-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βαριέσαι εύκολα να υποθέσω?
εντάξει δε λέω μικρός είσαι παίζεις, μαθαίνεις τον κόσμο και καλά κάνεις.
κάποια στιγμή όμως θα βαρεθείς και θα ρίξεις τις απαιτήσεις σου κάνοντας ακούσια αρκετούς συμβιβασμούς. (χωρίς να ναι απαραίτητα κακό αυτό)Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχω μάθει να κάνω συμβιβασμούς στην ζωή μου. Καλό, κακό, δεν ξέρω, αλλά έτσι είμαι. Και στους ανθρώπους και στα αντικείμενα και σε οτιδήποτε γύρω μου με ενδιαφέρει.
Ό,τι πιο κοντινό έχω νιώσει σε έρωτα είναι εγωισμός. Δηλαδή, μια γκόμενα μου το έπαιζε δύσκολη και δάγκωσα λαμαρίνα. Είπα, τώρα αυτή πρέπει να την καταφέρουμε γιατί γουστάρω και θα κάνω σχέση και μπλα μπλα. Ε, την μέρα που την κατάφερα, ξενέρωσα. Έχασα το μισό μου ενδιαφέρον. Ειδικά όταν κατάλαβα οτι θα μπορούσα να την κάνω ό,τι θέλω, ένιωσα το κλασσικό 'ε, δεν πουλάμε το αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε με το λεωφορείο, πρώτα πρέπει να έρθει το καινούριο'.
Όσο υπάρχει το παιχνίδι, η κόντρα, το κυνηγητό, έχει ενδιαφέρον. Όταν συνειδητοποιήσω πώς όλα αυτά τελειώσαν, ξενερώνω.. Ναι, κάτι δεν πάει καλά με μένα αλλά τι να κάνω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
[ Ναι, κάτι δεν πάει καλά με μένα αλλά τι να κάνω?Δες αυτή την ταινία
http://en.wikipedia.org/wiki/50_First_Dates.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
[ Ναι, κάτι δεν πάει καλά με μένα αλλά τι να κάνω?
Δες αυτή την ταινία
http://en.wikipedia.org/wiki/50_First_Dates.
και βρες τη γκόμενα που πρωταγωνιστεί στο έργο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχω μάθει να κάνω συμβιβασμούς στην ζωή μου. Καλό, κακό, δεν ξέρω, αλλά έτσι είμαι. Και στους ανθρώπους και στα αντικείμενα και σε οτιδήποτε γύρω μου με ενδιαφέρει.
Ό,τι πιο κοντινό έχω νιώσει σε έρωτα είναι εγωισμός. Δηλαδή, μια γκόμενα μου το έπαιζε δύσκολη και δάγκωσα λαμαρίνα. Είπα, τώρα αυτή πρέπει να την καταφέρουμε γιατί γουστάρω και θα κάνω σχέση και μπλα μπλα. Ε, την μέρα που την κατάφερα, ξενέρωσα. Έχασα το μισό μου ενδιαφέρον. Ειδικά όταν κατάλαβα οτι θα μπορούσα να την κάνω ό,τι θέλω, ένιωσα το κλασσικό 'ε, δεν πουλάμε το αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε με το λεωφορείο, πρώτα πρέπει να έρθει το καινούριο'.
Όσο υπάρχει το παιχνίδι, η κόντρα, το κυνηγητό, έχει ενδιαφέρον. Όταν συνειδητοποιήσω πώς όλα αυτά τελειώσαν, ξενερώνω.. Ναι, κάτι δεν πάει καλά με μένα αλλά τι να κάνω?
το κυνηγητο ειναι οντως απο τα πιο γαματα πραγματα στον ερωτα. αλλα αμα βαριεσαι τοσο ευκολα ολες τις γκομενες, προφανως ειναι θεμα target group. βρισκεις χαζογκομενες/πουτανακια. nothing wrong with that though. και ειναι και θεμα τυχης/συγκυριων αυτα..
οποτε οταν μεγαλωνεις... ή μενεις μονος, ή συμβιβαζεσαι οπως λεει ο dmitspan ή απλα εισαι τυχερος οπως εγω και ζεις τον ερωτα της ζωης σου με μια υπερεκπληκτικη πανεξυπνη και γαματη κοπελα -
Εγώ αυτού του είδους τις συμπεριφορές κυρίως σε πουτανάκια τις έχω συναντήσει, τα οποία κακά τα ψέματα ήταν θεογκόμενες, αλλά εγώ δεν είχα καμία ελπίδα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ αυτού του είδους τις συμπεριφορές κυρίως σε πουτανάκια τις έχω συναντήσει, τα οποία κακά τα ψέματα ήταν θεογκόμενες, αλλά εγώ δεν είχα καμία ελπίδαφυσικα και βλεπεις κατι τοπ μουναρες να ειναι πανηλιθιες γιατι η φυση εχει προνοησει για ολα που λεει και ο φιλος μου ο ζασταβα και ειναι θεμα φυσικης επιλογης/εξελιξης... η μουναρα που εχει το γονιδιο της μουναρας δε χρειαστηκε να εξελιχθει κ να αναπτυξει αλλες ικανοτητες γιατι παντα στην ιστορια οι προγονοι της (που θα ηταν επισης καλα γκομενακια) δε θα ειχαν αναγκη, παντα θα εβρισκαν ενα παρταλακι να συνουσιαστουν κ να διαιωνισουν το σαχλο ειδος τους .
ενω οταν πασχεις απο οξεια μπαζιτιδα αναγκαστικα πρεπει να αναπτυξεις αλλες ικανοτητες κ να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει αν θες να πηδηξεις... αλλιως το ριχνεις στο μπαφο, στο pro evolution soccer και το παμε στοιχημα...
φυσικα υπαρχουν κ κατι μπαζα που ειναι τουβλα... ε εδω μιλαμε απλως για λαθη της φυσης -
Ο χρήστης skye έγραψε:
φυσικα υπαρχουν κ κατι μπαζα που ειναι τουβλα... ε εδω μιλαμε απλως για λαθη της φυσης
το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν καραγκιόζηδες που οχι μόνο τις πηδάνε αλλά κάνουν και παιδιά μαζί τους
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν καραγκιόζηδες που οχι μόνο τις πηδάνε αλλά κάνουν και παιδιά μαζί τους
νομος... αμα δε μπαζωσεις δε χτιζεις
-
Μα δεν αναφερεται μονο σε ... μπαζωμα .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μα δεν αναφερεται μονο σε ... μπαζωμα .- απελπισια
- ατυχηματα
- ομοιος ομοιω αει πελαζει (καλα αυτο δεν ειναι κ απολυτο στις σχεσεις αλλα ειναι σχετικο ΙΜΟ)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχω μάθει να κάνω συμβιβασμούς στην ζωή μου. Καλό, κακό, δεν ξέρω, αλλά έτσι είμαι. Και στους ανθρώπους και στα αντικείμενα και σε οτιδήποτε γύρω μου με ενδιαφέρει.
το κυνηγητο ειναι οντως απο τα πιο γαματα πραγματα στον ερωτα. αλλα αμα βαριεσαι τοσο ευκολα ολες τις γκομενες, προφανως ειναι θεμα target group. βρισκεις χαζογκομενες/πουτανακια. nothing wrong with that though. και ειναι και θεμα τυχης/συγκυριων αυτα..
οποτε οταν μεγαλωνεις... ή μενεις μονος, ή συμβιβαζεσαι οπως λεει ο dmitspan ή απλα εισαι τυχερος οπως εγω και ζεις τον ερωτα της ζωης σου με μια υπερεκπληκτικη πανεξυπνη και γαματη κοπελαΤα πουτανάκια δεν θέλουν κυνηγητό, είναι εύκολα.
Με χαζογκόμενες δεν μπλέκω, έναν και μετά σπίτι μας.Δεν θέλω μόνο έξυπνη. Την θέλω και όμορφη. Και να μην μου τα σπάει. Και να κάνει καλό σεξάκι. Και ο συνδυασμός ρε φίλε, δεν υπάρχει.
-
καλα αμα βρεις τετοιο πραμα στειλε μου με mms τις συντεταγμενες και κανε καμμια 20ρια φορες το γυρο του τετραγωνου για να οργανωσεις τις σκεψεις σου
-
Ευτυχώς εμείς είμαστε τέλειοι και κελεπούρια...
Βαρβατίλα!!!
-
Σιγά μην ήταν τόσο εύκολο να βρούμε την 'ιδανική' !!
Άλλωστε δεν έχει αξία να την βρεις αμέσως. Ό,τι τσιμπάμε από εμπειρίες, όμορφες, άσχημες, χαζές, μεθυσμένες, όλες είναι εμπειρίες που είναι καλό να αποκτάμε...Και αν μας έρχεται εκείνη τη στιγμή να κάνουμε κάτι με μια που την θεωρούμε 'λίγη' , ας το κάνουμε γιατί έτσι μας βγαίνει! όπως και να μην κολλάμε αν κάποια μας φαίνεται υπερβολικά καλή...Η τύχη είναι να βρούμε την 'ιδανική' μετά από όλες τις παραπάνω, κι όχι αντίστροφα: όχι να την βρούμε νωρίς και να την 'κάψουμε' , κυνηγώντας διαφόρων ειδών και βαφής πουτανάκια...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ευτυχώς εμείς είμαστε τέλειοι και κελεπούρια...Βαρβατίλα!!!
ωπα, κανεις λαθος, εγω μιλησα for both sexes.. κ εκανα κ χαβαλε εξαλλου ..
ωρα ειναι να μου κολλησει η ταμπελα του μισογυνη/σεξιστηΔεν θέλω μόνο έξυπνη. Την θέλω και όμορφη. Και να μην μου τα σπάει. Και να κάνει καλό σεξάκι. Και ο συνδυασμός ρε φίλε, δεν υπάρχει.
αμα σου αξιζει ισως κ να τη βρεις.. βεβαια ειπαμε αυτα ειναι κ θεμα τυχης..
ξερω γω, παιζει και στον ανθρωπο αλλα και στις φασεις που περναει.. κ γω περασα φασεις που δε γουσταρα καν σοβαρη σχεση (παιζει βεβαια να ημουν κ μικρος ή απλα να μην επαιζε το 'καταλληλο' ατομο οποτε ο,τι καθοταν καλο ηταν).. στη φαση που ειμαι τωρα απλα απορω με τον εαυτο μου (εννοω πως την παλεψα με τις διαφορες ηλιθιες που ημουν πιο παλια κ χαραμισαν τον πολυτιμο χρονο μου), αισθανομαι τυχερος που τη γνωρισα κ ταυτοχρονα λυπαμαι οσους ανθρωπους δεν εχουν ζησει κατι τετοιο
απο την αλλη δε λυπαμαι κιολας για τις ηλιθιες που χαραμισαν τον χρονο μου... λυπαμαι μονο για τις ηλιθιες που χαραμισαν ασκοπα το χρονο μουΣιγά μην ήταν τόσο εύκολο να βρούμε την 'ιδανική' ... όπως και να μην κολλάμε αν κάποια μας φαίνεται υπερβολικά καλή...
εγω ειμαι κολλημενος με την ιδανικη κ γουσταρω.. γιατι ειμαι tru playa κ εχω αφησει τα σεξυ αποτυπωματα μου σε απειρα οπισθια γκομενακιων, αλλα με αυτη ειναι something else ρε παιδι μου.. ειναι τετοια η επικοινωνια που απλα γεννηθηκα για να την παντρευτω κ να την κανω ευτυχισμενη ... να ζησουμε στο μεμφις και να παιζω σε ενα σκοτεινο δωματιο blues ενω ειμαι ιδρωμενος και εχει εναν ανεμιστηρα να κανει θορυβο κ το βραδυ να πηγαινουμε στο μπαρ και να ακουμε ελβις.. τα αλλα bitchακια μπορουν κ να πα να μαμηθουν.. η φαση ειναι ΖΝ..
γιατι; γιατι φιλος ζω τον ερωτα της ζωης μου.. νεος ειμαι, θα μπορουσα να γαμαω εδω κ εκει αμα λαχει ναουμ... δεν εριξα τις απαιτησεις κ τα στανταρντς μου για να 'κανω σχεση επειδη πρεπει'.. απλα τη γνωρισα κ δε μπορω να φανταστω να ειμαι με αλλη ουτε για ενα πηδουλο... θα ειναι τρελα βαρετο..
τωρα μου την πεφτουν διαφορες κ μου ρχεται να τους πω eeh, fυck off pendeja που περιμενεις να αφησω το πανεξυπνο και πανεμορφο μπεϊμπι μου για σενα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τωρα μου την πεφτουν διαφορες κ μου ρχεται να τους πω eeh, fυck off pendeja που περιμενεις να αφησω το πανεξυπνο και πανεμορφο μπεϊμπι μου για σενα
νταξ ρε συ, ηρεμησε λιγο
Πως θα ηταν το αντιθετο (πριν γνωρισεις την κοπελια) ;
μην μου δωσεις απαντηση κατεβατη με where ma bitchezzz κλπ -
Μια ερώτηση στο φίλο Σκαι!
Αν αυτές τις απόψεις τις διάβαζες τυχαία απο την κοπέλα που λες ότι είναι η ιδανικη για σένα , πως θα ένιωθες? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Βαρβατίλα!!!
ωρα ειναι να μου κολλησει η ταμπελα του μισογυνη/σεξιστηΉταν γενικό σχόλιο...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πως θα ηταν το αντιθετο (πριν γνωρισεις την κοπελια) ;
δεν εχω ιδεα. μπορει να χωνομουν για να'χω κατι να ασχολουμαι και να ξενερωνα κ να εξαφανιζομουν σε λιγες ωρες/μερες αναλογως τη φαση που θα με πετυχαινε κ ποτε θα επικρατουσε το ξενερωμα του να σκοτωσω την ωρα μου. μπορει να την τρολλαρα απο την πρωτη στιγμη αν η βαρεμαρα ηταν σε τραγικο σημειο, να εδινα την εντυπωση του τρελου μαλακα και το βραδυ να τραβαγα μια παχια να το ξεχασω και μετα να με προβληματιζε αν μετραει περισσοτερο να παρω R1 ή GSXR 1000. μπορει, μπορει, μπορει... δεν εχω ιδεα. γενικως στα περισσοτερα πραγματα λεω πολλα, σκεφτομαι πολλα, τα αναλυω απο καθε πλευρα που μπορω να σκεφτω και τελικα κανω την πρωτη μαλακια που θα μου ερθει στο μυαλο
μαλακια, αλλα συμβαινειΜια ερώτηση στο φίλο Σκαι!
Αν αυτές τις απόψεις τις διάβαζες τυχαία απο την κοπέλα που λες ότι είναι η ιδανικη για σένα , πως θα ένιωθες?τα ιδια λεει κ αυτη .. ειναι μια θηλυκια εκδοση skye
τα αντιθετα δεν ελκονται.. παπαριες ειναι αυτα.. τα ειχα με γκομενα που ψηφιζε λαος και οι γονεις της ηταν φιλοβασιλικοι-φιλοχουντικοι... σε φαση ο παππους μου ηταν στα ss. ωραιο σεξακι αλλα απο κει κ περα μουφα η φαση..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Βαρβατίλα!!!
ωρα ειναι να μου κολλησει η ταμπελα του μισογυνη/σεξιστηΔεν θέλω μόνο έξυπνη. Την θέλω και όμορφη. Και να μην μου τα σπάει. Και να κάνει καλό σεξάκι. Και ο συνδυασμός ρε φίλε, δεν υπάρχει.
αμα σου αξιζει ισως κ να τη βρεις.. βεβαια ειπαμε αυτα ειναι κ θεμα τυχης..
ξερω γω, παιζει και στον ανθρωπο αλλα και στις φασεις που περναει.. κ γω περασα φασεις που δε γουσταρα καν σοβαρη σχεση (παιζει βεβαια να ημουν κ μικρος ή απλα να μην επαιζε το 'καταλληλο' ατομο οποτε ο,τι καθοταν καλο ηταν).. στη φαση που ειμαι τωρα απλα απορω με τον εαυτο μου (εννοω πως την παλεψα με τις διαφορες ηλιθιες που ημουν πιο παλια κ χαραμισαν τον πολυτιμο χρονο μου), αισθανομαι τυχερος που τη γνωρισα κ ταυτοχρονα λυπαμαι οσους ανθρωπους δεν εχουν ζησει κατι τετοιο
απο την αλλη δε λυπαμαι κιολας για τις ηλιθιες που χαραμισαν τον χρονο μου... λυπαμαι μονο για τις ηλιθιες που χαραμισαν ασκοπα το χρονο μουΣιγά μην ήταν τόσο εύκολο να βρούμε την 'ιδανική' ... όπως και να μην κολλάμε αν κάποια μας φαίνεται υπερβολικά καλή...
εγω ειμαι κολλημενος με την ιδανικη κ γουσταρω.. γιατι ειμαι tru playa κ εχω αφησει τα σεξυ αποτυπωματα μου σε απειρα οπισθια γκομενακιων, αλλα με αυτη ειναι something else ρε παιδι μου.. ειναι τετοια η επικοινωνια που απλα γεννηθηκα για να την παντρευτω κ να την κανω ευτυχισμενη ... να ζησουμε στο μεμφις και να παιζω σε ενα σκοτεινο δωματιο blues ενω ειμαι ιδρωμενος και εχει εναν ανεμιστηρα να κανει θορυβο κ το βραδυ να πηγαινουμε στο μπαρ και να ακουμε ελβις.. τα αλλα bitchακια μπορουν κ να πα να μαμηθουν.. η φαση ειναι ΖΝ..
γιατι; γιατι φιλος ζω τον ερωτα της ζωης μου.. νεος ειμαι, θα μπορουσα να γαμαω εδω κ εκει αμα λαχει ναουμ... δεν εριξα τις απαιτησεις κ τα στανταρντς μου για να 'κανω σχεση επειδη πρεπει'.. απλα τη γνωρισα κ δε μπορω να φανταστω να ειμαι με αλλη ουτε για ενα πηδουλο... θα ειναι τρελα βαρετο..
τωρα μου την πεφτουν διαφορες κ μου ρχεται να τους πω eeh, fυck off pendeja που περιμενεις να αφησω το πανεξυπνο και πανεμορφο μπεϊμπι μου για σεναEντάξει όχι και σε όλα.Δεν μπορώ να φανταστώ να σου λέει η κοπέλα ότι έχει πολλα σεξάκια με πολλούς π........ς και σε σένα βρήκε τον ιδανικό!
Μην είσαι απόλυτος!
Μάλλον σε σεξ μαζί της σε έχει τρελάνει και δεν θυμάσαι τίποτα.
Πιστεύω ότι είσαι σε ΄πολύ κάλη ψυχολογική κατάσταση αλλα μπορει αυτή η σχέση σου να σε στήλει στον ψυχίατρο! Πρόσεχε φίλε μου!
Φιλικά!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες