-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΗΡΩΕΣ!
Πολύ ζηλεύω, βέβαια. Εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε λίγο να χωρίζω, πράγμα που δεν θα ήταν πρόβλημα αν ήμουν αναίσθητος, αλλά δεν είμαιΟ χωρισμος ερχεται μονος και αναποφευκτα. Δεξου τον και περιμενε στο επομενο σταθμο τον επομενο ερωτα. Ισως μια μερα εισαι τυχερος και κατεβειτε μαζι σε καποιο σταθμο. Αν οχι ισως σου ετυχε τρενο σε ατερμονες γραμμες. Δεν υπαρχει προβλημα just απολαυσε τους σταθμους. Ισως μια μερα.... δεν ξερεις τι σε περιμενει!
-
kilo πόσο θα τον καλύπτεις;Σε λίγες μέρες φεύγεις οπότε θα πρέπει να ψάξει αλλού για άλλοθι.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΗΡΩΕΣ!
Πολύ ζηλεύω, βέβαια. Εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε λίγο να χωρίζω, πράγμα που δεν θα ήταν πρόβλημα αν ήμουν αναίσθητος, αλλά δεν είμαιΡε κογιοτ για ποιο λογο εισαι αναγκασμενος να χωριζεις;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ΗΡΩΕΣ!
Πολύ ζηλεύω, βέβαια. Εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε λίγο να χωρίζω, πράγμα που δεν θα ήταν πρόβλημα αν ήμουν αναίσθητος, αλλά δεν είμαιΡε κογιοτ για ποιο λογο εισαι αναγκασμενος να χωριζεις;
Tη λέξη καύλα την έχεις ακουστά;
Δεν βλέπω πώς μπορεί δύο ενήλικοι ετερόφυλοι (μεταξύ των) και δη ετεροφυλόφιλοι μπορούν να ζήσουν μαζί χωρίς πόθο, όσο και να αγαπιούνται. Βεβαίως υπάρχει και το ξενοπήδημα, που είναι ό,τι υγιέστερο και φυσιολογικότερο, αλλά δεν ξέρω γυναίκα που να το αποδέχεται θεσμικώς, και εγώ δυστυχώς ψέμματα δεν μπορώ να πω , ιδίως σε οικείο άνθρωπο (πόσο μάλλον αγαπημένο άνθρωπο). Οπότε, απλώς χωρίζω πριν καν βρω την επόμενη, να είμαι σωστός.
Αν είναι για παρέα, αγάπη, αλληλοβοήθεια στα γεράματα κλπ, συγκατοικείς και με κολλητό φίλο σου σε τριάρι πχ
Αν ήμαστε Σαουδάραβες, ουδέν πρόβλημα θα αντιμετώπιζα. -
Λοιπον...
θεωρω φαουλ μεγιστο που πηγε ο συμφορουμιτης Kilo και ειπε εστω και σαν οποιαδηποτε αναφορα, υπονοια κλπ δε ξερω και εγω τι, γι αυτο το θεμα στη γυναικα του. Αφου τα ξερετε ρε οι γυναικες μυριζονται μεταξυ τους σα τα σκυλια...ειναι κατι παραπανω απο δεδομενο οτι θα μιλησει στη γυναικα του φιλου και βασικα εχει ηδη μιλησει...
Απο εδω και περα λοιπον. Συνεχιζεις για μενα να καλυπτεις το φιλο σου και κολλητο οπως λες. Οτιδηποτε και να συμβει στο μελλον απλα δεν παραδεχεσαι τιποτα και το παιζεις σαν να μη ξερεις τπτ κλπ cool ανετος κλπ...(ουτε να διανοηθεις να παραδεχτεις τπτ θα στο κοπανανε μια ζωη καλυτερα να υπαρχει η αμφιβολια).
Για τον φιλο σου δε, θεωρω τι κατασταση τελειωμενη. Τι εννοω. Θα σκιστει για κανα 1-2-3 αντε μηνες με την αλλη στο φουλ, αλλα οταν μετα το αλλο το μιλφογκομενακι ξεκινησει και ζηταει αλλα πραγματα...οπως πχ περισσοτερη προσοχη, πιο πολλη σημασια το ενα το αλλο, θα κανει παραπονα οτι παει στη γυναικα του κλπ αντι σε αυτη και αλλες τετοιες πιπες (διοτι εκ φυσεως οι γυναικες ειναι διεκδικιτικες και τα θελουν ολα δικα τους), και ζορισουνε τα πραγματα και απαιτειται περισσοτερος χρονος, τοτε ειναι που θα το καταλαβει μονος του ο αλλος και θα την κανει περα (αν ειναι σοφος), να γυρισει πισω στην οικογενεια διοτι δε θα βλεπει και μελλον μαζι της καταλαβες. Και οταν παυεις να περνας καλα και ο αλλος γινεται πιεστικος, τοτε για μενα ειναι καιρος να ξεκοψεις.
Οποτε μην ανγχωνεσε. Kαι μη ξεχνας οτι και αν και ΑΜΑ αποκαλυφτει απλα μην παραδεχεσαι τπτ και αρνησου τα ολα.
Το αλλο το σεναριο σε ολο αυτο δε θελεις να το ακουσεις. Αρκει να μην ειναι η μιλφου τπτ psycho.p.s Ο Coyot χωριζει ο ανθρωπος διοτι προφανως πρεπει να ειναι ατομο που του αρεσει να ειναι μοναχικος. Προσεξτε οχι να ειναι μονος (η γυναικεια παρεα ειναι ωραιο πραγμα, εγω χωρις τις γυναικες θα ειχα πεθανει), αλλα να ειναι μοναχικος. Εχει διαφορα. Αυτο πιστευω μπορει και να κανω λαθος.
Επομενη ερωτηση.
-
διαφωνω με την αποψη σου για το οτι ηταν φαουλ του Κιλο που ψιθυρισε κατι ψιλα στην γυναικα του. Προσεξε γυναικα του , μανα των παιδιων του , η οποια θα ειναι παντα διπλα του.. Καλος ο φιλος καλη η στηριξη αλλα οχι κ να διαλυσω το δικο μου σπιτι για τα ξενοπηδηματα του κολλητου..
-
Αφου δε ξενοπηδαει ο ιδιος γιατι να διαλυσει το σπιτι ακριβως. Και γιατι να το πει στη γυναικα του εξαρχης αυτα ειναι μεταξυ αντρων και αντρικης φιλιας.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δια, πήδαγες ποτέ γκόμενα για 20 χρόνια χωρίς να ξενοπηδήξεις και στα 20 εβρισκες το σεξ το ίδιο απολαυστικό όπως τα 2-3 πρώτα?ΓΙατί δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ισχυρίζεται αυτό το πράγμα
Θα γνωρίσεις αρκετούς. Μπορεί να μην υπάρχει η κάψα των πρώτων μηνών-ετών αλλά υπάρχει μια άνεση και μια φυσικότητα που σε χαλαρώνει και σε αφήνει να απολαύσεις. Αυτό βέβαια που ρώτησες είναι διαφορετικό από αυτό που είπα στην αρχή. Ότι δηλαδή με μια 'ξένη' το σεξ δεν είναι τόσο καλό όσο με μια γυναίκα που αγαπάς, είτε είστε μαζί 2 χρόνια ή 12. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχει πατώσει η σχέση, το έγραψα και προηγουμένως αυτό.
-
το μονο καλο στην ιστορια ειναι οτι ο Κιλομιτερ θα φυγει στο εξωτερικο.Ελπιζω να εισαι τυχερος για μερικους μηνες ακομα.
Οταν σκανε τετοιες βομβες,τα θραυσματα δεν μπορεις να υπολογισεις που θα πανε και ποσο μακρια.
Η γνωμη μου ειναι οτι κακως κανεις πλατες στο φιλο σου,και σαν επακολουθο κακως το ειπες στη γυναικα σου.Να ξερεις οτι εαν μαθευτει παντα θα σου μεινει η απορια εαν το ειπε ηθελημενα 'η ''αθελα'' η γυναικα σου.Οπως εχεις και εσυ μυστικα με το φιλο σου,ετσι εχουν και αυτες.
Στην θεση σου θα του το ειχα ξεκοψει,κανε οτι θελεις ειναι κατι που αφορα εσενα,μην με ανακατευεις με κανενα τροπο.
Την φιλια σου του τη εχεις δειξει τοσα χρονια.Δεν θα σε παρεξηγουσε γιατι δεν του κανεις πλατες για να ξενομαμησει.
Συναινεσες σε κατι που μονο χαμενο μπορει να σε βγαλει. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Βεβαίως υπάρχει και το ξενοπήδημα, που είναι ό,τι υγιέστερο και φυσιολογικότεροΚαι για τις 2 πλευρές?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βεβαίως υπάρχει και το ξενοπήδημα, που είναι ό,τι υγιέστερο και φυσιολογικότερο
Και για τις 2 πλευρές?
Προφανώς για τον άνδρα. Μόνον ο άνδρας το έχει τόσο πολύ ανάγκη εκ φύσεως.
Και η γυναίκα θα θελήσει περισσότερους από έναν άνδρες στη ζωή της, αλλά σαφώς λιγότερους (απ' ό,τι γυναίκες ο άνδρας) και κυρίως έναν - έναν. Αν ποθήσει τον επόμενο, σημαίνει ότι ο νυν τελείωσε γι' αυτήν, πράγμα που ΔΕΝ ισχύει στους άνδρες.
Ο άνδρας μπορεί να ποθεί πολλές μαζί και να αγαπάει μία ή καμία, πράγμα ακατανόητο από τις γυναίκες. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο άνδρας μπορεί να ποθεί πολλές μαζί και να αγαπάει μία ή καμία, πράγμα ακατανόητο από τις γυναίκες.
Αυτο ειναι προβλημα (για τις γυναικες )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Βεβαίως υπάρχει και το ξενοπήδημα, που είναι ό,τι υγιέστερο και φυσιολογικότερο
Και για τις 2 πλευρές?
Προφανώς για τον άνδρα. Μόνον ο άνδρας το έχει τόσο πολύ ανάγκη εκ φύσεως.
Και η γυναίκα θα θελήσει περισσότερους από έναν άνδρες στη ζωή της, αλλά σαφώς λιγότερους (απ' ό,τι γυναίκες ο άνδρας) και κυρίως έναν - έναν. Αν ποθήσει τον επόμενο, σημαίνει ότι ο νυν τελείωσε γι' αυτήν, πράγμα που ΔΕΝ ισχύει στους άνδρες.
Ο άνδρας μπορεί να ποθεί πολλές μαζί και να αγαπάει μία ή καμία, πράγμα ακατανόητο από τις γυναίκες.Κα την πίτα ολόκληρη και μια αγέλη απο σκύλους χορτάτη.
Μαζί με οτι αβασιμο έρχεται στο μυαλό για γαρνιτούρες.
Αυτά είναι.
Μια χαρά κατανοητο είναι το τελευταίο για τις γυναίκες. -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αφου δε ξενοπηδαει ο ιδιος γιατι να διαλυσει το σπιτι ακριβως. Και γιατι να το πει στη γυναικα του εξαρχης αυτα ειναι μεταξυ αντρων και αντρικης φιλιας.Να υποθεσω οτι δεν εισαι παντρεμενος?
-
Angel δεν ξερω αν τελικα εισαι κοπελα .Βλεπω υποστηριξη στον γυναικειο σκεπτικισμο. Και συμφωνω οτι οι γυναικες κατεχουν το πνευμα των ομαδικων σχεσεων. Οι γνωστες καβατζες . Παιχνιδια επικινδυνα με το μυαλο κατα κυριο τροπο και οπλο την τρυπα αναμεσα στα μπουτια τους. Δυναμη πυρος ασυγκριτη με οποιοδηποτε αντρικο οπλο.
-
Κουπέα τι είναι ο 'γυναικείος σκεπτικισμός' και οι 'ομαδικές σχέσεις'; (εδώ κάπου πάει το μυαλό μου )
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Κουπέα τι είναι ο 'γυναικείος σκεπτικισμός'φιλοσοφικό ρεύμα του ύστερου διαφωτισμού, βασισμένο στις διδαχές του Πύρρωνα του Ηλείου.
Δημιουργήθηκε από κακή κατανόηση της βασική διαδαχής του Πύρρωνα για την «Αρρεψία», που είχαν μεταφράσει τότε ως 'μη ρέψιμο'. Υποστηρίχθηκε από τις απανταχού γυναίκες στην προσπάθεια τους να πείσουν τους άντρες να μη ρεύονται μπροστά τους.
Αμφίβολα αποτελέσματα.
-
Πανοςς μην τον ακους. Ο 'Γυναικειος σκεπτικισμος' αναφερεται ως κωδικος στην μισθοδοσια των γυναικων στο υπουργειο οικονομικων και αντιστοιχει σε 5,65 ευρω το μηνα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κουπέα τι είναι ο 'γυναικείος σκεπτικισμός'
φιλοσοφικό ρεύμα του ύστερου διαφωτισμού, βασισμένο στις διδαχές του Πύρρωνα του Ηλείου.
Δημιουργήθηκε από κακή κατανόηση της βασική διαδαχής του Πύρρωνα για την «Αρρεψία», που είχαν μεταφράσει τότε ως 'μη ρέψιμο'. Υποστηρίχθηκε από τις απανταχού γυναίκες στην προσπάθεια τους να πείσουν τους άντρες να μη ρεύονται μπροστά τους.
Αμφίβολα αποτελέσματα.
Εγω το θετω ως 'να μη γ@@@@ οι αντρες μπροστα τους και αυτες ας γαμ@@@ με νου και σωμα στο υπαιθρο'.
-
Σας μερσώ, νιώθω ήδη σοφότερος. (α ρε πανεπιστήμια και Χάρβαντ και ΜΙΤ και μαλκιες, 4τφ ιζ δε ριαλ θινγκ μεεννν)
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες