-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...και να της χαριζουμε τ' αστερια τ' ουρανου, στραβωνομαστε σε μια TFT οθονη κι αμπελοφιλοσοφουμεΑντί να ψωλαρμενίζουμε...αμπελοφιλοσοφούμε.
asimov έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κυριως αυτο
Εννοω οτι με γυναικα το κανεις, ποσο, 15'; Μιση ωρα; Μία; Ε, μετα περνας και χρονο μαζι της, μιλατε, τρωτε, πατε βολτα, κανετε δουλειες, βαριεστε κλπ. Αμα ειναι κομπλεξικη πως την παλευεις;
Τώρα εσύ θέλεις να με κάνεις να τσακωθώ με τον Κύριο Koyk, το βλέπω...
Αν τη γυναίκα την έχεις ... χμμμ ... αυτώσει τεσπα όπως πρέπει (μέχρι λιποθυμίας εννοώ), για κάμποση ώρα (ενίοτε ακόμα και για μέρες) ξεχνάει όλα της τα κόμπλεξ και είναι άψογη.
Και εκλαμβάνω αυτό το '15 λεπτά; μισή ώρα;' σαν κακόγουστο αστείο. Μια ώρα τα προκαταρκτικά κι άλλη μια τουλάχιστον το ... χμμμ ... αύτωμα όταν βιάζεσαι. Όταν έχεις χρόνο, άσ' το.Mιας και πραγματικά έχω μεγάλη βαριεστημάρα για γράψιμο,το πόστ αυτό ήταν λαβή για συνέχιση των όσων υποσχέθηκα.
Ξέρω δεν τρέφεις και την καλύτερη συμπάθεια προς εμένα καθώς οι απόψεις σχεδόν πάντα διύστανται
Δεν αναφέρομαι όμως προσωπικά,απλά μου έδωσες λαβήΕχεις απόλυτο δίκιο στο παραπάνω σου πόστ.
ΑΛΛΑ....
προκειμένου να καταρακώσουμε τις γυναίκες γενικώς βλέπουμε τα πράγματα με απόλυτα κριτήρια.
Αγνοείς προφανώς ότι οι γυναίκες απ τη φύση τους είναι ποιό επιρεπείς στο σεξουαλικό και ποιό θελτικές.
Αυτό επίδρά αυτόματα και στην ψυχολογία τους.
Αν λοιπόν θέλουμε η γυναίκα μας να μη πηδηχτεί με το γείτονα (όχι κατά κανόνα φυσικά) θα πρέπει να θέλουμε κι εμείς να καταλάβουμε τον κόσμο τους.
Οχι όποτε ο άνδρας έχει σηκωμάρες μια στο μήνα η γυναίκα να κάθεται και σούζα.
Αυτό απ την άλλη έχει να κάνει εν μέρη (και δικαιολογημένα) στα όσα αρνητικά της προσέναψα στο πρώτο μου πόστ περι συμπεριφοράς γενικώς.
Ο άντρας ΝΑΑΑΑΑΑ,τον βάζει και φεύγει.
Ρώτα όμως κι αυτές (μιλάμε πάντα για σοβαρές γυναίκες κι όχι κομπλεξικές κλπ) που πρέπει να το σκεφτούν 100 φορές πριν επισυνάψουν μια σχέση?Αρα μη βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα.
Όπως δε δέχομαι με τπτ ότι όλες είναι πουτάνες δε δέχομαι και το ότι όλοι οι άνδρες είναι μαλάκες.
Εξαιρούμαι τα δύο άκρα και κάνουμε συζήτηση.
Αν είναι κομπλεξική δεν είναι ασχολεισαι μαζί της........άσε να φάει κάνας λίγουρας -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
...και να της χαριζουμε τ' αστερια τ' ουρανου, στραβωνομαστε σε μια TFT οθονη κι αμπελοφιλοσοφουμε
Αντί να ψωλαρμενίζουμε...αμπελοφιλοσοφούμε.
asimov έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς.
Πολλοι ειμαστε δυστυχως
-
Λεωνίδας for president & forum owner
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λεωνίδας for president & forum owner -
9 σελιδες γεματες μαμακιες. Να γραψω την αληθεια τωρα ή να σας ταλαιπωρησω λιγο?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
9 σελιδες γεματες μαμακιες. Να γραψω την αληθεια τωρα ή να σας ταλαιπωρησω λιγο?Γράφτην τώρα να τελειώνουμε...
-
9 σελιδες γεματες μαμακιες. Να γραψω την αληθεια τωρα ή να σας ταλαιπωρησω λιγο?Γράψε στο 'βόλλεϋ' ρε, λόγω της ημέρας
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
9 σελιδες γεματες μαμακιες. Να γραψω την αληθεια τωρα ή να σας ταλαιπωρησω λιγο?
Γράψε στο 'βόλλεϋ' ρε, λόγω της ημέρας
΄
Αν αρχίσει ο red να γράφει στο βόλλεϋ, θα το κάνει trollεϋ.
Ας τον καλύτερα να παίξει εδώ.
-
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των ανθρωπων. Το ''αρσενικο'' και το ''θηλυκο'' ταιριαζει καλυτερα στα ζωα.
Δυστυχως στην μπανανια που ζουμε ,αλλα και γενικοτερα στον υπολοιπο κοσμο εχουν επικρατησει ολα αυτα που προαναφερατε ολοι. Το θηλυκο λενε μερικοι απο την φυση του εχει ωραιοπαθεια και ναρκισσισμο και το αρσενικο παρασυρεται απο την τεστοστερονη και κυνηγαει καθε θηλυκο .
Πραγματικα θλιβομαι. Θα μπορουσαμε να ζουμε σε ενα κοσμο οπου πραγματικα ολοι θα ηταν ισοι,οπου πραγματικα θα υπηρχε αγαπη μεταξυ ανθρωπων και το κυριο κριτηριο θα ηταν η ψυχη του καθε ανθρωπου και οχι αν εχει οπισθια Brad pit ή angelina joliie ,οχι αν εχει Πορσε ή Βιλα στην Εκαλη και οχι αν ξυριζει τα γεννητικα του/της οργανα για να ειναι πιο cool(επειδη το λενε ολα τα lifestyle περιοδικα)
Ναι ρε κοπελιες του φορουμ ειναι αρρωστεια να βαφεστε οταν ειστε μονες,για να νιωθετε ωραιες και ναι ρε μαγκες ειναι αρρωστεια να βριζετε τις γυναικες επειδη βαφονται οταν εσεις οι ιδιοι τις εχετε οδηγησει να το κανουν αυτο.
Θα φανω σαν τον Λιακοπουλο τωρα ,αλλα δεν με νοιαζει. Καποια παγκοσμια λαμογια εδω και αιωνες συντηρουν ολα αυτα και κονομανε. Εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες με καλλιντικα,κολονιες,ρουχα,περιοδικα lifestyle(που προβαλλουν αρρωστημενα προτυπα),αυτοκινητοβιομηχανιες κ.τ.λ
Αυτο γινεται εδω και αιωνες ,αλλα πλεον εχει παρει τεραστιες διαστασεις και εχει δημιουργηθει ενα τερας. Καθε κοριτσακι πλεον ονειρευεται να μεγαλωσει και να πιασει ενα πλουσιο πανεμορφο γκομενο και να σπαταλησει ολη της την ζωη αγοραζοντας ρουχα,κολονιες κ.τ.λ και καθε αγορι ονειρευεται να αποκτησει μια φεραρι,να βρει μια γκομεναρα να την π@δ@ει και αφου την παντρευτει να εχει και μερικα αλλα γκομενακια
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ RED_ARMY7 ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γράψε στο 'βόλλεϋ' ρε, λόγω της ημέρας
΄
Αν αρχίσει ο red να γράφει στο βόλλεϋ, θα το κάνει trollεϋ.
Ας τον καλύτερα να παίξει εδώ.
Δεν ασχολουμαι με το τριτο αθλημα της χωρας
δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα ρε. Ανεβαινει ο θρυλος και απο τους διαιτητες χασαμε σημερα
-
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των ανθρωπων. Το ''αρσενικο'' και το ''θηλυκο'' ταιριαζει καλυτερα στα ζωα.Δυστυχως στην μπανανια που ζουμε ,αλλα και γενικοτερα στον υπολοιπο κοσμο εχουν επικρατησει ολα αυτα που προαναφερατε ολοι. Το θηλυκο λενε μερικοι απο την φυση του εχει ωραιοπαθεια και ναρκισσισμο και το αρσενικο παρασυρεται απο την τεστοστερονη και κυνηγαει καθε θηλυκο .
Πραγματικα θλιβομαι. Θα μπορουσαμε να ζουμε σε ενα κοσμο οπου πραγματικα ολοι θα ηταν ισοι,οπου πραγματικα θα υπηρχε αγαπη μεταξυ ανθρωπων και το κυριο κριτηριο θα ηταν η ψυχη του καθε ανθρωπου και οχι αν εχει οπισθια Brad pit ή angelina joliie ,οχι αν εχει Πορσε ή Βιλα στην Εκαλη και οχι αν ξυριζει τα γεννητικα του/της οργανα για να ειναι πιο cool(επειδη το λενε ολα τα lifestyle περιοδικα)
Ναι ρε κοπελιες του φορουμ ειναι αρρωστεια να βαφεστε οταν ειστε μονες,για να νιωθετε ωραιες και ναι ρε μαγκες ειναι αρρωστεια να βριζετε τις γυναικες επειδη βαφονται οταν εσεις οι ιδιοι τις εχετε οδηγησει να το κανουν αυτο.
Θα φανω σαν τον Λιακοπουλο τωρα ,αλλα δεν με νοιαζει. Καποια παγκοσμια λαμογια εδω και αιωνες συντηρουν ολα αυτα και κονομανε. Εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες με καλλιντικα,κολονιες,ρουχα,περιοδικα lifestyle(που προβαλλουν αρρωστημενα προτυπα),αυτοκινητοβιομηχανιες κ.τ.λ
Αυτο γινεται εδω και αιωνες ,αλλα πλεον εχει παρει τεραστιες διαστασεις και εχει δημιουργηθει ενα τερας. Καθε κοριτσακι πλεον ονειρευεται να μεγαλωσει και να πιασει ενα πλουσιο πανεμορφο γκομενο και να σπαταλησει ολη της την ζωη αγοραζοντας ρουχα,κολονιες κ.τ.λ και καθε αγορι ονειρευεται να αποκτησει μια φεραρι,να βρει μια γκομεναρα να την π@δ@ει και αφου την παντρευτει να εχει και μερικα αλλα γκομενακια
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ RED_ARMY7 ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ
Αν είχες αυτή την επιλογή εσύ θα την άφηνες;
Πολύ βαρύ το ποστ, Πολωνός ο σκηνοθέτης;
-
Κάποιος να μαζέψει τον Λεωνίδα.
-
Πήρε φόρα τώρα. Γέμισε τα πνευμόνια του με καθαρό αέρα από το Καϊμάκτσαλαν και κελαηδάει
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των ανθρωπων. Το ''αρσενικο'' και το ''θηλυκο'' ταιριαζει καλυτερα στα ζωα.
Δυστυχως στην μπανανια που ζουμε ,αλλα και γενικοτερα στον υπολοιπο κοσμο εχουν επικρατησει ολα αυτα που προαναφερατε ολοι. Το θηλυκο λενε μερικοι απο την φυση του εχει ωραιοπαθεια και ναρκισσισμο και το αρσενικο παρασυρεται απο την τεστοστερονη και κυνηγαει καθε θηλυκο .
Αν είχες αυτή την επιλογή εσύ θα την άφηνες;
Πολύ βαρύ το ποστ, Πολωνός ο σκηνοθέτης;
Οχι ,Ελληνας και γαυρος
-
Δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των ανθρωπων. Το ''αρσενικο'' και το ''θηλυκο'' ταιριαζει καλυτερα στα ζωα.Δυστυχως στην μπανανια που ζουμε ,αλλα και γενικοτερα στον υπολοιπο κοσμο εχουν επικρατησει ολα αυτα που προαναφερατε ολοι. Το θηλυκο λενε μερικοι απο την φυση του εχει ωραιοπαθεια και ναρκισσισμο και το αρσενικο παρασυρεται απο την τεστοστερονη και κυνηγαει καθε θηλυκο .
Δηλαδή εγώ είμαι ανώμαλη...
-
Μη κάνεις ερωτήσεις/δηλώσεις που η απάντηση μπορεί να είναι προφανής σε σένα - εμείς δεν ξέρουμε την απάντηση.
Τεσπα, εσύ τη φεράρι θα την έπαιρνες για διαφορετικούς λόγους από ένα αγόρι. Για τους ίδιους λόγους που λυσσάνε οι γυναίκες να αγοράσουν το ακριβότερο κλιματιστικό για το σπίτι, το ανάβουν μια φορά και μετά δεν το χρησιμοποιούν ΠΟΤΕ.
-
Εδω εισαι φαουλ. Και πολλα αγορια θα εκαναν ακριβως το ιδιο
(και για τη φεραρι και για το κλιματιστικο) -
Εγω περιμενω ποστ απο τον Skye κατι αλλοι που τρολαρουν ερασιτεχνικος να πανε σπιτια τους.
Μητσεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη κάνεις ερωτήσεις/δηλώσεις που η απάντηση μπορεί να είναι προφανής σε σένα - εμείς δεν ξέρουμε την απάντηση.Τεσπα, εσύ τη φεράρι θα την έπαιρνες για διαφορετικούς λόγους από ένα αγόρι. Για τους ίδιους λόγους που λυσσάνε οι γυναίκες να αγοράσουν το ακριβότερο κλιματιστικό για το σπίτι, το ανάβουν μια φορά και μετά δεν το χρησιμοποιούν ΠΟΤΕ.
Νομίζεις...
Τα λευτά για το κλιμαστικό είναι πεταμένα λευτά...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες