστ του κιλομίτερ και απάντησε αυτός για τον ΟΗΕ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ ρώταγα για πομάκες σε Κομοτηνή, και ξαφνικά ο δαίμονας του φόρουμ έβαλε από πάνω το ποστ του κιλομίτερ και απάντησε αυτός για τον ΟΗΕ.Πομακες ή μουσουλμανες??
Μουσουλμανες υπαρχουν παρα πολλες. Αρα ειδικοτερα στη σχολη μας, οι Μουσουλμανες ειναι κλικα. Γενικα δεν μιλανε με τους υπολοιπους. Ωστοσο η συμβιωση ειναι αρμονικη. Πομακες μονο στα χωρια. -
Γενικα γινεται ενας ψιλοχαμος, τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει....Ποτε δεν ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γενικα γινεται ενας ψιλοχαμος, τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει....Ποτε δεν ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει!!!
δεν τον νοιαζει,το εχει πει στη γυναικα του
-
Τωρα εγω που εχω κορη 4 μηνων γιατι δεν μου αρεσουν καποια ποστ εδω!?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Απο κει και περα, πριν εναμιση χρονο γνωρισα σ'ενα γαμο μια τυπισσα καπου στα 28 η οποια μου ειπε οτι δεν πολυθελει φοιτητες γιατι αναζητουσε κατι πιο σταθερο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα εγω που εχω κορη 4 μηνων γιατι δεν μου αρεσουν καποια ποστ εδω!?Ξανθιά; Μελαχροινή; Δώσε παραπάνω λεφτομέρειες.
-
Καπως προωρο να ανησυχεις απο τους 4 μηνες
Θα ελεγα να ξαναδεις το θεμα σε μια δεκαετια -
Συμφωνω. Απλα τιγρη ξερεις οτι το μυαλο παιζει παιχνιδακια σκεψεων πολλες φορες
Πανο μελαχροινακι
-
bihlas87 παιδι μου δωσε ραντεβου δια μεσο ξεδερφης και στη χειροτερη γ@@@ς την κοπελα που σε γουσταρει και στη καλυτερη 'παιρνεις' και τη ξαδερφη. Πολυ πιθανο.
Οσο για τα ταγιερ μην ακουω για σοβαρα ντυσιματα και επισημους γιατι χθες σε τοπικη ενορια που πηγα ως επισημος στρατιωτικος (Αγιου Κων/νου βοηθεια μας) σε ολο τον ποδαροδρομο της πομπης με ειχε απο διπλα μια γεροντοκορη με κατι γαμπες σαν του Καρουλια και βαλε.
Ουτε τοσο δα δε βλεπονταν. Με πατησε και κατα λαθος . Γκαντεμια! 40+ ηλικια -
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/68 ... ta-81-tis/
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/683437/egine-ierodouli-sta-81-tis/ΟΙΚΤΟ!!!!!!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες