-
Στην αρχη το αισθανεσαι, μετα δε σε νοιαζει
Σα να δανειστεις αυτοκινητο με διαφορετικη αισθηση απο το δικο σου στο πενταλ του φρενου. Μετα απο λιγο το συνηθιζεις. -
Πώς μπορούμε να πάμε σ' αυτά τα μέρη;
Μύθος είναι, στα μεγάλα μέρη είναι που γίνεται χαμός. Κακό χωριό τα λίγα σπίτια λένε.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σα να δανειστεις αυτοκινητο με διαφορετικη αισθηση απο το δικο σου στο πενταλ του φρενου. Μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Ή σαν τη διαφορά μεταξύ ηλεκτρικώς και υδραυλικώς υποβοηθούμενης κρεμαγιέρας;
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Σα να δανειστεις αυτοκινητο με διαφορετικη αισθηση απο το δικο σου στο πενταλ του φρενου. Μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Ή σαν τη διαφορά μεταξύ ηλεκτρικώς και υδραυλικώς υποβοηθούμενης κρεμαγιέρας;
οχι, οπως το ειπα. η ηλεκτρικη σου κουναει το τιμονι αν το γυρνας πολυ πολυ αργα, το καταλαβαινεις. Τα βυζια δεν κουνιουνται απο μονα τους απλα εχουν αλλη αισθηση.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Γιατί δεν τα 'πιανες; Μαλκία έκανες, τώρα θα μείνεις με την απορία, ξαναπήγαινε στο ΣΜ.Νομιζω θα εχει φυγει πια απο χθες,ειχε μια ουρα στα ταμεια αλλα οχι τοσο μεγαλη...
-
-
Το μυστικο ειναι στο κουρεμα...Οταν θυμιζεις πάπια του Disney τους ξυπνας τις παιδικες τους αναμνησεις και μετα τις κανεις οτι θες...
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
-
Για εμας τους βλαχους,τι σημαινει brick my phone;
-
-
Άρα 'brick my phone' = χάλασέ μου το τηλέφωνο;
Μήπως ήθελες να γράψεις 'unbrick'; -
Τάληρα: Ο corsair έχει στο avatar του τον ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ, άρα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ του φόρουμ. Ο corsair επίσης είναι γνωστό ότι μπρικάρει κάθε τρεις και λίγο το κινητό του, καθώς το παίζει και ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ. Άρα οι κορασίδες ζητάνε από τον corsair να τους μπρικάρει το κινητό, καθώς σε αυτό είναι ειδικός!!!
-
Α..οκ...καλό .
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 2&catid=11
-
Κακο χωριο τα λιγα σπιτια dstou επειδη γινονται πολλα σεξουαλικα φαινομενα! Εγω τα φοβαμαι αυτα γι αυτο και προτιμω τις βολτες εκτος των λιγων σπιτιων.
Μπλεξιμο με τραγικα πολλες φορες αποτελεσματα. Συναδελφος εμφανιστηκε με τσιροτα στο προσωπο ενω ανακατευοταν με ντοπιες χωρισμενες παντρεμενες και το επαιζε ανετος. Υπαρχουν και οι ασφαλεις σεξουαλικες καταστασεις (τροπος του λεγειν) αλλα με πολυ ρισκο.
Και του λεω του μ@@@ ' αντε στη Πατρα παρε τηλ να ερθει η φοιτητρια να τη φορτωσεις να σου προσφερει τις υπηρεσιες της να ξαλαφρωσεις και ασε τις μαγκιες.
Δεν με ακουσε!
Πολλα σπιτια καλυτερα δηλ. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κακο χωριο τα λιγα σπιτια dstou επειδη γινονται πολλα σεξουαλικα φαινομενα! Εγω τα φοβαμαι αυτα γι αυτο και προτιμω τις βολτες εκτος των λιγων σπιτιων.
Μπλεξιμο με τραγικα πολλες φορες αποτελεσματα. Συναδελφος εμφανιστηκε με τσιροτα στο προσωπο ενω ανακατευοταν με ντοπιες χωρισμενες παντρεμενες και το επαιζε ανετος. Υπαρχουν και οι ασφαλεις σεξουαλικες καταστασεις (τροπος του λεγειν) αλλα με πολυ ρισκο.
Και του λεω του μ@@@ ' αντε στη Πατρα παρε τηλ να ερθει η φοιτητρια να τη φορτωσεις να σου προσφερει τις υπηρεσιες της να ξαλαφρωσεις και ασε τις μαγκιες.
Δεν με ακουσε!
Πολλα σπιτια καλυτερα δηλ.Στην Πάτρα;Και αν του βγει συγγενής η φοιτήτρια;
-
Μια εμπειρια ακομη λοιπον.......ενα ποτηρι δηλητηριο πικρο ζωη...
-
Ηπιες ποτηρι πικρό;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγω τον πιστευω παντως γιατι στα μικρα μερη η απομονωμενα γινεται της Π@@νας..
+1
Μια φίλη μου χει πει τι γίνεται στο χωριό της. Πραγματικά της π@@νας.Στα μικρά μέρη έχω ακούσει πως γίνεται λίγο χαμός όπως και σε κάποια νησιά.
Πώς μπορούμε να πάμε σ' αυτά τα μέρη;
@Τίγρη: Αν δεν τα δεις χωρίς βυζοθήκες, δεν βγαίνει συμπέρασμα. Το συμπέρασμα βγαίνει από την τεχνητή στητότητα, όχι από το μέγεθος. Δεν έχω πιάσει ποτέ τεχνητά, γιατί εξ αρχης με αηδιάζει η ιδέα.
Άλλο πράγμα (απολυτως ευπρόσδεκτο) είναι η ανόρθωση, στο φυσικό μέγεθος, χωρίς εμφυτεύματα.Ξέρω για δύο νησιά (δε θα πω ποια είναι μη γίνουν παρεξηγήσεις). Για το ένα ξέρω λόγω του ότι ο κολλητός μου είναι από εκεί. Για το άλλο ξέρω από πολύ καλή μου φίλη που πάει για παραθέριση και της τα λένε οι φίλες της.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες