-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ναι οκ αλλα το lip gloss που δινουν δωρο με το τροχοσπιτο της barbie ου ειπες πιο πριν ειναι λιγο υπερβολικο,δεν νομιζεις?Είσαι σίγουρος ότι ΄πεχεις καταλάβει τι εννοώ;
-
λοιπον στην αρχη ειπες για Lip gloss που ειναι γενικα υπερβολικο,για οποιαδηποτε αλλη χρηση εκτος απο χολιγουντιανη ταινια,ποσο μαλλον για πρωινο ξυπνημα.
Στη συνεχεια με τη μασκαρα και την πουδρα το σωσες,δεν ειναι υπερβολικα πιστευω,αλλα και παλι,πρωι πρωι,μου καθονται καπως στραβα,δεν ξερω.. -
Κατ' αρχήν να εκφράσω τη συμπάθειά μου για όλους τους κυρίους, που από τα λεγόμενά τους φαίνεται ότι είχαν την ατυχία να έχουν μανάδες, αδερφές, κόρες και συζύγους τέτοιες, ώστε να έχουν αυτή την άποψη για το γυναικείο φύλο.
Αντίστοιχα και για τις κυρίες που οι πατεράδες τους, οι αδερφοί τους, οι σύντροφοί τους και οι γιοί τους, είναι τέτοιοι ώστε να έχουν αυτή την άποψη για το αντρικό φύλο.Πιστεύω ότι αξιόλογοι άνθρωποι ανήκουν και στα δύο φύλα και όπως όλα τα όμορφα είναι και σχετικά σπάνιοι. Δεν θεωρώ κανένα θετικό στοιχείο αποκλειστικότητα κάποιου φύλου. Ούτε θεωρώ ότι θα έπρεπε όλες οι γυναίκες να έκαναν αυτό ή το άλλο και το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Καθένας έχει την προσωπικότητά του και τα γούστα του. Έχει δικαίωμα να μπορεί να εκφραστεί και δικαίωμα να θέλει να βρει άτομο που θα καλύπτει τις ανάγκες του ή τις προτιμήσεις του.
Το πιο σημαντικό νομίζω είναι ο αυτοσεβασμός. Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα φροντίσει να βρεθεί με μια αξιόλογη γυναίκα και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρνάει και να θάβει την επιλογή του, γιατί μειώνει μόνο το γούστο του και το κριτήριό του. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Όσο τώρα για τη συνύπαρξη και την 'ποιότητα' των ατόμων που υπάρχουν σε ένα χώρο παίζουν ρόλο πολλά. Ας πούμε ότι υπάρχουν παράπονα ότι δεν υπάρχει 'επίπεδο' στα άτομα ενός φύλου πχ. σε ένα φόρουμ. Εδώ ισχύει πως αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς. Αν λοιπόν αρχίσω και μιλάω άσχημα για μια κοινωνική ομάδα ή ένα φύλο ολόκληρο, τα άτομα που έχουν αυτοσεβασμό, είναι αξιόλογα και ανήκουν σε αυτό το φύλο, δεν θα πάρουν μέρος στο 'ξεκατίνιασμα' και στις κατηγορίες του σωρού και θα αποχωρήσουν με ένα πχ. 'Καλό σας βράδυ κύριοι' 'ή κυρίες'. Και μοιραία θα μείνουν εκείνα τα οποία δεν θέλουμε, δεν θεωρούμε αξιόλογα, αλλά κάναμε το παν να μας μείνουν. Ίσως γιατί νιώθουμε ότι μπορούμε να επιβληθούμε καλύτερα, ίσως δεν νιώθουμε την απειλή, πολλά μπορούν να ισχύουν.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως το θέμα είναι ανεξάντλητο... γι αυτό καλή νύχτα σας κύριοι και κυρίες.
-
Ελληνίδα γυναίκα... Ο ορισμός του κομπλεξικού ατόμου, ειδικά στις μικρές ηλικίες (μέχρι 24-25, μετά δεν ξέρω τι παίζει, αν και φαντάζομαι).
Όταν είναι στην πόλη της, δεν ανοίγει τα πόδια της με τίποτα.. Με το που θα φύγει όμως από την πόλη της, αλλάζουν τα δεδομένα, γίνεται φυσιολογική και ξεκαβαλάει το καλάμι που είχε εκ γενετής. Απελευθερώνεται.. Λες και στην πόλη της την δέρνουν..
Οι μεγαλωμένες στην Βόρεια Ελλάδα ντύνονται πρωί πρωί για να πάνε στην σχολή λες και πάνε στα μπουζούκια. Στην σχολή σπάνια πάω με jean, 9/10 φορές πάω με φόρμα. Έχει τύχει να με ρωτήσει γκόμενα από ΒΕ αν ήρθα με την πυτζάμα μου.. Ναι, σωστά μαντέψατε, ανήκει στην κατηγορία που περιέγραψε παραπάνω ο φίλος sv2, την κατηγορία λατέρνα.
Όχι, δεν είναι ωραίο να σας βλέπουμε πρωί πρωί βαμμένες. Όχι, δεν θέλουμε να φιλάμε lip-gloss αντί για χείλια. Όχι, δεν θέλουμε πρωί πρωί να καθόμαστε κοντά σας και να μας έρχεται εμετός από το μισό μπουκαλάκι άρωμα που έχετε αδειάσει πάνω σας. Όχι, δεν θέλουμε να είμαστε ερωτευμένοι με το make-up σας, αλλά με εσάς.. Όχι, δεν μας αρέσει να κοιτάζεστε κάθε 3 λεπτά στους καθρέφτες μήπως έφυγε καμιά τρίχα από το κούρεμα.
Μας αρέσει να είστε απλές.. Να μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν είναι όλες οι ώρες για ντύσιμο λες και πας Πλούταρχο. Γιατί, αν είσαι γλυκιά μου κοπελίτσα μονίμως έτσι, δεν θα καταλάβει κανένας πότε είσαι ντυμένη καλά και πότε απλά πας για καφέ.. Εκτός αν θεωρείς ότι στην σχολή αρμόζει το ντύσιμο λατέρνα, οπότε είσαι άξια της μοίρας σου (βλ παρακάτω).
Εξάλλου οι πιο ωραίες είναι αυτές που είναι απλές και αρκεί ένα χαμόγελο τους για να σου φτιάξει η μέρα.. Απλά τα κόμπλεξ σου φίλη μου Ελληνίδα δεν σε αφήνουν να το παραδεχθείς..
Και μετά πάμε στο θέμα των σχέσεων.. Υπάρχουν οι σχεσομανείς και οι μόνιμα κλαμμένες..
Οι πρώτες, κλασσικά κυνηγάνε την σχέση και τον τέλειο άντρα. Μόλις μάλιστα τον βρουν (έτσι νομίζουν δηλαδή), είναι ικανές να πιστέψουν οτιδήποτε τους πει, ακόμα και ότι ο γάιδαρος πετάει. Και αυτό για να μην καταστρέψουν το όνειρο με τον πρίγκηπα και το άσπρο άλογο.. Μόλις ο πρίγκηπας τις βαρεθεί, γίνονται ένα τέλειο backup plan γι αυτόν. Πείθονται ότι η άτιμη η κοινωνία φταίει που χωρίσανε (και όχι ότι τις βαρέθηκε ο άλλος) και σε κάθε αγαμία του είναι πρόθυμες να του ανοίξουν τα πόδια ελπίζοντας ότι θα γυρίσει σε αυτές. Αμ δε..Πάμε και στις δεύτερες τώρα.. Είναι οι κλασσικές γκόμενες λατέρνες, που επειδή όλοι τις καταλαβαίνουν ότι είναι ζώα, τις πηδάνε και τις παρατάνε. Και μόλις ξυπνήσουν και δουν ότι έφυγε, πιάνουν την πάρλα με την κολλητή στο τηλέφωνο και κλαίγονται που άνοιξε η γη και κατάπιε το 'τεκνό μωρή που γνώρισα χθες'. Και πάνε για καφέ, γνωρίζουν 2 καινούριους, και το επόμενο πρωί πάλι τα ίδια.. 'Τι έχω μωρή Μαρίκα και με παρατάνε όλοι μετά το sex?' Τίποτα δεν έχεις, αυτό είναι το θέμα. Είσαι καλή για μία φορά και τίποτα παραπάνω. 9/10 που σας έχουν πηδήξει ντρέπονται να το πουν στους κολλητούς τους γιατί το δούλεμα που θα φάνε είναι μεγαλύτερο και από αυτό που τρώει ο πάσχος όταν λέει ότι το bravo δεν είναι made in australia.. Τόσο απλά..
θα μπορούσα να γράφω επ' άπειρον αλλά δεν έχει νόημα. Όλοι τα ξέρουμε αυτά -εκτός από τις Ελληνίδες. Φαντάζομαι ότι σε αντίστοιχο βαθμό ισχύουν και τα ίδια για τους άντρες που με την συμπεριφορά μας σας επιτρέπουμε να έχετε αυτή την συμπεριφορά.
ΥΓ. Σίγουρα δεν είναι όλες έτσι, απλά πολλές (ίσως και οι περισσότερες) εκεί έξω είναι.
-
wisely spoken kid
-
λοιπον στην αρχη ειπες για Lip gloss που ειναι γενικα υπερβολικο,για οποιαδηποτε αλλη χρηση εκτος απο χολιγουντιανη ταινια,ποσο μαλλον για πρωινο ξυπνημα.
Στη συνεχεια με τη μασκαρα και την πουδρα το σωσες,δεν ειναι υπερβολικα πιστευω,αλλα και παλι,πρωι πρωι,μου καθονται καπως στραβα,δεν ξερω..Όμως είπα να είναι στα χρώματα τις κάθε γυναίκας...
π.χ. εγώ που είμαι καστανόξανθη, φοράω το πρωί-μεσημέρι καφέ μάσκαρα, πράγμα που σημαίνει ότι καλά καλά δεν φαίνεται, απλά τονίζει τις βλεφαρίδες.
Nα και μία πρωινή απόχρωση lip-gloss για να σε πείσω:Και μην αρχίσετε όλοι τώρα να κοροιδεύετε τι σκατούλα είναι αυτή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είμαι ανώμαλος για να με χαλάει το lip gloss. Αλλά όταν συνοδεύεται από μασκαρα, σκια, σοβά, glitter κτλ στις 8 το πρωί, ε, λίγο με ξενερώνει...(τυχαία παίρνω το δικό σου post, πέφτουν βροχή άλλωστε)
Και στις 8 και στις 7 και στις 6.30..
Η γυναίκα είναι ex officio όμορφο πλάσμα και αυτό πρέπει να το προσέχει και να το καλλιεργεί. Αλλιώς παύει να είναι γυναίκα και γίνεται ...ταξιτζής.
Δε λέω να σκάει μύτη στη σχολή της ή όπου αλλού σαν τις τραγουδιάρες στα σκυλάδικα της επαρχίας. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.Και βεβαίως περιποιούνται για την πάρτη τους και αυτό το βρίσκω πολύ υγιές.
Ασε που τα τελευταία χρόνια οι 7/10 είναι αν όχι όμορφες, τουλάχιστο παραπάνω από αυτό που λέμε 'αποδεκτές'.
Ε , αυτό πρέπει να το αναδεικνύουν, με προσοχή στο θέμα του στυλ πάντα!! -
δεν ξερω αν ειναι σκατουλα η οχι,ξερω οτι γενικα το Lip gloss γυαλιζει πολυ ψευτικα και φαινεται ασχημο,μονο στις τσοντες μου αρεσει..
και γενικα δεν ξερω,οι εντονα βαμμενες γυναικες μου δινουν την αισθηση οτι ειναι τιγκα στις ανασφαλειες(γι αυτο και βαφονται,για να δειχνουν προς τα εξω κατι που δεν ειναι),και δεν τους μπορω τους ανασφαλεις ανθρωπους.. -
Από όσο είπε το Kid, θα κρατήσω το παρακάτω:
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξάλλου οι πιο ωραίες είναι αυτές που είναι απλές και αρκεί ένα χαμόγελο τους για να σου φτιάξει η μέρα.
Αλίμονο αν χρειάζεται η κοπέλα μου να είναι όλη μέρα βαμμένη/πουδραρισμένη/... για να μου δημιουργούνται αισθήματα θαυμασμού της εξωτερικής της εμφάνισης. Οι ωραίες κοπέλες (για μένα) είναι ωραίες είτε άβαφτες είτε βαμμένες.
Κάποιες ώρες της ημέρας (τις περισσότερες) προτιμώ να τη θαυμάζω άβαφτη (ή ελάχιστα βαμμένη) και κάποιες λίγες (όταν το 'απαιτούν' οι περιστάσεις) νοιώθω πολύ ωραία όταν τη συνοδεύω και είναι -πετυχημένα- βαμμένη/φτιαγμένη/κτλ. -
δεν ξερω αν ειναι σκατουλα η οχι,ξερω οτι γενικα το Lip gloss γυαλιζει πολυ ψευτικα και φαινεται ασχημο,μονο στις τσοντες μου αρεσει..
και γενικα δεν ξερω,οι εντονα βαμμενες γυναικες μου δινουν την αισθηση οτι ειναι τιγκα στις ανασφαλειες(γι αυτο και βαφονται,για να δειχνουν προς τα εξω κατι που δεν ειναι),και δεν τους μπορω τους ανασφαλεις ανθρωπους..Πλέον τα lip-gloss πληροφοριακά πάντα, δεν γυαλίζουν όλα, και στην πλειοψηφία τους θεωρούνται πολύ απαλά, γι' αυτό άλλωστε προτοιμόνταιν αυτές τις ώρες της ημέρας, περισσότερο από τα κραγιόν...
Όσον αφορά το υπερβολικό βάψιμο που κάνουν μερικές γυναίκες δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου...
Αλλά πίστεψέ με, λίγη μάσκαρα-πούδρα και lip gloss το πρωί = natural αποτέλεσμα. -
οκ,σε πιστευω,οσο να ναι κατι παραπανω απο μενα θα ξερεις για lip gloss,αλλιως εχω προβλημα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν είναι στην πόλη της, δεν ανοίγει τα πόδια της με τίποτα.. Με το που θα φύγει όμως από την πόλη της, αλλάζουν τα δεδομένα, γίνεται φυσιολογική και ξεκαβαλάει το καλάμι που είχε εκ γενετής. Απελευθερώνεται.. Λες και στην πόλη της την δέρνουν..
Δεν τη δέρνουν, άσε που μπορεί να παίζει κι αυτό αλλά ελάχιστα τώρα πια.
Στις πόλεις επικρατεί η νοοτροπία 'τι θα πει ο κόσμος εάν σε δει έξω στις 2 '
Ε, όταν φτάσουν στα 19 και περάσουν σε μια σχολή στην άλλη άκρη της Ελλάδας, του δίνουν και καταλαβαίνει, αφού χέστηκαν για τα σπίτια τους και για το τι θα πει ο κόσμος.
Και καλά κάνουν!! -
Kid
+1 -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν τη δέρνουν, άσε που μπορεί να παίζει κι αυτό αλλά ελάχιστα τώρα πια.
Στις πόλεις επικρατεί η νοοτροπία 'τι θα πει ο κόσμος εάν σε δει έξω στις 2 '
Ε, όταν φτάσουν στα 19 και περάσουν σε μια σχολή στην άλλη άκρη της Ελλάδας, του δίνουν και καταλαβαίνει, αφού χέστηκαν για τα σπίτια τους και για το τι θα πει ο κόσμος.
Και καλά κάνουν!!+1000
-
sv2
+1 -
fog & Kid μιλησαν σοφα.
Οσο κομπλε3ικες λετε τις γυναικες παντως αλλο τοσο ειναι οι αντρες που εχουν γινει ολοι ΜΔ, ντυνονται σαν John John για να βγουν κ χρεωνονται κ το ζμπορ αυτοκινητο μπας κ τους κατσει καμια.
Το προβλημα ειναι κοινωνικο κ εχει να κανει με τις υπερβολικες ωρες μπροστα στην TV κ τελικη υιο8ετηση προτυπων ψευτοσελεμπς ΙΜΗΟ.
Εdit:
Συμπερασμα, εχουμε τις γυναικες που μας α3ιζουν. Κ οι γυναικες τους αντρες που τους α3ιζουν. -
ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ KID!!!
Aυτό να γραφτεί στα πρακτικά, είναι από τις σπάνιες φορές που θα πω αναφερόμενος στον κιντάκο +ΟΟ
-
μδ?
-
Να που ήρθε η στιγμή που θα συμφωνήσω με το kid...
-
mounodoulos
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες