-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοντα εισαι
Απλα, οι ομορφες εχουν λιγοτερα κομπλεξΕίσαι μακριά νυχτωμένος - ή δεν σου φτάνουν ακόμα όσα έχεις τραβήξει με τις 'όμορφες'.
Είναι γνωστό στους γνώστες ότι δεν μπορείς να ^$^%$^ όμορφη γκόμενα: Είναι όλες υστερικές.-[kouk]
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Οι άντρες ούτε κατα διάνοια δεν έχουν τέτοιες σκέψεις να τους ταλαιπωρούν, άντε το πολύ να μας νοιάξει τι λάδια θα βάλουμε στην επόμενη αλλαγήΕδώ και πολλά χρόνια βάζουμε κρέμες (ημέρας), λοσιόν καθαρισμού κλπ.
ΚΑΙ μαλλιά.
Δεν βλέπεις στη τηλεόραση πόσες διαφημίσεις έχει; Άρα υπάρχει ζήτηση και πολλά λεφτά.Αυτό που δεν ήξερα είναι πόσο κοινή είναι η αποτρίχωση στους άνδρες. Νόμιζα μόνο κάτι ψώνια αποτριχώνονται ή κολυμβητές. Πρόπερσι το καλοκαίρι όμως έμαθα από αισθητικό (στο εστιατόριο του κάμπινγκ στο Καλαμίτσι) ότι ΠΟΛΛΟΙ άνδρες κάνουν αποτρίχωση. Μια γυναίκα έχει λίγες τρίχες, μικρές, τις τραβάει με κερί, εντάξει πονάει ΑΛΛΑ ένας άνδρας με τριχωτό στήθος και πλάτη τι κάνει; Πρέπει να ουρλιάζει.
-
leonp
Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το λέιζερ...Εδιτ
Κύριε Koyk, σωστό κι αυτό. Να με συμπαθάτε. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κοντα εισαι
Απλα, οι ομορφες εχουν λιγοτερα κομπλεξΕίσαι μακριά νυχτωμένος - ή δεν σου φτάνουν ακόμα όσα έχεις τραβήξει με τις 'όμορφες'.
Είναι γνωστό στους γνώστες ότι δεν μπορείς να ^$^%$^ όμορφη γκόμενα: Είναι όλες υστερικές.-[kouk]
Όλες ίδια συμπεριφέρονται, αν δεν είναι υστερικές, γίνονται. Αν θέλεις να βάλεις ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό, ΟΙ ΚΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.
(για χαλάουα μιλούσαμε)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι άντρες ούτε κατα διάνοια δεν έχουν τέτοιες σκέψεις να τους ταλαιπωρούν, άντε το πολύ να μας νοιάξει τι λάδια θα βάλουμε στην επόμενη αλλαγή
**Εδώ και πολλά χρόνια βάζουμε κρέμες (ημέρας), λοσιόν καθαρισμού κλπ. **:iconcool:
ΚΑΙ μαλλιά.
Δεν βλέπεις στη τηλεόραση πόσες διαφημίσεις έχει; Άρα υπάρχει ζήτηση και πολλά λεφτά.Καλά να πάθετε.... (κρέμες και λοσιόν??? )
Όχι δεν βλέπω στην τηλεόραση....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΟΙ ΚΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.Αυτό σημαίνει πόλεμο.
-
Λεωνίδα, μίλα μου ρε.
Μήπως ήταν υπερβολική η χρήση όλης αυτής της δύναμης πυρός;
Ελπίζω να μη σου έκανα μεγάλη ζημιά.
Λεωνίδα, ζεις ρε;Edit
17:25 κι ακόμα σιωπή ... Πάει, το κατάστρεψα το παιδί ... -
Κοντα εισαι
Είναι γνωστό στους γνώστες ότι δεν μπορείς να ^$^%$^ όμορφη γκόμενα: Είναι όλες υστερικές.-Το μυαλο σου στο σεξ εσενα
Ρε για ολα μιλαμε! Λες και θα το κανετε 24/7! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε σεις, αυτές οι καταπληκτικές ατάκες του λεο δεν πρέπει να χάνονται.λεω να ανοιξω νεο φορουμ!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το μυαλο σου στο σεξ εσενα...Ενώ το δικό σου στο πως θα εξαλείψουμε την πείνα απ' τον κόσμο, έ;
-
Κυριως αυτο
Εννοω οτι με γυναικα το κανεις, ποσο, 15'; Μιση ωρα; Μία; Ε, μετα περνας και χρονο μαζι της, μιλατε, τρωτε, πατε βολτα, κανετε δουλειες, βαριεστε κλπ. Αμα ειναι κομπλεξικη πως την παλευεις;
-
φιμωτρο
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κυριως αυτοΕννοω οτι με γυναικα το κανεις, ποσο, 15'; Μιση ωρα; Μία; Ε, μετα περνας και χρονο μαζι της, μιλατε, τρωτε, πατε βολτα, κανετε δουλειες, βαριεστε κλπ. Αμα ειναι κομπλεξικη πως την παλευεις;
Τώρα εσύ θέλεις να με κάνεις να τσακωθώ με τον Κύριο Koyk, το βλέπω...
Αν τη γυναίκα την έχεις ... χμμμ ... αυτώσει τεσπα όπως πρέπει (μέχρι λιποθυμίας εννοώ), για κάμποση ώρα (ενίοτε ακόμα και για μέρες) ξεχνάει όλα της τα κόμπλεξ και είναι άψογη.
Και εκλαμβάνω αυτό το '15 λεπτά; μισή ώρα;' σαν κακόγουστο αστείο. Μια ώρα τα προκαταρκτικά κι άλλη μια τουλάχιστον το ... χμμμ ... αύτωμα όταν βιάζεσαι. Όταν έχεις χρόνο, άσ' το. -
Κολλησες με την ωρα εσυ Βαλε οση θες, τυχαιο ηταν το παραδειγμα
Ρε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα που σου λεω....... -
Το θέμα είναι πολύπλοκο και σε κάθε σχέση πάντα νομίζουμε ότι βλέπουμε καινούργια πράγματα. Υπάρχουν βέβαια και σταθερές αξίες στην γυναικεία συμπεριφορά ο κ. Δήμου νομίζω ενδελεχώς τις ανέφερε.
Πάντως θεωρώ πως πέρα από την ερωτική πράξη που είναι πολύ ωραία αλλά αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή με τη καθημερινότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτό που κατέχει εξέχοντα ρόλο είναι η ψυχική επαφή. Η τελευταία μου κοπέλα ήταν μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα αλλά δυστυχώς δεν ένιωθα ασφάλεια μαζί της για διάφορους λόγους. Όχι δεν ζήλευα επειδή ήταν ωραία ποτέ δεν ζήλεψα παθολογικά. Απεναντίας μου έκανε παρατήρηση επειδή όταν έβγαινε με τις φίλες της δεν την τηλεφωνούσα να δω πού είναι ..
Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι παρόλο που ήταν πολύ θελκτική και ωραία κοπέλα έφτανα σε σημείο το τελευταίο διάστημα της σχέσης μας να μην θέλω την ερωτική πράξη μαζί της. Βέβαια κάποιος μπορεί να σκεφτόταν βουρ στο ψητό να φας και στα τέτοια σου. Εντάξει δεν το μπορώ αυτό το θεωρώ κοροϊδία πρώτιστα στον εαυτό μου.
-
Φίλε μου, τα πράγματα είναι πάντα απλά.
Δύσκολα γίνονται όταν ο καθένας τραβήξει μέχρι τέρμα το σχοινί του.
Και συνήθως ξέρεις γιατί το τραβάμε; Γιατί δεν αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα.
Έτσι 'εμείς', έτσι κι 'αυτές'. -
Λεωνίδα, μίλα μου ρε.
Μήπως ήταν υπερβολική η χρήση όλης αυτής της δύναμης πυρός;
Ελπίζω να μη σου έκανα μεγάλη ζημιά.
Λεωνίδα, ζεις ρε;Είχα καλυφθεί και δεν είχαν αποτέλεσμα οι βολές.
Συνεχίζουμε
Οι κοντές έχουν κάνει φοβερές ζημίες. Απίστευτα πράγματα. Μάλιστα όσοι τις κοροϊδεύουν, τα φτιάχνουν μετά με κοντή και τους καταστρέφει.
Γι αυτό εγώ δεν τις κοροϊδεύω, απλά αναφέρω το γεγονός. -
Διαφωνω για τα προβληματα. Προβληματα στη σχεση; Αλλα προβληματα προσωπικα; Σε μια κοινωνια καταθλιπτικων, θες να μου πεις οτι δεν εχουμε σοβαρα τετοια; Το αντιθετο. Απο το κακο στο χειροτερο παμε. Και δε βγαζω την ουριτσα μου απ' εξω. Να, κοιτα τωρα εμας. Αντι να χαριεντιζομαστε με κανα μωρο (ενταξει, εσυ με ενα λιγο μεγαλυτερο ) και να της χαριζουμε τ' αστερια τ' ουρανου, στραβωνομαστε σε μια TFT οθονη κι αμπελοφιλοσοφουμε. Εσυ το βλεπεις να μην ειναι προβλημα αυτο;
Δεν ειναι προβλημα που πελαγωμενα κοριτσακια, μεγαλωμενα με το sex and the city, με εικονες απο Τζιμι Τσου, και Μιστερ Μπιγκ, θεριζουν εκει εξω δικαιους και αδικους; Don't think so. Εγω τρομαζω. Σε τι θα τo διορθωσει αυτο το (καλο, εστω) σεξ;ΥΓ. Να συμφωνησω και για τις κοντες
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες